- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
saolasun canım benimbabyloading87 gule gule kullan canım
Geçmiş olsun canımKızlar şimdi patlıcan közlüyordum cam ocağım tuz buz oldu yaa.masraf çıktı yine.mars mı jüpiter mi bi dursun da
Güle güle kullanınGızlaaaar günydınnn
Aksam eve gittim koca bi kutu mutfakta.Bi açtım smootie makinası:)Kociye whatsaptan yazmıştım.Bana evlilik yıldmnü hediyesi alsan ne güzel olur diyeO da sen iste yeterki demişti.SOnra utandım utanıyorm ben bisey istemeeye hala,saka saka yazmışım:)O konuşmayı da cıkarmıs A4e:=) Sinbo almış ama gayt kaliteli.Rengi 3 gündür arıyorlarmış.Artık olay su hale gelmiş.İsyerinden arkadaşları her mağazaya bakmışlar lila renk yok.Demis bulan alsın:)Bi abi bulmuş almış Seferber olduk sana renk bulcaz diye dedi
Lila ya taktım.Ben Allah verirse kızım olursa lila yapcam herseyini diyorm buara.Yatak odasını da lila mı yapsak perdeleri diyorduım.Demis bu kesin lila ister renk:)
Yarın cok isim var..Görümcemin bebek mevlüdü var.Aksam masa hazırlamam lazım yıldönümü için.Daha hediyesini almadımm ne alcam hic de bilmiyrmmmm
Canım dikkat et. Maşallah sana ben ayağa kalkamazdım zaten 35. Hafta sonu doğurdum o ayrıda maşallahh sana yapıyorsun her işini.Günaydın kızlar. Dün esim kv icin 15 kg patlıcan, 3 kilo kırmızı biber ve 3 kg kornişon salatalik almis. Bize de 2 kilo kırmızı biber 2 kilo kornişon almis kendi tursuluk kornişon lari ve cam büyük bi kavanozu da kv ye verdim. Benim için de turşu yapsın diye.
Bugün biraz yesil biber ve domatesten tavalik yapip dondurucuya koyarım.
Kırmızı biberleri de temizler dondurucuya koyarim, birazini da tüm kizartip karniyarik poşetlerine iki iki eklerim.
saolasın canımGeçmiş olsun canım
Güle güle kullanın
Canım dikkat et. Maşallah sana ben ayağa kalkamazdım zaten 35. Hafta sonu doğurdum o ayrıda maşallahh sana yapıyorsun her işini.
Tuce ayy bunlar nasıl insanlar. Hiç söylemeseydin aldık bişiyler de geç sorana.
İnsanlara şaşıyorum ya herşeye göz bırakıyorlar herşeyi merak ediyorlar
Tabaklarin resminin cekilmesi falan ne sacma bir durum.Selam Kızlar komşularımız yeni gittiler bende oturabilirdim yoruldum. Eşim geç geldi o yüzden yemekte misafire yakalandık neyse hemen toparladım masayı zaten mutfak düzgündü. Acele acele yaptığım için yoruldum . Malum sorular banada yöneltildi afrinden ne kadar tazminat aldınız ? Neden klima almıyoRsunuz gibi gibi. Masaya giden tüm tabaklarımın resimleri çekilmiş kesin kendi arkadaş grubuna yolladı resimleri
Lelli sizinkiler de kiraya takmış sanki.Bir kere daha sormuşlar ya eşine ondan dedimTabaklarin resminin cekilmesi falan ne sacma bir durum.
su maas soranlara vs sinir oluyorum.
benim cevremde soran yok ama gorumcem sordu, sormaya calisti.
bende ayar oldum.
esime direk nekadar aliyorsun diyemiyorda bukadar yogunsun bari emeginin karsiligini alabiliyormusun? diyor.
bayram da da bana kirayo sordu.
ben soylemek istemedim.
Esime baktim esim soyledi.
lelli aliyor kira az ama eski kiraci birden zam yapilmiyor falan dedi.
onlarin evinede bizim kadar para giriyordur ama gozu hala bizde.
sinir bozucu.
