- 21 Ağustos 2015
- 32.162
- 97.646
- 798
- 38
Ban yemisim cnm:)Pazar girmedim haberim sabah oldu:)Bdv ye girmenin sonu:)huzurlu, mutlu, bereketli haftalar arkadaşlar...
babyloading in hesabı niye pasif? kendisi mi seçiyor bunu? siteyle ilgili şeyleri pek bilmiyorum da sormak istedim.
Ayyy çok geçmiş olsun baby ya ben sakince durup kimseyle laf yarışına girmez oldum oradaKızlar banlanmısım geldim:)Bdvye girmicem ya.
Dün kuaföre 50 tl verdim.Sac kesim ,kas için.
Buay 2000 tl kasko +trf var:Sıkıscaz gbiii..
Hayırlısı artık.
Evet ya durcam bakmıcamAyyy çok geçmiş olsun baby ya ben sakince durup kimseyle laf yarışına girmez oldum orada
Buranın dışında yemek yarışmasına bakıyorum birde hemen bdv ye kaçıyorum duramam hiçEvet ya durcam bakmıcam
Amin canımKuzumm Allah beterinden saklasınBİrdaha yasatmasın Rabbim
He valla:)İkizler burcu musun sen değişk ruh halin demisim kıza,konu dısı yrm yaptım diye banlatmısAmin canım
Gecmis olsun demek sende bdv magduru oldun
BundanmiymışHe valla:)İkizler burcu musun sen değişk ruh halin demisim kıza,konu dısı yrm yaptım diye banlatmıs
Aynen değişik insanlar.Bundanmiymış
O da banlatacak yer arıyormuş yani.
Ban atamiyolar sanirim bu ara isler kesatsa demek.He valla:)İkizler burcu musun sen değişk ruh halin demisim kıza,konu dısı yrm yaptım diye banlatmıs
Valla lellim eşin biliyor bunların nerde ne yapacaklarını.Tahmini doğru cıktı.Bunu kutlayamazlarsa senin doğum gününü kutlamaya kalkarlar dikkat dikkat:)Çarsamba esimin dogum gunu.
Eltimin kizi amcama dogum gunu icin napicaz dedi bende amcan sevmez öyle seyleri istemiyor dedim.
Ben pasta alicam hazirlik yapicam dogum gunu kutlayacaklar ne alâ memleket.
Bana sorcaniza alin pastanizi gelin supriz yapin dimi.
Sormak beklenti iste.
Ben hazirlik yapim bekliyorlar.
Esim zaten tembihledi bana amcaniz sevmiyor istemiyor de dedi.
Gelmesinler dedi.
Ay bu adam yapici olacagina gelmesinler diyor
Beni gulme aliyor.
Yahu ben boyleydim bu benim gibiydi onceden.
Rabbim ne eyledi bilmem degisik bisi olduk.
Ben yine bak gelirlerse falan tersleme istemem dogumgunu falan deme diyorum.
cunku esim tersliyor :)
eltimin kizina gittigimizee esim bu ne boyle surekli surekli falan dedi.
Eltimin kizi alinmisti amcam gorusmemizden rahatsiz oluyor yenge demisti.
Onlar gelincede pek onlarla muhattap olmuyor mesela yuzu gulmuyor.
Isleriyle ugrasiyor.
Not aliyo telf. bakiyo falan.
Esim böyle cok tatlıs lutfen hep boyle kalsin.
Gorumcem hic aramadi hayret.
bi msj atmisti onada cok yogunum oglanin kursu vs falan bi msj dosemistim sonra daha ne karsilik atti ne sordu.
Bakti benle fink atamicak. Benden hayir yok ona.
Kucuk eltime yanassin.
Hee toplu yapmıs bide sıradan cat cat cat banlamısBan atamiyolar sanirim bu ara isler kesatsa demek.
Evet evet esim benimle konusmasada bu durumlari bence biliyor huylarini.Valla lellim eşin biliyor bunların nerde ne yapacaklarını.Tahmini doğru cıktı.Bunu kutlayamazlarsa senin doğum gününü kutlamaya kalkarlar dikkat dikkat:)
Görümcenin lafını filan etmeyelim ararda filan mazallah:)
Adam biliyo mallarını..Ta bastan istemiyor de dedi.Aynen cok düsünen alır pastasını gelirEvet evet esim benimle konusmasada bu durumlari bence biliyor huylarini.
Yani beni uzebilirler belki diyede bakabilir olaya.
