Küçük Düşün Büyük Olsun!

benimkiler de patlıcan yemiyor, heves ediyorum ben de buzluğa atayım filan ama yok :)

inşAllah yazlık hayalin gerçek olur tr_lelli canım, o zaman tontiş teyzelerle tarhana dökmece erik kurutmaca :)

Offf öldüm bittim tükendim resmen. Sabah kalktım çayın suyunu koydum bu sırada balkonda 20 kg domatesi yıkadım kahvaltımı yaptım bulaşık makinası çalıştırdım. Markete indim kasalarını bıraktım su ve 20 ki soda ya 13 tl ödedim. Saat 11 de Domates doğramaya başladım saat 15:00 e kadar . Balkonu tepsileri yıkadım bulaşık makinasını boşalttım . Patates az kalmış sonradan fark ettim . Markete indim patates soğan 3 tl ödedim. Üst komşuma çıktım kahve içtik çok iyi geldi sohbeti dinlendim. Eve geldim tavada patates , yoğurt çorbası , salata, hoşaf . Herşey hazır arkadaşım aradı onunla konuştum kapattım diğer arkadaşım aradı onunla konuştum kapattım duşa girdim çıktım üf pilim bitti. Akşama kaynatıp kavanozlayacağız bitti gitti eğer birkaç kavanoz boş kalırsa acılı ezme yaparım pazar günü . Yok kalmazsa onuda yapmayacağım kışlık hazırlık işi sıktı beni.

Benim okul başladı koştur koştur başladı
Ben de geçen yıl çağırdığım temizlikçi bayanı aradım. Yarım gün gelecek. Mutfak dolaplarimi sildireceğim. Kaca geleceksin dedim.
Vallah herşeye zam vardır dedi 65 tl istedi. Ben de bizim maaşa zam yok ama dedim
Herkes herşeye zam yapıyor bize zam veren yok nolcak halimiz

Evet cilek receli de tamam, geriye cok bsy kalmadi
Bu yil salca yapmamaya karar verdik guvendigimiz yerlerden alacagiz cok telas oluyor araba yok cektirmek sorun
Telefonumu yeni degistirdim batarya dayansin diye orjinal sarj aleti alacaktim 120 lira cok fazla geldi her yere tasirim kopunca alirim dedim bugun bimde 50 tl ye buldum gercekten ozenince dikkat edince boyle firsatlar hep cikiyor cok sukur halime

Kaç cafe gezdik bugun sayamadim valla.
suranin manzarasi guzel
suranin mantisi
suranin cayi derken 5 tane gezdik galiba.

Kurtlu gibi sabitde durmuyor kardesim bi oraya bi buraya.
Yoruldum.

yemege 50tl cafelerede 30tl biraktik sanirim.
kardesim ödedi.

Verdim almadı benden günah gitti.
maaşını cekti sanırım.
Eşimde sabah cikiyor yola aradi az önce.

Esmalarimi cekiyorum bende.
uyurum sonra erken kalkmaya alisik bünye tabi saat 6 da aciyorum gozumu.
bazen geri uyuyorum bazen uyuyamiyorum.

Yarın buranin pazari bi dolanalım bakalım ne var ne yok

Selam kızlar son 3 gün kaldı izne çıkacağım inşallah.Bir yandan da eve eşyalar geliyor kuruluyor sürekli koşturmaca.Perdeler stor yaptırıyoruz 9000₺ tuttu 8500₺ indirdik.Halılar da 4400₺ tuttu.Perdeci de tanıdık 500₺ taksitle ödeyeceğiz.Diğer eşyalar 44000₺ tutmuştu 4400₺ perdeyi de eklediler 48400 de 22 ayda ödeyip bitireceğiz.Allah'ım ödeme kolaylığı versin.

Bu arada benim elti beni kıskanıyormuş neler olmuş da haberim yokmuş.Bizim tuttuğumuz ev çok güzel 1 ay önce evi tuttuk geldi baktı sonra değişmiş.Benden saklamışlar hep dün nişanlım anlattı.Kayınvalide demiş onlar herşeyi ortak yapıyorlar demiş.Nişanlım da diyor 37₺ yaşındayım müsade etsinler de evimi yuvamı kurayım okuduk bu yaşa geldik şükür işlerimiz de İyi.

Eşşek gibi çalışır at gibi yeriz.Ona ne oluyorsa.Benim arabam var ehliyete yazıldı iki kere kaldı direksiyonda üçüncüye girecek geçemezse dosyası yanacak.Ben ondan zayıfım o baya kilolu.Kayınvalidem diyor berenin fiziği güzel kız diyet yapmış bişey yemiyormuş erimiş son duyduğuma göre :) Kayınvalidem onun adını çıngıldaklı deli koymuş.Bana diyormuş Beren de saftirik o onlar için iyi niyetli düşünüyor şu gelinin yaptığına bak.Benim hiç birşeyden haberim yok daha çok şey var da neyse anneme bile anlatmadım nişanlım söyleme de kinlenmesinler dedi.Kayınvalidemler de bunları bildiğimi bilmiyor.Geçen kaynım mesaj attı nişanlıma karısı çocuğu banyo yaptırıyormuş cevap yazma sen yazmış.Şifreli.O mesajı görünce anlattı nişanlım.Haftasonu da çeyize getirecekmiş kayınvalidem eltimi aslında gerek yok gelmesini de istemiyorum da ama gelsin de çeyizimi görsün dünyanın çeyizini yaptı annem.Ben iyi olalım falan diye düşünürken meğer neler oluyormus çok sinirlendim.Nişanlım da bilmiyor gibi davran dedi.Öyle yapacağım.Şimdi nişanlım mesaj attı kaynım 500₺ düşürmüş cebinden dün de arabayı çekmişler 110₺ da öyle gitmiş.Eltinin fesatlığından diye düşündüm ama belki de düğün yaklaşıyor ya takı tek takmak için masus demiş olabilirler.Paraları yok süsü veriyorlardır.Günah da almayım da böyle düşünenlerde de insanın aklına herşey geliyo.Kayınvalidem diyormuş Beren'in kalbi çok temiz Allah ona verir diyormuş.Çok şükür veriyor da

