Ay çok ablacım valla hiç dokunamam canım hiç istemiyor . Bu ara maşallah hiç yararlı şeyler yapmıyorum kuran çalışmak Yasin okumak , Esma çekmek, kitap okumak yürüyüş yapmak gibi şeylerO perde ellenmeyecek abla sozu dinle canim
O kv eltiye çıngıraklı yılan diyorsa eğer ilerde Beren’le ilgili bir durum olduğu zaman onada birşey der kesin o potansiyel mevcut bence
Vall evlenince aile içine girince herşey değişiyor İnan o yüzden sen dikkatli olÇıngıraklı deli diyormuş canım yılan değil.Bir anda deliriyormuş.Sonra bir iyi oluyormuş başkalarının yanında Melek gibi davranıyormuş ama yapacağını yapıyormuş.Ruh hali farklı galiba neyse zamanla görecem
Çıngıraklı deli diyormuş canım yılan değil.Bir anda deliriyormuş.Sonra bir iyi oluyormuş başkalarının yanında Melek gibi davranıyormuş ama yapacağını yapıyormuş.Ruh hali farklı galiba neyse zamanla görecem
Ay çok ablacım valla hiç dokunamam canım hiç istemiyor . Bu ara maşallah hiç yararlı şeyler yapmıyorum kuran çalışmak Yasin okumak , Esma çekmek, kitap okumak yürüyüş yapmak gibi şeyler
Kafayı mı yedik acabaNe tesaduf bendee
Kafayı mı yedik acaba
Hadi sen çalışıyorsun bana ne oluyoRsa evde sÜrekli bi hareket halindeyim hiç sonu gelmiyor bu işleriminO kdr huzursuzum ki her gune bugun diye basliyorum ama is yerinde tuvalete gidecek vakit yok
nisanlinin bunlari sana anlatmasi iyimi kotumu bilemedim.Selam kızlar son 3 gün kaldı izne çıkacağım inşallah.Bir yandan da eve eşyalar geliyor kuruluyor sürekli koşturmaca.Perdeler stor yaptırıyoruz 9000₺ tuttu 8500₺ indirdik.Halılar da 4400₺ tuttu.Perdeci de tanıdık 500₺ taksitle ödeyeceğiz.Diğer eşyalar 44000₺ tutmuştu 4400₺ perdeyi de eklediler 48400 de 22 ayda ödeyip bitireceğiz.Allah'ım ödeme kolaylığı versin.
Bu arada benim elti beni kıskanıyormuş neler olmuş da haberim yokmuş.Bizim tuttuğumuz ev çok güzel 1 ay önce evi tuttuk geldi baktı sonra değişmiş.Benden saklamışlar hep dün nişanlım anlattı.Kayınvalide demiş onlar herşeyi ortak yapıyorlar demiş.Nişanlım da diyor 37₺ yaşındayım müsade etsinler de evimi yuvamı kurayım okuduk bu yaşa geldik şükür işlerimiz de İyi.
Eşşek gibi çalışır at gibi yeriz.Ona ne oluyorsa.Benim arabam var ehliyete yazıldı iki kere kaldı direksiyonda üçüncüye girecek geçemezse dosyası yanacak.Ben ondan zayıfım o baya kilolu.Kayınvalidem diyor berenin fiziği güzel kız diyet yapmış bişey yemiyormuş erimiş son duyduğuma göre :) Kayınvalidem onun adını çıngıldaklı deli koymuş.Bana diyormuş Beren de saftirik o onlar için iyi niyetli düşünüyor şu gelinin yaptığına bak.Benim hiç birşeyden haberim yok daha çok şey var da neyse anneme bile anlatmadım nişanlım söyleme de kinlenmesinler dedi.Kayınvalidemler de bunları bildiğimi bilmiyor.Geçen kaynım mesaj attı nişanlıma karısı çocuğu banyo yaptırıyormuş cevap yazma sen yazmış.Şifreli.O mesajı görünce anlattı nişanlım.Haftasonu da çeyize getirecekmiş kayınvalidem eltimi aslında gerek yok gelmesini de istemiyorum da ama gelsin de çeyizimi görsün dünyanın çeyizini yaptı annem.Ben iyi olalım falan diye düşünürken meğer neler oluyormus çok sinirlendim.Nişanlım da bilmiyor gibi davran dedi.Öyle yapacağım.Şimdi nişanlım mesaj attı kaynım 500₺ düşürmüş cebinden dün de arabayı çekmişler 110₺ da öyle gitmiş.Eltinin fesatlığından diye düşündüm ama belki de düğün yaklaşıyor ya takı tek takmak için masus demiş olabilirler.Paraları yok süsü veriyorlardır.Günah da almayım da böyle düşünenlerde de insanın aklına herşey geliyo.Kayınvalidem diyormuş Beren'in kalbi çok temiz Allah ona verir diyormuş.Çok şükür veriyor da
katılıyorumBeren benden kucuk bir tavsiye gorunce yazmadan edemedim 2 aile hakkinda da nisanlinla konusma konusturma nisanlin sana bunlari nasi anlatabiliyor ne demek kv cingirakli deli diyomus o kiz ne olursa olsun o aileye emek vermis torun vermis bugun onun icin konusan yrn sana neler demez belki iyi niyetli ama imrenmistir daha cok yolun basindasiniz salaga yatip kin gutme ben iyi olacagina inaniyorum o kaynina yazikki esinin kardesiyle dedikodusunu yapiyor cok uzuldum ortalik karistirmislar
Hadi sen çalışıyorsun bana ne oluyoRsa evde sÜrekli bi hareket halindeyim hiç sonu gelmiyor bu işlerimin
Günaydın..
