- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
hatta 36 lisi öğlen hepsi burada da 72 tldi..Kızlar tuvalet kağıdı 60 tl demissiniz ya şok oldum resmen.Etin fiyatıyla yarışıyor.
Bir ay önce parfümlü tuvalet kağıdının 40lisini bir markette 30 liraya görmüştüm. O zaman şimdi ne kadar oldu Allah bilir.
Annemde marketten geldi biraz önce.Aldigimiz sabun 5 liradan 10.5 liraya çıkmış. 10 kg omoyu 43 liraya alıyorduk 53 olmuş. Sulara bile zam gelmiş.
Bir süre sonra insan alışıyor:)Dolarda olduğu gibihatta 36 lisi öğlen hepsi burada da 72 tldi..
Beyaz sabun hacısakir 7.90 falandı 9 olmuş aynen
aynen öyleBir süre sonra insan alışıyor:)Dolarda olduğu gibi
Napalim elimizden birşey gelmez
Bakliyat haşla koy bebişle kolaylık olurKizlar bu sene dolabimda hic yer yok kislik icin dedim babanneme .
O da bu sene ufak dondurucusu var
Onu vereyim ben kullanmicam dedi.
Biseyler yapayim diyorum kis icin
Ama suan hastanedeyim. Ne yapilir ne edilir dolaba koymalik.
2 kisiyiz. Neyi ne kadar yapmak gerekie.
Geçen su alıcaz yok hiçbir markette.Kızlar tuvalet kağıdı 60 tl demissiniz ya şok oldum resmen.Etin fiyatıyla yarışıyor.
Bir ay önce parfümlü tuvalet kağıdının 40lisini bir markette 30 liraya görmüştüm. O zaman şimdi ne kadar oldu Allah bilir.
Annemde marketten geldi biraz önce.Aldigimiz sabun 5 liradan 10.5 liraya çıkmış. 10 kg omoyu 43 liraya alıyorduk 53 olmuş. Sulara bile zam gelmiş.
Evet ya evimin dibinde hakmar marketi var su almaya giriyorum kac gundur ne aytacin ne diger markanin hic suyu yok :/Bakliyat haşla koy bebişle kolaylık olur
Dolmalık biber çok pratik oluyor.
Domates öyle kavurmak pişirmekle uğraşmazsın.
Börek at fazla fazla koy geceleri çıkar
En zor zamanda kurtarıcı oluyor
Geçen su alıcaz yok hiçbir markette.
Bir sürahi suyla idare ettik ertesi gün eşim zamlı aldı kaldırmışlar raflardan ne söylendi ne söylendi.
Wc kağıdım henüz var bilgim yok ama bu nedir ya bu kadar nasıl yetişilecek.
Bugün maya aldım 80 kuruşluk şey olmuş 1.20
1 ayda gelen zam. 1 tl lik kakao olmuş 1.5
Kafadan en ufak şeylere bile 50 kuruş zam büyük ürünlerde 3 4 tl oynuyor
Üstelik gramları ile de oynuyorlar 500 gramlık makarna oluyor 400 gram
Iyi aksamlar kizlar 30 bin tlniz olsa bu karisiklikta nasil degerlendirirdiniz bi yardimci olsaniz euro dolar gibimi yada altinmi olarak
Pazara ugradim niye herkesin delisi beni buluyo havuc aldim yarim kilo ztn ufacik cocuk ufacik havucu ikiye kirip torbaya atti yahu degistir kac gr kar ettin birak istemiyorum dedim baska yerden aldim
Barbunya aldim 1.5 kilo kdr brz pisirir bir poset koyarim annemde 5 kilo almis biraz daha ilave etmek lazim onlari calistigim yerden alirim yayladan geliyor yumusacik pisiyor
kac haftadir asil gitmem gereken pazara gidemiyorum dr a gidiyorum gogsumdeki kitleler patlicak gibi agriyor carsamba persembe dr a gidecegim haftaya artik pazara cikarim.
