- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
ay o kötü olmuş ama internetten bir baksana canım kesin vardır o parça, yazık o zaman neden alasın varsa.
Katı meyve sıkacağı bakmıştım geçen sene evlenirken 500 tl filandı öyle de para vermek istememiştim açıkcası küçük ev aletlerimin tamamı da kırmızı renk. Renkte önemliydi o sıra o yüzden sinbo aldım memnunum ya yeter aman . Ama seninkine şimdi buz işi giriyor ya bilemedim ondanSinbo kettl var bende cok iyi değil aynen.zaten alırsam yanına bir de robot almam lazım.Robotumun bıçağını bozdum çünkü
Benim de kırmızı küçük ev aletleri:)Ay sonra hedie gelmişti tost makinası falan pembe getirmişler.Gittim değiştirdim:)Evet bakcam kısa kadar alcam bi smothi mak.Saolasın cnm.Katı meyve sıkacağı bakmıştım geçen sene evlenirken 500 tl filandı öyle de para vermek istememiştim açıkcası küçük ev aletlerimin tamamı da kırmızı renk. Renkte önemliydi o sıra o yüzden sinbo aldım memnunum ya yeter aman . Ama seninkine şimdi buz işi giriyor ya bilemedim ondan
Tabi ki hiçkimse tarafından özellikle de eltisi ve görümcesi tarafından üzülmesini istememSence lelliyi üzen kim mesela
biz cok yapıyoruz canım daha dgrusu esım yaniKızlar
Siz hepsiburada gibi sitelerden market alışverişi yapıyor musunuz
biz cok yapıyoruz canım daha dgrusu esım yani
dusun anneme derın dondurucuyu bıle ordan aldk daha neler neler
satıcısı hepsıburada olanlar daha guvenli oluyor ıade vs ıcın sorunsuz oluyor ama genel olarak sevıyoruz sıteyı
Ya bence maddi açıdan bilmem ama seni sosyal açıdan kullanıyorlar çok bariz belliAmarylliss korkuyorum bende.
Bukadar aramalar sormalar hic benlik degil.
Inanmiyorum samimiyetlerine
Ya bence maddi açıdan bilmem ama seni sosyal açıdan kullanıyorlar çok bariz belli
Aklın yolu bir zatenBen de senin gibi düşünüyorum
Estagfurullah.tr_lelli mesafeni koy yüz verme fazla.Tabi bunları haddim olmayarak söylüyorum. Kızma bana:))Şimdi küçük çıkarlar gibi gözüküyor ama ucu maddi çıkara da gelir.Tecrubeyle sabit:)
Çünkü sizin paranızı konuşmalarından davranislarindan işkillendim ben
Sosyal acı derken?Aklın yolu bir zaten
EVet gelme gitme zaman geçirmeSosyal acı derken?
Piknikler gelme gitme olayimi?
yok onlardan yapmadk ama bı arkadasım deterjan falan almıstı oyle hatırlıyorumMarket alışverişi mesela? Kağıt havlu deterjan vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?