Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yapı meselesi iste.Sen kimseyi kırmadıktan sonra net ol,kime ne zararı varki,ben dobrayım diyip ağzına geleni söylemiyorsun,saygını bozmuyorsun sonuçta.Nasıl yasayacağına karar vermek senin en doğal hakkın.
Keske herkes senin gibi net olsa,olmuyorlar iste..Yüzüne gülüyor.Arkandan yapacağını yapıyor

Size suan cahilliğimin dibini sıyırıyorum desemmm
2 günlük program aldım malzeme gelcek diye bekliyorm ya.O is öyle değilmiş bacılar.Sana programı atıyormusssLaaayn ben zaten sekersiz 21 gün yapıorm bana malzeme lazımGitti mi 35 tl boşa.İsteyene atayım anacım özelden.Parasını verdim aldım ise yarasın
Ay nasıl sinir oldum kendime suaaaan

Aaaa gitti para cidden

Aaaa gitti para cidden
Valla ha gitti.Bana kadın atmış bide diyo nezman baslarsanız yazın motivasyonunuza yardımcı olurum!Suan beni 1 kilo baklava motivve eder bacım diyecektimAllahtan cok bisey değil ama insan yine de sinir oluyor.Ben zaten onları yapıorum 9 gündür bana malzeme hazır lazımdııı

Nasıl anlamadın olayı acaba

Nasıl anlamadın olayı acaba
Okumazsan iyice öyle olur
Kendin pişir kendin ye paketlerimizde, diyetisyenimizin hazırladığı programlar günlük olarak sizlere gönderilir , malzeme ve hazırlama işlemleri sizin tarafınızdan gerçekleştirilen programlardır.
demiş adamlar:)

Bugün akşam oturmaya gideceğimiz komşu aradı az önce. Margarinin veya tereyağın var mı dedi bende evet var dedim kremşantin var mı dedi evet var dedim . Kızım varya dışarı çıkamıyorum gelip alayım dedi tmm dedim. Geldi aldı gitti giderken çekirdekle çayıda getiririm diyecektim vazgeçtim . Kankası evde yok herhalde ondan bana geldi . Bizi ta Pazartesi davet etti insan hiç bi alışveriş yapmaz plan yapmaz anlamıyorum daha dün akşam dışarıdan geldiler gördük zaten evimizin altında 2 adet market var kızı 7 aylık kucağına al in zor değil ya . Verdiğim şey önemli değil onun hesabını yapmıyorum ama komik geliyor bana

Her zaman söylüyorum, evde olmak çoook yorucu bence!

Kahvaltı, park mesaisi, markete uğrama, eve gelme, ara öğün, oyun oynama ve uyku savaşları ben pert :) akşama da mantı yapacağım, hiiiiç yemek yapasım yok

Kargom geldi, bu yıl annem salça yapamayacagım ztn beceremedik cok yorgunum dedi kıyamadım, ipek hanımdan salça , bayıldığım kus burnu marmelatı, eve geç gelince kurtarıcı mantı kıs geceleri için patlamış mısır birde toz biber aldım
En çok baharat konusunda ipek hanımı bulduğum için mutluyum, asla marketten baharat almam
Salça çok güzel gözüküyor begenirsem alırım. Ayrıca paketleme şahane, insanın içi rahatlıyor.

Afiyetle yiyin cnm..

Selam herkese

Çocuğumu psikiyatriye götürmeye karar verdim. Çok acayipleşti. Geçici bir şey mi yoksa daha beter sorunların başlangıcı mı bilemiyorum
Her yas dönemi sendromu aynı 2 yas sendromu feciydi bitti dedik yiğenimde,3 yas sendromu da varmış.Bir de üstüne kardeş geldi.Kendini yerden yere atan ,vuran bi çocuk olduKres müdürleri pedagog,ayda 1 görüşüyor kardeşim.İse yarayan taktikleri de oldu yaramayanlarda..

Önümüzdeki yaz bizde oraya gitmek istiyoruz erken rezervasyon yaptıracaz daha önce o tarafa gitmedik merak ediyoruz
Canım biz ilk rezervasyon döneminde yaptırmıştık, güzel bi oteldi, erken almak mantıklı, benzin paramızı da her ay bi miktar koyarak ayarlamıştık. Ekstra bi para çıkmadı cebimizden. Bi de tatilden önce ödemesi bitmişti yoksa tatilden dönüyorsun hala borcu var hoş olmuyor

ah canımm Allah beterinden korusun bu kulaklar neler duydu kuzenımın bi arkadası evlendı gayet mutlu mesut. ilk basta hani özel munasebetleri olmamıs bi kaç gün sonradan çocuk ben kadınlardan hoslanmıyorum o manada falan demesınmı
kız agla agla bı hal olmus madem öylesin kızı nıye yaktın akılsız yaa tabi güya kendını aklamıs oldu kız anlatmaz herkese nasılssa dıye dsunmustur bosanmıslar snra çok uzulmustum Allah basa vermesin

Evet canım Marmaris İçmeler. Çok güzel oralar ya, keyifli bi tatildi, tütmeyecek gibi değil. Muğla Marmaris arası yol fena ama ya dön dön

Bende sizin otelin 2 bina yanında kaldım, marmarise doğru
o yolda ben hep uyumusum esimde korkmus uyanırsam kötü olurum diye, hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…