Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet cnm beyaz kırmızı sandalyeler beyaz bir de ikili var kırmızı bir de bank şeklinde var kırmızı karşılık 6 kişi oturabilecek şekilde.Onunki hem siyah hem alçak duruyor hem de 4 kişi oturabilir
Çocuğumun oyuncağına bak aldık

Eklentiler

• 8740F4BE-2F2A-401B-A746-1F100F251D3F.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 188

Eklentiler

• 4B3D1457-4FD5-4BBD-A489-4AB820D906D1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 176
dayim saat 5 gibi binecek gitmeden domates, biber, kasar peynir falan almis.
Allah razı olsun elimizi cebimize artirmadi buradayken.
Kac defa yemek , tatli vs yedik hep o ödedi.
Dun pastanede cuzdanimi aldim ben bisiler bakim diye iceri kaciyodum ödemeye yakaladi.
ödetmedi aldi cuzdanimi elimden.

Bekar 2 maas aliyor harcamasi yok.
ancak boyle koye gelip gidiyor harciyor.
o da öyle iste

Bizde olanlari tuketiyoruz.
o gidincede harcamayiz pek.
annem 1000tl ile gelmisti o 100tl harcamis.
kardesim biraz harcadi sanirim.
bir kac defa dayim yokken o odedi.
Esim gelincede kahvaltiyi evde yapariz sadece aksam yemegi yeriz disarida bölusuruz hesabida.

mazot icinde annemler 200tl verecek dönuste.
zaten 250tl falan yakiyor araba.
ama burada geziyoruz onada 200tl mazot gider.

ben burasi icin 300tl biriktirmistim.
200tl esim vermisti.
sadece 50tl harcadim.
38tl karttan yemek cektirdim.
harcamam okadar.

annemde 1 cuzdan bozuk para var hala harcayamadik.
onlarla cay falan icelim diyo bitsin.

zaten o cafe bu cafe geziyoruz.

Esim gelince merak ettigin 2 yer var oraya gideriZ.
uzaklar gidemiyoruz arabasiz.
bir de cami ve türbe var ziyaret etmek istedigim.

Bu sene gercekden Rabbim bereket verdi paramiz bitmiyor ya dayim geldi o odedi ya acikmadik , getirdiklerimizi bile bitiremedik daha.
peynir, salam, sucuk, zeytin, krempeynir, recel, saralle et hepsinden duruyor.
Bitecegide yok.

Ben birikimin, şükrün bereketine cok inaniyorum.

gidince +500olarak zulama devam..

Hahahhaa valla deli gibi araba sürüyor
o araba merakindan esimde vardi.
oglumu bahane eder surekli alir kendi oynardi.
su kumandali helikopterlerden almisti.
sahilde, piknik yerlerinde ucururdu agaclara takilirdi.
Hep de pahali pahali seyler.
oglum anlamazdi bile daha kucuktu o alir hemen kurar oynardi.

Aldi hevesini

Sıra bizde herhalde geleceğimiz sizin gibi

tuce_tuce benim eşimde oğlumun oyuncakları ile oynuyor.

Bugün bittik can sıkıntısından yatak odasına dekor yapmaya kalktık tamam güzel oldu da ne gerek vardı eşim takmıştı yatağı çektik dolabı çektik bir sürü iş çıktı aman ya iki günün biri boya fırçası elinde al çıkar çatıya 2 sene görmek istemiyorum dedim.

Bende bugün eşimle konuştum para biriktirme durumunu az gidiyorux beğenmiyorum dedim kesintileri var ve mesai yapamadı bu ay.
Bu aydan sonra birikime başlıcaz sıkı bir şekilde.zaten mutfak masrafını azalttık.
Bugün erik marnelatı yaptım bilsem kavanozlardım bir çok çıktı sulandırıp içicez. İç iç bitmez.
Kışı masrafsız geçirebilirsek evi kolay kapatabiliriz.
Arabayı satıp yeni alalım diyoruz ama gerek yok kış geldi dursun evi kapatırken satalım 2. El piyasası çok fena en kötü arabalar bile çok pahallı olmuş

Birde bugün perdem yırtıldı o arada 2 odaya stor istedim yaza doğru yaptırıcaz
Kışın küçük odaya gittiğimiz için salonda güneşlik stor oluyor gözükmez zaten 5. Katı kimse görmüyor

Markete girdik 5 lt yag 34 lira yudum
12 lira alo sivi kucuk boy
8 li papia 10 lira
9 lira muz
Baska bsy bulamadim
Yumusatici son siseyi actim
Daha temiz markalarami yonelsem hic almasammi bilmiyorum
Ben hiç yumuşatıcı kullanmıyorum ya gerek yok diyorum birde az duruluyor makina yumuşatıcıyı.

Ben hiç yumuşatıcı kullanmıyorum ya gerek yok diyorum birde az duruluyor makina yumuşatıcıyı.

Bende oyle dusunuyorum ztn sivi deterjan kullaniyorum belki frosch u denerim ztn kokusu cigerimi yakiyo

Bende hiç kullanmıyorum yumuşatıcı çok gereksiz bir masraf üstelik son durulama suyuna aldığı için üstünde kalıntıları kalıyormuş.

Erişte alıcaktım geçen hafta 1.75 e aldım bu hafta 2.25 olmuş

Bende öyle düşündüğüm için almıyorum birde ona mı para vereyim allah aşkına . Uyduruk marka alsan kokmuyor vernell filan da haddinden pahalı bence ayrıca sağlığa zararlı

Bende öyle düşündüğüm için almıyorum birde ona mı para vereyim allah aşkına . Uyduruk marka alsan kokmuyor vernell filan da haddinden pahalı bence ayrıca sağlığa zararlı
Haha yaaa benim havlular normal duruyor ütülüyorum sıcakla birlikte yumuşuyor ki birde siirttin suyu çok kötü

Kiz hem calisip hem havlu utulersem ben ne zmn gezicem yasicam is ve eve kendimi adayamam
Acikcasi abc den cok memnunum ve az kullaniyorum ama en cok nevresim havluda buda rahatsiz ediyor siyahlara hic koymuyorum kokusunu begenirsem frosh alirim denerim bulasik det frosch camasir suyu green clean almaya basladim paradan cok sagligim onemli

Frosh çamaşır suyu cidden güzel evet. Abc nin yoğun çamaşır suyunu aldım 4 lt oda fena değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…