Küçük Düşün Büyük Olsun!

traş köpüğü bizdende istemişlerdi
kardan adam yapmışlardı

Eltimin kizi geldi kahvalti yaptik.
Bana hediye salata kasasesi almis kasiklari falan.
sagolsun.
Sonra oglumun okulu icin sohbet ettik ogretmen ya fikir verdi bana.
Asuremi cok begendi.
Aksam giderken goturucem kayinvalidesinede.

Sabahdan temizligimi yaptim.
sadece pilav yapicam birazdan.
Esimin yemegini verir cikarim.

Onu biz düşünürüz herhlde dicen denmiyor istee

önümüzdeki haftanın menüsünü planladım
dolapta kıymam var
patates oturtması yapacağım
barbunya
yogurt çorbası
cumartesi pazar içinde
et sote mercimek çorba makarna düşünüyorum.
menü menü gidersem çok rahat oluyor.
bir bağda semiz otum var.
onu temizleyip dondurucuya atacağım
yemek olmayınca pratik olsun diye.

Ohhh menüler yazılınca seviniyorum valla fikir oluyor bize bıktım yemek düşünmekten planlamadan yapıncada dönüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum....yapacak birşey bulamayınca kuru fasulye pilav yaptım ayran ve salatayida yapayım çıksın aradan

Kizlar tek bsy daha olursa imdat diye kendimi yere aticam bayilcam gercekten bayilicam

Sabah 6 da kalkmak zorundaydim hala hix durmadim ayaktayim 12 den once gun bitmez
Kardesim 10 gundur riskli gebe yatiyor baglandik bi yanimiz bebekte bi yanimiz kardesimde
Esimin otel berbat durumda
Bende ameliyat durumu var
Isyerinde oda arkadasim delirdi resmen tum tribi bize kaldiramiyorum elektrigi cok kotu
Eski zamanlardan bir olay vardi persembe gunu desildi ve cok sinirimi bozdu hayra cikar insallah
Annem cok yoruldu tum tribi bana
Sabah otobuse bilet alirken 5 ve 7 arasinda kaldim. Sectigim koltugun yanina bayan kesilmis erkek yolcu ama hesabi var. Bana hostes dediler bir hastayi birakip kendime gidiyorum bayilirim ugrasirsiniz dedim. Sustular. Sonra bir kiz - almadigim diger bilet _ arkaya gecerseniz arkadasim gelsin dedi. Kabul ettim. Arkada onumde 2 cocuk ciyak ciyak. Aninda geri geldim. Yerime oturdum. Bu arada yerim bos kaldi. Kiz bu sefer tek koltugu dedi. Gectim. Uyku fln kalmadi. 2 dk sonra muavin kalkin dedi. Meger otobus sirketinin ortaginin kiziymis. Kiz cirkefe bagladi. Muavin dondu bana siz niye kalkiyosunuzki dedi. Herkes dortdortluk ben mi suclu simdi baslarsam gorursun dedim. Daha once de sirketin sefi ile gorusmustum adam nosunu vermisti. Benim yanimi satamadilar simdi suc oldu sinir cikariyo. Sofor de cocuga soyleniyo. Seflerini aradim. Bide kimlik kontrolu olayi var. Bakalim tam senlik oldu en son basbas bagircam. Uyku fln kalmadi oluyorum bittim. 5 i alsaydim hic bunlar olmazdi. Ne balli kismetim var bu ara son noktadayim.

Birde bir akraba kardesimle ugrasiyor 1 kere aramadi sormadi.acikca sorduk siz hep boylesiniz sormammi gerekiyor oda bayramda aramadi diyormus. Bana gore coktan kopmasi gereken bag annemler koparmadi. Iyi oldu dicem bebege kiyamiyorum.

Birde pespese bir suru dugun oldu. Hic dugun gorecek halim yok daha trip hakkim bitmedi. Onlarin tribi var daha.

Hayırlı olsun güle güle kullanın inş

Yani patik giymek ne alaka ki
Ayyy benim kv beni be sinir eder.
Kına da konyalı şarkısı çalıyordu gelmiş kulağıma konyalıdan başkasına bastırmam da bastırmam dio. Tövbeee
Düğünde de fazla oynayıp durma geveye enerjin kalmıcak demişti
Eltimin düpününde de geç çıktılarfı salona aaa bunlar ne yapıyorlarda geç kaldılar ay gerdeğe odada girdilerde mi çıkamadılar abuk sabuk konuşur.
Birde her gittiğimixin sabahı ay benden çekinmeyin banyoya girin siz diyor oysaki kapıyo sonuna kadar açık bırakıp yatarım ve tövbe yani orda misafirliğe gitmişim bir gece kalmışım aklıma mı gelcek

Selam kızlar masrafsız gün geçirdim mutluyum

Enterasanmıss:)
Kardan adam yapıp duyusal oyun oynuyorlar canım bizdr evde yapıypruz.
İstiyorlar artık yadırgamıyorum ben
Arap sabunu falanda istiyorlar
Arkadaşımın oğlu başladı 90 tlik boya varmış ucu kırılmayan öğretmen onu istemiş velilerde toplanmış almamış başka boya götürmüşler
90 tl lik boyamı olur ya millet kaç çocuk okutuyor bunlar neler istiyor.
Duya duya göre göre alıştık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…