Bu sene 5bin oglumun kursuna gidecek vs vs dedim.
ceksin gozunu uzerimizden diye.
evet canim oradan kira aliyor olmamiz rahat olmamiz rahatsiz etti sanirim.Lelli sizinkiler de kiraya takmış sanki.Bir kere daha sormuşlar ya eşine ondan dedim
elektrik durumu cok sinir bozucu.Günaydın kızlar
Iki gündür elektriklerimiz yok. Çok sinir bozucu. Bakalım ne zaman gelecek dün 17.30da gelmişti.
Elbise bakmam lazım. Iki arkadaşımın da eylülde düğünleri var.Zaten ben anca bulurum.
Günler su gibi akıp gidiyor yaz bitti.2018 çok hızlı geçti sanki.
Banada klima neden almıyorsunuz dedi biz çok sıkışık bir zamanda aldık ama iyi oldu dedi bende biz 2 tane alacağız dedim artık . Almamamızın bir sebebi yok aslına bakarsan ya sinirlerim bozuldu . Hemen tazminatı sordu bunu benim en yakın komşuma da sormuştu o bilmiyorum demiş cidden bilmiyordu . Bende ne yapacağımı bilemedim o an söyledim ama acaba söylemesemiydim ne diyorsunTabaklarin resminin cekilmesi falan ne sacma bir durum.
su maas soranlara vs sinir oluyorum.
benim cevremde soran yok ama gorumcem sordu, sormaya calisti.
bende ayar oldum.
esime direk nekadar aliyorsun diyemiyorda bukadar yogunsun bari emeginin karsiligini alabiliyormusun? diyor.
bayram da da bana kirayo sordu.
ben soylemek istemedim.
Esime baktim esim soyledi.
lelli aliyor kira az ama eski kiraci birden zam yapilmiyor falan dedi.
onlarin evinede bizim kadar para giriyordur ama gozu hala bizde.
sinir bozucu.
Bu sene 5bin oglumun kursuna gidecek vs vs dedim.
ceksin gozunu uzerimizden diye.
Ben insanlara hic sunun niye yok? nekadar maas aliyorsun? nekadara aldin? vs vs sormam.Banada klima neden almıyorsunuz dedi biz çok sıkışık bir zamanda aldık ama iyi oldu dedi bende biz 2 tane alacağız dedim artık . Almamamızın bir sebebi yok aslına bakarsan ya sinirlerim bozuldu . Hemen tazminatı sordu bunu benim en yakın komşuma da sormuştu o bilmiyorum demiş cidden bilmiyordu . Bende ne yapacağımı bilemedim o an söyledim ama acaba söylemesemiydim ne diyorsun
bereketli olsun canim.Lelli bende kışı masrafsız geçirmek istiyorum kart borcumuz yok şükür.
100 tl oğlumun yatağının taksidi var.
Arabayı satıcaz ordanda masraflar kısılcak.
Oğlumun dün eşofman larına baktım oldular bu yıl idare etsin zaten geçen yıl yeni almıştım sezon sonu 2 tane daha almam hiç kullanılmamış kazaklarıda var.
Montu oldu botunu sexon indiriminden aldım.
Kendime ve eşimede öyle o yüzden şuan o masraflar yok.
Mutfak masrafınıda kış hazırlığımla %50 azalttım diyebilirim.
Zaten birçok ürünü 2 paket aldım kış için masraf olmasın.
Eğer idareli gidersek mart gibi krediyi kapatacak paramız olabilir elimizde.
Bugün domates kurutucam dilimledim tuzladım eylülde kururmu bilmem çok koymadım ilk defa yapıcam
Üzgünüm çok . Burada hiç kimse yok birileri ile görüşmek istiyorum ama böyle oluyor işte . Karşı komşu ile aramız feci kötü beni rehberinden sildi alt komşumda karşı komşunun kankası oda silmiş beni. Sonra dün gelen bu kadında onların kankası ama geldi hoşgeldinize resimleri çekti sordu filan kesin gidip omlarında olduğu gruba attı. Ben ne yapıcam LelliBen insanlara hic sunun niye yok? nekadar maas aliyorsun? nekadara aldin? vs vs sormam.
aklimada gelmez
meraksizim.
