Küçük Düşün Büyük Olsun!

B Bugunneselibirgun canim gecmis olsun.
(netim kisitli bir kac sayfa done done ordan burdan okuyabiliyorum)

benimde oglum 5 aylikken gece yatagima almistim emzirirken uyuya kalmisim dusmustu cok korkmustum.
Allah koruyor bisi olmamisti.

Sagol canim...
Biz dun geceden beri hastanedeyiz ates diye geldik
Kan tahlili idrar tahlili degetleri cok dusmus.
Kaninda enfeksiyon varmis...
Yatis icin bekliyoruz..

ya bisi dicem silindigi nasil anlasiliyor?
ben hic anlayamiyorum.
resim mi gorunmuyor?
resmi olmayan arkadaslarim var ama durumlarima bakiyorlar yani rehberlerinde varim.
bunu hic anlayamadim merak ettim.

ya bisi dicem silindigi nasil anlasiliyor?
ben hic anlayamiyorum.
resim mi gorunmuyor?
resmi olmayan arkadaslarim var ama durumlarima bakiyorlar yani rehberlerinde varim.
bunu hic anlayamadim merak ettim.
Resim yazı herşey gitmişti bende diğer komşuma söyledim bak bakalım sende duruyorlar mı diye . Baktı ondan resim herşey aktif bende yok doğal olarak sildiğini anlamış oldum.

Resim yazı herşey gitmişti bende diğer komşuma söyledim bak bakalım sende duruyorlar mı diye . Baktı ondan resim herşey aktif bende yok doğal olarak sildiğini anlamış oldum.
hımm anladim.
bende silindijlerim var mi diye anlayabilirmiyim diye kontrol ediyim dedim ama senin gibi teyit lazım ozaman.

wifi nasıl rahatlikmis ya.
netim bitecek diye doya doya bakamiyorum.
gunluk esmalarimin not almadiklarimi netten bakiyordum.
ekran resmi ala ala hafizam dolacak.
esim gelse nete kavussam
sirket hatti sinirsiz onun aciyor mobilerisim takiliyoruz rahat rahat.
oglumunda neti az kalmis kivranmaya baslar yakinda.
bende extra 5gb almistim bitti.
3 gb kaldi.
4 gun idare edicem artik.
cafelerde zor cekiyor yogunlukdan.

net olmadan önce napiyormusuz yaw.
insan sıkılıyor.

bir de sey biz eklemesekde rehbere bizi ekleyen durumlari gorebiliyormu?
biz durumi herkese acik yaparsak goruyor sanirim dimi
WhatsApptan ayarlar kısmından kimin görmesini istiyorsan ayarlayabilirsin

Sagol canim...
Biz dun geceden beri hastanedeyiz ates diye geldik
Kan tahlili idrar tahlili degetleri cok dusmus.
Kaninda enfeksiyon varmis...
Yatis icin bekliyoruz..
Cnm cok geçmiş olsn.Benim kardeşiminki de de doğumdan hemen sonra yattı 3 gün.Ablası var 3,5 yasında kreşe gidiyor.Ondan kapmıs.Kanında mikrop var dediler.Serum tedavisiyle atlattı cok sükür.Seninki de iyi olacak inssAnnem hep der,bebekler kusun kanadından yel kapar diye.

Günaydın Doğuma çok az kalmış dikkat edin allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin
amin teşekkür.ederim canim.

Allahım sen yazdıkça ben utanıyorm.Dogurdın doguracan ne güzel ugrasıyorsn hala.Ben yatıyorm .Kısın ne yicezz acabaaaa
ben.hazirlikSelam yapmayi.cok seviyorum, ama bu halimle cok yavaşım. Ve hemen yoruluyorum. Az az yaptim bakalım devam edebilecekederim miyim.

aslinda her isiay yapamiyorum. Mesela temizlik hicyapamıyorum yapamiyorum. En fazla yemek, bi de buliseye hazirliklari kaplumbaga gibi yavas yavas :)

zelalke masallah canım doğuma kadar butun islerini kolayladın bitirdin.
bebek olunca sana kolaylık olacak elinin altinda.
iyiki diyeceksin
ayyy biraz daha iyiazalır olsaydim cok daha sey hazirlardim ama cok.zorlandigim icin ilerleyemiyorum artik. Yapabildigim kadar artik..

Ben kendimi ruyamda bebek emziriyor gördum.
mavi gözlü beyaz tenli bir kız cocugu.
uzerinde sort tulum vardi.
Bahce gibi bir yerdeydik
sözde benimmis bebekde.
Allah oglum olacakti aldı benden ama bir kız evlat verdi diyede birine gosteriyordum.
emzirmek icinde şal attim hatta omuzuma.
annem esim falan vardi.

bebek emzirmek iyiymis.
ruya yorumu okudum.
suan bebek dusunmuyorum daha dusunurmuyum onuda bilmiyorum.
hayirlisi olsun

bereketli olsun canim.
burada yan aprtm. erik kurutuyorlar tepside
Ayirmislar ikiye dizmisler kuruyor demek.
aslinda deniz havasi nemli olur diye dusundum kurumaz diye.
ama daha öncede denk geldim alt katlarda balkonlarda kurutuyorlardi.
Canım güneş alıyorsa kuruyor.
Bizde denize yakınız kışın dolapta tutuyorum kuruttuklarımı hiç birşey olmadı şimdiye kadar. Meyve kurutmuşluğum var ama tadı hoşuma gitmediği için kalkışmadım bir daha.

Lelli bu yazdığını görünce şaşırdım. Çünkü bende seninle ilgili buna benzer bir rüya görmüştüm. Arifeyi bayrama bağlayan gece.Ama söyleyip söylememe arasında kalmıştım.Yazdigini görünce hemen kendi gördüğüm rüya aklıma geldi
elektrik durumu cok sinir bozucu.
buzlukdakilere bisi olmaz umarim
elbiselerde cok sezon sonu indirimi vardi ben avm gezerken 49.90- 59.90 falan.
ben gunluk aradigimdan begenemedim.
Buzdolabını açmamaya dikkat ettik. O yüzden birşey olmamış Allahtan.Ama elektrik su gidince insanın eli kolu bağlanıyor.
Aslında çok abiye tarzı birşey istemiyorum. Çünkü bir iki kere giyerim sonra dolaba atarım giymem.Fiyatlar uygunmuş yalnız.

Selamlar

Lellim rüyan güzel sanki, Allah hayır etsin

Ben de yeni bir şey deneyeceğim. Ayın 15 ine kadar 150 lira ile geçinmeye çalışacağım, bakalım becerebilecek miyim? 150 lira çekip cüzdanıma koyacağım. Kredi kartım yok zaten, bankamatik kartımı da çantamın derinliklerine kaldıracağım.

Daha önce böyle bir şey denediniz mi? Başardınız mı?

Ayrıca bugün 2100 liralık altın aldım.

Biz bunu hep deniyoruz ama hiç olmuyor maalesef. Belli bir bütçe bırakıyorum onu haftalara bölüyorum mesela bu hafta 230 tl ile geçinmemiz lazımdı son 15 tl miz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…