- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.625
- 798
- 38
kesin hata var cnm.Evet 1 aylık. Geçen senede karşı dairemize böyle yüksek tutarda gelmişti.Bende yanlışlık olduğunu düşünüyorum.Sayacin yanlış okunduğunu düşünüyorum.
Saatte arıza varmı bilmiyorum ama kış aylarında bile 260 liradan fazla yaz aylarında da 35ten yukarı gelmemişti.Bir tane şikayet sitesi var ya oraya yazdım bakalım.
Annem şimdi söyledi de diğer dairelere sormuş 15 20 50 falan gelmiş onlara.kesin hata var cnm.
itiraz et.Ben olsam ederim yani en az 130 tl fazla gelmisAnnem şimdi söyledi de diğer dairelere sormuş 15 20 50 falan gelmiş onlara.
Piyango bize vurmuş anlaşılan:))
Edicem valla. 5 10 lira değil ki.Dedigin gibi en az 130 lira.itiraz et.Ben olsam ederim yani en az 130 tl fazla gelmis
Canım bende de sadece davul fırın var dediğin gibi sıkıntıyı keklerde ben de yaşıyorum, o yüzden tencere keki yapmakta buldum çözümü belki sana da fikir olurDüğünü terketmez canım o benim eltime istisna.
Eltinle birbirinizi tanıdıkça daha iyi anlarsınız birbirinizi. Olur yani o da şimdiye kadar tek gelindi belki endişeleri vardır.
Selam kızlar arkadaşım gelecek kek yaptım fırınım beni deli ediyor pişenin üstünü yakmasam içi çiğ kalıyor
Uzun süre tutayım içi pişmiş diyorum dışı yanıyor acilen fırın lazım bana
bi problem mi var acaba olacak iş değil kışın bize o kadar geliyorKizlar doğalgaz faturasına şok oldum.
Geçen ay 31 lira gelen doğalgaz faturası bugün 160 lira geldi.
Yani çoğu zaman kapalı zaten kombi.Nasil bu kadar geldi anlayamadım
merhaba bence sıkayet sitesı yerıne dogalgaz fırması sehrınızde nerdeyse oraya gıdıp bılgı alabılırsınız sız kendı sayacınızdan bı kontrol edın faturada yzanla yaklasıkmı dıye oradanda anlayabılırsınız tuh uzuldm yaaEvet 1 aylık. Geçen senede karşı dairemize böyle yüksek tutarda gelmişti.Bende yanlışlık olduğunu düşünüyorum.Sayacin yanlış okunduğunu düşünüyorum.
Saatte arıza varmı bilmiyorum ama kış aylarında bile 260 liradan fazla yaz aylarında da 35ten yukarı gelmemişti.Bir tane şikayet sitesi var ya oraya yazdım bakalım.
Gerxekten cok gelmis acaba evinize gelen biri ayarlariyla oynamis olabilir mi.Kizlar doğalgaz faturasına şok oldum.
Geçen ay 31 lira gelen doğalgaz faturası bugün 160 lira geldi.
Yani çoğu zaman kapalı zaten kombi.Nasil bu kadar geldi anlayamadım
bi problem mi var acaba olacak iş değil kışın bize o kadar geliyor
merhaba bence sıkayet sitesı yerıne dogalgaz fırması sehrınızde nerdeyse oraya gıdıp bılgı alabılırsınız sız kendı sayacınızdan bı kontrol edın faturada yzanla yaklasıkmı dıye oradanda anlayabılırsınız tuh uzuldm yaa
Sağolun kızlar ilginiz için.Gerxekten cok gelmis acaba evinize gelen biri ayarlariyla oynamis olabilir mi.
Bizim kucuk kardes var vanalarla hep
oynar.
Bize gecen ay 6 bucuk lira geldi
bir önceki faturanızda yazan ilk endesk son endeks ile şimdiki ilk endeks son endeksini kontrol et canım hemen itiraz etmeye git canım ödeme yapmadanSağolun kızlar ilginiz için.
Yerine gidip bilgi alalım bakalım. Sayaca da bakiyim.
Yok vanalarıyla kimse oynamadı. Yanı her zamanki gibi duruyor.
Yok Başkent Gaz oluyor.Amarylliss itiraz edin canim.
faturanizla igdas mi oluyor(okadar el degistirdiki artik satila satila isimlerini unutuyorum) gidin oraya itiraz edin
gelip m3 kontrolu yaparsin.
kacak falan var mi bakilsin.
Belki kombide bozukluk sıkınti olabilir.
ya da sayacda sıkıntı olabilir.
sayacı falan degisirler.
Teşekkür ederim bakıyım hemenbir önceki faturanızda yazan ilk endesk son endeks ile şimdiki ilk endeks son endeksini kontrol et canım hemen itiraz etmeye git canım ödeme yapmadan
İsi stresli aama yavaş yavaş bırakması için tesfik et bacım.İlerde coluk çocuk olunca da sıkıntı.Evde içmesin.Erkekler böyle pparlayıveriyo..sabah eşimle sigara yüzünden gerildik beni sinirlendirdisabah o tıraş olurken bende ona nöbetçi yarın akşam gelecek diye yiyecek birşeyler koydum. 1 paket sigarası vardı masada onu da koydum 1 tane daha koyacaktım vazgeçtim .Geldi çantaya baktı gidip dolaptan 2 paket daha sigara aldı . Bende sesimi istemsizce bir ton yükselterek ne yapacaksın 3 paket sigarayı dedim oda bana kızdı sesimi yüksettiğim için filan kapıya gittim yolcu etmek için oda beni öpmede çktı bende öpmüyor musun dedim anında kapıyı hızla kapatıp kitledim şunu anladım ki onun sağlığını cebini düşünmeyeceksin ne hali varsa görsün yapacak bir şey yok. sabahtan beri arıyor açmıyorum netimi kapattım . Annem aradı yazdım cvp yazmadın diye bende nette arıza var dedim
yapacak bir şey yokki baby kaç kere anlattım konuştum biz lisede daha çocukken tanıştık o zaman içiyordu söz vermişti sana yemin ederim 10 sene oldu daha bırakacak. o zamanda mı işi stresliydi allah aşkına 2 gün telefonu açmayayım da görsün . hatta uçak moduna mı olsam neİsi stresli aama yavaş yavaş bırakması için tesfik et bacım.İlerde coluk çocuk olunca da sıkıntı.Evde içmesin.Erkekler böyle pparlayıveriyo..
yapacak bir şey yokki baby kaç kere anlattım konuştum biz lisede daha çocukken tanıştık o zaman içiyordu söz vermişti sana yemin ederim 10 sene oldu daha bırakacak. o zamanda mı işi stresliydi allah aşkına 2 gün telefonu açmayayım da görsün . hatta uçak moduna mı olsam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?