- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
hayurlı uğurlu olsun cnm.Arabamızı geçen hafta satmıştık dün yenisini aldık.
2.El 16 bin km de kredi çekmeden elimizdeki birikim ile halledebildik
Oğlum için ayırdığım birikimden de aldık onu kapatacağız sadece;
Borca girmediğimiz ve arabayı yenilediğimiz için mutluyum.
Teşekkür ederim canımhayurlı uğurlu olsun cnm.
amin canım sağolsüper olmuş
maşallah Allah ayırmasın
nisanlinin bunlari sana anlatmasi iyimi kotumu bilemedim.
Bilmen acisindan iyi ama bilmiyor gibi yapamayacagindan kötü birsey.
Benim esim anlatmaz mesela.
hic de anlatmadi.
iyiki anlatmamıs bilsem de elimden birsey gelmeyecekti oynayamazdımda.
sonradan zaten kendim gördüm.
misal suanda da kimbilir neler konusuldu ya da konusuluyor ardimdan bilmek duymak istemiyorum.
Günahım onlara kalsın..
Dügün uzeri bosa canın sıkılacak.
Ayrıca eltin kötu biri bile olsa k.v ona isim takmasi hosuma gitmedi.
şuan sen yeni gelinsin ya sana yaranmaya calisiyor sanki.
yarin sana da isim takmayacagı ne malum?
Bence hepsiyle seviyeli ol.
Bayram seyran ya da davetlerde gorusursun.
yemege alirsin ya da cagrilirsa gidersin vs.[/
Nişanlım anlatmak zorunda kaldı.Ordan biliyorum.Yoksa ağzı çok sıkı adamın.Söylemez.Çoğu şeyi de söylemiyordur gene.Ben de kız imrenmiş olabilir diye düşünüyorum seviyemi koruyacağım bana karşı kötü bişey demedikçe eltim sıkıntı yok.
nisanlinin bunlari sana anlatmasi iyimi kotumu bilemedim.
hic de anlatmadi.
misal suanda da kimbilir neler konusuldu ya da konusuluyor ardimdan bilmek duymak istemiyorum.
Günahım onlara kalsın..
yemege alirsin ya da cagrilirsa gidersin vs.
Sen aynen dedigin gibi yap nisanlina da oyle de siz dertlesmissiniz beni ilgilendirmiyo bana anlatma de puan kazanirsin
Kvden hadi densizlik etti bunları düşündü,nisanlın neden gelip sana anlatıyor ya?37 yasında adam bilmiyr mu kvde,gelin,elti arasına girilmez.E ne geçmiş eline simdi,eltine düşman etmekle seni?Ayhh cok kızdım suan.Yarın da kalkar derki abimlere gidelim gelelim aileyiz biz.E nasıl insan gircek ilişki kurcak sunları duyduktan sonra?Belki eltini yanlış anladılar.Düğün üstü gereksiz bisey bence.Ben olsam anlatma bana derim nişanlıma cnm.Kin yüklemek istemiyorm derimYasayıp görürsünüz zaten..
Evlenmeden ayni hic birsey anlasilmiyor bence.Nişanlım anlatmak zorunda kaldı.Ordan biliyorum.Yoksa ağzı çok sıkı adamın.Söylemez.Çoğu şeyi de söylemiyordur gene.Ben de kız imrenmiş olabilir diye düşünüyorum seviyemi koruyacağım bana karşı kötü bişey demedikçe eltim sıkıntı yok.Kayınvalidemin bana yaranmak için yaptığı bişey yokki o çocuğu ile konuşuyor benim bildiğimi bilmiyor.Hatta benim yanımda eltimi hep yüceltir asla kötü konuşmaz ama gene de herkesin kayınvalidesi gibi düşüncelerini sonra konuşuyordur yüze gelmeden.Ben de oynayamam Hiç politik biri değilimdir.Ama gene de iyi bir kız beni tanıdıkça anlar düzelir diye düşünüyorum
Üzme kendini,oku bol bol.Ama inan biri beni kıskanıyor düşüncesi bile insana yük oluyor.Düsünme ,kvdenlerinde düşünmesine izin verme.Herkesin herseyi alacak yapacak gücü var artık niye kıskansınlar beni dersin sana böyle bisey aksettiren olursa..Düğün üstü strese sokma kendini cnm bunun için bide..Burda paylaştım ya dün gece de kötü rüya gördüm.Gıybet sonuçta bir de çok iyi insanlar siz yanlış anladınız onları ona da üzüldüm içimde bir sıkıntı var hayırlısı artık.
Ben de buara markete cok gidiorm.Gitmicem bu hafta.Ayın 1nden beri 101 tl markete vermişimYaaaa offf sinir oldum markete gittim doğuşun 1 kg salçasını soslarda kullanmak için geçen hafta almıştım 4 küsüre şimdi baktım 8.45 olmuş . Adam öncünün 5 kg salçası 41 tl di bugün 62 tl olacak dedi. 2 aylık su faturam gelmiş 43 tl . Marketten ilk öyle önce 6 yumurta , semizotu , 2 tane patlıcan, 1 kg köy biberi aldım 9 tl ödedim. Köy biberi ilk 2 tl di sonra 2.5 oldu şimdi 3 olmuş . A101den 2 tane 1.5 lt su , arpa şehriye, sebzeli makarna, kahve yanı çikolata topları, kremşanti aldım 13 tl ödedim
Selam kızlar son 3 gün kaldı izne çıkacağım inşallah.Bir yandan da eve eşyalar geliyor kuruluyor sürekli koşturmaca.Perdeler stor yaptırıyoruz 9000₺ tuttu 8500₺ indirdik.Halılar da 4400₺ tuttu.Perdeci de tanıdık 500₺ taksitle ödeyeceğiz.Diğer eşyalar 44000₺ tutmuştu 4400₺ perdeyi de eklediler 48400 de 22 ayda ödeyip bitireceğiz.Allah'ım ödeme kolaylığı versin.
