- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
B Bugunneselibirgun canim gecmis olsun.
(netim kisitli bir kac sayfa done done ordan burdan okuyabiliyorum)
benimde oglum 5 aylikken gece yatagima almistim emzirirken uyuya kalmisim dusmustu cok korkmustum.
Allah koruyor bisi olmamisti.
ya bisi dicem silindigi nasil anlasiliyor?Karşı komşu ile problem şu ki , ben buraya 6 ay sonra döndüm eşimde geldi biliyorsun afrin olayını. Karşı komşu bir kere kapımı çalıp hoşgeldiniz geçmiş olsun nasılsın gibi birşey demedi ben çok alındım buna. Geçen haftada asansörde karşılaştık beyler 1 sn konuştular ben kızın gözüne bakmadım birşey demedim alınmıştım çünkü. Aradan birkaç saat geçti WhatsApptan birine msj atacaktım baktım beni silmiş kadın. Aradan 2 gün geçti alt komşu da silmiş beni
gecmis olsun canim.Sagol canim...
Biz dun geceden beri hastanedeyiz ates diye geldik
Kan tahlili idrar tahlili degetleri cok dusmus.
Kaninda enfeksiyon varmis...
Yatis icin bekliyoruz..
Resim yazı herşey gitmişti bende diğer komşuma söyledim bak bakalım sende duruyorlar mı diye . Baktı ondan resim herşey aktif bende yok doğal olarak sildiğini anlamış oldum.ya bisi dicem silindigi nasil anlasiliyor?
ben hic anlayamiyorum.
resim mi gorunmuyor?
resmi olmayan arkadaslarim var ama durumlarima bakiyorlar yani rehberlerinde varim.
bunu hic anlayamadim merak ettim.
hımm anladim.Resim yazı herşey gitmişti bende diğer komşuma söyledim bak bakalım sende duruyorlar mı diye . Baktı ondan resim herşey aktif bende yok doğal olarak sildiğini anlamış oldum.
Bariz belliydi aslında teyit lazım değildi işte bizim durumdahımm anladim.
bende silindijlerim var mi diye anlayabilirmiyim diye kontrol ediyim dedim ama senin gibi teyit lazım ozaman.
bir de sey biz eklemesekde rehbere bizi ekleyen durumlari gorebiliyormu?Bariz belliydi aslında teyit lazım değildi işte bizim durumda
WhatsApptan ayarlar kısmından kimin görmesini istiyorsan ayarlayabilirsinbir de sey biz eklemesekde rehbere bizi ekleyen durumlari gorebiliyormu?
biz durumi herkese acik yaparsak goruyor sanirim dimi
Cnm cok geçmiş olsn.Benim kardeşiminki de de doğumdan hemen sonra yattı 3 gün.Ablası var 3,5 yasında kreşe gidiyor.Ondan kapmıs.Kanında mikrop var dediler.Serum tedavisiyle atlattı cok sükür.Seninki de iyi olacak inssSagol canim...
Biz dun geceden beri hastanedeyiz ates diye geldik
Kan tahlili idrar tahlili degetleri cok dusmus.
Kaninda enfeksiyon varmis...
Yatis icin bekliyoruz..
amin teşekkür.ederim canim.Günaydın Doğuma çok az kalmış dikkat edin allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin
ben.hazirlikSelam yapmayi.cok seviyorum, ama bu halimle cok yavaşım. Ve hemen yoruluyorum. Az az yaptim bakalım devam edebilecekederim miyim.Allahım sen yazdıkça ben utanıyorm.Dogurdın doguracan ne güzel ugrasıyorsn hala.Ben yatıyorm .Kısın ne yicezz acabaaaa
aslinda her isiay yapamiyorum. Mesela temizlik hicyapamıyorum yapamiyorum. En fazla yemek, bi de buliseye hazirliklari kaplumbaga gibi yavas yavas :)Geçmiş olsun canım
Güle güle kullanın
Canım dikkat et. Maşallah sana ben ayağa kalkamazdım zaten 35. Hafta sonu doğurdum o ayrıda maşallahh sana yapıyorsun her işini.
Tuce ayy bunlar nasıl insanlar. Hiç söylemeseydin aldık bişiyler de geç sorana.
İnsanlara şaşıyorum ya herşeye göz bırakıyorlar herşeyi merak ediyorlar
ayyy biraz daha iyiazalır olsaydim cok daha sey hazirlardim ama cok.zorlandigim icin ilerleyemiyorum artik. Yapabildigim kadar artik..zelalke masallah canım doğuma kadar butun islerini kolayladın bitirdin.
bebek olunca sana kolaylık olacak elinin altinda.
iyiki diyeceksin
Insallahgecmis olsun canim.
toparlanir umarim niye boyle oluyor ki
Geçmiş olsun ya bebek hastalıktan hastaneden bi kurtulamadıInsallah
Yoruldum artik surekli hastanelerde surunmektrn...
Kan degerleri niye dusuk bir turlu bulamadilar...
Vallahi oyle...Geçmiş olsun ya bebek hastalıktan hastaneden bi kurtulamadı
BencedeVallahi oyle...
O bu anlaei hatirlamicak ama ben babasi asla unutmayacagiz...
Canım güneş alıyorsa kuruyor.bereketli olsun canim.
burada yan aprtm. erik kurutuyorlar tepside
Ayirmislar ikiye dizmisler kuruyor demek.
aslinda deniz havasi nemli olur diye dusundum kurumaz diye.
ama daha öncede denk geldim alt katlarda balkonlarda kurutuyorlardi.
Lelli bu yazdığını görünce şaşırdım. Çünkü bende seninle ilgili buna benzer bir rüya görmüştüm. Arifeyi bayrama bağlayan gece.Ama söyleyip söylememe arasında kalmıştım.Yazdigini görünce hemen kendi gördüğüm rüya aklıma geldiBen kendimi ruyamda bebek emziriyor gördum.
mavi gözlü beyaz tenli bir kız cocugu.
uzerinde sort tulum vardi.
Bahce gibi bir yerdeydik
sözde benimmis bebekde.
Allah oglum olacakti aldı benden ama bir kız evlat verdi diyede birine gosteriyordum.
emzirmek icinde şal attim hatta omuzuma.
annem esim falan vardi.
bebek emzirmek iyiymis.
ruya yorumu okudum.
suan bebek dusunmuyorum daha dusunurmuyum onuda bilmiyorum.
hayirlisi olsun
Buzdolabını açmamaya dikkat ettik. O yüzden birşey olmamış Allahtan.Ama elektrik su gidince insanın eli kolu bağlanıyor.elektrik durumu cok sinir bozucu.
buzlukdakilere bisi olmaz umarim
elbiselerde cok sezon sonu indirimi vardi ben avm gezerken 49.90- 59.90 falan.
ben gunluk aradigimdan begenemedim.
Biz bunu hep deniyoruz ama hiç olmuyor maalesef. Belli bir bütçe bırakıyorum onu haftalara bölüyorum mesela bu hafta 230 tl ile geçinmemiz lazımdı son 15 tl miz kaldıSelamlar
Lellim rüyan güzel sanki, Allah hayır etsin
Ben de yeni bir şey deneyeceğim. Ayın 15 ine kadar 150 lira ile geçinmeye çalışacağım, bakalım becerebilecek miyim? 150 lira çekip cüzdanıma koyacağım. Kredi kartım yok zaten, bankamatik kartımı da çantamın derinliklerine kaldıracağım.
Daha önce böyle bir şey denediniz mi? Başardınız mı?
Ayrıca bugün 2100 liralık altın aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?