Küçük Düşün Büyük Olsun!

hayurlı uğurlu olsun cnm.

Merhaba kızlar
Eskiden tanıdığım isimler var şöyle bir baktım da..
Daha ziyade birikimci hatunlarda takılıyorduk ama topic sahibi sıkıntılı günler geçiriyormuş, görüyorsan geçmiş olsun Varyemez inşallah herşey yoluna girmiştir.
Neyse velhasıl pek aktif değil gördüğüm kadarıyla o topic. Şahsen ben bayılıyordum oradaki paylaşımlarımıza, çok şey öğrendik birbirimizden.
Neyse herkese merhabalar tekrardan o zaman.
Geçinmenin gittikçe zorlaşmaya başladığı şu günlerde daha çok ihtiyaç duyacağız bu faydalı paylaşımlara sanırım

Nişanlım anlatmak zorunda kaldı.Ordan biliyorum.Yoksa ağzı çok sıkı adamın.Söylemez.Çoğu şeyi de söylemiyordur gene.Ben de kız imrenmiş olabilir diye düşünüyorum seviyemi koruyacağım bana karşı kötü bişey demedikçe eltim sıkıntı yok.Kayınvalidemin bana yaranmak için yaptığı bişey yokki o çocuğu ile konuşuyor benim bildiğimi bilmiyor.Hatta benim yanımda eltimi hep yüceltir asla kötü konuşmaz ama gene de herkesin kayınvalidesi gibi düşüncelerini sonra konuşuyordur yüze gelmeden.Ben de oynayamam Hiç politik biri değilimdir.Ama gene de iyi bir kız beni tanıdıkça anlar düzelir diye düşünüyorum

Nişanlım anlatmak zorunda kaldı.Ordan biliyorum.Yoksa ağzı çok sıkı adamın.Söylemez.Çoğu şeyi de söylemiyordur gene.Ben de kız imrenmiş olabilir diye düşünüyorum seviyemi koruyacağım bana karşı kötü bişey demedikçe eltim sıkıntı yok.

Burda paylaştım ya dün gece de kötü rüya gördüm.Gıybet sonuçta bir de çok iyi insanlar siz yanlış anladınız onları ona da üzüldüm içimde bir sıkıntı var hayırlısı artık.

Yaaaa offf sinir oldum markete gittim doğuşun 1 kg salçasını soslarda kullanmak için geçen hafta almıştım 4 küsüre şimdi baktım 8.45 olmuş . Adam öncünün 5 kg salçası 41 tl di bugün 62 tl olacak dedi. 2 aylık su faturam gelmiş 43 tl . Marketten ilk öyle önce 6 yumurta , semizotu , 2 tane patlıcan, 1 kg köy biberi aldım 9 tl ödedim. Köy biberi ilk 2 tl di sonra 2.5 oldu şimdi 3 olmuş . A101den 2 tane 1.5 lt su , arpa şehriye, sebzeli makarna, kahve yanı çikolata topları, kremşanti aldım 13 tl ödedim

Evlenmeden ayni hic birsey anlasilmiyor bence.
evlendikden sonra gözlemlersin.

Burda paylaştım ya dün gece de kötü rüya gördüm.Gıybet sonuçta bir de çok iyi insanlar siz yanlış anladınız onları ona da üzüldüm içimde bir sıkıntı var hayırlısı artık.
Üzme kendini,oku bol bol.Ama inan biri beni kıskanıyor düşüncesi bile insana yük oluyor.Düsünme ,kvdenlerinde düşünmesine izin verme.Herkesin herseyi alacak yapacak gücü var artık niye kıskansınlar beni dersin sana böyle bisey aksettiren olursa..Düğün üstü strese sokma kendini cnm bunun için bide..

Ben de buara markete cok gidiorm.Gitmicem bu hafta.Ayın 1nden beri 101 tl markete vermişimZaten herrsey olmıs 3 katıı

Görsen Melek sanırsın ben yani öyle sanmıştım.Annem söylemişti ama o kıskandı diye.Yok dedim iyi kız demiştim bir de anneme.Meğer annem anlamış ben safım galiba.
Ayyy eltimi Allah uzak etsin hiç güvenme.
Arkadaş gibi eltiler vardır elbet ama bana da fenası çattı.
Düğün zamanı neler yaptılar.
Ben eltimi en son kendi düğünümde gördüm daha da görmem Allah uzak etsin lafıyla sinirim bozulur.
Bana düğünlerinde annesiyle kıskananlar çatlasın şarkısını çaldırdılar herkes şok olfu. Ben ne saf gittim düğünlerine onların yaptığı ne ayıp.
O yüzden eltin mi var güvenip güvenmiyeceğini 2 kere düşüneceksin. Aylar yıllar geçtikçr neler neler gelir kulağına ne saf olduğunu anlarsın.
Sen iyi niyetli kal beren Rabbim verir.
Siz sürüneveksiniz biz sosyetik yerde oturcaz diyorfu eltim bana ama o kiralarda sürünüyor ben evimi arabamı aldım fıldır fıldır geziyorum çok şükür bin şükür temiz kalpliyim. Ağzımdanda bir kere kötü birşey çıkmadı çıkmaz Allah herkesin gönlünden geçeni biliyor

Aynı şeyleri düşündüm benim kv eltime vampir gibi demişti çok üzülmüştüm onun için öyle derse benim için neler diyordur diye düşündüm.
Kv ler böyle ayırım yaparak elti arasını açıyorlar. Eltiminde derfi vardır kulağına gitmiştir o güzel bu vampir gibi bu genç o yaşlı demesi gibi kim bilir ne kin besliyordur. Kv ler yapıyor bunu

Zeyneppp şarkıyı çaldırdılar da sen nasıl bunu üzerine alındın ki senle ne alaka

elenaferrante canım merhaba, oğluşla tatil konusundaki tavsiyelerine teşekkür etmeye geldim, termos aldım özellikle gidiş ve dönüş yolculuğunda çok işime yaradı çorba koydum, boşken kendimize çay koyduk, slipstop da çok işimizi gördü decathlondan deniz ayakkabısı aldım ona hiç gerek yokmuş, swimtrainer da aldık biraz sevdi biraz sevmedi ama seneye kullanırız, tekrar teşekkürler

Ay çok sevindim işine yaramana.

Benim etrafimda hic eltim söyle iyi gorumcem boyle iyi k.v mukemmel diyen yok.
iyi olanda birseyinden sikayetci.
o sebepden gelini icin damadi icin laf soyleyen insan benim icin samimi degildir.
Eltide kotulemesin damatda.
Dusuncelerine kendine saklasin.

Ben eltimi hic sevmiyorum gorumcem yanimda elestirdi gorumcem zaten gozumde yoktu auan hic yok mesela.
cunku birlikde resimler atiyorlardi.
profik resmi yapiyorlardi sen nasil bir samimiyetsizsinki bir de kotuluyorsun

Benide ona kotuler cünkü samiyetsiz.

Marmaris gitmistiniz dimi nasil begendinizmi benim burnumda tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…