Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sinbo kettl var bende cok iyi değil aynen.zaten alırsam yanına bir de robot almam lazım.Robotumun bıçağını bozdum çünkü
Katı meyve sıkacağı bakmıştım geçen sene evlenirken 500 tl filandı öyle de para vermek istememiştim açıkcası küçük ev aletlerimin tamamı da kırmızı renk. Renkte önemliydi o sıra o yüzden sinbo aldım memnunum ya yeter aman . Ama seninkine şimdi buz işi giriyor ya bilemedim ondan

Benim de kırmızı küçük ev aletleri:)Ay sonra hedie gelmişti tost makinası falan pembe getirmişler.Gittim değiştirdim:)Evet bakcam kısa kadar alcam bi smothi mak.Saolasın cnm.

Kızlar
Siz hepsiburada gibi sitelerden market alışverişi yapıyor musunuz
biz cok yapıyoruz canım daha dgrusu esım yani
dusun anneme derın dondurucuyu bıle ordan aldk daha neler neler
satıcısı hepsıburada olanlar daha guvenli oluyor ıade vs ıcın sorunsuz oluyor ama genel olarak sevıyoruz sıteyı

Market alışverişi mesela? Kağıt havlu deterjan vs?

tr_lelli mesafeni koy yüz verme fazla.Tabi bunları haddim olmayarak söylüyorum. Kızma bana:))Şimdi küçük çıkarlar gibi gözüküyor ama ucu maddi çıkara da gelir.Tecrubeyle sabit:)
Çünkü sizin paranızı konuşmalarından davranislarindan işkillendim ben

Son düzenleme:
Estagfurullah.
Ay akşam yine aradı eltimin kizi.
Yenge nasil oldun diyo.
Hastaydım diğer aradığında
Iyiyim dedim.
Annemle k.v bana gelecek bi sen eksiksin diyor.
Aiy ne diyim artik bilemedim.

kıslar ve tr_lelli canım ben artık en çok, kv kb’lerin kendinden bir şeyler verip vermediklerine dikkat ediyorum. mesela hep belli konular konuşuyorlar benimle, işte kv kendi kvsinden çektiklerini, kayınbiraderim ve eltim de ne kadar kazandıklarını anlatıyorlar. ama özel hayatlarından hiç bir şey paylaşmıyorlar, bakıyorum muhabbet gırla görünüyor ama konular hep bu. bu arada da benim ailemi soruyorlar, işimi, paramızı vs hep soruyorlar.

bunu çözdüğümden beri ben de sadece yüzeysel konular paylaşıyorum.

Seninkiler de hep senin kv ve tayfasını paylaşıp özel hayatlarından bir şey paylaşmıyorlarsa işte orada bir hinlik ararım ben.

bir de hakikaten insanların hayatları çok boş, bir şey gözlemliyorum. ben kendime yetiyorum mesela arkadaşlarım az özdür, evimde vakit geçiririm sıkılmam. ama bazı insanlar eğlence arıyorlar, sizde yiyelim içelim bizde gülelim eğlenelim oluyor. o zaman cıssss :) izliyorlar, merak edip besleniyorlar. iyi niyete tamamım ama sömürüye hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…