Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aşure benim de canım çok çekiyor kızlar, bu yıl da daha yemedim... ben de eksiklerimi bugün alıp, yarın yaptıracağım inşallah... :)

Birbirimize kargolayalım... :))
ay ne guzel olurdu.
Allah kabul etsin.

Bugunlerde eve alisveris yapıp erzak vs alininca butun sene evde bereket olurmus.

Günaydın hanımlarr
Aksam eksik malzelerimi aldım.85 tl ttuttuHic bukadar beklemiyordm.Bol malzemeli olsun dedim ama.
Bugdayı haşladım.Nohut,fasulye ver haşlanmış.Biz erkenden yapcaz.Esim hem yemez hemde aksam tutturdu yarın yapılmsı lazım .Muhaerrem ayı içerisinde yapabiliriz diyorm ,yok sen yap yarın dedi aşureyi.Bugun yapcaz ins aksama.
Muharrem ayımız hayırlı,ugurlu bereketli olsun insallah

Günaydın kızlar annemdeyiz . Annem Cuma günü eşimin kuzenine gidicez ona hediye götürmem için fincan takımı verdi onda çok fazla sayıda. Bende aldım gidip hediye aramak ve zaman kaybetmek istemedim . Görümcemlerin kızlarına da bir sürü toka bende gelecekte olabilecek kızım için çok güzel tokalar ayırdım neyse akşam biraz kuruyemiş yemiştim gece uyandım ki midem çok kötü 2 kere çıkarttım. Az önce de eşime diyorum ki babam dedi ki sen çıkartırken damat neden uyudu kalkmadı dedi diyoRum kandırıyorum

flo da indirim oluyor.
Ayrica ayakkabidunyasini takip et derim.
1 alana 2. indirimli falan oluyor.
Ya da 129tl kadar indirimlisine denk geldim ama zamanlari belli olmuyor takip etmek lazim
Ayakkabı dünyasına bakıyorum avm lerdeki diğer yerleri de her ay geziyorum indirimli yakaladım mı alıcam
Günaydın kızlar

Bugün benim doğum günüm
Doğumgünlerinde biraz hüzün çöksede:) her yaşın kendine göre bir güzelligi var
Doğum günün kutlu olsun canım

Selam kızlar insanlar eskiden dağıtırdı aşureyi şimdi kimse yapmıyor mu dağıtmıyor mu bilemiyorum ben az yapıyorum bir komşuma birde arkadaşıma ve annemlere veriyorum utanıyorum dağıtmaya haftaya yapıcam ben geç olmaz değil mi

5- Çok selam vermeli. Hadis-i şerifte, Aşure günü, on Müslümana selam veren, bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevaba kavuşur buyuruldu. (Şir'a)
6- Çoluk çocuğunu sevindirmek! Hadis-i şerifte, (Aşure günü, aile efradının nafakasını geniş tutanın, bütün yıl nafakası geniş olur) buyuruldu. (Beyheki)
7- Gusletmeli. Hadis-i şerifte, (Aşure günü gusleden mümin, günahlardan temizlenir) buyuruldu. (Şir'a)
[Bu sevaplar, itikadı düzgün olan, namaz kılan ve haramlardan kaçan mümin içindir.
8 - O gün, eve ufak-tefek erzak alınmalı, alınırsa bir sene boyunca evde bereket olur.

Kızlar bugun ufak da olsa erzak alın eve.Bereket olurmuş..
Asure duası ararken gördüm:)

Yaş ilerledikçe hüzün çöküyor, ömürden bir yıl daha eksiliyor, aynı durumdayım, Doğum günlerimde... :)
Ama ne yapalım, Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömür versin hepimize... :)

Amarylliss iyi ki doğmuşsun sağlıklı huzurlu mutlu yaşlar dilerim

Doğumgünün kutlu olsun cnmm.Tüm dileklerinin gerçek olduğu bir yıl olssunn

mutlu yıllarrrr prenses

Cnm sayfaları gezerken denk geldim
Nice mutlu yaşlara

Canım Doğum günün kutlu olsun nice yıllara

Hepinize çook teşekkür ederim Çok mutlu ettiniz beni.

Z zynpzeynep123 bende oyle dagitmiyorum.
Hem gorustugum kimse yok mahallede binada hem de samimi olmadigim kimsenin biseyini yemem ben vermemde.

Bir arkadasim var cok seviyor ona veriyorum kendime gore yapiyorum.

Sagol canim.
InsAllah layigiyla yapariz biz de.
Bende bugun namaz kildim kusluk vakti.
sevapmis.
Sadece niyetlenemedim ona uzuldum.
Oysa gece uyandim namaz kildim geri yattim aklima hic gelmedi.
sabahda bisiler yedim kalkinca sonradan aklima geldi.
Neyse artik Rabbim evimize bereket versin sevaplara nail eylesin.

Allah kabul etsin cnm.Olsun namazını kılmışsın
Aminnnnn

Oglumun eksiklerini aldim.(pastel boya yoktu 36lı) 23tl oraya verdim.
Teyzeye hediye aldim 35tl de ona verdim.
ogluma kazak ve hirka aldim 76tl de ona gitti.
Valla disariya cikmaya gör.
2 yufka aldim 3.5tl.
ogluma lahmacun yaptirdim 15tl de ona verdim.
Eksikleri alayim ciksin aradan diyorsun cikmisken paralarda gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…