Bu arada benim elti beni kıskanıyormuş neler olmuş da haberim yokmuş.Bizim tuttuğumuz ev çok güzel 1 ay önce evi tuttuk geldi baktı sonra değişmiş.Benden saklamışlar hep dün nişanlım anlattı.Kayınvalide demiş onlar herşeyi ortak yapıyorlar demiş.Nişanlım da diyor 37₺ yaşındayım müsade etsinler de evimi yuvamı kurayım okuduk bu yaşa geldik şükür işlerimiz de İyi.
Eşşek gibi çalışır at gibi yeriz.Ona ne oluyorsa.Benim arabam var ehliyete yazıldı iki kere kaldı direksiyonda üçüncüye girecek geçemezse dosyası yanacak.Ben ondan zayıfım o baya kilolu.Kayınvalidem diyor berenin fiziği güzel kız diyet yapmış bişey yemiyormuş erimiş son duyduğuma göre :) Kayınvalidem onun adını çıngıldaklı deli koymuş.Bana diyormuş Beren de saftirik o onlar için iyi niyetli düşünüyor şu gelinin yaptığına bak.Benim hiç birşeyden haberim yok daha çok şey var da neyse anneme bile anlatmadım nişanlım söyleme de kinlenmesinler dedi.Kayınvalidemler de bunları bildiğimi bilmiyor.Geçen kaynım mesaj attı nişanlıma karısı çocuğu banyo yaptırıyormuş cevap yazma sen yazmış.Şifreli.O mesajı görünce anlattı nişanlım.Haftasonu da çeyize getirecekmiş kayınvalidem eltimi aslında gerek yok gelmesini de istemiyorum da ama gelsin de çeyizimi görsün dünyanın çeyizini yaptı annem.Ben iyi olalım falan diye düşünürken meğer neler oluyormus çok sinirlendim.Nişanlım da bilmiyor gibi davran dedi.Öyle yapacağım.Şimdi nişanlım mesaj attı kaynım 500₺ düşürmüş cebinden dün de arabayı çekmişler 110₺ da öyle gitmiş.Eltinin fesatlığından diye düşündüm ama belki de düğün yaklaşıyor ya takı tek takmak için masus demiş olabilirler.Paraları yok süsü veriyorlardır.Günah da almayım da böyle düşünenlerde de insanın aklına herşey geliyo.Kayınvalidem diyormuş Beren'in kalbi çok temiz Allah ona verir diyormuş.Çok şükür veriyor da
Ayyy eltimi Allah uzak etsin hiç güvenme.Görsen Melek sanırsın ben yani öyle sanmıştım.Annem söylemişti ama o kıskandı diye.Yok dedim iyi kız demiştim bir de anneme.Meğer annem anlamış ben safım galiba.
Aynı şeyleri düşündüm benim kv eltime vampir gibi demişti çok üzülmüştüm onun için öyle derse benim için neler diyordur diye düşündüm.nisanlinin bunlari sana anlatmasi iyimi kotumu bilemedim.
hic de anlatmadi.
Günahım onlara kalsın..
yemege alirsin ya da cagrilirsa gidersin vs.
Zeyneppp şarkıyı çaldırdılar da sen nasıl bunu üzerine alındın ki senle ne alakaAyyy eltimi Allah uzak etsin hiç güvenme.
Arkadaş gibi eltiler vardır elbet ama bana da fenası çattı.
Düğün zamanı neler yaptılar.
Ben eltimi en son kendi düğünümde gördüm daha da görmem Allah uzak etsin lafıyla sinirim bozulur.
Bana düğünlerinde annesiyle kıskananlar çatlasın şarkısını çaldırdılar herkes şok olfu. Ben ne saf gittim düğünlerine onların yaptığı ne ayıp.
O yüzden eltin mi var güvenip güvenmiyeceğini 2 kere düşüneceksin. Aylar yıllar geçtikçr neler neler gelir kulağına ne saf olduğunu anlarsın.
Sen iyi niyetli kal beren Rabbim verir.
Siz sürüneveksiniz biz sosyetik yerde oturcaz diyorfu eltim bana ama o kiralarda sürünüyor ben evimi arabamı aldım fıldır fıldır geziyorum çok şükür bin şükür temiz kalpliyim. Ağzımdanda bir kere kötü birşey çıkmadı çıkmaz Allah herkesin gönlünden geçeni biliyor
elenaferrante canım merhaba, oğluşla tatil konusundaki tavsiyelerine teşekkür etmeye geldim, termos aldım özellikle gidiş ve dönüş yolculuğunda çok işime yaradı çorba koydum, boşken kendimize çay koyduk, slipstop da çok işimizi gördü decathlondan deniz ayakkabısı aldım ona hiç gerek yokmuş, swimtrainer da aldık biraz sevdi biraz sevmedi ama seneye kullanırız, tekrar teşekkürler
elenaferrante canım merhaba, oğluşla tatil konusundaki tavsiyelerine teşekkür etmeye geldim, termos aldım özellikle gidiş ve dönüş yolculuğunda çok işime yaradı çorba koydum, boşken kendimize çay koyduk, slipstop da çok işimizi gördü decathlondan deniz ayakkabısı aldım ona hiç gerek yokmuş, swimtrainer da aldık biraz sevdi biraz sevmedi ama seneye kullanırız, tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?