Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tabiri güzeldi.
yani ferahlık rahatlık gibi.
ama ben suan hic dusunemiyorum.
Çok korkuyorum yasadiklarim cok ağırdı.
Zaten bebek dusunsem once dr. gitmem gerek kan sulandirici kullanmam lazimmis.

Eşim istemese ben hic istemiyorum artik.
yinede Allah'a sirk kosmak gibi olmasın tövbe haşa verirse basim uzerine evladım tabiki.
Ama kafam hic rahat degil sabrım yok.

Lellim hakkında hayırlısı olsun

Herkese selam bugün halı perde işini hallettik.Perdeler 9000₺ tuttu 8500₺ indirdik taksitle 500₺ 500₺ ödeyeceğiz.Mutfağa masa aldık 2300 tl kk na 5 taksitle ama çok güzel rabbim sağlıkla, huzurla kullanmayı nasip etsin ödeme gücü versin Allah'ım.Annem de ekmek sepeti aldı bana 145₺ idi 100₺ aldı.

Bugün bir de kötü haber aldım.Köylümüz bir kız vardı benden bikaç yaş büyük.Evli idi kanser oldu kız eşi hastalanınca bıraktı kızı.Babası kıza üzülüp kanser oldu 4 yıl önce vefat etti adam.2015 de kız komşusunun oğlu ile evlendi kız oğlandan bikaç yaş büyüktü ve hasta dul diye oğlanın annesi istememiş.Çocuk anneyi dinlemedi evlendi.O kadar mutlu idiler ki hergün face foto koyarlardı.Biz nişanlımla face instgram kapattık.Annemin facede görüyordum.Geçen annem dediki bunlar çok foto koyuyor nazar olur.Bugün çocuk kalp krizi geçirip vefat etmiş.Şok oldum çok üzüldüm bir yandan alışverişteyim halı seçiyorum bir yandan da haberi alınca üzüldüm ya.Hayatta herşey boş cidden ne olacağı belli değil.İnsanlar ne mutlulukla hayalle evleniyorlar çocuk istiyorlardı ama olmamıştı kız tedavi görüyordu.Şimdi o kız nasıl toparlanacak hastalığı için de kötü tetikleyici bir durum.Rabbim sabır versin Mekanı cennet olsun

Güle güle iyi günlerde kullanın eşyalarınızı

Mekani cennet olsun.
Gerçekten herşey bir anlık. Bazı şeyleri kafamıza takıyoruz. Ama ölümden başka herşeyin çaresi var bu hayatta.

beren_naz güle güle kullanın canım benim . Ya ben öyle sinirliyim ki anlatamam . Bayramdan sonra elimizde kalan parayı 700 tl birikim dedim 700 tl de mutfak vs ayırdım işte . 3 hafta vardı böldüm 230 tl düşüyor eşime söyledim oooo dedi çok iyi . Ama markete girince gidiyor işte hep bu hafta içinde 20 tl mi ne öyle birşey kaldı elimizde . Markete girdik Marmara birlik zeytin indirimde aldık. Kasaya gidicez oyuncak kumandalı araba gelmiş almak istiyor bende ya boşver ne yapacaksın şimdi vs dedim işte inat etti bir çocuk gibi . Kasaya gittik banka kartımıza bakmıştık bi hata varmış sadece zeytini aldık kapanmasına çok az zaman vardı arabayı bıraktı yarın alırız diye. Çıkınca da surat yapıyor bana çocuk gibi .

Teşekkür ederim canım amin inşallah

Napacakmış arabayı ya çocuk gibi bir de limitiniz varmış ne kadardı araba acaba yüksek mi fiyatı

Teşekkür ederim canım amin inşallah

Napacakmış arabayı ya çocuk gibi bir de limitiniz varmış ne kadardı araba acaba yüksek mi fiyatı
Çocukluğunda hiç oyuncağı olmadığı hep yokluk içinde oldukları için hevesleniyor . Araba pahalı birşey değildi ama gereksiz geldi bana . Haftaya benim doktora kontrole gitmem lazım ona da ödeme yapacağız. Maaşımız yatmadan 13 ğnde izne çıkıyoruz benzin parasını ayırdığım paradan harcayacağız . Ya arabamızı değiştirecex ama bu kafayla zor . Sinirlerim bozuldu resmen mutfaktan kısmıyorum yiyip içiyoruz geziyoruz da ama böyle saçma şeylere ne gerek diyorum. Markete girince 50 kuruşun hesabını yapıyorum ama işte üf

