- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
Bende tarhana ne çok severim.
Ama esim ve oglum yemiyor.
oğlumu zorlasam yine 1 kase yediririmde esim asla yemiyor.
Oysa ne cok isterdim tarhanalar dokup kurutayim.
Çok merakliyim öyle seylere ama yiyen olmayinca heveside kaciyor insanin.
Hazirlarda hic güzel degil.
belki seneye cok azicik kendime gore dokerim
Birde anneannemler kizilcik tarhanasi dokerler.
Sanirim yöresel tarhana gibi kurutur geciririsin.
sonra pisirince uzerine sarimsak yakarsin yagda dokersin tam hasta corbasidir eksi eksi cok severim.
Annem yapar yeriz.
Burada millet kurutuyor valla herseyini uzun zaman kalan teyzeler.
patlican, kabak, erik, biber vs.
Burada meslek yuksek okulu vardi.
yakin köyede acilmis yine.
bende dun esofman sirtimda canta bogurtlen yopluyordum binadaki teyze kizim ögrrncimisin? dedi :)
Yok teyze gezmeye geldik surada evimiz var dedim
o balkondan ben disarda baya sohbet ettik.
Annem sen burada uzun kalsan bir suru teyze komsu edinirsin diyor.
annemler daha tutuktur ben cabuk kaynasirim.
Bi suru tontis teyzelerim olurdu.
insallah canımbenimkiler de patlıcan yemiyor, heves ediyorum ben de buzluğa atayım filan ama yok :)
inşAllah yazlık hayalin gerçek olurtr_lelli canım, o zaman tontiş teyzelerle tarhana dökmece erik kurutmaca :)
Konserveyi kaynattım kızlar eşimde ağızlarını kapattı 20 kg domatesten 25 tane yarım kiloluk çıktı. Başka birşey yapmayacağım artık sıkıldım bu işlerden. Balkonun kapısını kapatırken fark ettim ki mutfak perdesi kirlenmiş yatak odası öylesine anlayacağız 2 ayda perdeler kirlenmiş oldu . Ayın 14 ğnde yani haftaya cuma 20 günlük izne çıkıyoruz ailemizin yanına gideceğiz. İlk düşündüm ki perdeleri yıkayayım sonradan dedim ki geri dönüşte yıkarım artık siz ne diyorsunuz ne yapsam kızlar ya
Bencede 20 gün ev kapalı kalacak yine kirletecek öyle değil mi zaten çok yoruldum artık dinlenmek istiyorum. Eşim izne çıkıyor biz ailemizin yanına gidiyoruz ama orada da yemek çamaşır ütü ayni devam kv evinde 20 gün çekilir dert olmayacak . Senin elti de ne fena öyle deli mi neBence dönüşte yıka canım
Bencede 20 gün ev kapalı kalacak yine kirletecek öyle değil mi zaten çok yoruldum artık dinlenmek istiyorum. Eşim izne çıkıyor biz ailemizin yanına gidiyoruz ama orada da yemek çamaşır ütü ayni devam kv evinde 20 gün çekilir dert olmayacak . Senin elti de ne fena öyle deli mi ne
Geçen gün eşim kv ile telefonda konuşuyordu yufka yapacağım oğlum bugün siz gelince de götürürsünüz dedi. 2 gün önce de konuşurken diyor ki yufkayı siz gelince yapacağım sizde götürürsünüz. Kesin düşündü ki Tuğçe de gelsin yardım etsin yapsın . Ben hayatımda hiç yapmadım öyle de yapamam cidden . Bende konuşurken dedim ki benim buzluğum full dolu bir poşet koyacak yerim yok. Dünde görsün diye aile grubuna resim attım. Hiç yufka filan yapamam eşim senede 2 izne çıkıyor o dinleniyor ohhh mis bende hiç öyle izin yok evde temizlik iş yemek vs annesinin evine gidiyoruz aynen devam nasıl olacak bu iş böyle ? Oraya gidince sürekli her akşam misafir geliyor elim sudan çıkmıyor eşim sürekli markette iniyor meyve kuruyemiş şu bu . Geçen izne gittik kv o sıra umreye gidecekti gelen giden 10 günde 2 bin tl harcayıp döndük ayağıma bir çorap dahi almadan döndüm. Ama bu sefer eşime söyledim her akşam biz bir yere gidelim annem teyzem Babannem onun kuzeni derken derken evde durup misafir ağırlamak hazırlık yapmak istemiyorum bu sefer
Görsen Melek sanırsın ben yani öyle sanmıştım.Annem söylemişti ama o kıskandı diye.Yok dedim iyi kız demiştim bir de anneme.Meğer annem anlamış ben safım galiba.
Konserveyi kaynattım kızlar eşimde ağızlarını kapattı 20 kg domatesten 25 tane yarım kiloluk çıktı. Başka birşey yapmayacağım artık sıkıldım bu işlerden. Balkonun kapısını kapatırken fark ettim ki mutfak perdesi kirlenmiş yatak odası öylesine anlayacağız 2 ayda perdeler kirlenmiş oldu . Ayın 14 ğnde yani haftaya cuma 20 günlük izne çıkıyoruz ailemizin yanına gideceğiz. İlk düşündüm ki perdeleri yıkayayım sonradan dedim ki geri dönüşte yıkarım artık siz ne diyorsunuz ne yapsam kızlar ya
Bir araya toplayınca toprak rengi görünüyor perdeNe kdr kirlenmistir canim donuste yikarsin bosver
Bir araya toplayınca toprak rengi görünüyor perde
O kv eltiye çıngıraklı yılan diyorsa eğer ilerde Beren’le ilgili bir durum olduğu zaman onada birşey der kesin o potansiyel mevcut benceBeren benden kucuk bir tavsiye gorunce yazmadan edemedim 2 aile hakkinda da nisanlinla konusma konusturma nisanlin sana bunlari nasi anlatabiliyor ne demek kv cingirakli deli diyomus o kiz ne olursa olsun o aileye emek vermis torun vermis bugun onun icin konusan yrn sana neler demez belki iyi niyetli ama imrenmistir daha cok yolun basindasiniz salaga yatip kin gutme ben iyi olacagina inaniyorum o kaynina yazikki esinin kardesiyle dedikodusunu yapiyor cok uzuldum ortalik karistirmislar
Beren benden kucuk bir tavsiye gorunce yazmadan edemedim 2 aile hakkinda da nisanlinla konusma konusturma nisanlin sana bunlari nasi anlatabiliyor ne demek kv cingirakli deli diyomus o kiz ne olursa olsun o aileye emek vermis torun vermis bugun onun icin konusan yrn sana neler demez belki iyi niyetli ama imrenmistir daha cok yolun basindasiniz salaga yatip kin gutme ben iyi olacagina inaniyorum o kaynina yazikki esinin kardesiyle dedikodusunu yapiyor cok uzuldum ortalik karistirmislar
Ay çok ablacım valla hiç dokunamam canım hiç istemiyor . Bu ara maşallah hiç yararlı şeyler yapmıyorum kuran çalışmak Yasin okumak , Esma çekmek, kitap okumak yürüyüş yapmak gibi şeylerO perde ellenmeyecek abla sozu dinle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?