Hanımlar,
38 beden iki tane sonbahar-kış sezonunda giymelik, bir tane de bahar döneminde giymelik olmak üzere 3 adet Ge-Be marka hamile pantolonum var. Elden çıkarmak istiyorum. Giysi kumbarasına atmadan önce buradan ihtiyacı olan var mı diye sormak istedim. Kargo ile gönderebilirim.
Canım eltin neden kıskanıyor ona yapılmamış mı
Gerçi yapılsa ne eltiler yinede kıskanıyor.
Benimde eltim 8 ay evvel evlendi benden. Ama benim düğünümü terketti yani bu eltilerin arasındaki sıkıntı nedir böyle
Yapılmamışsa ya da eşit olmadıysa imrenmesi normal sonuçta o da genç kadın.
Kızıda daha küçük o an annesine kızmıştır yoksa en kötü anne bile olsa çocuklar yine kendi annelerini tercih eder.eltini kötü bulmuyorum aslında ben senin hakkında ileri geri konuşmadığı sürece mesafeli görüş sıkıntı yapma kendine. Her evlilikte oluyor böyle şeylet.
Kv lerde gelinleri sevmez ama elalem yanında severmiş gibi yapar başkalarınada laf söyletmezler. Zamanla alışırsın tuhaf geliyor şimdi belki ama normal olduğunu tecrübe ettikçe anlarsın.
Düğün günüde sıkıntılar çıkarsa hiçç canını sıkma bol bol oyna eğlen saatler çabuk geçiyor düğün bitiyor.
Selam kızlar.
Akşam oğlum ateşlendi yine çok az yemek yiyor ondan mı acaba 2 3 ayda bir ateş oluyor.çokda dikkat ediyorum ikimizde uykusuz kaldık. Babasıda söz vermişti bugün sinemaya gidecektik iyi olursa gideriz artık.
Dün pazara gittik o ne öylee
Fiyatlar el yaktı
Herkes isyan etti
Kadının biri bağrındı daha tek torba bişiy alamadım bu nedir diye
Domates 3 tl biber 6 tl meyveler 6 tl patlıcan 3 tl kabak 3 tl turşulukların yanına yaklaşamadık bile.
Balık aldık salatalık malz. Aldık 50 tl anında uçtu gitti
Kuruyemiş zeytin peynir 50 tl de onlara gitti
Herşey çok pahallı
cok tesekkur ederim canım. Amin insallah hepimizin kuzulari sağlıcakla büyüsün:)
geçmiş olsun canımBu arada yakın zamanda bana dr yolu gözüktü, ameliyat olmam gerekicek gögsümdeki kitleler büyümüş
Bir dr a daha gideceğim.
Bu ara bana birikim olmaz, ancak 3 .5 kenara sıkıştırdıklarım kalır. Birde kişisel sağlıktan gıdaya, kıyafete yaptığım stoklar beni rahatlatır
Hastahane 2250 dedi, dr 600 lira. İlac şu bu derken 5 bine patlar
Eşimin izni bitti, oda gelecek iş bulabilecekmi vs.. Bir sürü düşünce.. Ama iyiyim. Akşamları biraz kendime vakit ayırmak istiyorum. Bu akşam 2 kilo bamya ayıkladıktan sonra ne kalırsa
Bu arada pazar fena
Aslında kışlığın tam zamanı, okul zamanı ucuz olurdu satışlar etkilenmesin diye, domates 5 liraya vurmuş bile. Allah olmayanlara yardım etsin
dostlar başına imrendimBenim kayınpederim cok cömerttir, verdikçe mutlu olur kendini güçlü hisseder. Ama bizimkilerde şöyle oluyor, kayınpeder hep çalışmış kv evi yürütmüş. Şu anda bana yağdırıyor, gittiğimde yemek söyler, hayatta dısarıda yemez ama bana ısrar kıyamet alır, tatlı alır, dondurma alır, bunlar o kdr büyük adımmışki inanamıyorlar. Kayınvalidem hasta, ameliyat geçirdi, kötü hastalık atlattı ama böbrek olduğu için cerrahi tedavi oldu, çok zorlanıyor sorumluluğunu hafifletmek için ben uğraşıyorum, çok incelik te beklemiyorum yine doğumgünümü atlamaz, hediyeler alır, vişne reçeli yapmış ama almadım, hem seviyorlar, hem ben yapmıştım biterse alırım dedim. Aynı şehirde olsak tüm kış hazırlıığını yapardım. Ameliyat için eşim babamdan borç alalım dedi sen tanımıyormusun o parayı almaz dedim olmaz dedim ben izin vermedim. Eşim işsiz kalırsa, hemen iş bulamazsa hep biriz diyorlar niyetleri yeter ztn.
