Selam kızlar düğünü yaptık bitti şükür şimdi balayındayız Antalya'da.Yalnız bir sıkıntı var hala beraber olamadık söylemesi ayıp.Galiba ben vajinusmusum bu sitede okumuştum.Başıma geleceğini düşünmemiştim.Bu konu çok canımı sıkıyor.Çok acı çekiyorum ya.Geçen kayınvalidem telefonda diyorki sen şimdi lohusa gibisindir kızım ayağına patik üstüne yelek giy diyor.Kadıncağız nerden bilsin hala yapamadık
Belki söyleyecekleriniz bana moral olur.Eve dönünce doktora gideceğim baktıracağım ne sıkıntı var.
Beren birbirinizi tanıyın, dokunmak, sarılmak, varlığını hissetmek öncelik olsun. Sonuca odaklanma, eşinle geçirdiğin her dk çok özel ve kıymetli ve ztn bir bütün. Kv de boş boş konuşmasın, ben daha ne annemden ne kv den tek ima duymadım kimseyi ilgilendirmiyor. Eşinin tavrı önemli. Balayı çok güzeldir, kendini strese sokma.
hayırlı ugurlu olsun canım tekerinize taş değmesinHerkese merhabalar bütün arabamızı aldık daha doğrusu anlaştık . Bizimkinin üzerine 31 bin tl ekliyoruz. Yarın gidip satış verip satış alacağız. Araba benimdi şimdi yine üzerime alıyorum bakalım. 100 tl ekspertize verdik altınlarımda bozduruyorum hayırlısı ile inş. 150 gram bileziğim kalacak birkaç küçük şey daha. Arabayo babamın galerici arkadaşı buldu annem babam eşim ben baktık. Kp kv filan resim attım sonra . Arayan arayana hemen görümceler filan bakalım yarının gündemi bizim arabamız olacak . Kp hemen sordu telefonda kimin üzerine olacak diye eşimde ev benim üzerime araba tuğçenin olacak dedi. Güya Tuğçe’nin olsun demiş eşim öyle diyor ama emin değilim yarınki tavırlardan hemen anlarım zaten inş ağzımızın tadı bozulmaz saçma sapan konuşmazlar içime siner arabamız. Arabamızın değeri 81 bin tl gibi birşey olmuş oldu
Hayırlı olsun.Kazasiz belasız iyi günlerde kullanınHerkese merhabalar bütün arabamızı aldık daha doğrusu anlaştık . Bizimkinin üzerine 31 bin tl ekliyoruz. Yarın gidip satış verip satış alacağız. Araba benimdi şimdi yine üzerime alıyorum bakalım. 100 tl ekspertize verdik altınlarımda bozduruyorum hayırlısı ile inş. 150 gram bileziğim kalacak birkaç küçük şey daha. Arabayo babamın galerici arkadaşı buldu annem babam eşim ben baktık. Kp kv filan resim attım sonra . Arayan arayana hemen görümceler filan bakalım yarının gündemi bizim arabamız olacak . Kp hemen sordu telefonda kimin üzerine olacak diye eşimde ev benim üzerime araba tuğçenin olacak dedi. Güya Tuğçe’nin olsun demiş eşim öyle diyor ama emin değilim yarınki tavırlardan hemen anlarım zaten inş ağzımızın tadı bozulmaz saçma sapan konuşmazlar içime siner arabamız. Arabamızın değeri 81 bin tl gibi birşey olmuş oldu
Hayirli olsun canimKızlar günaydın hayırlı cumalar kuyumcudaydık 31 bin tl altın bozdurdum 30 bin tl daha bileziğim var şuan duruyor . 181 tl notere ödedik bakalım
Grami kaça bozdular kuyumcudaKızlar günaydın hayırlı cumalar kuyumcudaydık 31 bin tl altın bozdurdum 30 bin tl daha bileziğim var şuan duruyor . 181 tl notere ödedik bakalım
Kazasız belasız günlerde kullanın inşaallah canımKızlar günaydın hayırlı cumalar kuyumcudaydık 31 bin tl altın bozdurdum 30 bin tl daha bileziğim var şuan duruyor . 181 tl notere ödedik bakalım
Selam kızlar düğünü yaptık bitti şükür şimdi balayındayız Antalya'da.Yalnız bir sıkıntı var hala beraber olamadık söylemesi ayıp.Galiba ben vajinusmusum bu sitede okumuştum.Başıma geleceğini düşünmemiştim.Bu konu çok canımı sıkıyor.Çok acı çekiyorum ya.Geçen kayınvalidem telefonda diyorki sen şimdi lohusa gibisindir kızım ayağına patik üstüne yelek giy diyor.Kadıncağız nerden bilsin hala yapamadık
Belki söyleyecekleriniz bana moral olur.Eve dönünce doktora gideceğim baktıracağım ne sıkıntı var.
Hayır lı uğurlu olsun canım Gül E güle kullanjnKızlar günaydın hayırlı cumalar kuyumcudaydık 31 bin tl altın bozdurdum 30 bin tl daha bileziğim var şuan duruyor . 181 tl notere ödedik bakalım
30 tane çeyrek ve 75 gram 22 ayar bileziklerim 32.110 tl ye bozulduGrami kaça bozdular kuyumcuda
Teşekkür ediyorum daha iyisi size olsunHayır lı uğurlu olsun canım Gül E güle kullanjn
Hayirli olsun. Birikimin faydalari30 tane çeyrek ve 75 gram 22 ayar bileziklerim 32.110 tl ye bozuldu
Evet aynen öyle kalan altınlarımı da hesapladı. 30 bin tl daha duruyorHayirli olsun. Birikimin faydalari
Amin canım benim teşekkür ediyorumHayırlı olsun.Kazasiz belasız iyi günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?