Çocuğumun oyuncağına bak aldıkEvet cnm beyaz kırmızı sandalyeler beyaz bir de ikili var kırmızı bir de bank şeklinde var kırmızı karşılık 6 kişi oturabilecek şekilde.Onunki hem siyah hem alçak duruyor hem de 4 kişi oturabilir
Birlikte oynuyoruz ne yapmış inanamazsınız arabanın önüne modifiye yapmış düşürmüş ön tarafını koltuğun üzeri pislik hepCok ayip
Birlikte oynuyoruz ne yapmış inanamazsınız arabanın önüne modifiye yapmış düşürmüş ön tarafını koltuğun üzeri pislik hep
Hahahhaa valla deli gibi araba sürüyorNe guzel iste yaa
Cocuk evinde mutlu
Elleme eglensin
o araba merakindan esimde vardi.Hahahhaa valla deli gibi araba sürüyor
Sıra bizde herhalde geleceğimiz sizin gibio araba merakindan esimde vardi.
oglumu bahane eder surekli alir kendi oynardi.
su kumandali helikopterlerden almisti.
sahilde, piknik yerlerinde ucururdu agaclara takilirdi.
Hep de pahali pahali seyler.
oglum anlamazdi bile daha kucuktu o alir hemen kurar oynardi.
Aldi hevesini
Ben hiç yumuşatıcı kullanmıyorum ya gerek yok diyorum birde az duruluyor makina yumuşatıcıyı.Markete girdik 5 lt yag 34 lira yudum
12 lira alo sivi kucuk boy
8 li papia 10 lira
9 lira muz
Baska bsy bulamadim
Yumusatici son siseyi actim
Daha temiz markalarami yonelsem hic almasammi bilmiyorum
Ben hiç yumuşatıcı kullanmıyorum ya gerek yok diyorum birde az duruluyor makina yumuşatıcıyı.
Aman boşver hiç alma ya gerek yokBende oyle dusunuyorum ztn sivi deterjan kullaniyorum belki frosch u denerim ztn kokusu cigerimi yakiyo
Aman boşver hiç alma ya gerek yok
Bende öyle düşündüğüm için almıyorum birde ona mı para vereyim allah aşkına . Uyduruk marka alsan kokmuyor vernell filan da haddinden pahalı bence ayrıca sağlığa zararlıBende hiç kullanmıyorum yumuşatıcı çok gereksiz bir masraf üstelik son durulama suyuna aldığı için üstünde kalıntıları kalıyormuş.
Erişte alıcaktım geçen hafta 1.75 e aldım bu hafta 2.25 olmuş
Haha yaaa benim havlular normal duruyor ütülüyorum sıcakla birlikte yumuşuyor ki birde siirttin suyu çok kötüOnu alacagima yeni havlu alirim daha iyi
Bende öyle düşündüğüm için almıyorum birde ona mı para vereyim allah aşkına . Uyduruk marka alsan kokmuyor vernell filan da haddinden pahalı bence ayrıca sağlığa zararlı
Haha yaaa benim havlular normal duruyor ütülüyorum sıcakla birlikte yumuşuyor ki birde siirttin suyu çok kötü
Frosh çamaşır suyu cidden güzel evet. Abc nin yoğun çamaşır suyunu aldım 4 lt oda fena değil gibiKiz hem calisip hem havlu utulersem ben ne zmn gezicem yasicam is ve eve kendimi adayamam
Acikcasi abc den cok memnunum ve az kullaniyorum ama en cok nevresim havluda buda rahatsiz ediyor siyahlara hic koymuyorum kokusunu begenirsem frosh alirim denerim bulasik det frosch camasir suyu green clean almaya basladim paradan cok sagligim onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?