şimdi annem filan arar ondan kapatmıyorum yoksa kesin kapatırım ölsün meraktan neyse valiz hazırlamam lazım of daraldım bakçocuk olunca bırakır kıyamaz.Alısınca iste he deyince bırakılmıo.Bizim evde içen yok sükğr ama bi annem içer.Bıraktıramıyoruz Neler dedik yokk
Kesinlikle.Darısı banatr_lelli
Benim de öncelikle mutfak dolaplarımı elden geçirmem lazım
Eksik listesi yaptım maaş yatsın un şeker gibi ihtiyaçlarımı alacağım
Bu sene bende mutfak harcamalarına ekstra düzen ve dikkat edeceğim
Mutfak gözükmese de çok para harcanan yer
İsraf etmemek için gerekirse sayı ile alacağım
Yemeklerimi ve çorbalarımı 2 günlük yapacağım
Hem daha az yorulur hem de liste yaparak dengelerim
Ne güzel görüyor en azından cabanı cnm.Bizimki de cok harcıyosn,açılma vs der.Benim maasım kadar aylık gideri olan kadınlar var valla.Kadın calıstıgını kendine harcıyor.Ama yine de el üstünde tutuluyor:)Bizimkiler görülmüyorEsimle hesap yaparken iste cok acildik falan diyor.
Ben dikkat ettim diyorum senin kartta bisi yok ki odemeler cok diyor.
Yani hep böyle diyor hosuma gidiyor.
Hep sen ne harcamissin ki
Sen bisi almamissin ki der.
Ama krediydi, mazottu, arabanin ivir ziviri onun sigarasi faturalar taksitler onlar epey tutuyor tabi.
Ben ben nedar esya almasam, giysi almasam, mutfakdan kissamda diger giderler var.
O nedir öylee kombi bozuktur canımKizlar doğalgaz faturasına şok oldum.
Geçen ay 31 lira gelen doğalgaz faturası bugün 160 lira geldi.
Yani çoğu zaman kapalı zaten kombi.Nasil bu kadar geldi anlayamadım
Netten bakim tariflere sanki fincan çatlar gibi geliyor korkuyorum.Canım bende de sadece davul fırın var dediğin gibi sıkıntıyı keklerde ben de yaşıyorum, o yüzden tencere keki yapmakta buldum çözümü belki sana da fikir olur
Cok sevindim canimKızlar doğalgaz faturasında son dakika gelişmelerini aktarıyorum:))
Şikâyet sitesinden yazmıştım. Firmaya iletmişler. Firmadan az önce aradılar.Sayacin üzerindeki rakamları söylememi istediler.Söyledim onlarda sistemden baktılar veee Sayaç yanlış okunmuş.
Faturayı düzenlicez dediler.
dedıgım gıbı olmus canım hadı gecmıs olsunKızlar doğalgaz faturasında son dakika gelişmelerini aktarıyorum:))
Şikâyet sitesinden yazmıştım. Firmaya iletmişler. Firmadan az önce aradılar.Sayacin üzerindeki rakamları söylememi istediler.Söyledim onlarda sistemden baktılar veee Sayaç yanlış okunmuş.
Faturayı düzenlicez dediler.
@zynpzynp123 sormuştu sanırim. Fincanlara hiçbirşey olmuyorArkadaşlar fırınım alt üst eşit pişirmiyordu geçen yıl. Ben de fincan kek denedim. Muhteşem oluyor. Daha da yumuşak daha lezzetli... bir de ici surprizlisinden yaparsanız misafirler için harika oluyor
Denicem mutlaka içi pişiyorda dışını biraz yakmak zorunda kalıyorum.Arkadaşlar fırınım alt üst eşit pişirmiyordu geçen yıl. Ben de fincan kek denedim. Muhteşem oluyor. Daha da yumuşak daha lezzetli... bir de ici surprizlisinden yaparsanız misafirler için harika oluyor
Günaydın kızlar. Doğum yaptim :) Persembe 15'30 da evde yalnizken tam uzandim biraz yatayım baktim ki sanki acı bi tekme yedim. Oturmaya dogrulurken suyum aktığını hissettim. Eşim çalışıyordu. Onu, kv yi abim yengenleri falan aradım. Onlar gelene kadar da bekledim ama korktum suyun gelmesine. Doktorumla konuştum. Neyse sonra direkt hastaneye gittik beni hazırladılar suyum gelmeye devam ediyordu. Fazla bekletmeden sezeryana girdim. Dün sabah da taburcu oldum eve geldik.
Bebişim iyi cok.sukur. benim biraz ameliyattan dolayı agrim oluyor. O da geçecek insallah.
Sütüm henüz gelmedi. Ama israrla emziriyorum. Tabi mama veriyoruz.
Beklediğimizden erken geldi kızım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
tekrardan teşekkür ederim :)mesaj olarak yolladım.
Denicem mutlaka içi pişiyorda dışını biraz yakmak zorunda kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?