Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlısı olsun
Zeyneppp şarkıyı çaldırdılar da sen nasıl bunu üzerine alındın ki senle ne alaka
Anne kız bana bakıp yumruk yumruk yaptılar ellerini ohh ohh dedi eltim.
Sonrada yanıma geldikçe kıskananlar çatlasın diye mırıldandı.resmen anne kız karşıma geçip ohh ohh dediler o an şok oldum ve sahnede eşimin akrabalarından kim varsa oturdu herkes yanıma geldi şaşırdı millet.

Önümüzdeki yaz bizde oraya gitmek istiyoruz erken rezervasyon yaptıracaz daha önce o tarafa gitmedik merak ediyoruz
bu yaz tatılımızın 3gununu marmarıste gecirdik tek kelımeyle mukemmeldi otelımızde denıze sıfır ve cok uyguna kaldık
ınsAllah sızınki de cok guzel gecer canım
bi suru tatıl yeri gezdm bu zmana kadar ama marmarıse bayıldmm

Bunu duymam iyi oldu kesin gideceğiz bizde önümüzdeki sezon

Eşim bugün sinir küpü yine.
4 domates 1 salkım üzm 10 tl tutmuş
A 101 de yağ kalmamış tek yağ yok belliki zam gelecek
Yoğurt zamlanmış sütte öyle
Annemde kahvelere zam gelmiş diyor
millet akın akın stok yapıyor.. surekli artış var dolarda ve altında..bende bugün şokta gördüm ürün yerleştiriyorlardı reyonlara.. bu kadar kısa aralıklarla ürün yerleştirdiklerini görmedim

Selam Kızlar evi süpürdüm sildim toz aldım wc banyo temizliği halı silme işi. Kıbrıs tatlısı denedim bakalım güzel oldu gibime geldi . Kare mantı pişiricem içini hazırladım eşimin geleceği zaman mantıyı atarım. Tavuk suyuna çorba yaptım çorbasını yine sonra atarım. Semiz otu almıştım onu sirkeli suda beklettim ayıtladım . Bulaşık makinasını çalıştırdım boşaltacağım balığımızın suyu değişti biberler soğanlar sulandı yoruldum uzandım tv karşısında ay en sevdiğim

Ya inanılmaz hızlı fiyat artışları, ilk defa böyle birşey görüyorum. İnsan korkuyor sonumuz hayır olsun

Yuh ama, ne kadar ayıp. Kendilerini rezil etmişler ama, herkes onları ayıplamıştır..

Eşim bugün sinir küpü yine.
4 domates 1 salkım üzm 10 tl tutmuş
A 101 de yağ kalmamış tek yağ yok belliki zam gelecek
Yoğurt zamlanmış sütte öyle
Annemde kahvelere zam gelmiş diyor

Ya allah gerçekten hepimize sabır versin ama

Üzüldüm diye eşimin yengeleri dayıları nasıl etrafımda pervane oldular.
O düğüne gittiğim için annemde bende hala pişmanlık yaşarız. Böyle birşey başıma geleceğini nerden bileyim

Allah herkesin gönlüne göre verir canım.İyi günlerde oturun evinizde :)

Öyle canım bugün eltim aradı takı almışlar da kardeşi de almış 3 bilezik düğüne kadar senin kasanda dursa olur mu dedi.Evde bırakmaya korkmuş.Tabi olur dedim :) önden üç bileziğim geliyor :)

Evlenmeden ayni hic birsey anlasilmiyor bence.
evlendikden sonra gözlemlersin.

