Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim canım da bu aralar hep tatlı istiyor.Tatlı Ben.

Aşuremi yaptım.
Annem bakkaldan 3 kilo kadar bamya almış.Köyden geliyormuş. Kilosu 9 liradan.

Kurutucaz buzlukta yer kalmadı çünkü. Onun sap kısmını kestim. Yarısı kaldı ipe dizilecek.Onu da dizerim biraz sonra.Sonra da 7.günün esmalarini okurum.

Bugün moralim çok bozuldu birşeye. Çok sinir oldum.Şaşırdım öğrenince.
Ama iyiki de öğrendim.Esmalarin mucizesi olduğuna inanıyorum.Allaha şükürler olsun.

Hayır olsun canım

Yarin eltimin dunurune gidicez ya aksam, eltimin kizi izinli evdeymis yarin belediyede isi varmis bana kahvaltiya gel donuste dedim.
O gelecek.
Asuremi pisiricem simdi bu saate kaldi.
Evi supurdum aksam uzeri.
Vileda yaptim.
wc kalebodurlarini sildim.
Toz icin su yaptim kapilari sildim toz aldim.
Mutfak dolaplarinin dis yuzlerini sildim.
Buzdolabinin icini temizledim.
Yemek hazirla.
Meyve ver.
Çay demle derken ancak oturdum az.

Şimdide asureyi atarim ocaga hersey hazir zaten.

Seviyorum bazen bu tempoyuda.
Çok sukur sagligim yerinde yapabiliyorum diyorum.

Bugun 1000tane ihlas cektim.
aksamda asure gunu icin namaza niyetlencektim ama regl oldum.
Rabbim niyetimizi kabul eylesin.

Selam kızlar düğünü yaptık bitti şükür şimdi balayındayız Antalya'da.Yalnız bir sıkıntı var hala beraber olamadık söylemesi ayıp.Galiba ben vajinusmusum bu sitede okumuştum.Başıma geleceğini düşünmemiştim.Bu konu çok canımı sıkıyor.Çok acı çekiyorum ya.Geçen kayınvalidem telefonda diyorki sen şimdi lohusa gibisindir kızım ayağına patik üstüne yelek giy diyor.Kadıncağız nerden bilsin hala yapamadık

Belki söyleyecekleriniz bana moral olur.Eve dönünce doktora gideceğim baktıracağım ne sıkıntı var.

Benim cok bilgim yok canim bu konuda.
Ama umarım gecici bir gerginlik korku vs.dir.
Rahat olmaya caliş.
Kendini cok kasiyor olabilirsin.
Yani psikolojikde olabilir hani okuduklarindan yola cikarak bende kesin boyleyimin etkisinde kalma

Slm kızlar ben konservelerimi yaptım salatalık turşusunu yaptım..
2 kilo şeftaliden meyve suyu yaptım 2 şişe çıktı deneme amaclı yaptım bir ara alayim 5 kilo tekrar yapayım içeriz kışın güzelce bizin evde içecek sadece ayran oluyor çünkü bari meyve suyu olsun sıkıldık ayrandan...
Veeeee salça yaptım ilk defa oldu valla 10 kilo domates 1 kilo yağ biberinden yaptım sadece 1 kilo salça çıktı şoktayim hala

Ben yaşamıştım bu durum 4 ay sürdü. Çok anlayışlı bir eşim var sağolsun o dönemde hiç baskı yapmadı.
Yani kendini germe olmuyor neden olmuyor diye düşünme.
Geçecek bir dönem.çocuk doğurdum olmadımı olmuyor o anlık psikoloji ile ilgili herhalde.
Takma sıkma germe kendini tadını çıkar balayının.

Kendini bıraksan herşey yoluna girer kendi kendine olur aslında berencim ya

Herkese merhabalar bütün arabamızı aldık daha doğrusu anlaştık . Bizimkinin üzerine 31 bin tl ekliyoruz. Yarın gidip satış verip satış alacağız. Araba benimdi şimdi yine üzerime alıyorum bakalım. 100 tl ekspertize verdik altınlarımda bozduruyorum hayırlısı ile inş. 150 gram bileziğim kalacak birkaç küçük şey daha. Arabayo babamın galerici arkadaşı buldu annem babam eşim ben baktık. Kp kv filan resim attım sonra . Arayan arayana hemen görümceler filan bakalım yarının gündemi bizim arabamız olacak . Kp hemen sordu telefonda kimin üzerine olacak diye eşimde ev benim üzerime araba tuğçenin olacak dedi. Güya Tuğçe’nin olsun demiş eşim öyle diyor ama emin değilim yarınki tavırlardan hemen anlarım zaten inş ağzımızın tadı bozulmaz saçma sapan konuşmazlar içime siner arabamız. Arabamızın değeri 81 bin tl gibi birşey olmuş oldu

Günaydın hanımlarr
Sabah sabah gerildimde geldim.Simit sarayından kepekli sandviç ve açma aldım.16.90 tl!Bu nedir dedim.Açma 6 tl?Sandvic 10 tl.Peynirli.Döner ekmek var 10 tlye.dedim valla.Üsenmedim sikayet yazdım.Baktım herkes yazmış,8,5 tl cay,4,5 tl su yazan var!Adam kazıklıyorlar resmn
Neyse.
Bime 25.09 da en sevdiğim reçel geliyor.Hemde 3.75.Antalyaya gidince alırdık otogardan.Gecen metroda baktım 15 tldi kavanozu.Turunc reçelini Antalyaya giden mutlaka alır bizde.2 senedr gitmedik:)

Eklentiler

• IMG_0467.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 124
Hayırlı uğurlu olsn cnm.Kazasız belasız kullanın insallahhh

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

Balayını ziyan etme cnm.Olur,dönünce bunun için jeller falan var onlardan alırsınız.Olmaması gayet normal yani.

Beren birbirinizi tanıyın, dokunmak, sarılmak, varlığını hissetmek öncelik olsun. Sonuca odaklanma, eşinle geçirdiğin her dk çok özel ve kıymetli ve ztn bir bütün. Kv de boş boş konuşmasın, ben daha ne annemden ne kv den tek ima duymadım kimseyi ilgilendirmiyor. Eşinin tavrı önemli. Balayı çok güzeldir, kendini strese sokma.

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş.

ya bende öyleydim eşim anlayışlıydı sağolsun
kendini çok kasma bence rahat ol gerisi gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…