Yani ayıp bence.
bana esin nekadar aliyor deseler onu da net bilmiyorum.
cunku maas+prim seklinde aliyor.
degisebiliyor.
Bana annemlerin evlerinin kiralarini bile soruyorlar.
Kim nekadara oturuyor bilmiyorum net olarak.
evler eski ve alt kat ust kat farkli kiralar.
bu insanlar yoruyor zaten bizi
Bilemedim ki ben olsam napardım.Üzgünüm çok . Burada hiç kimse yok birileri ile görüşmek istiyorum ama böyle oluyor işte . Karşı komşu ile aramız feci kötü beni rehberinden sildi alt komşumda karşı komşunun kankası oda silmiş beni. Sonra dün gelen bu kadında onların kankası ama geldi hoşgeldinize resimleri çekti sordu filan kesin gidip omlarında olduğu gruba attı. Ben ne yapıcam Lelli
Karşı komşu ile problem şu ki , ben buraya 6 ay sonra döndüm eşimde geldi biliyorsun afrin olayını. Karşı komşu bir kere kapımı çalıp hoşgeldiniz geçmiş olsun nasılsın gibi birşey demedi ben çok alındım buna. Geçen haftada asansörde karşılaştık beyler 1 sn konuştular ben kızın gözüne bakmadım birşey demedim alınmıştım çünkü. Aradan birkaç saat geçti WhatsApptan birine msj atacaktım baktım beni silmiş kadın. Aradan 2 gün geçti alt komşu da silmiş beniBilemedim ki ben olsam napardım.
Benim annem oldugundan ihtiyac duymuyorum.
Yoksa inan bizim mah. sizin oradan asagi kalir yani yok.
7 senedir annemlerin binadayim alt kattaki kadinla sadece merdivende merhabalasirim.
Kadin cok soru soruyor sevemedim.
gecen birgun sana gelcem dedi.
7 senedir ilk defa.
Bende ben cat kapi sevmiyorum dedim.
Annemde hemen bana gel gelceksen dedi.
cunku istemiyorum.
karsi dairemede biri tasindi 1 yil oldu.
1 defa tanistik kapida okadar.
denk gelnemeye calisiyorum cunku istemiyorum.
iste senin cevrendeki gibi insanlara denk geldim bende ön yargiliyim.
sogudum herkesden.
zaten baskada pek kimse yok binada.
tek yasayan bir abla var.
bir de abi var yine muzmin bekar tek o da hic gormuyorum.
en guzeli boyle insanlar aslinda.
gormuyorsun bile varla yok arasilar.
sabah gidip aksam geliyorlar duzenli kira veriyorlar.
ben hic tanimiyorum bile onlari.
Bilemedim ki ben olsam napardım.
Benim annem oldugundan ihtiyac duymuyorum.
Yoksa inan bizim mah. sizin oradan asagi kalir yani yok.
7 senedir annemlerin binadayim alt kattaki kadinla sadece merdivende merhabalasirim.
Kadin cok soru soruyor sevemedim.
gecen birgun sana gelcem dedi.
7 senedir ilk defa.
Bende ben cat kapi sevmiyorum dedim.
Annemde hemen bana gel gelceksen dedi.
cunku istemiyorum.
karsi dairemede biri tasindi 1 yil oldu.
1 defa tanistik kapida okadar.
denk gelnemeye calisiyorum cunku istemiyorum.
iste senin cevrendeki gibi insanlara denk geldim bende ön yargiliyim.
sogudum herkesden.
zaten baskada pek kimse yok binada.
tek yasayan bir abla var.
bir de abi var yine muzmin bekar tek o da hic gormuyorum.
en guzeli boyle insanlar aslinda.
gormuyorsun bile varla yok arasilar.
sabah gidip aksam geliyorlar duzenli kira veriyorlar.
ben hic tanimiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?