Ya kutulari ne kadara aldınız bide resmini atarmisin zahmet olmazsadün bütün gün çok meguldüm yazamadım kızlar. arkadaşlara öğle yemeği ısmarladım, 60 tl. koçtaştan kıyafet saklama kutuları aldım büyük boy, bir de düzenleyici, bir de açelya toplam 112 ödedim sanırım.
kışlıkları çıkardım ayıkladım bugün yeni aldığım kutulara yerleştireceğim yazlıkları. o kadar çok kışlık trikom var ki almışım da almışım kendime çok kızıyorumbu kış hiç bir kıyafet almayacağım, kendime söz verdim.
Kurutulmus gıda. Adı bu hesabin.
Hadi bakalim kolay gelsin devamlı olsun.
Senin varligin yeter be dost.
Ama lütfen artik toparlan bogazina bak zira cok özledim
Bak valla cok konusup kafani sisirmicem söz.
Cokda yurutmem seni gözlemede ısmarlarım fasülyeye
İyilesirsin ins. Bir önce
Aiyyyy bi fasülye daha geliyo desene.
Hayirli olsun canim
Allah size bagislasin.
hayirli olsun rabbim anali babali buyutsun insallahAmin canım inşallah sımsıkı tutunurlar doğuma kadar inşallah.
Sempatiğim ayın 15i cumartesiye geliyor, pazartesi 2 gram alcam. Ben alcam ya şuan çıkmaya başlar salı günü de düşer :) sen Salı'yı bekle kuzumCanim sen bilirsin ama bence lazer dusun fiyatlarda uygun gecen elime katolog tutusturdular 10 seans tum vucut 900 tl yaziyordu.kokten kurtulus.
Kizlar bu arada aranizda koltuk altina lazer yaptirmis olan varmi.ben lazer yaptirdiktan sonra terleyince yanik kokusuna benzer bir koku oluyor eskiden ben terlesem bile hic kokmazdim.sizdede oldumu bu durun
Belki sizin yaptiginiz dogrudur ben yanlisimdir ama ben bulasik mk. Bu tarz seylerin koyulmasini dogru bulmuyorum
Yani bana cok mantikli gelmiyo.
Sirkeyle toz alinabilir yer silinir karbonatla buzdolabi silinir ki yetkililerde söyledi bunu bana
Karbonatli suyla silin dedi.
Ama sirke,karbonat,limon tuzu vs makinelere zarar verebilir
Sirke asidik bisi
Limontuzu keza öyle.
Hafizalari var bu mak. Etkiler gibi dusunuyorum
Sadece koltuk altida yaptirabilirisin.istersen tum vucutta yaptirabilirsin.Sempatiğim ayın 15i cumartesiye geliyor, pazartesi 2 gram alcam. Ben alcam ya şuan çıkmaya başlar salı günü de düşer :) sen Salı'yı bekle kuzum
Can'ım lazere utanıyorum ben yakoltuk altı fln neyse de bikini bölgesi için utanıyorum çekiniyorum. Sadece koltuk altı oluyo mu onu da bilmiyorum? Sen nasıl başladın? Ben mi çok çekingenim acaba
Evet mantıklı aslındaSadece koltuk altida yaptirabilirisin.istersen tum vucutta yaptirabilirsin.
Bikini bolgesine bende utandim yaptirmadim.koltuknalti yaltirdim simdi bacak dusunuyorum
Ya bu kiyafet kutusu ne bence mantikli ama.hic duymadim gormedim daha onceYa kutulari ne kadara aldınız bide resmini atarmisin zahmet olmazsa
Sarisinsan daha iyi tuyleeinde sarid egilse taniEvet mantıklı aslında
Koltuk altı ne kadar?
Bide ben sarışınım bitmezse diye korkuyorum
Rehberle konus bence.Günlerdir girmiyorum. Canım hiçbir şey istemiyo. Moralim çok bozuk. Sizden fikir alayım ..
Benim oğlum 3 sınıfta. Bu yıl yeni bir okulda. Çok anlatan bir çocuk değil. Okula köpek eğitmeni gelmişti. Sokak hayvanları için ufak mamalar hediye etmiş. Bende sen getirmemiştin ama dedim. Bana biz yeniyiz ya eskilere verdi öğretmenimiz dedi. Ben şok
Biraz deştim parmağını kaldırsada öğretmenin görmediğini söyledi. Birde öğretmeni haklı gösteren cümlelerle..
Bikaç gündür kafam takılıydı zaten. Bugün ağlamaklı bir şekilde kış tatilinde yeni arkadaşlar gelecekmi diye sordu. Sebebini sorduğumda ben o zaman eski olurum benimlede oynarlar dedi
Ben ne yapayım kızlar. Öğretmeniyle mi konuşayım. Rehberliklemi
Öğretmenle yüz göz olmak istemiyorum. Öğretmen öğretmenliğini bilmeli bana göre veli veliliğini. Ama yanlış giden bişey var.
Benmi duygusal davranıyorum kızlar bir akıl verin bana
Canım fırında pişiyo benim direk atıyorum fırınaKanka paatesler firinda pisiyomu?
Biz bi ablada denedik 1saat durdu banamisin demedi.
Sonra baktik olca yok
Biraz hasladik.
Nasil pisiriyosun firinda?
Ay közde patates olsada yesek mis gibi.
Bence öğretmenle konuş eğer öyle bir ayirdima giriyorsa vazgecer. En azından çocuğun bunu kafaya taktiginin farkı a varsın. Benimkide 2. Sınıf kimse benle oynamıyor diyor. Sen git yanlarına diyince ben gidince onlar uzaklaşıyor diyor. Benim oglan sosyal bir çocuk ama diğer çocuklarla uyum sağlayamiyor. Bir iki kişi var. Sorunlar bitmiyor aman hayat işte sınav dunyasiRehberle konus bence.
Bak benm.yegenimin ogretmeni emekli oldu eski ogretmeninin goz bebegi idi.dersleri cok iyi adana 2.ligi var okul birincisi tek kusuru cok konusur yegenim.simdi yeni ogretmen geldi cocugu tek oturtuyor konusyor diye en arka siraya tek oturtmus.ozguveni cok iyidi yerle bir oldu resmen.
Okula asikti gitmek istemiyor.ablamda saskin ki kendide egitimci.ogretmenle yuzgoz olmak.istemiyor sanirim en mantiklisi rehber le gorusmek.
Canım ben yaptırdık koltuk altını 5 yıl oldu hiç Bişi cıkmıyo tüy gibiydi az cılızdı bnm cok memnunumEvet mantıklı aslında
Koltuk altı ne kadar?
Bide ben sarışınım bitmezse diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?