Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şuan da da bizi zengin zannediyorlar hahaha
Eşimi hep borca soktum. Nefes bile alamıyorduk borçtan. Ev aldık ev bitti araba aldık. Tavrimdan ve bitmeyen borçlardan talepleri azaldı yıllar içinde.
Eşimi borca soktum çünkü ailesi talepte bulunduğunda para yok demek zorunda kalsın. Yoksa hiç hayır demiyordu

Biz en baştan yok yok dedik taviz vermedik.
Şuan onlar bize destek oluyorlar biz geçiniyoruz şükür ama ailelerimiz bile bu eve ne kadar girer ne kadar çıkar bilmez.
Öyle köyden meyce sebxe bişiy gelmex çünkü yok ama kendi ailem torunlarına çok yapar alır getirirler sağolsunlar kv de kışlık falan hazırladımı gelin alır der ama almam
Tuce nin işine dönmesinden korkarım gücüm ve durumum yettiğince yaparım.
Sadece kurban veriyor bayramdan bayrama da harçlık.
Ama eşim işsiz kaldığında bir miktar para göndermişti hakkını unutmam.

Benim eşim - hayir- diyemediği için sorun oluyor zaten baştan beri böyle. Bana kalırsa ben hep yok dedim ilk evlendik. Bizi hacca gönderin dediler mesela. Halbuki durumları çok çok iyiydi. Bize ihtiyaçları yoktu.
Paraları durumları olmaz başım üstüne o zaman verilir yardim yapılır

Yok artık durumu varsa kendi gitsin.Yeni evli insanın illaki borcu olur ,nedn göndersin seni yani?

eger oyle bıse olursa ıkı tarafta yanyanayken sayın canım oyle seyler sıkıntılı

eger oyle bıse olursa ıkı tarafta yanyanayken sayın canım oyle seyler sıkıntılı
Yani ama esim istemio zaten.Ne alaka dedi.Haklı yani.Biz kendimiz için gidip alamıoruz 1,5 sene olmuştur ben takılarımı en son takalı:)Adam izin alçak da gitcek alck.Bide bunlar zırt pırt altın lazım oldu derler.Biliyor huylarını istmez o yüzden:)

lellim Allah razı olsun duana talibim beni de unutma ınsAllah

Aclik hic vurmadida susadim biraz.
O da disari ciktim epey yurudum.
lcw ogluma 2 okul sweti aldim.
40tl ikisi.
1 hirka begendim 50tl idi almadim beklicem bir dahaki ay alicam okulda uzerine giyiyor.
Cantasi iyi durumda suan.
Resim deft icin canta aldim 10tl.
uzum, elma, muz, dolmalik biber, maydanoz, suzme peynir, stick yapistirici falan aldim 50tl oraya verdin.

sutasin 350gr kahvaltilik tereyagi 12.90 yuh be yuh.
orkide yag 5lt 32 tl. biryag 37tl.
umarim indirim olur.
yag ve deterjan almam gerek indirim takip edicem almam.

et kavurma
pilav
menemen var aksama.
dunden makarnada var biraz.

kendime bir duzen oturtmam gerek artik.
bakliyat eksiklerim var sehriye makarna gibi.
onlari ekim ayinda alicam.
oglumun ihtiyaclarinida ekime biraktim.
sadece okuldan istenen deft. vs alirim bu ay.

Bakliyat yag deterjan stogumu halledersem kışı cikartir bana.

Ben

Lelli ekim demişsin ama, ben bugün biraz dolaştım aşure ayı, çoğu markete gelmiş, hemde yerli bakliyat
Ben kanadadan gelen mercimeği evime sokmam
İstersen bak, kafana uyanı alırsın

Bu arada yakın zamanda bana dr yolu gözüktü, ameliyat olmam gerekicek gögsümdeki kitleler büyümüş
Bir dr a daha gideceğim.
Bu ara bana birikim olmaz, ancak 3 .5 kenara sıkıştırdıklarım kalır. Birde kişisel sağlıktan gıdaya, kıyafete yaptığım stoklar beni rahatlatır
Hastahane 2250 dedi, dr 600 lira. İlac şu bu derken 5 bine patlar
Eşimin izni bitti, oda gelecek iş bulabilecekmi vs.. Bir sürü düşünce.. Ama iyiyim. Akşamları biraz kendime vakit ayırmak istiyorum. Bu akşam 2 kilo bamya ayıkladıktan sonra ne kalırsa
Bu arada pazar fena
Aslında kışlığın tam zamanı, okul zamanı ucuz olurdu satışlar etkilenmesin diye, domates 5 liraya vurmuş bile. Allah olmayanlara yardım etsin

Benim kayınpederim cok cömerttir, verdikçe mutlu olur kendini güçlü hisseder. Ama bizimkilerde şöyle oluyor, kayınpeder hep çalışmış kv evi yürütmüş. Şu anda bana yağdırıyor, gittiğimde yemek söyler, hayatta dısarıda yemez ama bana ısrar kıyamet alır, tatlı alır, dondurma alır, bunlar o kdr büyük adımmışki inanamıyorlar. Kayınvalidem hasta, ameliyat geçirdi, kötü hastalık atlattı ama böbrek olduğu için cerrahi tedavi oldu, çok zorlanıyor sorumluluğunu hafifletmek için ben uğraşıyorum, çok incelik te beklemiyorum yine doğumgünümü atlamaz, hediyeler alır, vişne reçeli yapmış ama almadım, hem seviyorlar, hem ben yapmıştım biterse alırım dedim. Aynı şehirde olsak tüm kış hazırlıığını yapardım. Ameliyat için eşim babamdan borç alalım dedi sen tanımıyormusun o parayı almaz dedim olmaz dedim ben izin vermedim. Eşim işsiz kalırsa, hemen iş bulamazsa hep biriz diyorlar niyetleri yeter ztn.

Gecmis olsn cnm.Sen iyi olda ödeniyor onlar bi sekilde.
Pazara benim de çıkmam lazım.Robotum bozuldu bıçağı oturmuyordu,gecen pazar günü elime aldım.Az uğraştım tak oturdu.Domates alıp yapmam lazım hazır olmuşken robot ama 5 tl piuuuuu o neymisss

Evet sadece telaş olacak benim için ama dert değil allah beterinden saklasın

Valal 3 3,5 4 5 lira arası değişiyor. Annem yapamadı 5 kilo kadar aldım 3,5 ve 4 tlden doğrayıp ciğden atarım biraz olur.
Kalanı da yakın markete bakarız.
Banada tuhaf geldi. Bursa domatesi nasıl 5 liraya satılır yaa

Ben

Lelli ekim demişsin ama, ben bugün biraz dolaştım aşure ayı, çoğu markete gelmiş, hemde yerli bakliyat
Ben kanadadan gelen mercimeği evime sokmam
İstersen bak, kafana uyanı alırsın
ekimmi yazmisim?
eylul 20 diye yazdim saniyorum.
yanlismi yazmisim ki.

eylul 20 asure gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…