evet buraların yağmur sezonu açılıyor.
hava bozuk karadenizde bu havaları pek severim.
o yagmurla beraber toprak, ağaç kokusu beni mest eder..
Gitmeden görmek nasip oldu.
Kızlar daha öncede sordum ama yine sorcam aklım cok karisik.
oğluma bi etüt merkezi bulamadım.
uzak baska semte vermek istemiyorum
git gel yorulacak çalısma temposunu etkileyecek.
Kendi semtimde de 2-3 yer var ama para tuzagi sanki.
Bir de tevafuk mu oldu ne oldu biriyle yolda konusurken ist.da dershane vs diye bi kadin durdu yanimizda.
bana dediki verme dershaneye falan.
Ben yolladım hic o calistirdigi sorular cikmadi bosuna 4bin tl para verdim dedi.
Evime yakin dedigim bir yer direk paragöz geldi bana.
Olduda ben nisan mayis vs yollamicam cocugumu yani gitmek istemicek vs demistim sozlesme yapiyoruz dediler.
yani gitmesede o parayi istiyorlar.
Ben böyle para güden yerleri egitimci olarak görmüyorum.
Yani cocuk belki hasta oldu basina bisey geldi tövbe esg. ya da verim alamadim.
kabul etmiyorlar.
Bana çok sacma geldi.
Eğer ben bir kurumdan bir verim alamdiysam yani cocugumu hic etkilemiyorsa neden devam edeyim ki?
kafam coook karisik
Dimi yeter beee çok sıkıldımGelmez o yüzden bıraktım artık kıs hazırlığıymıs aa yeter
Bence dershaneye gitmeli bir kere bir rutin kazandırıyor çocuğa . Rehberlik yardımı yapıyor bunlar bu dönemde aşırı önemli şeyler . Daha sonra tühh keşke dememek lazım para yerine gelir ama bazı şeyler asla gelmez temelinin iyi olması çok önemli . Eğitim evet gönül işi olabilir ama orası da bir ticarethane adamlar öğretmen çalıştırıyor elektrik su yakıt vergi vs vs . Bir sürü harcamaları var sizden mecbur parayı alacaklar onda yapacak birşey yokki lelli . Çoçuğum gitti gitmedi falan filan onları ilgilendirmez ki hem neden gitmeyecek onu anlamadımGünaydın..
evet buraların yağmur sezonu açılıyor.
hava bozuk karadenizde bu havaları pek severim.
o yagmurla beraber toprak, ağaç kokusu beni mest eder..
Gitmeden görmek nasip oldu.
Kızlar daha öncede sordum ama yine sorcam aklım cok karisik.
oğluma bi etüt merkezi bulamadım.
uzak baska semte vermek istemiyorum
git gel yorulacak çalısma temposunu etkileyecek.
Kendi semtimde de 2-3 yer var ama para tuzagi sanki.
Bir de tevafuk mu oldu ne oldu biriyle yolda konusurken ist.da dershane vs diye bi kadin durdu yanimizda.
bana dediki verme dershaneye falan.
Ben yolladım hic o calistirdigi sorular cikmadi bosuna 4bin tl para verdim dedi.
Evime yakin dedigim bir yer direk paragöz geldi bana.
Olduda ben nisan mayis vs yollamicam cocugumu yani gitmek istemicek vs demistim sozlesme yapiyoruz dediler.
yani gitmesede o parayi istiyorlar.
Ben böyle para güden yerleri egitimci olarak görmüyorum.
Yani cocuk belki hasta oldu basina bisey geldi tövbe esg. ya da verim alamadim.
kabul etmiyorlar.