Son düzenleme:
Konserveyi kaynattım kızlar eşimde ağızlarını kapattı 20 kg domatesten 25 tane yarım kiloluk çıktı. Başka birşey yapmayacağım artık sıkıldım bu işlerden. Balkonun kapısını kapatırken fark ettim ki mutfak perdesi kirlenmiş yatak odası öylesine anlayacağız 2 ayda perdeler kirlenmiş oldu . Ayın 14 ğnde yani haftaya cuma 20 günlük izne çıkıyoruz ailemizin yanına gideceğiz. İlk düşündüm ki perdeleri yıkayayım sonradan dedim ki geri dönüşte yıkarım artık siz ne diyorsunuz ne yapsam kızlar ya

Bence dönüşte yıka canım

Bence dönüşte yıka canım
Bencede 20 gün ev kapalı kalacak yine kirletecek öyle değil mi zaten çok yoruldum artık dinlenmek istiyorum. Eşim izne çıkıyor biz ailemizin yanına gidiyoruz ama orada da yemek çamaşır ütü ayni devam kv evinde 20 gün çekilir dert olmayacak . Senin elti de ne fena öyle deli mi ne

Geçen gün eşim kv ile telefonda konuşuyordu yufka yapacağım oğlum bugün siz gelince de götürürsünüz dedi. 2 gün önce de konuşurken diyor ki yufkayı siz gelince yapacağım sizde götürürsünüz. Kesin düşündü ki Tuğçe de gelsin yardım etsin yapsın . Ben hayatımda hiç yapmadım öyle de yapamam cidden . Bende konuşurken dedim ki benim buzluğum full dolu bir poşet koyacak yerim yok. Dünde görsün diye aile grubuna resim attım. Hiç yufka filan yapamam eşim senede 2 izne çıkıyor o dinleniyor ohhh mis bende hiç öyle izin yok evde temizlik iş yemek vs annesinin evine gidiyoruz aynen devam nasıl olacak bu iş böyle ? Oraya gidince sürekli her akşam misafir geliyor elim sudan çıkmıyor eşim sürekli markette iniyor meyve kuruyemiş şu bu . Geçen izne gittik kv o sıra umreye gidecekti gelen giden 10 günde 2 bin tl harcayıp döndük ayağıma bir çorap dahi almadan döndüm. Ama bu sefer eşime söyledim her akşam biz bir yere gidelim annem teyzem Babannem onun kuzeni derken derken evde durup misafir ağırlamak hazırlık yapmak istemiyorum bu sefer

Görsen Melek sanırsın ben yani öyle sanmıştım.Annem söylemişti ama o kıskandı diye.Yok dedim iyi kız demiştim bir de anneme.Meğer annem anlamış ben safım galiba.

Başka yere gitseniz birkaç gün canım.Otele falan dinlenirsiniz denize girersiniz

Görsen Melek sanırsın ben yani öyle sanmıştım.Annem söylemişti ama o kıskandı diye.Yok dedim iyi kız demiştim bir de anneme.Meğer annem anlamış ben safım galiba.

Beren benden kucuk bir tavsiye gorunce yazmadan edemedim 2 aile hakkinda da nisanlinla konusma konusturma nisanlin sana bunlari nasi anlatabiliyor ne demek kv cingirakli deli diyomus o kiz ne olursa olsun o aileye emek vermis torun vermis bugun onun icin konusan yrn sana neler demez belki iyi niyetli ama imrenmistir daha cok yolun basindasiniz salaga yatip kin gutme ben iyi olacagina inaniyorum o kaynina yazikki esinin kardesiyle dedikodusunu yapiyor cok uzuldum ortalik karistirmislar

Ne kdr kirlenmistir canim donuste yikarsin bosver

O kv eltiye çıngıraklı yılan diyorsa eğer ilerde Beren’le ilgili bir durum olduğu zaman onada birşey der kesin o potansiyel mevcut bence

Zamanla anlayacağım canım.Ama kardeşler genelde konuşurlar dertlerini.Onlarınki dertleşme olduğunu düşünüyorum.Bana anlatmak zorunda kaldı gördüğüm mesajdan dolayı yoksa nişanlım çok ketumdur.Tabi kayınvalide şimdilik iyi de ileride hakkımda konuşur mu konuşuyor mudur bilemicem.Ben de imrendiğini düşünüyorum gözlemlicem eltimi.Davranışları bana zarar veriyor mu nasıl.Kinlenmeden.Şimdilik tavır almayacağım ben iyi olmak istiyorum.Yaşım itibari ile evlenip yuva kurup çocuklarımı kucağıma almak istiyorum.Zaten ben öyle kimseye gidip gelmeyi çok seven biri değilim işim de yoğun vaktim de yok.Hayırlısı bakalım

O perde ellenmeyecek abla sozu dinle canim
Ay çok ablacım valla hiç dokunamam canım hiç istemiyor . Bu ara maşallah hiç yararlı şeyler yapmıyorum kuran çalışmak Yasin okumak , Esma çekmek, kitap okumak yürüyüş yapmak gibi şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…