Mesela o kaynim ve kucuk kaynim olsun eslerine pek deger vermezler.
Yani bayram gunu kadin calisiyo baklava yapmamis diye yanimizda soylendi eltime laf soktu.
Esim asla oyle seyler yapmaz.
Hatta bana hizmet etme.
yapma
ugrasma
pisirme falan diyor.
Evime gelene yaparim ama benden bisi istemesinler yap getir ya da gel bizde yap vs oyle seyler hic sevmem.
icimsen gelirse zaten yapar gotururum.
Bakalim benim dogum gunumde kesin bisi bekliyorum.
cunku dogum gunumu esime sormus eltimin kizi.
Eyvah eyvahEvet evet esim benimle konusmasada bu durumlari bence biliyor huylarini.
Yani beni uzebilirler belki diyede bakabilir olaya.
Mesela o kaynim ve kucuk kaynim olsun eslerine pek deger vermezler.
Yani bayram gunu kadin calisiyo baklava yapmamis diye yanimizda soylendi eltime laf soktu.
Esim asla oyle seyler yapmaz.
Hatta bana hizmet etme.
yapma
ugrasma
pisirme falan diyor.
Evime gelene yaparim ama benden bisi istemesinler yap getir ya da gel bizde yap vs oyle seyler hic sevmem.
icimsen gelirse zaten yapar gotururum.
Bakalim benim dogum gunumde kesin bisi bekliyorum.
cunku dogum gunumu esime sormus eltimin kizi.
ayip olmazmi zaten.Eyvah eyvah
Doğum gününü kutlamak istiyorlarsa yapsınlar hazırlıklarını alsınlar pastanı öyle çağırsinlar sizi.Hazir masaya git.Yani kendi doğum günü hazırlığını da sen yapma lelli.
Çünkü sen eltinin doğum gününü yapmıştın onlarda bi zahmet seninkini yapsinlar artık.
Alisinca öyle olur zaten.Dün kvdemdeydik.Balık yaptım ayıptır söylemesi,tepsiye hazırladım sebzeleriyle falan sadece frına attık orda.O da dolma yapmıs kaldı tabi balık olunca.Aramıs öğlen börek yapcam,dolmada var gelin aksm diyo.Ayh bayılazam hık mık dedim.AMa kociyi arar o da börek var dayanamz geliriz derArka sokakta kızı var,cagırsın onu ya.Ay vallla yüz vermeye gelmiyorrr
Tabiki çok ayıp lellim.Ama ben bunlardan onu beklerim açıkçasıayip olmazmi zaten.
Ben kendi dogumgunume hazirlik mi yapicam.
Yani evlerinin daginikligini pisligini sorun ediyorlar.
Misal o dogum gunu icinde annem isten geliyor evi daginik oluyor demisti.
O sebepden bende kutlamak istedi.
Bir de benim ev eltime ve eltimin dunurune yakin.
Eltimin kizina arabayla gidiyoruz.
ayni semtteyiz ama evi yakin degil.
Ya bir de gercekden temiz degil evleri.
Ben takilmam pek ama.
Misal eltimin kizi yeni evli sonucta esyalari yeni vs.
O camlarin kenarlari toz icinde.
Davetli gittigimiz halde ocagi falan pis oluyor.
Mutfak dolaplarinin disi oyle
yani davetliyiz 5dk bir bezle alinir ki zor bisi degil.
ayrica gunduz evde suan ogleden sonra ise gidiyor.
Evide benimkinden kucuk.
Zaten y.odasina kimse girmiyor neticede toplayacagi 1 mutfak bi salon.
Halisinda bir suru lekeler vardi acik renk almis.
Yani hani lekeleri silmeye bile usenmis demek o an lekelenince silsen cikiyor.
Gecen kaynanasi dediki ben elektrikcileri beklerken(elektrik isi icin k.v beklemis evde) tozunu aldim vileda yaptim dedi oyle bisiden konusurken.
Kadin nasil iyi niyetli.
ki ben insanlarin temizliklerine vs takilmam oysa ama cat kapi gitmiyoruz davetli gidince insanin dikkatini cekiyor.
Yani dikkatimi cekecek kadar kirli demek.
öyle ya.Tabiki çok ayıp lellim.Ama ben bunlardan onu beklerim açıkçası
Çünkü dediğin gibi en ufak birşey de çalışmalarını bahane ediyorlar.
Davet eden insan akşamdan yada hafta sonu temizler evini o kadarda zor bişey değil yani.Herseye uygun bir bahaneleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?