Cıkcam bende bu hafta pazaraEvet sadece telaş olacak benim için ama dert değil allah beterinden saklasın
Valal 3 3,5 4 5 lira arası değişiyor. Annem yapamadı 5 kilo kadar aldım 3,5 ve 4 tlden doğrayıp ciğden atarım biraz olur.
Kalanı da yakın markete bakarız.
Banada tuhaf geldi. Bursa domatesi nasıl 5 liraya satılır yaa
onlarin evin eksigi canim.ben bakliyat için demiştim ztn
Belki evinin eksiği denk gelir, işine yarar
Umarim cabucak olur biter ve nuksetmez.Teşekkür ederim bıçak saplanması gibi bir ağrı dışında bir şikayetim yok. Ama büyüme var, müdahale şart. Hakkımızda hayırlısı :)
Umarim cabucak olur biter ve nuksetmez.
sağlık icin olsun napalim.
para birikir.
Bu sene bizimde cok harcamali gecti
Cıkcam bende bu hafta pazara
ben de cigden atıyorm ya ugrasamıyorm.
bizde kimse yemez.Olsun ztn böyle zamanlar için ver köşem demek için değilmi
Biz aşure yapmıyoruz ya, annem çalışıyor, evde şeker hastası var, alışkanlık olmamış bu yıl olmaz ama bende bir kaç yıl içinde deneyeceğim yapacağım.
Ben de bugün eşimin birkaç kilo aldığı dolmalık biberleri dünden Ayıkla Mıştım içini doldurdum tencereye sığani ocağa koydum sığınmyani evde bir tane plastik kap vardı onun içine koydum. Çiğden atacağım .Bakalım tadı nasıl olacak denemek için atacağım açıkçası. ekstra yine eşim birkaç kilo domates almıştı onları robottan geçirdim ama pişirmeden. eşimin plastik kap getirmesini bekliyorum onu da doldurup koyacağım yani bir legen kadar çıktı. Yine bir kaç kilo patlıcan almıştı onları da fırında kızarttım Ama tam kızartma gibi olmadı açıkçası En azından hafif oldu onları da poşet dedim bazılarını bütün bütün attım kışın ne yapacağıma karar veremezsem onları öyle kullanırım millet kilolarca yapıyor bu benim yaptıklarımı gözüme çok az geliyor. Ekstra olarak benimle bakliyatın hiç kalmadı yag yok. Unum yok.. dun msrketlere baktim a101 ve bimde 33 32 lira sokta 34 lira.
Babaannem bana dondurucusunun verecek bu sene açmaya takati olmadığı için.
Dün konusu açılınca kayınvalideme söyledim dün oradaydık bayağı sorguladı niye acmicakmis.Üvey annen kullansın Nereye koyacaksın ne kadar ki büyüklüğü bir sürü soru sor da sinir etti beni Ben de anne yani bana yaptıklarını verebilirsin dedim patlıcan yapmış bir kasa domates yapmış .O da dedi ki patlıcan az yaptım dedi .görümcem de bütün patlıcanla uğraştık ne az yapmasi dedi.
Anladim ki vermek istemiyor
Lafa gelince cebimiz birr
Torunuma feda olsun torunum icin yapiyorum der.
Kurbanda eismin de payi var ama bize bir kilo sadce et vercekmis. Ben kemi kte iatedim. Ogluma et suyutla corbalar yapicam yemeklere katarim
Baskasiyla kesse en azindan bize ne dustu ne dusmedi goruruz... dagitilacak dagitilir ama boyle hak yiyorlar.
Gercekten istedigimden degil ama denemek icin dedim o patlicanlari. Herseyin lafta lduğunu birkez daha gördük
Dolmalık biber çiğ iyi oluyor, ama biz patlıcanı hiç begenmedik, kış patlıcanı alıyoruz. Domates te çiğ iyi oluyor menemen fln yaparsın. Plastik kap şart değil buzdolabı poşetlerine paylaştır ama az az koyki tek seferde kullan
Canim patlicani hangi yemekte kulanicaksan ona gore kesip kizartiyosun
Gecen sene falan kv karniyariklik yapmis ve posete karniyarigin uzerine koyulacak biberi domatesi de koymustu.
15 dk da yemek hazir oldu kv hep kizartir ama cok yagda. Ben kizartmadim firinladim.
Cig atmadim.
Duzen acisindan dusundum canim. Plastikte dondurup oyle posetlerim olmadi.
O cigsen koydugum dolmaligi iciyle bir koydum dolaba birkac yerde gordum ama nasil bilmiyorum
Evde yiyemeyecegimiz kadar salatalik var onlari dograacagim.
Sarimsaklar var onlarida bir yontemle kaldirmam lazim.
Ama suan bende buzdolabinin dondurucusunu kullaniyorum.
Daha eism getirmedi.
Balkona koysam olur mu sizce dondurucuyi.
Perdeyle kapali bisey olur mu
Biz sevmedik hem cok yagli hemde curuk gibi oluyor kavanozda yaptik ihh ihh patlican hic yemem daha iyi. Biberde ici cigse bekledigi sure arttikca kiriliyor ici brz piserse iyi oluyor yada tamamen bos konulabilir.
Dondurucu islanmamali gunes gormemeli balkon pek uygun degil sanki
Esila çok geçmiş olsun
Kızlar biz çam balı almak istiyoruz önerebilceğiniz marka site var mı
Birde polen arı sütü bal alıcaz kullanıp memnun kaldığınız marka var mı
Her markaya da güvenilmiyor ki
Marmaristen almıştık çok güzeldi orda akraba varda istesek parasını almaz mahçup olurum marmariste bildiğiniz internet sitesinden alışveriş edebilcepim bir yer arıyorum
canim biz kestane balı aldikEsila çok geçmiş olsun
Kızlar biz çam balı almak istiyoruz önerebilceğiniz marka site var mı
Birde polen arı sütü bal alıcaz kullanıp memnun kaldığınız marka var mı
Her markaya da güvenilmiyor ki
Marmaristen almıştık çok güzeldi orda akraba varda istesek parasını almaz mahçup olurum marmariste bildiğiniz internet sitesinden alışveriş edebilcepim bir yer arıyorum
canim biz kestane balı aldik
Ben almazdim hic keske daha 9once alsaymisim.
ilac sifaymis.
1kg 130tl.
her sabah sifa niyetine diye 1 cay kasigi yiyoruz.
Adam kartini verdi.
seneye alicam yine.
Çam balini bilmiyorum hic almadim.
biz kestane bali ve kahvaltilik cicek bali aldik.
TeşekkrlerGeçmiş olsun oğluşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?