- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Üstelik size sorduğunuz soru hakkında da yardımcı olmuştum... çok güzel teşekkür etmişsiniz...ahahahah
çok güzel dedin valla :)
Üstelik size sorduğunuz soru hakkında da yardımcı olmuştum... çok güzel teşekkür etmişsiniz...
nedne üstünüze alındınızbir yudum mutluluk sizinle ilgili değil.
sakın yanlış anlamayın
burda bir arkdaş dokorum diye topiği karıştırdı snr kayboldu
Alınırım çünkü herkes avukat herkes doktor diyen birine evet deyip onaylıyorsunuz. kim peki bu avukat ve doktorlar? Benden başka burada avukatım diyen var mı ben görmedim de. Diğer doktor olduğu söylenen şahsı tanımam da beni niye karıştırıyorsunuz? Burada sohbet esnasında mesleğim soruldu ben de insan gibi dürüstçe söyledim. Burada bana sorulan sorulara bile üstüme vazife olmadığı halde zaman ayırıp cevap verdim. Karşılığı bunlar olmamalıydı...nedne üstünüze alındınız
ben size inanmasam niye soruyum aşkolsun
burada bir sıkıntı oldu
lelli band yedi
doktırum diyen ve doktor olamdığıı anladığımızm birisinden
Alınırım çünkü herkes avukat herkes doktor diyen birine evet deyip onaylıyorsunuz. kim peki bu avukat ve doktorlar? Benden başka burada avukatım diyen var mı ben görmedim de. Diğer doktor olduğu söylenen şahsı tanımam da beni niye karıştırıyorsunuz? Burada sohbet esnasında mesleğim soruldu ben de insan gibi dürüstçe söyledim. Burada bana sorulan sorulara bile üstüme vazife olmadığı halde zaman ayırıp cevap verdim. Karşılığı bunlar olmamalıydı...
Sizinle ne ilgilisi var acaba ? Sizinle ilgili bir cümle kurmadım ben . Ben sadece burayı değil tüm forumu kast ettim . Sizi tanımam ne iş yaptığınızı da bilmiyorum alınmayınHerkes avukat derken.... kim var başka ben görmedim de... inandırmak için ne yapmamız gerek onu da söyleyin
Sizi kim karıştırdı özellikle izin isminiz geçmedi öyle değil mi ? Yaranız olmadığına göre gocunmanızı gerektirecek bir durum söz konusu değil sevgilerAlınırım çünkü herkes avukat herkes doktor diyen birine evet deyip onaylıyorsunuz. kim peki bu avukat ve doktorlar? Benden başka burada avukatım diyen var mı ben görmedim de. Diğer doktor olduğu söylenen şahsı tanımam da beni niye karıştırıyorsunuz? Burada sohbet esnasında mesleğim soruldu ben de insan gibi dürüstçe söyledim. Burada bana sorulan sorulara bile üstüme vazife olmadığı halde zaman ayırıp cevap verdim. Karşılığı bunlar olmamalıydı...
Size hiç ama hiç yakışmadı bu cümleler burada kimse sizi kıskanmıyor sinirleriniz bozuk herhalde .Lelli de bilir avukat olduğumu, diğer mecralarda görüştüğüm arkadaşlarım da bilir...
Ha yine de inanmak istemeyene avukatlık ruhsatımın fotoğrafını göndereyim...
Bazıları anladığım kadarıyla hiçbir vasfa sahip değil, olanları da kıskanıyor...
"Nazar etme ne olur çalış senin de olur" diyorum onlara burdan... Eşlerine sırtını dayayıp rahat hayat sürenler, ayakları üstünde duran sağlam ve güçlü kadınları anlayamaz...Sadece kıskanır...
