Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen değişikler.
Kuzum sen zaten hergün temizliğini yapıyorsun.Bir dakika boş durmuyorsun ki.Onlarin huyu böyle demekki

diplomasi yok sahsin.
Hatta faturalarini babasinin calistigi yer uzerinden kesmis.
Baya bi sansasyon oldu tvlere cikti..
Ama olayin uzerini birsekilde kapattilar
Ama diplomasi olmayan biri nasil aklanacak ki.
Bir kilif bulundu muhtemel

Psikologların meslek odası olmadığı için kapandı konu esasında.

Zaten hakkıyla influencer olmak da ayrı bir meziyet @MinimalistBilge Influencer olup aynı zamanda dürüst olanlar, sıkı takipçiler tarafından uzun vadede tutuluyorlar zaten. Benim ve arkadaş grubumun 10 yıldır takip ettiğim bloggerlar var mesela, bir kullan at konsepti yerine gerçekten ilham veren hesaplar çünkü.

Bu konu tartışmaya çok açık ama söylemeden geçemeyeceğim tr_lelli canım, o süreci çok yakından takip ettim ben de. Kadın kelimenin tam anlamıyla yırttı :)

konuyu kaçırdım ben sanırım

ben çalışıyorum ama misafir çağırdığımda ya da biri bana gelmek istediğinde 1 gün önceden hazırlığımı yapıyorum. o kadar ki sofrayı hazırlayıp salonu kapatıyorum. o gün yalnızca pilav salata gibi son anda yapılacakları yapıyorum. Eşim dalga geçerdi eskiden şimdi alıştı :)

bu arada ben evdeyken kesinlikle daha çok yoruluyordum

Evet ya, ben calisirken misafir agirladigim zaman evi bi gün önce toplardim. Aksamdan yapilacak ikranlari hatirlar, sabah erken Kalkar gene bi Elfen gecirir masayi kurarim. Bazilari misafir gelince yemek faslina basliyor o beni cok geriyor mesela ister istemez hem ev sahibi bütün gün mutfakta oluyor, hem de Ben kendimi yardim etmek mecbutiyetinde hissediyorum. Bu cok yoruyor haliyle. Misafir geldiginde yemekler, masa hersey yapilmis olmaliki hem Ben stres olmayayim hem, misafirimle oturup sohbet edebileyim, misafirimde rahat olsun diye düsünüyorum hep.
Bir de söyle bi durum var Yeni farkina vardim. Kizim oynasin diye, evime cok insan davet ettim.oyunlar, etkinlikler kurdum. Tabi kücük cocuk olunca anneside oluyor yaninda, cayi ayri, yenegi, sohbeti ayri. Cok yoruluyordum ama kizim icin hep seve seve yaptim. Hem kendimden yanliz olunca iyi geliyordu. Hanileligim sebebiyle, eskisi gibi yapamadim rahatsiz olunca ve gördüm ki insanlar halenbeklentide. Kibarca rahatsizim misafir Kabul edemiyorum dedim acikca. Ama gördüm ki karsi tarafda hic Orali degil, hani Ben rahatsizim ama karsi tarafta hic gel, otur, cocuklar icin iyi olur demedi. Anladim ki herkes kendi cikarinin pesinde. Yeterki evi kirlenmesin, cocugu mesgul olsun oynasin, yesin , sohbet etsin gününü güzel gecirip Evine gitsin. Herkes bunun pesinde artik. Seve isteye yaptigim halde üzdü Bu durum beni. Simdi parkta bulusalim diyorum. En iyisi. Lelli seninkilerde bu kafadan, yapan, ugrasan, varken ve iyi niyetle yaparken bunlar kendi eglencelerinin oesindeler. Yeterki suya sabuna dokunmasinlar.

eltimin kizi annesinin dogum gununu benim evinde kutladi.
Annesinin evi daginikmis.
ee kim varki zaten kaynanasi ve ben varim.
Bana kitledi anlican hazirliklari pastasini vs.

Ben evdeyim ya hepsini halletme potansiyeli bende.
onlar calisiyorlar

Canim dedigim seyler en fazla 10dk alir.
dolap dis yuzeylerini soyle bir fisfisla silmek.
ocagi silmek
cam onu toz almak( salon ve mutfak alinsa yeter gelenler orada oturuyor genelde ya)
zor degil yani.
ama bildigin kirliydi.
Halisinda da baya baya lekeler vardi cay kahve lekeleri gibi.
Dokmusker silmeye usenmis demek.

Ama bana geldiklerinde ön balkonuma kadar ciktilar.
ki orayi kullanmiyoruz ayda 1 ancak yikiyorum
Genelde birini davet ettiysem yikarim ama sevmem o goruntuyu.

Bugun dava aciyodu birine
Fena yorumlar gelmisti bende merakdan baktim o yorumlarin altinda kalmaz diye.
bilmisim

Ben bugun 2 bag lahanayi sarim öyle etli metli ugrasim aksama bitsin reva mı yaw?
Yensin tabi de bari hemen bitmeyeydi
Gomduler resmen.

Yarina yine yemek yapmak yaraşır bana
cayladim, meyveledim, cekirdek faslinda erbaslar.

Yarin kurabiye yapicim.
Canim hamurisi istiyor.

elenaferrante değil mi o lelliyi banlatan.2 üyelik suc değil mi? Oysa mune ye haber etcm de.

Kızlar burdan anlatiyim

Bu arkadaş varya kim olduğunu biliyorsunuz zaten lelliyi başka topikte tanımıyorum dio alintiliyor ve karşı yorumları beğeniyor .
Dün bu topiğe gelip ortalığı karıştırmaya çalışıyor(yazdığı sert üsluplu yoruma 10 dk. içinde ekleme yapıp üslubu yumuşatarak )

Halbuki bu kişi bu topiğe aylarca belki daha uzun süre yazan kişi.
Lelliyle inst. dahi arkadaş olup şimdi tanımamak ve bunları yapmak.. 2.üyeliği beni ilgilendirmez ama insanları kandırmasın ve başka topiklerde birikim konuşup safı oynayıp bu topikte konulara muhalafet olmaya kalkmasın!!!

Lelli veya bu topikteki diğer arkadaşlar sana ne yaptı kötü birşey dedi mi.Herkes burda elinden geldiğince birbirine yardımci olmaya çalıştı.Zaten öncede demiştin moralimi bozuyorsunuz diye.Niye bu kin öfke niye?Madem bu topiği sevmedin git işte başka topiklerde takıl.Niye hala birileriyle tartışmak istiyorsun?

Lelliyle sorunun ne amacın ne? 2.üyeliği öfkeni kusmak için mi aldin?Aldın ama eline yüzüne bulaştirdin!!!

elenaferrante dimi o.Ben de fark ettim.Kendisi de topik açtı sanırım başarılı olamadı kıskanıyor.İnsanlar cok değişik ya.2.üyelik almışsın diye görünmez mi oldun?Hepimiz biliyorz kim olduğunu.

Aynen bize yakın olup amacı farklıymış arkadaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…