Kızlar burdan anlatiyim
Bu arkadaş varya kim olduğunu biliyorsunuz zaten lelliyi başka topikte tanımıyorum dio alintiliyor ve karşı yorumları beğeniyor .
Dün bu topiğe gelip ortalığı karıştırmaya çalışıyor(yazdığı sert üsluplu yoruma 10 dk. içinde ekleme yapıp üslubu yumuşatarak )
Halbuki bu kişi bu topiğe aylarca belki daha uzun süre yazan kişi.
Lelliyle inst. dahi arkadaş olup şimdi tanımamak ve bunları yapmak.. 2.üyeliği beni ilgilendirmez ama insanları kandırmasın ve başka topiklerde birikim konuşup safı oynayıp bu topikte konulara muhalafet olmaya kalkmasın!!!
Lelli veya bu topikteki diğer arkadaşlar sana ne yaptı kötü birşey dedi mi.Herkes burda elinden geldiğince birbirine yardımci olmaya çalıştı.Zaten öncede demiştin moralimi bozuyorsunuz diye.Niye bu kin öfke niye?Madem bu topiği sevmedin git işte başka topiklerde takıl.Niye hala birileriyle tartışmak istiyorsun?
Lelliyle sorunun ne amacın ne? 2.üyeliği öfkeni kusmak için mi aldin?Aldın ama eline yüzüne bulaştirdin!!!
EvetMinimalist bilge diye mi açan kisi
Evet o.Kendini savunamıyor çünkü savunulacak tarafı yok.Gücü kiblemeye yetiyorelenaferrante dimi o.Ben de fark ettim.Kendisi de topik açtı sanırım başarılı olamadı kıskanıyor.İnsanlar cok değişik ya.2.üyelik almışsın diye görünmez mi oldun?Hepimiz biliyorz kim olduğunu.
minimalist bilgekim bu arkadaş ismini tam ifşa edebilir misiniz
bizde lelli için gerekli yerlere şikayet edelim
Evet ya onu niye savundu hic anlamadıkBir durum fark etmiştim ama, o olduğunu anlamamıştım.
Peki 2. üyeliğe nasıl izin veriliyor
Sahte psikologu bile savundu, önce cevap yazacaktım, sonra bir tuhaflık sezdim ellemedim.
Arkadaş kendini çok uyanık zannediyorValla tebriklerAmarylliss iyi anlamışsın
nasıl şikayet edeceğizşikayet ettim arkadaşlar..
nasıl şikayet edeceğiz
Günaydın aaaa dün bende anlamaya çalışıyordum durumu çok şaşırdım deli midir nedir insanlar çok garip olmuşlar . İnş lelli uzun zaman ban yememiştir
24 saat geçmesi gerekiyor hep . Bana öyle oluyor çünkü hatta daha geç açılıyorBugün açılacakmış ama hangi saatte açılır bilmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?