- 21 Ağustos 2015
- 32.162
- 97.646
- 798
- 38
Ben de ettim durbakalım bugun belli olur.Kızlar dünden beri 40 defa etmişimdir. Ama hala aktif gözüküyor.
Gelen yanıt şöyleydi dün.Çözüme kavuşturuldu dio ama hala aynı aktifEki Görüntüle 2196295
bir markanın damla sakızlı vanilyası var canım onu dene istersen. ben taş şeklinde olandan aldım daha duruyorDün telefonun koruma ekranı iyice kırılmıştı,onu taktırdım 20 tl
A101 yaptım 16 tl.
Yudum 1 lt zeytinyağı 18 küsürdu 10 tllik alısversten sonra.Asıl ondan almaya gittim ama kalmamış
Acil zeytinyağı almamız lazım.Sisenin dibini gördüm
Aksama karnıyarık+pilav var.
Bir de tatlı istiyor cnm suara.Hazır katkılı yemiyelim diye sakızlı muhallebi yapcam.D.sakızı almam lazım.
Ay evet onu biliyrm almıştım daha önce.Bakim bulabilirsem ondan alıyım cnm.Saol:)bir markanın damla sakızlı vanilyası var canım onu dene istersen. ben taş şeklinde olandan aldım daha duruyor
Dr muymus?onu bilmiyordm:)Vay o hastalara:)arkadaşlar bu dediğiniz kişi dr um diye bişey söylemişti belke o zamandan gelen gıcıklıktır. sayılı saatler çabuk geçer lelli
Evet doktormuş.Az gitsin ötede oynasın.Sahte hesapları savunacağına insanlara kin beslememeyi öğrensinarkadaşlar bu dediğiniz kişi dr um diye bişey söylemişti belke o zamandan gelen gıcıklıktır. sayılı saatler çabuk geçer lelli
Enterasan valla.Ben daha bayrmda söylediklerinden ne değişik insn demiştim.Kurban da dağıtck kimse yok etrafta demişti.Kendi kararı insanların dini muhabbete girmicem tabiki ama kesmeyin demişti.Tavsiylerini kendine saklasa keşkeEvet doktormuş.Az gitsin ötede oynasın.Sahte hesapları savunacağına insanlara kin beslememeyi öğrensin
Lelliyede bu topiğe de bulaşmasın. Kaç yaşındaki kisinin uğraştığı işlere bak.
Burada da herkes avukat herkes doktor vs hiç inanasım gelmiyor bazılarınaDr muymus?onu bilmiyordm:)Vay o hastalara:)
Burada da herkes avukat herkes doktor vs hiç inanasım gelmiyor bazılarına
Enterasan valla.Ben daha bayrmda söylediklerinden ne değişik insn demiştim.Kurban da dağıtck kimse yok etrafta demişti.Kendi kararı insanların dini muhabbete girmicem tabiki ama kesmeyin demişti.Tavsiylerini kendine saklasa keşke
Aman salla ya valla asla inanmıyorum burada bazılarına hahahaahahahah
çok güzel dedin valla :)
Ben bu kurbanla ilgili konuşmayı biliyorum o zamanda aşırı sinirlenmiş yazıp silmiştim sırf ban yememek içinhastamıdır nedir ya
hiç denk gelmemişim demek ki
kesin kapışırmışım
ya gereksiz kişielr bence gitsin , huzurumuzu kaşırmasın
ben bu topiği ilk açıldığından takipe diyorum
lelliyi birikimci hatunlardan tanırım
çok yaıp yaniii
yedirmeyiz lelliyii :)
Aman salla ya valla asla inanmıyorum burada bazılarına hahaha
Ben aslında başhekimim ama saklıyorum kimse beni tanımasın diye hahahakesinlikle samimi gelmiyor.
kenini bilen zaten mesleğini saklıyor tanınmayım diye
millet uçmuşşşş
Herkes avukat derken.... kim var başka ben görmedim de... inandırmak için ne yapmamız gerek onu da söyleyinBurada da herkes avukat herkes doktor vs hiç inanasım gelmiyor bazılarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?