Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok yakın 2 arkadaşım da yaşadı kafana takma cnm
Aşılmayacak bir sorun değil
Tatilinizin keyfini çıkarın
Bol bol dinlenin

Ben de aynı fikirdeyim. Benimki de patik giy der dururdu

Sağol beni düşündüğün için ama ben bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum, rahatsız oluyorum anne demiştim, bir daha da söylemedi.

beren_naz kendini akışa bırak canım, benim de öyle oldu ne zaman üzerine düşünmedim o zaman oldu. vajinismusun bir sürü bileşeni var yalnızca o değil yani. kendine tanı arama bu bir sorun değil bana inan sen yalnızca minnoş bir Türk kızısın :)

hayırlı ugurlu olsun canım tekerinize taş değmesin

Hayırlı olsun.Kazasiz belasız iyi günlerde kullanın

canım bende 3 ay yaşadım
ama gereksiz kendimi sıkıyormuşum
rahat olmak lazım
eşim çok anlayışlıydı
zaman ver

kızlar merhaba
öğlen alış veriş yaptım
acil ihtiyaç aldım toplam 48 tl
sadece acilleri alıyorum
kartımın kesimi ayın 23
bekliyorum
hem kesilincede dikkat etmem gerek
hayırlısı olsun

pirinç
semit otu
üzüm
biber
kefir
süzme yoğurt 1 paket terem yağ
maydonoz
nane
dere otu
2 küçük paket süt

kızlar bu akşam yemek yok
kahvaltı planlıyorum, yumurta salatası ,yufka ekmek filan düşündüm
sonunda cuma oldu :)
hafta sonu hep dinlenmek istiyorum, dışarı çıkmak istemiyorum.
oğlumda nezle olmuş, onu toparlayıp ayağa kaldırmam gerek.
kreşe başlar başlamaz hasta oldu...

Kızlar sosyal medyada gezen okulların listelerini gördünüz mü?Şok oldum.Anasıfından wc kâğıdından,havlu kâğıda .A4 kağıda kadar istemişler!Bir tanesi 2 adet tras köpüğü istemiş!E aldıkları harçları napıo bu okullar?TRas köpüğü ne yapacaksa?

Kızlar kv ile kp telefonda bizim arabayla ilgili konuşuyorlardı . Kp tutmuş diyor ki 500 tl niz var mı bende evet var dedim . Bende ne içinse diye düşündüm o an . Kurban kesin diyip duruyor 500 tl ye nasıl kurban kesilsin allah aşkınıza . Bende dedim ki keseriz ama şimdi değil drumumuz yok bi ihtiyacı olana birşey veririm dedim inat ediyor kesin kesin anlıyorum iyi birşey ama yok yani neyi anlamıyorlar anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…