Acelesi yok simdilik tesekkür ederim cevap icinben sepet yapardım sanırım
tabii ne kadar süre saklayacağın da önemli
ya benim de göğsümdeki kitlelerde bir sıkıntı var, bıçak batması gibi :/ bu tesadüf nedir?
Evet aynen bicak saplaniyor gibi
Bayram haftasi cok agri yapti uyutmadi
2. Kez. Kontrol yaptirmistim buyume cikmadi
Simdi agridigi icin gidiyorum, okuldan arkadasimda 7. Yilda kotu demisler.
Birde ben yanlis tedavi yuzunden hormon tedavisi aldim ondan tedirginim 15 16 yaslarindaydim tam tehlikeli cag
Canımmmm geçmiş olsun sakın ihmal etme bir an önce kontrole gitPazara ugradim niye herkesin delisi beni buluyo havuc aldim yarim kilo ztn ufacik cocuk ufacik havucu ikiye kirip torbaya atti yahu degistir kac gr kar ettin birak istemiyorum dedim baska yerden aldim
Barbunya aldim 1.5 kilo kdr brz pisirir bir poset koyarim annemde 5 kilo almis biraz daha ilave etmek lazim onlari calistigim yerden alirim yayladan geliyor yumusacik pisiyor
kac haftadir asil gitmem gereken pazara gidemiyorum dr a gidiyorum gogsumdeki kitleler patlicak gibi agriyor carsamba persembe dr a gidecegim haftaya artik pazara cikarim.
Uzun vade ise hepsinden alınIyi aksamlar kizlar 30 bin tlniz olsa bu karisiklikta nasil degerlendirirdiniz bi yardimci olsaniz euro dolar gibimi yada altinmi olarak
Emeğine sağlık afiyetle yiyin.Günaydınnnn ban yedim geldim bana hakaret eden üye ile banımın aynı zamanda açılması da ayrı bir olay neyse . Buradaki yemek yarışmasına katılacaktım ondan da soğudum . Dün temizlik yaptım eşim nöbetçiydi alışverişe gittim 3 kg patlıcan 2 kg kırmızı biber , 20 kg da domates aldım , 1 kg da salatalık aldım biraz yeşil biber 50 tl ödedim. 4 tane yarım kiloluk kavanoz 5 tl ödedim.Neyse domatesi sağ olsun market görevlisi eve taşıdı kasa ile içeri girsin diye kapıyı açtım bana diyor ki abla ev çok beyaz halılar beyaz ben giremem hey allahım gir dedim 2 yere domates suyu damladı ama çocuğun suçu yok . Patlıcan ile biberi közlettim temizledim buzluğa koydum. Salatalığı cacık için doğradım çıtçıtlı poşetlere porsiyonluk koyup buzluğa attım. Yaptıklarımın resimlerini de kv lerin olduğu aile grubuna attım beni birşey yapmıyor sanmasın diye. Buzluk dolu baya onu da yolladım bu bahane ile bana birieyler vermek istediklerinde kabul etmeyeceğim . Çünkü İnan’ın belirli sebeblerim var o yüzden beni geçmişte söylediği bir söz ile kırmıştı o an dedim ki bir çöp bile almam artık. Eşimle 5 kg zeytinyağı siparişi vermiştik oda dün geçmiş mutlu oldum . Bu kışlık hazırlama işi beni yordu ya artık birşey yapmak istemiyorum valla .
Kurudu kurudu şahane oldu patlıcan yapmak biraz zor ama bence güzel oldular . Bakayım duruma göre pazar günü acılı ezme yapabilirim elimde kavanoz kalırsa aman yoksa onu da yapmam sıkıldımUzun vade ise hepsinden alın
Kısa vade düşünüyorsanız zarar edebilirsiniz.
Emeğine sağlık afiyetle yiyin.
Ben salatalık koymadım bu yıl artık birşey yapmıcam turşu faslına geçmeden dinlenicem.
Patlıcanların kurudumu seneye denicem bende biber yaptım olmaz dedim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?