aynen hiç sormayın
Kızlar sosyal medyada gezen okulların listelerini gördünüz mü?Şok oldum.Anasıfından wc kâğıdından,havlu kâğıda .A4 kağıda kadar istemişler!Bir tanesi 2 adet tras köpüğü istemiş!E aldıkları harçları napıo bu okullar?TRas köpüğü ne yapacaksa?
Enterasanmıss:)traş köpüğü bizdende istemişlerdi
kardan adam yapmışlardı
Onu biz düşünürüz herhlde dicen denmiyor isteeKızlar kv ile kp telefonda bizim arabayla ilgili konuşuyorlardı . Kp tutmuş diyor ki 500 tl niz var mı bende evet var dedim . Bende ne içinse diye düşündüm o an . Kurban kesin diyip duruyor 500 tl ye nasıl kurban kesilsin allah aşkınıza . Bende dedim ki keseriz ama şimdi değil drumumuz yok bi ihtiyacı olana birşey veririm dedim inat ediyor kesin kesin anlıyorum iyi birşey ama yok yani neyi anlamıyorlar anlamış değilim
Ohhh menüler yazılınca seviniyorum valla fikir oluyor bize bıktım yemek düşünmekten planlamadan yapıncada dönüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum....yapacak birşey bulamayınca kuru fasulye pilav yaptım ayran ve salatayida yapayım çıksın aradanönümüzdeki haftanın menüsünü planladım
dolapta kıymam var
patates oturtması yapacağım
barbunya
yogurt çorbası
cumartesi pazar içinde
et sote mercimek çorba makarna düşünüyorum.
menü menü gidersem çok rahat oluyor.
bir bağda semiz otum var.
onu temizleyip dondurucuya atacağım
yemek olmayınca pratik olsun diye.
Canım başınız sağolsunbenim kart 23 de kesilecek
acil olmayan şeyleri almıyorum...
Para yokki yani diyorum ne anlaşılmıyor anlamıyorum. Cebimdeki paradan haberi yokki 2500 tl gibi birşey var ayın 15 ine kadar 2 kere şehir dışına gidilecekOnu biz düşünürüz herhlde dicen denmiyor istee
Birde bir suru dugun oldu. Hic dugun gorecek halim yok daha trip hakkim bitmedi. Onlarin tribi var daha.
Enterasanmıss:)
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşHerkese merhabalar bütün arabamızı aldık daha doğrusu anlaştık . Bizimkinin üzerine 31 bin tl ekliyoruz. Yarın gidip satış verip satış alacağız. Araba benimdi şimdi yine üzerime alıyorum bakalım. 100 tl ekspertize verdik altınlarımda bozduruyorum hayırlısı ile inş. 150 gram bileziğim kalacak birkaç küçük şey daha. Arabayo babamın galerici arkadaşı buldu annem babam eşim ben baktık. Kp kv filan resim attım sonra . Arayan arayana hemen görümceler filan bakalım yarının gündemi bizim arabamız olacak . Kp hemen sordu telefonda kimin üzerine olacak diye eşimde ev benim üzerime araba tuğçenin olacak dedi. Güya Tuğçe’nin olsun demiş eşim öyle diyor ama emin değilim yarınki tavırlardan hemen anlarım zaten inş ağzımızın tadı bozulmaz saçma sapan konuşmazlar içime siner arabamız. Arabamızın değeri 81 bin tl gibi birşey olmuş oldu
Teşekkür ediyorum canım benim. Daha iyileri size olsunHayırlı olsun güle güle kullanın inş
Yani patik giymek ne alaka kiBen de aynı fikirdeyim. Benimki de patik giy der dururdu
Sağol beni düşündüğün için ama ben bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyorum, rahatsız oluyorum anne demiştim, bir daha da söylemedi.
@beren_naz kendini akışa bırak canım, benim de öyle oldu ne zaman üzerine düşünmedim o zaman oldu. vajinismusun bir sürü bileşeni var yalnızca o değil yani. kendine tanı arama bu bir sorun değil bana inan sen yalnızca minnoş bir Türk kızısın :)
Canım gün içinde okudum yazamadım kazadız belasız kullanın arabanızı hayırlı olsunTeşekkür ediyorum canım benim. Daha iyileri size olsun
Kardan adam yapıp duyusal oyun oynuyorlar canım bizdr evde yapıypruz.Enterasanmıss:)
Amin canım benim daha iyileri size olsunCanım gün içinde okudum yazamadım kazadız belasız kullanın arabanızı hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?