Bence dershaneye gitmeli bir kere bir rutin kazandırıyor çocuğa . Rehberli yardımı yapıyor bunlar bu dönemde aşırı önemli şeyler . Daha sonra tühh keşke dememek lazım para yerine gelir ama bazı şeyler asla gelmez temelinin iyi olması çok önemli . Eğitim evet gönül işi olabilir ama orası da bir ticarethane adamlar öğretmen çalıştırıyor elektrik su yakıt vergi vs vs . Bir sürü harcamaları var sizden mecbur parayı alacaklar onda yapacak birşey yokki lelli . Çoçuğum gitti gitmedi falan filan onları ilgilendirmez ki hem neden gitmeyecek onu anlamadım
Evet dersaneler sonradan gitmek istemese bile parasını alıyorlar.Günaydın..
evet buraların yağmur sezonu açılıyor.
hava bozuk karadenizde bu havaları pek severim.
o yagmurla beraber toprak, ağaç kokusu beni mest eder..
Gitmeden görmek nasip oldu.
Kızlar daha öncede sordum ama yine sorcam aklım cok karisik.
oğluma bi etüt merkezi bulamadım.
uzak baska semte vermek istemiyorum
git gel yorulacak çalısma temposunu etkileyecek.
Kendi semtimde de 2-3 yer var ama para tuzagi sanki.
Bir de tevafuk mu oldu ne oldu biriyle yolda konusurken ist.da dershane vs diye bi kadin durdu yanimizda.
bana dediki verme dershaneye falan.
Ben yolladım hic o calistirdigi sorular cikmadi bosuna 4bin tl para verdim dedi.
Evime yakin dedigim bir yer direk paragöz geldi bana.
Olduda ben nisan mayis vs yollamicam cocugumu yani gitmek istemicek vs demistim sozlesme yapiyoruz dediler.
yani gitmesede o parayi istiyorlar.
Ben böyle para güden yerleri egitimci olarak görmüyorum.
Yani cocuk belki hasta oldu basina bisey geldi tövbe esg. ya da verim alamadim.
kabul etmiyorlar.
Bana çok sacma geldi.
Eğer ben bir kurumdan bir verim alamdiysam yani cocugumu hic etkilemiyorsa neden devam edeyim ki?
kafam coook karisik
Dershane olmadan olayı nasıl çözecek ki çocuk . Her ders için de özel ders alınmaz şu devirdehe evet herkes cayarsa orda kalan çocukların düzeni sağlanamaz, tum yıllık sözleşme yapmada haklılar, garanti istemekte haklılar o ayrı bir durum ama su anki dershaneleri ben sevmiyorum
Dershane olmadan olayı nasıl çözecek ki çocuk . Her ders için de özel ders alınmaz şu devirde
Hep yasadık bunları bana da görümcemler kendi babaanneleri için,halaları için ay karşılaşınca oku kendini,onların gözü kenafirdir nazar değer dediler durdular.Babanne 80 yasındaydı tanıştığımızda kendini bilmiyırdu suan 86 yasında Allah ömüğr versin yerde mi gökte mi belli değil.Neyime nazar etcek?Hala desen en cok onu severim aralarında titizlik delisidir.Onun evinde yerim gönül rahatlığıyla.Hersene salca yapar yollar,asure yapar gönderir.İyiki inanmammışım görümcemlere..Sana tamamen katılıyorum
Ya aslında bencede ama sonra keşke tüh gönderseydik demesin diye düşünüyorumbence sart değil iyi bir ögrenci ise kazanır
Hep yasadık bunları bana da görümcemler kendi babaanneleri için,halaları için ay karşılaşınca oku kendini,onların gözü kenafirdir nazar değer dediler durdular.Babanne 80 yasındaydı tanıştığımızda kendini bilmiyırdu suan 86 yasında Allah ömüğr versin yerde mi gökte mi belli değil.Neyime nazar etcek?Hala desen en cok onu severim aralarında titizlik delisidir.Onun evinde yerim gönül rahatlığıyla.Hersene salca yapar yollar,asure yapar gönderir.İyiki inanmammışım görümcemlere..
Ya aslında bencede ama sonra keşke tüh gönderseydik demesin diye düşünüyorum
Senin görümceler kendileri nazar değdiriyorlardır yaşlı kadının üzerine atmışlardırHep yasadık bunları bana da görümcemler kendi babaanneleri için,halaları için ay karşılaşınca oku kendini,onların gözü kenafirdir nazar değer dediler durdular.Babanne 80 yasındaydı tanıştığımızda kendini bilmiyırdu suan 86 yasında Allah ömüğr versin yerde mi gökte mi belli değil.Neyime nazar etcek?Hala desen en cok onu severim aralarında titizlik delisidir.Onun evinde yerim gönül rahatlığıyla.Hersene salca yapar yollar,asure yapar gönderir.İyiki inanmammışım görümcemlere..
Aynen disiplin olmazsa zaten ne olursa olsun olmaz bu işevet oda var tabi en başta disiplin ve moral verir
AynenSenin görümceler kendileri nazar değdiriyorlardır yaşlı kadının üzerine atmışlardır
Aynen esim hic karışmadı,onlardan bisey bekleme dedi.Ne istiiyrsan ben yapcam dedi.Ben de hic muhattap olmadım.Zor oldu ama atlattım.Es karısınca bu sefer is daha da kaarısıyoİlk zamanlar çok ilginç şeyler olabiliyor, ama zamanla değişiyor
Önemli olan eşin dengesi ve sakinliği suları bulandırmamak lazım
Birikim ile halletmeniz çok iyi olmuş .Arabamızı geçen hafta satmıştık dün yenisini aldık.
2.El 16 bin km de kredi çekmeden elimizdeki birikim ile halledebildik
Oğlum için ayırdığım birikimden de aldık onu kapatacağız sadece;
Borca girmediğimiz ve arabayı yenilediğimiz için mutluyum.
Teşekkür ederim canımBirikim ile halletmeniz çok iyi olmuş .
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın arabanızı
süper olmuşEsim supriz yapti.
Gece cikmis yola buraya yazdikdan sonra resim atti kapinin önunden ben şoook.
kavustuk :)
Merhaba hanımlar;
Bu cuma doğum iznime ayrılıyorum çok şükür. Bu ay kredi kartına taksitle yaptığımız bebek alışverişi en az 6 ay boyunca borç ödeyeceğimizi gösteriyor.
Dolmuş paraları da dahil olmak üzere her şeye zam gelmiş durumda. Bebek de evimize dahil olduktan sonra hayat ne gösterecek, nasıl bir düzen kuracağız bilemiyorum.
Yaptığım 3-5 kışlık hazırlığı vardı. Onları da tükettik. Şu anda doğru dürüst bişey kalmadı buzlukta. Kayınvalidem hazırladıklarından bişeyler getirirse, benim için kar olacak.
Gelecek hafta temizlikçi gelecek, halıları da yıkamaya vereceğim. Bu haftasonu da dolabını yerleştireceğiz kızımızın. Şu anda 1 ay sonrasının hem maddi hem manevi yönden nasıl olacağı belli olmadığı için birikim, düzen konularında ne yapacağım hiç belli değil.
Umarım çabuk toparlanırız da buraya ben de birikimlerimizden bahsedecek hale gelebilirim. :)
Herkese sevgiler.
Teşekkür ederim canım. Amin.Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Bereketiyle gelsin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?