Önümüzdeki yaz bizde oraya gitmek istiyoruz erken rezervasyon yaptıracaz daha önce o tarafa gitmedik merak ediyoruzMarmaris gitmistiniz dimi nasil begendinizmi benim burnumda tutuyor
Hayırlısı olsunArabamızı geçen hafta satmıştık dün yenisini aldık.
2.El 16 bin km de kredi çekmeden elimizdeki birikim ile halledebildik
Oğlum için ayırdığım birikimden de aldık onu kapatacağız sadece;
Borca girmediğimiz ve arabayı yenilediğimiz için mutluyum.
Anne kız bana bakıp yumruk yumruk yaptılar ellerini ohh ohh dedi eltim.Zeyneppp şarkıyı çaldırdılar da sen nasıl bunu üzerine alındın ki senle ne alaka
bu yaz tatılımızın 3gununu marmarıste gecirdik tek kelımeyle mukemmeldi otelımızde denıze sıfır ve cok uyguna kaldıkÖnümüzdeki yaz bizde oraya gitmek istiyoruz erken rezervasyon yaptıracaz daha önce o tarafa gitmedik merak ediyoruz
Hayırlısı olsun
Anne kız bana bakıp yumruk yumruk yaptılar ellerini ohh ohh dedi eltim.
Sonrada yanıma geldikçe kıskananlar çatlasın diye mırıldandı.resmen anne kız karşıma geçip ohh ohh dediler o an şok oldum ve sahnede eşimin akrabalarından kim varsa oturdu herkes yanıma geldi şaşırdı millet.
Bunu duymam iyi oldu kesin gideceğiz bizde önümüzdeki sezonbu yaz tatılımızın 3gununu marmarıste gecirdik tek kelımeyle mukemmeldi otelımızde denıze sıfır ve cok uyguna kaldık
ınsAllah sızınki de cok guzel gecer canım
bi suru tatıl yeri gezdm bu zmana kadar ama marmarıse bayıldmm
millet akın akın stok yapıyor.. surekli artış var dolarda ve altında..bende bugün şokta gördüm ürün yerleştiriyorlardı reyonlara.. bu kadar kısa aralıklarla ürün yerleştirdiklerini görmedimEşim bugün sinir küpü yine.
4 domates 1 salkım üzm 10 tl tutmuş
A 101 de yağ kalmamış tek yağ yok belliki zam gelecek
Yoğurt zamlanmış sütte öyle
Annemde kahvelere zam gelmiş diyor
Yaaaa offf sinir oldum markete gittim doğuşun 1 kg salçasını soslarda kullanmak için geçen hafta almıştım 4 küsüre şimdi baktım 8.45 olmuş . Adam öncünün 5 kg salçası 41 tl di bugün 62 tl olacak dedi. 2 aylık su faturam gelmiş 43 tl . Marketten ilk öyle önce 6 yumurta , semizotu , 2 tane patlıcan, 1 kg köy biberi aldım 9 tl ödedim. Köy biberi ilk 2 tl di sonra 2.5 oldu şimdi 3 olmuş . A101den 2 tane 1.5 lt su , arpa şehriye, sebzeli makarna, kahve yanı çikolata topları, kremşanti aldım 13 tl ödedim
Hayırlısı olsun
Anne kız bana bakıp yumruk yumruk yaptılar ellerini ohh ohh dedi eltim.
Sonrada yanıma geldikçe kıskananlar çatlasın diye mırıldandı.resmen anne kız karşıma geçip ohh ohh dediler o an şok oldum ve sahnede eşimin akrabalarından kim varsa oturdu herkes yanıma geldi şaşırdı millet.
Eşim bugün sinir küpü yine.
4 domates 1 salkım üzm 10 tl tutmuş
A 101 de yağ kalmamış tek yağ yok belliki zam gelecek
Yoğurt zamlanmış sütte öyle
Annemde kahvelere zam gelmiş diyor
Üzüldüm diye eşimin yengeleri dayıları nasıl etrafımda pervane oldular.Ya inanılmaz hızlı fiyat artışları, ilk defa böyle birşey görüyorum. İnsan korkuyor sonumuz hayır olsun
Yuh ama, ne kadar ayıp. Kendilerini rezil etmişler ama, herkes onları ayıplamıştır..
Ya allah gerçekten hepimize sabır versin ama
Ayyy eltimi Allah uzak etsin hiç güvenme.
Arkadaş gibi eltiler vardır elbet ama bana da fenası çattı.
Düğün zamanı neler yaptılar.
Ben eltimi en son kendi düğünümde gördüm daha da görmem Allah uzak etsin lafıyla sinirim bozulur.
Bana düğünlerinde annesiyle kıskananlar çatlasın şarkısını çaldırdılar herkes şok olfu. Ben ne saf gittim düğünlerine onların yaptığı ne ayıp.
O yüzden eltin mi var güvenip güvenmiyeceğini 2 kere düşüneceksin. Aylar yıllar geçtikçr neler neler gelir kulağına ne saf olduğunu anlarsın.
Sen iyi niyetli kal beren Rabbim verir.
Siz sürüneveksiniz biz sosyetik yerde oturcaz diyorfu eltim bana ama o kiralarda sürünüyor ben evimi arabamı aldım fıldır fıldır geziyorum çok şükür bin şükür temiz kalpliyim. Ağzımdanda bir kere kötü birşey çıkmadı çıkmaz Allah herkesin gönlünden geçeni biliyor
Üzme kendini,oku bol bol.Ama inan biri beni kıskanıyor düşüncesi bile insana yük oluyor.Düsünme ,kvdenlerinde düşünmesine izin verme.Herkesin herseyi alacak yapacak gücü var artık niye kıskansınlar beni dersin sana böyle bisey aksettiren olursa..Düğün üstü strese sokma kendini cnm bunun için bide..
Evlenmeden ayni hic birsey anlasilmiyor bence.
evlendikden sonra gözlemlersin.
Üstüne düşeni yapmaya çalışmış inş. Arkadaş gibi olursunuz ilerdr. Birbirinizi tanıyacaksınız dahaÖyle canım bugün eltim aradı takı almışlar da kardeşi de almış 3 bilezik düğüne kadar senin kasanda dursa olur mu dedi.Evde bırakmaya korkmuş.Tabi olur dedim :) önden üç bileziğim geliyor :)
İnşallah iyi oluruz canım.Benim kız kardeşim yok.Kız kardeşim gibi olsun istiyorum inş bakalım zamanla o beni tanıdıkça iyi olacaktır öyle umuyorum hayırlısı
özellikle koyları farklı plajları cok guzel,datcada yakın sayılır bız aracımızla gttık gezdık devamlı ck guzel gececgıne eminimBunu duymam iyi oldu kesin gideceğiz bizde önümüzdeki sezon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?