Canim seni kasdetmemişlerdir alinma bence. Bdv de zaten akilalmaz sorunlu insanlar var. O yuzden kadinlar kulubunde tek takildigim bolum ekonomi finans .meslek sahibi olanlari kiskananlar.mesleklerin aldigi parayi kiyaslayanlar. Yok o cok calisiyor yok bu az calisiyor esit para aliyor vs.Lelli de bilir avukat olduğumu, diğer mecralarda görüştüğüm arkadaşlarım da bilir...
Bazıları anladığım kadarıyla hiçbir vasfa sahip değil, olanları da kıskanıyor...
"Nazar etme ne olur çalış senin de olur" diyorum onlara burdan... Eşlerine sırtını dayayıp rahat hayat sürenler, ayakları üstünde duran sağlam ve güçlü kadınları anlayamaz...Sadece kıskanır...
Zaten hanım efendiye onu kast etmediğimizi söyledik. Daha bin tane şey yazmasının alemi Yok . Yok eşinin üzerinden geçicen yok şu yok bu yakışmadı hiçCanim seni kasdetmemişlerdir alinma bence. Bdv de zaten akilalmaz sorunlu insanlar var. O yuzden kadinlar kulubunde tek takildigim bolum ekonomi finans .meslek sahibi olanlari kiskananlar.mesleklerin aldigi parayi kiyaslayanlar. Yok o cok calisiyor yok bu az calisiyor esit para aliyor vs.
Ben bi ogretmenin paylasimini gördum . Eşi bunu ögrencilerinden kıskaniyormus düşün
Yani o senin eşinin sapik düşünceleri filan yazacaktim ki amannn bosver dedim. Bu zihniyettekilere ne anlatabilirsin ki
Ben de ekonomi finans sayfalarını ancak takip edebiliyorum zaman da yetmiyor zaten.
Bu arada her ay bir küçük altın yapsak emekli olana kadar bayağı bir birikim oluyor. Dünden beri ona takımım. Hesaplayıp duruyorum.
Keşke daha önceden biriktirseydim.
Dün okulda arkadaşlar beni güne soktular. Eşim e dedim güne gireyim mi yok dedi gerekyok. Bence var ve ben girdim. Ondan ayrı biriktirmeye devam.
hoşgeldin:)Ban yemisim cnm:)Pazar girmedim haberim sabah oldu:)Bdv ye girmenin sonu:)
iNSAN olalım önce!Gerisi hallolur.Ben de calısan kadınım.11 yıldır bi fiil.Hicbir hemcimsimi evde oturup koca parası yiyr diye eziklemek haddimize değil!Kendinize gelin hanımefendi.Toplayın dağılan egolarınızı lüften.Dagılmıs ortalık zaten...Lelli de bilir avukat olduğumu, diğer mecralarda görüştüğüm arkadaşlarım da bilir...
Ben üniversite mezunu ve Türkiye’nin en büyüklerinden bir holding kuruluşunda çalışıyorken eşimin tayini güneydoğu ya çıktığı için evlendin diye istifa ederek buraya yerleştim . Burada iş bulamıyorum imkan yok . Evde olmak zorundayım ve yazdıklarına çok üzüldümiNSAN olalım önce!Gerisi hallolur.Ben de calısan kadınım.11 yıldır bi fiil.Hicbir hemcimsimi evde oturup koca parası yiyr diye eziklemek haddimize değil!Kendinize gelin hanımefendi.Toplayın dağılan egolarınızı lüften.Dagılmıs ortalık zaten...
Hosbuldum cnm.Valla ya canı sıkılan srcak yer arıyorhoşgeldin:)
ya neler olmuş... burayı güzel paylaşımların olduğu bir yer olarak düşünüyorum sadece ben. inşallah lelli de kaldığı yerden devam eder güzel paylaşımlarına...
Baby birşey yazma lütfen ban yemeni istemiyorum tamam mıHosbuldum cnm.Valla ya canı sıkılan srcak yer arıyor
Tmm:)Baby birşey yazma lütfen ban yemeni istemiyorum tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?