Hanımlar,
38 beden iki tane sonbahar-kış sezonunda giymelik, bir tane de bahar döneminde giymelik olmak üzere 3 adet Ge-Be marka hamile pantolonum var. Elden çıkarmak istiyorum. Giysi kumbarasına atmadan önce buradan ihtiyacı olan var mı diye sormak istedim. Kargo ile gönderebilirim.
Ben de iki hamileliğimde ürünlerini severek kullandım.Ge-Be de iyi markadır.
Çok teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
dostlar başına imrendim
sen küçücükmüşün gülüm oh ne güzel yaa bedenin
Düğünü terketmez canım o benim eltime istisna.Canım ona da yapılmış biz zaten nişanlımla ikimiz yapıyoruz babası kredi çekti verdi ona ama diğer her şeyi beraber yapıyoruz.Eltimim çocuğu kreşe gidiyor kayınvalide bakıyor gitmediği zamanlar eltim geliyor onun evine 2 hafta eşi işe bırakıp akşam alıyor çocuğu da kreşe bırakıp alıyorlar.1 hafta benim nişanlım çocuğu kreşe eltimi işe bırakıyor akşam çocuğu kreşten alıp eltimi işinden alıp nişanlımların eve geliyorlar kayınvalide yemek hazırlıyor yiyorlar kadın yoğurduna kadar mayalayıp veriyor eve götürüyor.Sonra nişanlım eltimle çocuğu evine bırakıp geliyor :) Bu gelin neden kötü olsunki ev de vermişler oturtturuyorlar .
Eltim yılda 3 hafta izinde köyüne gidiyor aynı köylüler orda gaz vermişler buna.Kayınbabanların durumu iyi vs bu da gelip sormuş işte.Anne sizin paranız mı var diye.Benim bildiğim yok adamlar kredi çekti oğluna verdiler lazım olur düğünde diye.Nişanlım o paradan kullandı ben de kendi birikimimden kullandım ortak yaptık.
Düğün gününde sıkıntı olmaz inşallah.Eltim öyle uyumsuz biri değil bence kız sessiz ya.Onlara nasıl davrandı bilmiyorum gözümle görmedim ama bana çaktırmadı.Düğünü terkedecek yapıda değil :)
Kahve keyfi:)Bir mola verelim ozman:)
Fincana el koycam yalnız:))
Saolasın bacım:)Kahve keyfi:)
Afiyet olsun
160 mıı?1 aylık mı?Zaten kombileri acmadıkki daha yanlışlık mı var acaba cnm?Kizlar doğalgaz faturasına şok oldum.
Geçen ay 31 lira gelen doğalgaz faturası bugün 160 lira geldi.
Yani çoğu zaman kapalı zaten kombi.Nasil bu kadar geldi anlayamadım
Kizlar doğalgaz faturasına şok oldum.
Geçen ay 31 lira gelen doğalgaz faturası bugün 160 lira geldi.
Yani çoğu zaman kapalı zaten kombi.Nasil bu kadar geldi anlayamadım
Evet 1 aylık. Geçen senede karşı dairemize böyle yüksek tutarda gelmişti.Bende yanlışlık olduğunu düşünüyorum.Sayacin yanlış okunduğunu düşünüyorum.160 mıı?1 aylık mı?Zaten kombileri acmadıkki daha yanlışlık mı var acaba cnm?
Saatte arıza varmı bilmiyorum ama kış aylarında bile 260 liradan fazla yaz aylarında da 35ten yukarı gelmemişti.Bir tane şikayet sitesi var ya oraya yazdım bakalım.Hata olmasın, ya da sizin saatte bir arıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?