- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Hayır olsun canımBenim canım da bu aralar hep tatlı istiyor.TatlıBen.
Aşuremi yaptım.
Annem bakkaldan 3 kilo kadar bamya almış.Köyden geliyormuş. Kilosu 9 liradan.
Kurutucaz buzlukta yer kalmadı çünkü. Onun sap kısmını kestim. Yarısı kaldı ipe dizilecek.Onu da dizerim biraz sonra.Sonra da 7.günün esmalarini okurum.
Bugün moralim çok bozuldu birşeye. Çok sinir oldum.Şaşırdım öğrenince.
Ama iyiki de öğrendim.Esmalarin mucizesi olduğuna inanıyorum.Allaha şükürler olsun.
sayilmaz olurmu hic.merhaba kızlar
bugün hiç giremedim, eve bir şey de alamadım aklımdaydı bereket için bir şeyler almak ama alamadım . Dün fasulyelerim gelmişti o sayılır belki :)))
sayilmaz olurmu hic.
tebessum ederek okudum.
Benim cok bilgim yok canim bu konuda.Selam kızlar düğünü yaptık bitti şükür şimdi balayındayız Antalya'da.Yalnız bir sıkıntı var hala beraber olamadık söylemesi ayıp.Galiba ben vajinusmusum bu sitede okumuştum.Başıma geleceğini düşünmemiştim.Bu konu çok canımı sıkıyor.Çok acı çekiyorum ya.Geçen kayınvalidem telefonda diyorki sen şimdi lohusa gibisindir kızım ayağına patik üstüne yelek giy diyor.Kadıncağız nerden bilsin hala yapamadık
Belki söyleyecekleriniz bana moral olur.Eve dönünce doktora gideceğim baktıracağım ne sıkıntı var.
Ben yaşamıştım bu durum 4 ay sürdü. Çok anlayışlı bir eşim var sağolsun o dönemde hiç baskı yapmadı.Selam kızlar düğünü yaptık bitti şükür şimdi balayındayız Antalya'da.Yalnız bir sıkıntı var hala beraber olamadık söylemesi ayıp.Galiba ben vajinusmusum bu sitede okumuştum.Başıma geleceğini düşünmemiştim.Bu konu çok canımı sıkıyor.Çok acı çekiyorum ya.Geçen kayınvalidem telefonda diyorki sen şimdi lohusa gibisindir kızım ayağına patik üstüne yelek giy diyor.Kadıncağız nerden bilsin hala yapamadık
Belki söyleyecekleriniz bana moral olur.Eve dönünce doktora gideceğim baktıracağım ne sıkıntı var.
Kendini bıraksan herşey yoluna girer kendi kendine olur aslında berencim yaSelam kızlar düğünü yaptık bitti şükür şimdi balayındayız Antalya'da.Yalnız bir sıkıntı var hala beraber olamadık söylemesi ayıp.Galiba ben vajinusmusum bu sitede okumuştum.Başıma geleceğini düşünmemiştim.Bu konu çok canımı sıkıyor.Çok acı çekiyorum ya.Geçen kayınvalidem telefonda diyorki sen şimdi lohusa gibisindir kızım ayağına patik üstüne yelek giy diyor.Kadıncağız nerden bilsin hala yapamadık
Hayırlı uğurlu olsn cnm.Kazasız belasız kullanın insallahhhHerkese merhabalar bütün arabamızı aldık daha doğrusu anlaştık . Bizimkinin üzerine 31 bin tl ekliyoruz. Yarın gidip satış verip satış alacağız. Araba benimdi şimdi yine üzerime alıyorum bakalım. 100 tl ekspertize verdik altınlarımda bozduruyorum hayırlısı ile inş. 150 gram bileziğim kalacak birkaç küçük şey daha. Arabayo babamın galerici arkadaşı buldu annem babam eşim ben baktık. Kp kv filan resim attım sonra . Arayan arayana hemen görümceler filan bakalım yarının gündemi bizim arabamız olacak . Kp hemen sordu telefonda kimin üzerine olacak diye eşimde ev benim üzerime araba tuğçenin olacak dedi. Güya Tuğçe’nin olsun demiş eşim öyle diyor ama emin değilim yarınki tavırlardan hemen anlarım zaten inş ağzımızın tadı bozulmaz saçma sapan konuşmazlar içime siner arabamız. Arabamızın değeri 81 bin tl gibi birşey olmuş oldu
