Küçük Düşün Büyük Olsun!

he evet herkes cayarsa orda kalan çocukların düzeni sağlanamaz, tum yıllık sözleşme yapmada haklılar, garanti istemekte haklılar o ayrı bir durum ama su anki dershaneleri ben sevmiyorum

Evet dersaneler sonradan gitmek istemese bile parasını alıyorlar.
Arkadaşım bir dersanede çalışmaya başladı iki üç gün önce. Ama dediğin gibi tam bir ticarethane.Yani bu kadarı aklıma bile gelmezdi.
Lellim oğlunun çalışma düzenini hangisinin onun için verimli olacağını sen daha iyi bilirsin.
Şöyle de olabilir okulun kursuna gider.Mesela öğrenemediği konuları yada soruları için çevrende üniversite mezunu yada eğitim fakültesi mezunu filan varsa arada özel ders alabilir.Zaten sende yardımcı olursun.
Daha önce dersaneye gittiyse ona göre de düşünebilirsin verimli olup olmayacağını

he evet herkes cayarsa orda kalan çocukların düzeni sağlanamaz, tum yıllık sözleşme yapmada haklılar, garanti istemekte haklılar o ayrı bir durum ama su anki dershaneleri ben sevmiyorum
Dershane olmadan olayı nasıl çözecek ki çocuk . Her ders için de özel ders alınmaz şu devirde

Sana tamamen katılıyorum
Hep yasadık bunları bana da görümcemler kendi babaanneleri için,halaları için ay karşılaşınca oku kendini,onların gözü kenafirdir nazar değer dediler durdular.Babanne 80 yasındaydı tanıştığımızda kendini bilmiyırdu suan 86 yasında Allah ömüğr versin yerde mi gökte mi belli değil.Neyime nazar etcek?Hala desen en cok onu severim aralarında titizlik delisidir.Onun evinde yerim gönül rahatlığıyla.Hersene salca yapar yollar,asure yapar gönderir.İyiki inanmammışım görümcemlere..

İlk zamanlar çok ilginç şeyler olabiliyor, ama zamanla değişiyor
Önemli olan eşin dengesi ve sakinliği suları bulandırmamak lazım

Senin görümceler kendileri nazar değdiriyorlardır yaşlı kadının üzerine atmışlardır

Senin görümceler kendileri nazar değdiriyorlardır yaşlı kadının üzerine atmışlardır
Aynen Kendisi biz im gittiğimiz yerlere tatile gider.O derece taklitçidirBak gecen sene İzmir kusadası ordan sirince yaptık.Bu sene İzmire efese sirinceye gitti tatile

İlk zamanlar çok ilginç şeyler olabiliyor, ama zamanla değişiyor
Önemli olan eşin dengesi ve sakinliği suları bulandırmamak lazım
Aynen esim hic karışmadı,onlardan bisey bekleme dedi.Ne istiiyrsan ben yapcam dedi.Ben de hic muhattap olmadım.Zor oldu ama atlattım.Es karısınca bu sefer is daha da kaarısıyo

Birikim ile halletmeniz çok iyi olmuş .
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın arabanızı

Merhaba hanımlar;
Bu cuma doğum iznime ayrılıyorum çok şükür. Bu ay kredi kartına taksitle yaptığımız bebek alışverişi en az 6 ay boyunca borç ödeyeceğimizi gösteriyor.
Dolmuş paraları da dahil olmak üzere her şeye zam gelmiş durumda. Bebek de evimize dahil olduktan sonra hayat ne gösterecek, nasıl bir düzen kuracağız bilemiyorum.
Yaptığım 3-5 kışlık hazırlığı vardı. Onları da tükettik. Şu anda doğru dürüst bişey kalmadı buzlukta. Kayınvalidem hazırladıklarından bişeyler getirirse, benim için kar olacak.
Gelecek hafta temizlikçi gelecek, halıları da yıkamaya vereceğim. Bu haftasonu da dolabını yerleştireceğiz kızımızın. Şu anda 1 ay sonrasının hem maddi hem manevi yönden nasıl olacağı belli olmadığı için birikim, düzen konularında ne yapacağım hiç belli değil.
Umarım çabuk toparlanırız da buraya ben de birikimlerimizden bahsedecek hale gelebilirim. :)

Herkese sevgiler.

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Bereketiyle gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…