Eşimi hep borca soktum. Nefes bile alamıyorduk borçtan. Ev aldık ev bitti araba aldık. Tavrimdan ve bitmeyen borçlardan talepleri azaldı yıllar içinde.Şuan da da bizi zengin zannediyorlar hahaha
Cok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun Zeynep
Benim eşim - hayir- diyemediği için sorun oluyor zaten baştan beri böyle. Bana kalırsa ben hep yok dedimBiz en baştan yok yok dedik taviz vermedik.
Şuan onlar bize destek oluyorlar biz geçiniyoruz şükür ama ailelerimiz bile bu eve ne kadar girer ne kadar çıkar bilmez.
Öyle köyden meyce sebxe bişiy gelmex çünkü yok ama kendi ailem torunlarına çok yapar alır getirirler sağolsunlar kv de kışlık falan hazırladımı gelin alır der ama almam
Tuce nin işine dönmesinden korkarım gücüm ve durumum yettiğince yaparım.
Sadece kurban veriyor bayramdan bayrama da harçlık.
Ama eşim işsiz kaldığında bir miktar para göndermişti hakkını unutmam.
Yok artık durumu varsa kendi gitsin.Yeni evli insanın illaki borcu olur ,nedn göndersin seni yani?Benim eşim - hayir- diyemediği için sorun oluyor zaten baştan beri böyle. Bana kalırsa ben hep yok dedimilk evlendik. Bizi hacca gönderin dediler mesela. Halbuki durumları çok çok iyiydi. Bize ihtiyaçları yoktu.
Paraları durumları olmaz başım üstüne o zaman verilir yardim yapılır
eger oyle bıse olursa ıkı tarafta yanyanayken sayın canım oyle seyler sıkıntılıAy kızlar bide aksm görümcem aradı,yeni doğum yaptı.Cocugun takılarını sizin kasaya koysak olur mu dedi kociye.Kasa da bize uzak.İzin almam lazım dedi.Biz merkezdeyiz kasa sanayide.Ver anneme dursun dedi.Kendi zaten 1 yıl evde.Ben de iyi demişsin dedim yorum yapmadım.Ama koycaz derse ben mesuliyyt kabul etmem yarın bizim sukadar altınumuz vardı ,falan muhabbeti olursa derim.
Yani ama esim istemio zaten.Ne alaka dedi.Haklı yani.Biz kendimiz için gidip alamıoruz 1,5 sene olmuştur ben takılarımı en son takalı:)Adam izin alçak da gitcek alck.Bide bunlar zırt pırt altın lazım oldu derler.Biliyor huylarını istmez o yüzden:)eger oyle bıse olursa ıkı tarafta yanyanayken sayın canım oyle seyler sıkıntılı
lellim Allah razı olsun duana talibim beni de unutma ınsAllahBen bugun niyetliyim.
Muharrem ayı baslangici.
Bu Muharrem yani asure ayı cok faziletli.
Hz. Âdem'in işlediği günâhtan sonra tövbesinin kabul edilmesi,
- Hz. İdris'in diri olarak göğe yükseltilmesi,
- Hz. Nuh'un gemisinin tufandan kurtulması,
- Hz. İbrahim'in ateşte yanmaması,
- Hz. Yakup'un oğlu Yusuf'a kavuşması,
- Hz. Eyyub’un hastalıklarının iyileşmesi,
- Hz. Musa’nın Kızıldeniz'den geçip İsrailoğulları'nı firavun'dan kurtarması,
- Hz. Yunus’un balığın karnından çıkması,
- Hz. İsa'nın doğumu ve ölümden kurtarılıp göğe yükseltilmesi...
- Hz. Muhammed'in Mekke'den Medine'ye hicreti...
20 Eylulde asure gunu..
Bol bol dua tevekkul edelim.
insAllah asuremide pisiricem.
Evde bugday, kayisi, kuru uzum, fistik, nohut, fasulyem var.
fındik ceviz falan alirim.
Bugun yemegim yok erkenden yemegimi yapim koyim kenara.
gece bisi yemeden niyetledim canım istemedi.
uzanirim ogleden sonra.
Geçmiş olsun oğluşunaTeşekkürler kızlar iyi şimdi şükür.
yani yasaya göre öyleNasıl yani kız erkekler ayrı ayrımı okuyacak
Canım sanada dua edicem.lellim Allah razı olsun duana talibim beni de unutma ınsAllah
et kavurma
pilav
menemen var aksama.
dunden makarnada var biraz.
kendime bir duzen oturtmam gerek artik.
bakliyat eksiklerim var sehriye makarna gibi.
onlari ekim ayinda alicam.
oglumun ihtiyaclarinida ekime biraktim.
sadece okuldan istenen deft. vs alirim bu ay.
Bakliyat yag deterjan stogumu halledersem kışı cikartir bana.
Gecmis olsn cnm.Sen iyi olda ödeniyor onlar bi sekilde.Bu arada yakın zamanda bana dr yolu gözüktü, ameliyat olmam gerekicek gögsümdeki kitleler büyümüş
Bir dr a daha gideceğim.
Bu ara bana birikim olmaz, ancak 3 .5 kenara sıkıştırdıklarım kalır. Birde kişisel sağlıktan gıdaya, kıyafete yaptığım stoklar beni rahatlatır
Hastahane 2250 dedi, dr 600 lira. İlac şu bu derken 5 bine patlar
Eşimin izni bitti, oda gelecek iş bulabilecekmi vs.. Bir sürü düşünce.. Ama iyiyim. Akşamları biraz kendime vakit ayırmak istiyorum. Bu akşam 2 kilo bamya ayıkladıktan sonra ne kalırsa
Bu arada pazar fena
Aslında kışlığın tam zamanı, okul zamanı ucuz olurdu satışlar etkilenmesin diye, domates 5 liraya vurmuş bile. Allah olmayanlara yardım etsin
Gecmis olsn cnm.Sen iyi olda ödeniyor onlar bi sekilde.
Pazara benim de çıkmam lazım.Robotum bozuldu bıçağı oturmuyordu,gecen pazar günü elime aldım.Az uğraştım tak oturdu.Domates alıp yapmam lazım hazır olmuşken robot ama 5 tl piuuuuu o neymisss
ekimmi yazmisim?Ben
Lelli ekim demişsin ama, ben bugün biraz dolaştım aşure ayı, çoğu markete gelmiş, hemde yerli bakliyat
Ben kanadadan gelen mercimeği evime sokmam
İstersen bak, kafana uyanı alırsın
ekimmi yazmisim?
eylul 20 diye yazdim saniyorum.
yanlismi yazmisim ki.
eylul 20 asure gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?