- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.600
- 798
- 38
Yapı meselesi iste.Sen kimseyi kırmadıktan sonra net ol,kime ne zararı varki,ben dobrayım diyip ağzına geleni söylemiyorsun,saygını bozmuyorsun sonuçta.Nasıl yasayacağına karar vermek senin en doğal hakkın.Ben çok net oldugumu dusunuyorum her konuda.
ve tarafsizim.
Esimde biliyor.
Dün bir mevzu oldu benim kardesim iyidir hostur tersi terstir.
Annem cok pohpohladi.
Bazi konularda huylarini sevmem.
Dün esim annem oglum oturuyorduk disarida kardesim balik tutuyordu yanimizda degildi.
Ben anneme ben asla senin oglunla yasamam dedim.
Yani bisi olsa ben ayni evde kalmam.
Kimseyle kalmam.
yapamam yani.
Eşim güldu.
Yani benim tarafsizligimin, tahammulsuzlugumun, senin tarafin benim taarafim olayinda nekadar net oldugumun farkinda.
Ben kardesimle ayni evin icinde asla yasayamam mesela.
Yasamamda.
Ben kimsenin nazini, kaprisini falan cekebilcek bir insan degilim.
Ama esim daha sabirli
Mesela o ceker ben cekmem.
Benim kardesimin dahi nazini ceker ben yapamiyorum.
Karakter meselesi.
Mesela babama he he diyip geciyor ben gecemiyorum.
Yanlissa fikri gardımı alirim.
Tavrimi belli ederim.
Belki iyi oynayanlar kazaniyor bu dunyada ama ben yapamam.
Size suan cahilliğimin dibini sıyırıyorum desemmm
2 günlük program aldım malzeme gelcek diye bekliyorm ya.O is öyle değilmiş bacılar.Sana programı atıyormusssLaaayn ben zaten sekersiz 21 gün yapıorm bana malzeme lazım Gitti mi 35 tl boşa.İsteyene atayım anacım özelden.Parasını verdim aldım ise yarasın
Ay nasıl sinir oldum kendime suaaaan
Valla ha gitti.Bana kadın atmış bide diyo nezman baslarsanız yazın motivasyonunuza yardımcı olurum!Suan beni 1 kilo baklava motivve eder bacım diyecektimAaaa gitti para cidden
Nasıl anlamadın olayı acabaValla ha gitti.Bana kadın atmış bide diyo nezman baslarsanız yazın motivasyonunuza yardımcı olurum!Suan beni 1 kilo baklava motivve eder bacım diyecektimAllahtan cok bisey değil ama insan yine de sinir oluyor.Ben zaten onları yapıorum 9 gündür bana malzeme hazır lazımdııı
Okumazsan iyice öyle olurNasıl anlamadın olayı acaba
Bir de adres falan veriyorsun.Hafif bi kazıklandım sanırım.Tmm yazmışlar ama adres niye istiyorsun whatsaptan yollucaksan listeyi.Nasıl anlamadın olayı acaba
Ben olsam sorarım neden sormuyorsunBir de adres falan veriyorsun.Hafif bi kazıklandım sanırım.Tmm yazmışlar ama adres niye istiyorsun whatsaptan yollucaksan listeyi.
Neyi sorayım,ben malzeme gelcek sandım desem adamlar yazmış sonuçta.Benim okumama hatam.Alırken basta sormamam saflık:)Ben olsam sorarım neden sormuyorsun
Hııı evet o hata sende onu bilmiyordum tabi hahaNeyi sorayım,ben malzeme gelcek sandım desem adamlar yazmış sonuçta.Benim okumama hatam.Alırken basta sormamam saflık:)
Afiyetle yiyin cnm..Kargom geldi, bu yıl annem salça yapamayacagım ztn beceremedik cok yorgunum dedi kıyamadım, ipek hanımdan salça , bayıldığım kus burnu marmelatı, eve geç gelince kurtarıcı mantı kıs geceleri için patlamış mısır birde toz biber aldım
En çok baharat konusunda ipek hanımı bulduğum için mutluyum, asla marketten baharat almam
Salça çok güzel gözüküyor begenirsem alırım. Ayrıca paketleme şahane, insanın içi rahatlıyor.
Her yas dönemi sendromu aynı 2 yas sendromu feciydi bitti dedik yiğenimde,3 yas sendromu da varmış.Bir de üstüne kardeş geldi.Kendini yerden yere atan ,vuran bi çocuk olduSelam herkese
Çocuğumu psikiyatriye götürmeye karar verdim. Çok acayipleşti. Geçici bir şey mi yoksa daha beter sorunların başlangıcı mı bilemiyorum
Evet canım Marmaris İçmeler. Çok güzel oralar ya, keyifli bi tatildi, tütmeyecek gibi değil. Muğla Marmaris arası yol fena ama ya dön dönMarmaris gitmistiniz dimi nasil begendinizmi benim burnumda tutuyor
Canım biz ilk rezervasyon döneminde yaptırmıştık, güzel bi oteldi, erken almak mantıklı, benzin paramızı da her ay bi miktar koyarak ayarlamıştık. Ekstra bi para çıkmadı cebimizden. Bi de tatilden önce ödemesi bitmişti yoksa tatilden dönüyorsun hala borcu var hoş olmuyorÖnümüzdeki yaz bizde oraya gitmek istiyoruz erken rezervasyon yaptıracaz daha önce o tarafa gitmedik merak ediyoruz
ah canımm Allah beterinden korusun bu kulaklar neler duydu kuzenımın bi arkadası evlendı gayet mutlu mesut. ilk basta hani özel munasebetleri olmamıs bi kaç gün sonradan çocuk ben kadınlardan hoslanmıyorum o manada falan demesınmıKardesimin bi arkadaşı hazirnda evlendi çocuk psikopat cıktı, daha balayında feci dövmüş kızı.Ondan duymustm.Evlilik iptali yapılcak demişti kardeşim.Ama kac gün de ilk 1 ayda mı nekadr süre de yapılır bilmiyorm kuzum.
Evet canım Marmaris İçmeler. Çok güzel oralar ya, keyifli bi tatildi, tütmeyecek gibi değil. Muğla Marmaris arası yol fena ama ya dön dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?