Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün 4tl dondurmaya 3.45 lor peynire 2tl de cipse harcadim.
Evde menemen yaptim 1 tava yedik öyle ciktik.
valla domatesiyle biberiyle mis gibi menemen oluyor.
Bunlar domatesse biz ne yiyoruz demedim degil.

Bozuklardan harcadim.
sahilde oturup yedik.

Lor peyniride esim icin aldim o peynirli yumurta sever lor ve kasar karistirip yaparim diye aldim gelince yer.
Adam evde kahvaltisiz kaldi.
Aksamlarida dürüm yiyormuş.

neyse artik 2 gun daha idare etsin.
onun sevecegi seyleri aliyorum bende gelince kuymak, peynirli yumurta falan yaparım.

Kızlar letgo da ürün satan oldu mu
Satınca herhangi bir ücret ödeniyor mu
Tutumlu anne komisyon alıyor banka hesabı vs istiyor letgo da mesaj atan oluyor ama güvenemiyorum.
ben surekli kullaniyorum... ayni sehir ici olursa ve yakin ilcelerde olunca ortak biyerde bulusup aliyosun veya satiyosun... hem alip satacagin urun gorulmus oluyo.. kargoyla da gonderdigim oldu onu da parayi almadan gondermedim ben.. kisi kabul etmezse almiyo zaten

Z zynpzeynep123 ben Zebramo dan sattım. Orası da komisyon alıyor ama tutumluanne kadar değil. Ve ben daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Birisi bir ürününü alınca alan kişi senin kişisel bilgilerini göremiyor. Kendim de aldım ordan biliyorum. Her şey satılıyor orda. Ben 1000 liradan fazla para kazandım şimdiye kadar

Markete girdik 5 lt yag 34 lira yudum
12 lira alo sivi kucuk boy
8 li papia 10 lira
9 lira muz
Baska bsy bulamadim
Yumusatici son siseyi actim
Daha temiz markalarami yonelsem hic almasammi bilmiyorum
Sivi yag konusunda farkli markalar kullaniyormusun bilmiyorum canim. Ben komili yada yada yudum kullaniyordum. Komilinin arkasina baktim bunga gıda üretiyor. Migrosun sıvi yağlarinida bunga gida üretiyor. Yani oda komiliye ait.
migros marka sıvı yağ 5 litre 27.90 TL şuan. Belki uygun fiyatlı bir tercih olabilir senin için

İnsta da haftada 100 tl deneyleri var cnm.İstersek başarırız bence:)

Şİmdilik beni uzun zaman götürür, ama migrosu deneyebilirim.
Carfurresa almıştık, gayet iyi
Birde biryağ kullandım oda fena değil

Markete girdik 5 lt yag 34 lira yudum
12 lira alo sivi kucuk boy
8 li papia 10 lira
9 lira muz
Baska bsy bulamadim
Yumusatici son siseyi actim
Daha temiz markalarami yonelsem hic almasammi bilmiyorum
Yumusatıcısız ben de denedim.Havlular kazık gibi oluyor bacım

Yazan çok alan yok zaten
Benimde eşimin benim birçok kıyafeti elden çıkarmaya ihtiyacım var kitaplarımdan bir kısmınıda satıcam oğlumun etiketi üzerinde kıyafetleri var
Çok iyi satış yapmışsın darısı başıma hem dolabım boşalır hem bütçeye katkı olur

Ben sana taktiğimi söyleyim. Ben ilk başta gözden çıkardığım bazı ürünleri ucuz ucuz 5-10 liraya sattım. Ucuz olunca rağbet gördü, sonra herkes ürünleri beğendi çünkü gerçekten çok ucuza sattım. İstersen özelden kullanıcı adımı yazayım sana sattığım ürünlerimw ve yorumlarıma bak.

Neyse bu alan kişiler hep hakkımda güzel yorumlar yaptı yıldızım arttı, güvenilir satıcı imajı çizdim.

Ayrıca mesela bir ürün koydum normal bir fiyata 50 tl diyelim. Ama benim aklımda onu 20 ye satmak var. 50 tl iken bi kaç beğeni aldı. Sonra kademeli fiyat düştüm, böylelikle beğenenlere mesaj gitti, beğendiğin üründe indirim oldu diye, onlar da satın aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…