Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim spor ihtiyacım yoktu 99 a normal bir ayakkabı almıştım etek altına giymek için. Ama yinede beğendiğim modellerin fiyatına baktım.
Tiger 105 , nike 98, hummel 99 TL a buldum.
Canim bunlar boynerdeki fiyatlar mi?
Magza fiyatimi net fiyatimi?

Amin canım sağolasın topiğin bana uğurlu geldi

Şubat annesi merhaba :)
Senin işlerde benim işler gibi karışık desene. Ek gıda bizde de çok skinti. Birde bebeğim alerjik. Oturuyorum ne yapayım diye dusun dur sonra yap bebe yemesin iyi mi Allah darlık vermeden ferahlık vermezmiş. İnşallah bu günler geçip sağlıkla huzurla daaha guzel göreceğiz yavrumuzla

@DilberiRana cnm hic unuturmuyum seni
Bak tee hamisken yaziyodun kuzu 8aylik olmus bile.
Allah saglik sıhhat versin.
Sen iyi olda yazarsin vakit bulunca.

Hatice bayraktar mezunuyum bende.
Ugurmumcu cok kalabalik geliyo bana liseden sonra hic gitmedim
Biz teknik yapının oradayiz. E bebek falan var ya. O kadar kalabalık olmasına rağmen gün içinde pek insan göremiyorum ben. İş saatleri harici tabii. Ben seviyorum burayi. Ormana yakın parklar var ne bilim. Havası bile güzel geliyor .

Bugün pazara gittim bende köy yumurtası, lahana, karnabahar falan aldım.Birde ayıklanmış barbunya kilosu 10 tl biraz fazla gibi geldi ama köylüler ayıklayıp satıyorlardı hoşuma gitti 2 paket yapıp buzluğa attım. Yumurtayı satan dede çok hosdu hepsini ben topladım diye 2-3 defa anlattı.

Kanka paatesler firinda pisiyomu?
Biz bi ablada denedik 1saat durdu banamisin demedi.
Sonra baktik olca yok
Biraz hasladik.
Nasil pisiriyosun firinda?
Ay közde patates olsada yesek mis gibi.

Ben de lahanamı sardim. Yoğurdumu mayaladım. Bugün için kuru fasulye pilav yaptım. Akşam yemeğimizi yedik bile. Bugün pazara çıkmadım. Babam salı günü İzmir'e gidecekmis orada balık ucuzmus. Bana da alacak. fazla al buzluga da atayım dedim. Sebze ve meyveyi de çarşamba günü alırim ihtiyaç olursa. Akşam ve yarın için ekmek aldık başka da para harcamadik. Şimdi namazimi kilip yarın için poğaça ve kek yapacağım. Hem yanıma da alırım. Hem de evde yenir. Akşama hesap kitap yapacağım yarın ödemelerim var. Hayırlısı bakalım.

Arka taraf e5 tarafı mı oluyor
Siz hangi yönden geliyosunuz?
Ben gebze yonunden geliyorum.
Metroyu kullaniyorum.
Giris yönü ön yön zaten girisi belli metro duragi var hemen giriste.
Ordan girince hep giysi.
İlerleyince arka taraflar meyve sebze
Ordanda cikis var.
Cikis tarafinda diyim.

Afiyetle yiyin
Ev hediyesi ne aldınız ?

Domatesleri sicak suya koydun kabugunu soydum pisiyolar.
Buzlukdan palamut cikardim balik salata var yani aksam icin.
Oglumun ödevlerini kontrol edicem.
Banyo faslı var.
Bazami hala kapatmadim biraz duzenleyip öyle kapaticam.
Cekmeceleride duzenlerim o ara.
Oglumun kitapligini duzenlemem gerek.
Buzdolabini duzelticem.
Su domatesleri halledim hele sırayla.

Pazar bereketini seviyorum dolabim doluyo yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…