Merhaba kizlar
Bugun avmye gittik bir tane kazagin rengini cok begendim aldim turuncu soft bir renk oldum olasi turuncuyu cok severim gorumceme bluz aldik dogum gunu, o kdr severimki hediye almayi aldiklarim hep kullanilir nisanliyken eminonunden 10 liraya sal almistim 3 yildir her yaz uzerinde bana da ummadigim yerlerden cok hediye gelir ve hepsi isime yarar mutfagimda hatta evimde cogu sey hediye tencere setim cezvelerim tepsi sutluk borcamlar yemek tk banyo setleri paspaslar servis tencereleri cay seti tava ve daha cok sey bekarken hediye gelmisti 2 adet bisiklet bile hediye geldi bahaneyle ogrendim daha ne olsun
Kardesime bayler almak istiyorum zor duruyorum bir tane bebek battaniyesi ve 3 zibinla kendimi kisitladim cinsiyet belli olsun oyle
Esim izinde donuste istifa edip gelecek tum hazirligim onun arada gelmesine gore brz ekleme yapmam lazim
Marketlerde zam sampiyonu kagit urunleri
32li papia parfumlu 60 lira
Hayir onuda mi almayalim ne yapalim
Son deterjan ve yumusaticiyi actim yrn almam lazim ilk zamanlar is bulamazsa zorlaniriz ama kimsenn indirim derdi yook
Birikim bahane ile yaptim mayista ek avans cekip altin almistim birakin faizi asiri kar getirdi hediyelik gr var bu ara az az doviz ve tl biriktiriyorum 20 dolar 280 euro var bu yil 5 yarim altin 1 24 ayar gr 1 ceyrek ve 13 gr aldim brz karisik oldu ama ellemiyorum hepsi oyle kalsin

Annemlere ve gorumceme kiyafet icin faik sonmeze bakiyoduk daha mayista hic dusunmedik aldik bugun baktik 300 gomlekler 450 elbise journeye girdim 250 yeni sezon hirkalar aksam yikar sabah kurutur makine isi duz hirkaya 250 vermem onlari nasil olsa indirecekler bir gomlege 300 vereceksem gider 400 e spor ayakkabi alirim boynerde 140 a fabrika mark bulum onu aldim bence bu zam isi patlayacak

Aman erkekler bir tuhaf cidden.

Ben de benimkine sinirlendim.Annesigilin mutfak masası büyükmüş küçük alacaklarmış bana dediki bunu götürelim biz onlara küçük masa alalım şimdi eskiyi götüreceğiz bir de sandalye alacam farklı olmaz dedim.Annem de bizim mutfak masası 1 yıllık onlarınkinden de güzel ama mutfaga çok büyük.Kızım dedi bunu sana vereyim ben kendime yeni masa alacam dedi.Anneme de yok demiştim.Annem onlardan çok önce demişti hatta.Annem kendine masa alacaktı para da çıkmayacaktı cebimizden onun annesigile biz alacaktık bir kere ben kendi anneme yok demişim.Neden onların eski masayı alayım da onlara yenisini alayımki evde herşey yeni masada güzel yeni olsun dedim.Bugün de 1300₺ masa aldık şimdi benimki yazıyor.Ben odamda dolap var güzel onu alacaktım ebeveyn banyosuyla oda arasındaki boşluğa koyup selpak havlu vs koyacaktım.Masayı almadım diye onu da istemiyor getirme dedi.Kendi bilir 500₺ verip alırız annemin dolabı da anama kalır kullanır.Kendi de evinden ikeadan siyah dolaplar almış kıyafet koymak için onu getirecekti kazanlı ütüsü frütözü varmış getirecekti ben de onları getirmicem dedi.Getirme dedim benim çeyizimde zaten var onlardan, yeni kullanırım.Ben de koşu bandımı getirmem dedim :) getirme yazmış.

Dolaba 500₺ versin de aklı başına gelsin beyfendinin.Trip atıyor bir de.Bana hep dediği laf canım okyanusu geçip de derede boğulmak diye bir söz var der.Ben de bugün ona bunu söyledim.Okyanusu geçip de derede mi boğulacağız dedim.Bi inat hep kendi dediği olsun istiyor.Masaya bir sandalye beğendi iğrenç ötesi tutturdu bu olsun diye ısrar ettim de güzel sandalyeyi aldım.Foto koysam anlarsınız ne kadar haklıyım satıcı da dedi benim seçtiğimi beğendi.Bunla işim var neyse bir eve gireyim de şimdi tatsızlık çıksın istemiyorum gergin zamanlar zaten.

Günaydın herkese

beren_naz sandalyeyi merak ettim yalnız.

Hepsiburada da 32 li tuvalet kağıtları daha ucuz. Ordan alcam ben

Özelden yolladım fotoğraf siyah olan onun istediği orijinali beyaz olan kırmızı da ikili köşem şeklinde var
Berennn banada yollar mısın sana zahmet merak ettim gece bi uyandım eşim bacağımda uyuyor haha o araba isteyen çocuk gitmiş

Evet cnm beyaz kırmızı sandalyeler beyaz bir de ikili var kırmızı bir de bank şeklinde var kırmızı karşılık 6 kişi oturabilecek şekilde.Onunki hem siyah hem alçak duruyor hem de 4 kişi oturabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…