Küçük Düşün Büyük Olsun!

O perde ellenmeyecek abla sozu dinle canim
Ay çok ablacım valla hiç dokunamam canım hiç istemiyor . Bu ara maşallah hiç yararlı şeyler yapmıyorum kuran çalışmak Yasin okumak , Esma çekmek, kitap okumak yürüyüş yapmak gibi şeyler

O kv eltiye çıngıraklı yılan diyorsa eğer ilerde Beren’le ilgili bir durum olduğu zaman onada birşey der kesin o potansiyel mevcut bence

Çıngıraklı deli diyormuş canım yılan değil.Bir anda deliriyormuş.Sonra bir iyi oluyormuş başkalarının yanında Melek gibi davranıyormuş ama yapacağını yapıyormuş.Ruh hali farklı galiba neyse zamanla görecem

Vall evlenince aile içine girince herşey değişiyor İnan o yüzden sen dikkatli ol

Sen aynen dedigin gibi yap nisanlina da oyle de siz dertlesmissiniz beni ilgilendirmiyo bana anlatma de puan kazanirsin

nisanlinin bunlari sana anlatmasi iyimi kotumu bilemedim.
Bilmen acisindan iyi ama bilmiyor gibi yapamayacagindan kötü birsey.
Benim esim anlatmaz mesela.
hic de anlatmadi.
iyiki anlatmamıs bilsem de elimden birsey gelmeyecekti oynayamazdımda.
sonradan zaten kendim gördüm.

misal suanda da kimbilir neler konusuldu ya da konusuluyor ardimdan bilmek duymak istemiyorum.
Günahım onlara kalsın..

Dügün uzeri bosa canın sıkılacak.
Ayrıca eltin kötu biri bile olsa k.v ona isim takmasi hosuma gitmedi.
şuan sen yeni gelinsin ya sana yaranmaya calisiyor sanki.
yarin sana da isim takmayacagı ne malum?
Bence hepsiyle seviyeli ol.
Bayram seyran ya da davetlerde gorusursun.
yemege alirsin ya da cagrilirsa gidersin vs.

katılıyorum

Günaydın..

evet buraların yağmur sezonu açılıyor.
hava bozuk karadenizde bu havaları pek severim.
o yagmurla beraber toprak, ağaç kokusu beni mest eder..

Gitmeden görmek nasip oldu.

Kızlar daha öncede sordum ama yine sorcam aklım cok karisik.
oğluma bi etüt merkezi bulamadım.
uzak baska semte vermek istemiyorum
git gel yorulacak çalısma temposunu etkileyecek.

Kendi semtimde de 2-3 yer var ama para tuzagi sanki.
Bir de tevafuk mu oldu ne oldu biriyle yolda konusurken ist.da dershane vs diye bi kadin durdu yanimizda.
bana dediki verme dershaneye falan.
Ben yolladım hic o calistirdigi sorular cikmadi bosuna 4bin tl para verdim dedi.

Evime yakin dedigim bir yer direk paragöz geldi bana.
Olduda ben nisan mayis vs yollamicam cocugumu yani gitmek istemicek vs demistim sozlesme yapiyoruz dediler.
yani gitmesede o parayi istiyorlar.

Ben böyle para güden yerleri egitimci olarak görmüyorum.
Yani cocuk belki hasta oldu basina bisey geldi tövbe esg. ya da verim alamadim.
kabul etmiyorlar.
Bana çok sacma geldi.

Eğer ben bir kurumdan bir verim alamdiysam yani cocugumu hic etkilemiyorsa neden devam edeyim ki?

kafam coook karisik

o kurslarda kapanacakmış, ben çocukların o kdr koşmasına karsıyım evde düzenli çalışması, okul kursu ve düzgün kaynak bana yeterli geliyor, ama okulu ve öğretmenleri iyi olmalı okulda ögrenemezse dershane şart

Bence dershaneye gitmeli bir kere bir rutin kazandırıyor çocuğa . Rehberlik yardımı yapıyor bunlar bu dönemde aşırı önemli şeyler . Daha sonra tühh keşke dememek lazım para yerine gelir ama bazı şeyler asla gelmez temelinin iyi olması çok önemli . Eğitim evet gönül işi olabilir ama orası da bir ticarethane adamlar öğretmen çalıştırıyor elektrik su yakıt vergi vs vs . Bir sürü harcamaları var sizden mecbur parayı alacaklar onda yapacak birşey yokki lelli . Çoçuğum gitti gitmedi falan filan onları ilgilendirmez ki hem neden gitmeyecek onu anlamadım

Kvden hadi densizlik etti bunları düşündü,nisanlın neden gelip sana anlatıyor ya?37 yasında adam bilmiyr mu kvde,gelin,elti arasına girilmez.E ne geçmiş eline simdi,eltine düşman etmekle seni?Ayhh cok kızdım suan.Yarın da kalkar derki abimlere gidelim gelelim aileyiz biz.E nasıl insan gircek ilişki kurcak sunları duyduktan sonra?Belki eltini yanlış anladılar.Düğün üstü gereksiz bisey bence.Ben olsam anlatma bana derim nişanlıma cnm.Kin yüklemek istemiyorm derimYasayıp görürsünüz zaten..

Sana tamamen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…