Herkese merhabalar bütün arabamızı aldık daha doğrusu anlaştık . Bizimkinin üzerine 31 bin tl ekliyoruz. Yarın gidip satış verip satış alacağız. Araba benimdi şimdi yine üzerime alıyorum bakalım. 100 tl ekspertize verdik altınlarımda bozduruyorum hayırlısı ile inş. 150 gram bileziğim kalacak birkaç küçük şey daha. Arabayo babamın galerici arkadaşı buldu annem babam eşim ben baktık. Kp kv filan resim attım sonra . Arayan arayana hemen görümceler filan bakalım yarının gündemi bizim arabamız olacak . Kp hemen sordu telefonda kimin üzerine olacak diye eşimde ev benim üzerime araba tuğçenin olacak dedi. Güya Tuğçe’nin olsun demiş eşim öyle diyor ama emin değilim yarınki tavırlardan hemen anlarım zaten inş ağzımızın tadı bozulmaz saçma sapan konuşmazlar içime siner arabamız. Arabamızın değeri 81 bin tl gibi birşey olmuş oldu
Balayını ziyan etme cnm.Olur,dönünce bunun için jeller falan var onlardan alırsınız.Olmaması gayet normal yani.Selam kızlar düğünü yaptık bitti şükür şimdi balayındayız Antalya'da.Yalnız bir sıkıntı var hala beraber olamadık söylemesi ayıp.Galiba ben vajinusmusum bu sitede okumuştum.Başıma geleceğini düşünmemiştim.Bu konu çok canımı sıkıyor.Çok acı çekiyorum ya.Geçen kayınvalidem telefonda diyorki sen şimdi lohusa gibisindir kızım ayağına patik üstüne yelek giy diyor.Kadıncağız nerden bilsin hala yapamadık
Selam kızlar düğünü yaptık bitti şükür şimdi balayındayız Antalya'da.Yalnız bir sıkıntı var hala beraber olamadık söylemesi ayıp.Galiba ben vajinusmusum bu sitede okumuştum.Başıma geleceğini düşünmemiştim.Bu konu çok canımı sıkıyor.Çok acı çekiyorum ya.Geçen kayınvalidem telefonda diyorki sen şimdi lohusa gibisindir kızım ayağına patik üstüne yelek giy diyor.Kadıncağız nerden bilsin hala yapamadık
Herkese merhabalar bütün arabamızı aldık daha doğrusu anlaştık . Bizimkinin üzerine 31 bin tl ekliyoruz. Yarın gidip satış verip satış alacağız. Araba benimdi şimdi yine üzerime alıyorum bakalım. 100 tl ekspertize verdik altınlarımda bozduruyorum hayırlısı ile inş. 150 gram bileziğim kalacak birkaç küçük şey daha. Arabayo babamın galerici arkadaşı buldu annem babam eşim ben baktık. Kp kv filan resim attım sonra . Arayan arayana hemen görümceler filan bakalım yarının gündemi bizim arabamız olacak . Kp hemen sordu telefonda kimin üzerine olacak diye eşimde ev benim üzerime araba tuğçenin olacak dedi. Güya Tuğçe’nin olsun demiş eşim öyle diyor ama emin değilim yarınki tavırlardan hemen anlarım zaten inş ağzımızın tadı bozulmaz saçma sapan konuşmazlar içime siner arabamız. Arabamızın değeri 81 bin tl gibi birşey olmuş oldu
Selam kızlar düğünü yaptık bitti şükür şimdi balayındayız Antalya'da.Yalnız bir sıkıntı var hala beraber olamadık söylemesi ayıp.Galiba ben vajinusmusum bu sitede okumuştum.Başıma geleceğini düşünmemiştim.Bu konu çok canımı sıkıyor.Çok acı çekiyorum ya.Geçen kayınvalidem telefonda diyorki sen şimdi lohusa gibisindir kızım ayağına patik üstüne yelek giy diyor.Kadıncağız nerden bilsin hala yapamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?