Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar slm.bu sene öğrenciliğe adım attım aöf kaydoldum teknik bölüm biterse ve kurum sınav açarsa maaş 300_400 fark edecek inşaalah.daha kışlık domates patlıcan biber yapmadım ne olcak böyle yaww.aşureyide gelecek h.sonu yaparım inşaallah.ama biz içine kayısı üzüm kuş üzümü gün kurusu ve erik dışında bişey koymayız alışkanlık sanırım sizlerin ki elbette pahalı olur:))

geçmiş olsun canım

Domates filan çok pahalandı geç kalmayın isterseniz daha fazla

Merhaba canım
Ben aslında etkinlik, kahvaltılar vs şeklinde hem çok göz önünde olan hem de sosyal medyaya bu şekilde yansıyan okullardan, çocuğunu özel okula gönderdiği için kendini birşey sanan, bunu karizma meselesi yapan velilerden dolayı özel okulu pek istemiyordum.
Bu sene oğlum 8. Sınıf oldu. Özel öğretmen bulduk, görüşmeye gideceğimiz gün bir arkadaşımız bu okulu tavsiye etti. Daha önce de bakmıştık buraya ama oğlumuz istemememişti. Önce okula gidelim. Bi bakalım dedik. Oymuş. Anlaştık sevdik. Hemen oğlumuza sorduk. Kaydını yaptırdık. Sadece ortaokul olarak eğitim veren bir okul. Dersaneden dönme olduğu için sınav odaklı çalışıyorlar. Özel öğretmene ihtiyaç kalmadı. Deneme sınavlarını da kendileri yapıyor. Bakalım şimdilik oğlumda sevdi.
Canım ben şikayet etmedim ki birşeyden. Sanırım. Bir yanlış anlaşılma oldu

lelli bu ay yetmez acilen ocak ayına ısınlanalım
valla bilemedim biz cok acıldık
ayı kıtı kıtına kapatıyoruz.
cok sukur iceri girmiyoruz ama sifir sifir elde var sifir.
Isinlanmisken nisana falan gidelim :)
bizim araba kredisi bitsin bari

Bizimki seat leon almak istediğimiz araba hyundai ix35 . Bizimki de manueldi alacağımız da öyle ben Manuel’e alışkın olduğum için eşim otomatik almayalım gerek yok dedi
Anladım wv gurubu mevcut arabanız leonlar güzel. Bizimkisi de wv gurubu aracımizdan çok memnunuz. Yeniledigimizde aynı markanın bir üst modelini alıyoruz.
Hyundai çok temizmis hayırlısı olsum

Anladım wv gurubu mevcut arabanız leonlar güzel. Bizimkisi de wv gurubu aracımizdan çok memnunuz. Yeniledigimizde aynı markanın bir üst modelini alıyoruz.
Hyundai çok temizmis hayırlısı olsum
Evet leondan aşırı memnunuz aslında ama km yükseldi yaşıda aynen öyle yükseldi . Yine leon baktık fakat benzin aşırı pahalandı lpg ye uygun bir araba almak istiyoruz. 15 bindekine baktık direksiyonun döşemesi yıpranmıştı. Km ile oynanmış mı diye düşündük açıkcası . Biraz önce başka bir araba için aradılar galeriden bakalım yarın bakacağız takas yapıp üzerine bir miktar eklememiz gerekecek galiba inş içimize siner

Tabi km si çoksa değiştirmek en güzeli yavaş yavaş masraf açar size
Bizde skoda octavia var canım. Önceki manüel vitesti. Model yükseltmek için değiştirmiştık. Bu da octavia ama otomatik vites. Ben de manueli kullanabiliyordum ama Eşim in bel rahatsızlığı onu zorladigindan otomatik aldık.
Bagajı çok geniştir octavianin tıp taktirabilirsiniz temiz bulabilirseniz

Ben tesbihimi alip uyku moduna gecebilirim.
zira enerjim bitti.
Yemek yendi.
Elmali kurabiye yaptim ogluma.
Firini acmisken sufle yaptim.
sonra meyve fasli.
Oglumun ödev kontrolü
yine eksik var 36lı pastel boya istemis ogrtm. evde 36'lı yok.
Alinacak listesine eklendi.
bitmiyor bitmiyor.

Diziyi bastan kacirdik sonrada izlemedik yarin izleriz artık.
Gün bitti bende.

Selam kızlar.
Arkadaşa gittim bugün kahve içmeye iyi geldi.
Benimde toka almam lazım saçlarım çok uzadı şekil veremiyorum toka falan alıp bişiyler yapıcam ama doludur her yer şimdi okul telaşından
Kışlıkları çıkardım oğlumun annem baya bişiy örmüştü bu yıl yeni kazaklarda yapmış hiç birşry almıcam eşofman alalım dedi eşim yok almam dedim sezon iyice bitsin nije ya da adidas ayakkabı alıcam nike geçen 180 tl buldum ancak biraz daha beklicem marka takıntımız yok oğlum başka marka giyince yamultuyor taban sorunu olmasın diye mecbur alıyorum
Foladan almıştım 1 ay giyebildi o yüzden bir daha almam.

Anladım canım, hayırlısı olsun....

Biz de memnunuz şimdilik, bakalım inşallah bu şekilde devam eder... :)

flo da indirim oluyor.
Ayrica ayakkabidunyasini takip et derim.
1 alana 2. indirimli falan oluyor.
Ya da 129tl kadar indirimlisine denk geldim ama zamanlari belli olmuyor takip etmek lazim

Günaydın..
Canim cok asure istiyor.
Aksama biraz pisiricem.
Ama eksiklerim var biraz cikicam bugun alirim.
Allah ne verdiyse artik napalim evde ne varsa.
Kimsede yapip getirmiyor ya.
Olsa ne yenirdi valla.
Eskiden babannem yapardi doya doya yerdik o da rahmetli oldu 10 sene olacak.
Annem hic bilmez yapmaz.

Birde baskasi yaparsa daha cok hosuma gidiyor yemesi (tabi guzel yaparsa)

Bugun oglumun eksik defteri ve boyasini alicam.
Ogluma lahmacun yaptiricam bugun degisiklik olsun kuzuma.
eltimin dunuru teyzeye ev hediyesi bakicam.
Asure eksiklerini alicam.

Günaydın kızlar

Bugün benim doğum günüm
Doğumgünlerinde biraz hüzün çöksede:) her yaşın kendine göre bir güzelligi var
Canımm
Doğum günün kutlu olsun.
Allah sağlıklı,mutlu, huzurlu, bereketli ömür versin.
Umarım herşey gönlünce olur.
iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışım tanışmışız.

Babanneciğinin mekânı cennet olsun.Nurlar için de yatsın.
Lellim keşke yakın olsaydık. Bende yapicam bugün koca bir tencere beraber yerdik.Ne kadar güzel olurdu.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Bugün benim doğum günüm
Doğumgünlerinde biraz hüzün çöksede:) her yaşın kendine göre bir güzelligi var

Yaş ilerledikçe hüzün çöküyor, ömürden bir yıl daha eksiliyor, aynı durumdayım, Doğum günlerimde... :)
Ama ne yapalım, Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömür versin hepimize... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…