Aynı benimde lelli.Z zynpzeynep123 bende oyle dagitmiyorum.
Hem gorustugum kimse yok mahallede binada hem de samimi olmadigim kimsenin biseyini yemem ben vermemde.
Bir arkadasim var cok seviyor ona veriyorum kendime gore yapiyorum.
ben de esimle işyerine gönderiyorm.Valla erkekler yiyor en azından kimden gelmiş diye bakmıyorlar.Yakınlar harici komsulara falan bende acılmıyorm.Arkamdan dökcek belki,bosa gitcek.Ben de dısardan geleni yemediğim için biliyorm.Bi esimin halasınınkini yerim,o cok titizdir .Annemden alırım bir de.Z zynpzeynep123 bende oyle dagitmiyorum.
Hem gorustugum kimse yok mahallede binada hem de samimi olmadigim kimsenin biseyini yemem ben vermemde.
Bir arkadasim var cok seviyor ona veriyorum kendime gore yapiyorum.
Gecen hafta bime plastik kapaklı aşure kaseleri gelmişti.10 lusu 1,25 mi neydi.Almıstım ama öğlen yemeklerini evden getirirken kullandım bittiKeske cok alsaymışım.Bugun bakcam bakalım kalmış mıı..
Yok maalesef hakmar.Aynen ya toplamışlardır cok uyguındu saflık ettim.Alsana 10 paketHakmar varsa hakmara bakın burdaki bimlerde biri toplamış ben hakmarda buldum
Millet marketleri somuruyor valla.Aşure günümüz hayırlı olsun
bende oğluma bağışıklık kuvvetlendirici alacağım
kreşe başladı yine hasta modundayız
sabah kalkamıyor, akşam yatmıyor.
kayınvalde ayın 29 da gelecek
2 hafta ben izindeyken baktım , 2 hafta da kreşten dede alıyor. babaanne alınca kreşten keyfi yerine gelir.
herşeyin fiyatı çok artmış
torku yağ en son 28,90 dan almıştım şimdi 38,90 tl olmuş
ben bu dönemi ihtiaç dışında bir şey almadan evde mönüler hazırlayarak geçirmeyi planlıyorum
a101 ince külotlu çorbaı hem uygun hem şık
dün 3tane a101 gezdim kalmamış
çalışınca çok ihtiyaç çorbap, sık sık kaçıyor.
ilk bulduğum yerde depolayacağım...
Ben de dün fırın yemeği yapınca ardından dondurucumda böreğim vardı, onu pişirdim. Sabah kahvaltıya çıkarmayı unutunca ben de birazını yanıma aldım bugün :)
Ay bu derindondurucular, buzluklar iyi ki var...nasıl büyük kolaylık...nasıl büyük rahatlık...özellikle biz çalışan hanımlar için bir nimet...
Yap sütün boşuna gitmemiş olur ne gÜzelbenimde böreklik kuru yufkam var.
eşimin anneannesi yapmış vermişti.
evde sütüm var.
son kullanımı bugün .
acaba yapıp değerlendirsem mi diyorum.
açıkcası karasız kaldım
Mutlu yaşların olsun inşaallah canım
mutlu yaşların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?