İnşallah iyi oluruz canım.Benim kız kardeşim yok.Kız kardeşim gibi olsun istiyorum inş bakalım zamanla o beni tanıdıkça iyi olacaktır öyle umuyorum hayırlısı

Öyle canım bugün eltim aradı takı almışlar da kardeşi de almış 3 bilezik düğüne kadar senin kasanda dursa olur mu dedi.Evde bırakmaya korkmuş.Tabi olur dedim :) önden üç bileziğim geliyor :)
Üstüne düşeni yapmaya çalışmış inş. Arkadaş gibi olursunuz ilerdr. Birbirinizi tanıyacaksınız daha
İnşallah iyi oluruz canım.Benim kız kardeşim yok.Kız kardeşim gibi olsun istiyorum inş bakalım zamanla o beni tanıdıkça iyi olacaktır öyle umuyorum hayırlısı

Selam kızlar anneme gittim beni yeni açılan butik bir kafeye götürdü oğlumda yan masadan bir kızla arkadaş oldu oyunlar oynadı ayy nasıl mutlu oldum açılıyor çocuğum. Hiç hoşlanmazdı çocuklarsan son 2 3 aydır maşallah pek arkadaş edindi.
O bayanında kuaförü varmış
Oraya gidicem oğlum için arkadaşlık kursun

Kizlar bugunlerde bende akraba kv gorumce vs ile samimi olmak istiyorum ama gercekten aklım basima gelsin diye resmen tefavuk sonucu su elti ve kv ile ilgili yasadiklarinizi okuyunca kendi yasadiklarim aklima geldi.
Samimiyet kursam yine basa döneceğiz
Sanirim.

Bugun babammemler ve uvey anne kardesle geldi.
Oturduk cay hoş-beş falan.
Babannem ogluma bebek arabasi alacak.
Evle ilgili imar sorunlari cozulunce.
Babamin eside sana kanguru ben alayik dedi ama inanmiyorm pek bayramlık alcam ogluma ogluma diye kaç sefer soyledi ama almadi
Almamasina degilde soylenilip yapcam edicem denilip yapilmamasina kızıyorum qma huylarini ogrendim. Onlara güvenmiyorum.

Of of esim bu ara bana parada bırakmıyor. Bir yere ciimiyorum bisey lazim olursa ondan istyorum. Birakmiyor.

Selamm..
Dün epey gezdik.
2 yerde oturduk.
biri 11tl digeri 17tl tuttu..
dönuste herkes acıkti.
Bir yere otursak en az 100tl hesap öderdik.
bimden nugget, tursu, lahmacun falan aldik .
22tl odedik.
pilav yaptim hemen, tursu, salata, nugget,lahmacun,patates kizartmasi derken 5 kisi 22tl ile doyduk.

Bugun icinde balik bakicaz.
yanina salata mis.
Merkeze gitmeyi dusunuyoruz bugunde bakalim herkesler uyaninca belli olur.
hava neguzel serinledi terlemeden gezebildik.
dun cok hos bir de yagmur yagdi sahildeyken en bekledigim havaydi.

En az harcamayla dönmeyi umuyorum.
Benim nakit hala duruyor.
son 3 gün..

Günaydın kızlar. Benim de bu ara evde geçiyor. Ev işi temizlik falan yapamiyorum. Gorumcem gelecek aksam yardim için. Kv de bi kac gune gelir bende kalmaya. Dün son doktor kontrolumuze gittik. 15 inde sezeryan olacagim. Benim abim doktor, dahiliye uzmani ama ameliyatimi yapacak doktorun samimi arkadaşı. Abimde doğumuma gelecek. Yanimda olacakmis. Biraz cekiniyorum ama bi yandan da iyi olur diyorum.
Anlayacaginiz şafak 9 :) evde yalnız geciyor günlerim, ama bu ara amigurumu oyuncaklar örüyorum, nasıl iyi geliyor, cok güzel seyler cikti ortaya. Zaman geçiyor. Kızımin oyuncaklarını annesinden :)
Su foto.eklemeyi yapamiyorum yaa ayricane sinir oluyorum..

Bizde dogal olarak birikim olmuyor bu dönem. Aksine bol harcamali geciyor. Üstüne bi de doğal gaz çekilecek. 600 tl bina içi döşemesi, 1600 tl ev içi döşeme, 3500_4500 arası kombi, 650 abonelik ödemeleri var. Ve şuan sadece ilk 600 û ödedik. İlerledikce verecegiz. 1000 tl peşin verip gerisini taksit yapmayı planlıyoruz. Allahtan benim daha ikiazalır maaşım var iş yerinde. Bu hafta birini yatirirlar hem hastane hem dogalgaz ödemesi icin kullanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…