Bana çok sacma geldi.
Eğer ben bir kurumdan bir verim alamdiysam yani cocugumu hic etkilemiyorsa neden devam edeyim ki?
kafam coook karisik
Kvden hadi densizlik etti bunları düşündü,nisanlın neden gelip sana anlatıyor ya?37 yasında adam bilmiyr mu kvde,gelin,elti arasına girilmez.E ne geçmiş eline simdi,eltine düşman etmekle seni?Ayhh cok kızdım suan.Yarın da kalkar derki abimlere gidelim gelelim aileyiz biz.E nasıl insan gircek ilişki kurcak sunları duyduktan sonra?Belki eltini yanlış anladılar.Düğün üstü gereksiz bisey bence.Ben olsam anlatma bana derim nişanlıma cnm.Kin yüklemek istemiyorm derimSelam kızlar son 3 gün kaldı izne çıkacağım inşallah.Bir yandan da eve eşyalar geliyor kuruluyor sürekli koşturmaca.Perdeler stor yaptırıyoruz 9000₺ tuttu 8500₺ indirdik.Halılar da 4400₺ tuttu.Perdeci de tanıdık 500₺ taksitle ödeyeceğiz.Diğer eşyalar 44000₺ tutmuştu 4400₺ perdeyi de eklediler 48400 de 22 ayda ödeyip bitireceğiz.Allah'ım ödeme kolaylığı versin.
Bu arada benim elti beni kıskanıyormuş neler olmuş da haberim yokmuş.Bizim tuttuğumuz ev çok güzel 1 ay önce evi tuttuk geldi baktı sonra değişmiş.Benden saklamışlar hep dün nişanlım anlattı.Kayınvalide demiş onlar herşeyi ortak yapıyorlar demiş.Nişanlım da diyor 37₺ yaşındayım müsade etsinler de evimi yuvamı kurayım okuduk bu yaşa geldik şükür işlerimiz de İyi.
Eşşek gibi çalışır at gibi yeriz.Ona ne oluyorsa.Benim arabam var ehliyete yazıldı iki kere kaldı direksiyonda üçüncüye girecek geçemezse dosyası yanacak.Ben ondan zayıfım o baya kilolu.Kayınvalidem diyor berenin fiziği güzel kız diyet yapmış bişey yemiyormuş erimiş son duyduğuma göre :) Kayınvalidem onun adını çıngıldaklı deli koymuş.Bana diyormuş Beren de saftirik o onlar için iyi niyetli düşünüyor şu gelinin yaptığına bak.Benim hiç birşeyden haberim yok daha çok şey var da neyse anneme bile anlatmadım nişanlım söyleme de kinlenmesinler dedi.Kayınvalidemler de bunları bildiğimi bilmiyor.Geçen kaynım mesaj attı nişanlıma karısı çocuğu banyo yaptırıyormuş cevap yazma sen yazmış.Şifreli.O mesajı görünce anlattı nişanlım.Haftasonu da çeyize getirecekmiş kayınvalidem eltimi aslında gerek yok gelmesini de istemiyorum da ama gelsin de çeyizimi görsün dünyanın çeyizini yaptı annem.Ben iyi olalım falan diye düşünürken meğer neler oluyormus çok sinirlendim.Nişanlım da bilmiyor gibi davran dedi.Öyle yapacağım.Şimdi nişanlım mesaj attı kaynım 500₺ düşürmüş cebinden dün de arabayı çekmişler 110₺ da öyle gitmiş.Eltinin fesatlığından diye düşündüm ama belki de düğün yaklaşıyor ya takı tek takmak için masus demiş olabilirler.Paraları yok süsü veriyorlardır.Günah da almayım da böyle düşünenlerde de insanın aklına herşey geliyo.Kayınvalidem diyormuş Beren'in kalbi çok temiz Allah ona verir diyormuş.Çok şükür veriyor da
Herşeyi tek başıma yaptım canıma yettiKi ben çoğunu annemle yaptım
Sana tamamen katılıyorumKvden hadi densizlik etti bunları düşündü,nisanlın neden gelip sana anlatıyor ya?37 yasında adam bilmiyr mu kvde,gelin,elti arasına girilmez.E ne geçmiş eline simdi,eltine düşman etmekle seni?Ayhh cok kızdım suan.Yarın da kalkar derki abimlere gidelim gelelim aileyiz biz.E nasıl insan gircek ilişki kurcak sunları duyduktan sonra?Belki eltini yanlış anladılar.Düğün üstü gereksiz bisey bence.Ben olsam anlatma bana derim nişanlıma cnm.Kin yüklemek istemiyorm derimYasayıp görürsünüz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?