Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kabul etmeseydin lelli ben olsam bizim başka bir planımız var der telefonu kapatırdım

Kabul etmeseydin lelli ben olsam bizim başka bir planımız var der telefonu kapatırdım
ay nolcam ben ya :/
Bisi diyemiyorum yani geri cevirince vicdan yapiyorum.
Gercekden bukadar gorusmek istemiyorum ama kiramiyorum.

Misal davet ettiklerinde de yenge kuranda okuyalim. sohbetde edelim diyor.
Dini bilgiside var.
Yani bende o sohbetleri sevdigimden bisi dersem sanki kuran muhabbetini istemiyorum gibi algilanirim diye bile vicdan yapiyorum.
Ki biliyorlar ben severim.

Esim nasil karsilayacak bakalim

Hayır ya ne alakası var sende . Doğum günü özel bir gün eşler birlikte başbaşa kutlayabilir ben kimse ile birlikte eşimin Doğum gününü kutlamam mesela

Bence sana kuran dan giriyorlar,töbe est.günahını almayayım insanların simdi ama gids geliş yapasın diye kuran okucaz da diyotrlar bence:)Sevdiğini biliyrlar sonuçta.
Değişik insanlar bilemedim.Ama planımız var dense olurmuş.Ozman bizde gelelim diyemezlerdi herhalde

AHAHAHA aynene kuzum :)

Lelli ben ilk baslarda sicak buluyordum ama pekte iyi niyetli degiller gibi, ya gunah almakta olmaz biraz daha sabret bakalim ne olacak bakalim esine ne hediye getirecekler pasta alacaklarmi

Ben 2018 i dusundugumden daha iyi gecirdim ne olursa olsun doviz burosuna gitmeye basladim akmasa damladi bsyler birikti
Mayista kk nakit avansla altin almistim iyki almisim simdi odeniyor yanima kar kaldi
2019 benim icin belirsiz ama korkmuyorum.. esimin is durumu belirsiz. Insallah hemen is bulur tazminatinin tamamini alir.

Kız ilahii :)

Ne planiniz var sorardi belki.
Yalanim cikar falan korkuyorum.

Misal oglum suan sali gunleri surekli derse gitmiyor test cozuyorlar.
Ama ben yalan soylemek zorunda kaldim
(Allahim affet napim)
sali da gidiyor diyorum oglumu esimide tembihliyorum.
Yogunum falan diye oyle diyorum.

Lelli ben ilk baslarda sicak buluyordum ama pekte iyi niyetli degiller gibi, ya gunah almakta olmaz biraz daha sabret bakalim ne olacak bakalim esine ne hediye getirecekler pasta alacaklarmi
Ben hala tam cozemedim canim.
Tamam ya bunlar beni enayi yerine koyuyor diyorum.
Bakiyorum eltimin kizi bana hediye kase almis.
Eltim asure yolluyor.
Cagiriyor bide yaptiklarindan giderken veriyor.
Sonra baska bisi oluyor bezdum diyorum sonra ama kuran okuduk duali gecti guzel oldu diyorum.
ilahi falanda okuyo eltimin kizi.
Ben cok severim.

Aiy valla ben cozemedim.

2018 maddi anlamda bize fena geçmedi istediğimizi yaptık ve arabamızı yükselttik . Eşimde bu sayede para biriktirmenin tadına vardı. Bundan sonra bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki sene hedefimiz kasko sigortamızı ödemek güzel bir tatile gitmek birazda cebimizde para kalsın istiyorum. 2019 Aralık’ta zaten evimizin kredisi bitiyor ondan sonra arabamızı biraz daha yükseltiriz diye düşünüyorum. Tabi tüm birikimi altın üzerinden yapmaya devam edeceğim. Burada yaptığınız tüm planlara da uyarım kızlar

Valla bizde çözemedik baksana bi garipler esilaya katılıyorum biraz daha gözlemle bakalım

Hayır ya ne alakası var sende . Doğum günü özel bir gün eşler birlikte başbaşa kutlayabilir ben kimse ile birlikte eşimin Doğum gününü kutlamam mesela
Birde bu adam 43 yasinda
Yani yillardir amcalari bu sene amcalari olmadiki.
Esimlede küstu bunlar.
Dugun uzeri mecbur baristi sanirim.
Cunku ailede kimse esini kabul etmedi.(cocuk cok iyi efendi memeleketi yuzunden)
Esime anlatti derdini arayi bulan esim oldu.
Esim destek verdi yine babasini esim yumusatti.
isterlerken esim vardi.
imamnikahina kadar esim yaninda oldu ona babalik yapti.
Daha oncede bekarken esim cok bakmis calisip hepsine.
Esimin emegi yani onlarinda uzerinde cok
(ne cok eşim dedim yaw)

Yani yine benim bu iyi niyetim sayesinde birazda yanasabildiler.

Evet sen istemesen evine giremezlerdi. Dur bakalım biraz daha gözlem yap bence

Valla bizde çözemedik baksana bi garipler esilaya katılıyorum biraz daha gözlemle bakalım
Gercekden arkamdan bir laf, ya da laf sokulmasi, bi art niyet sezersem keserim ayaklarini.
Yanlarinda da soyledim.
Ben kimseyle tartismam!
görusmeyi keserim direk dedim.

Gercekden arkamdan bir laf, ya da laf sokulmasi, bi art niyet sezersem keserim ayaklarini.
Yanlarinda da soyledim.
Ben kimseyle tartismam!
görusmeyi keserim direk dedim.
Söylemen gerekeni söylemişin zaten bekle izle bakalım ne olacak

Siz onu bunu bosverinde gorumcemde hortladi dun
Aradi napiyosun diyo.
kahvaltiya gel bi sabah diyor.

Bir de olaya gelin ben sevdigim insanlarla gorusmek isterim ararim sorarim gelsin isterim dedi.

sevdigi insan = ben.

Korkuyorum sen bizim yuvamizi yikmaya kalktin.
Sen bize hakaret ettin zamaninda.
Sen evimize geldin huzurumuza kacirdin dicekler.
Yani ben sasiriyorum.

gecistirdim yogunum falan diye.

Bir de esimle kucuk kaynim kahvede karsilasmislar
oglunu ing. dersine vermis.
1000tl anlasmis..
Bizim oglani sormus esimde bende ozel derse verdim demis.
Hemen parasini sormus esimde 4bin demis.
Biz etrafa boyle soylemek zorundayiz o araci arkadasi kaynimda taniyor cunku.

Sasirmis cok vermissin falan demis.
Ay bunlar ailece merakli.

Milletin bu yüzsüzlüğü ne olacak sence

Sabah kalktık yatakta zaman geçirdim duş aldım. Komşuma gidicez yeni taşındı onun için kek yaptım elim boş olmasın istedim. Kahvaltıda azıcık birşey yedim dün balkonda ayağım kaydı düştüm. Eşimle kv yüzünden gerilmiştik masadan kalktım. Mutfağı toplarken eşin arkamdan söyleniyordu sinirlendim aniden balkona çıkınca yer ıslaktı kaydım düştüm . Her yerim ağrıyor o yüzden azıcık evi süpürüp hemen giyinip komşuya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…