Biri sizi hep gozetledi:) O biri tabisii ben oluyorum :)
Off cok geçmiş olsunnnSabah kalktık yatakta zaman geçirdim duş aldım. Komşuma gidicez yeni taşındı onun için kek yaptım elim boş olmasın istedim. Kahvaltıda azıcık birşey yedim dün balkonda ayağım kaydı düştüm. Eşimle kv yüzünden gerilmiştik masadan kalktım. Mutfağı toplarken eşin arkamdan söyleniyordu sinirlendim aniden balkona çıkınca yer ıslaktı kaydım düştüm . Her yerim ağrıyor o yüzden azıcık evi süpürüp hemen giyinip komşuya gidicem
Acıksa çantasındakileri yer bence cnm ya kıyamam:)Benim bu oglan nolcak ya.
Hala yemek yemiyor okulda.
oglum ben sana ayrica para verim yine baban bilmesin ama bisi ye lutfen dedim dun.
Yine yemem diyor.
Öglen arkadaslari yiyormus bu yemiyormus.
ya cani cekmezmi
Ya da dusunmezlermi parasimi yok yemiyor (o yaslar boyle seyler dusunur icten ice)
insanin cani istemezmi birileri yerken.
Babasina soylemekle tehdit etmeyi dusunuyorum cunku uzuluyorum.
7-8saat okulda kaliyor.
gecen sene sabahciydi yani tam gunde degildi yiyordu.
Eve girdigi an açım diye giriyor.
Kendini ac birakirsa boyle olur iste.
Persembe gunleri dersi var bari o gunler tok gel oyalanmayalim hemen gidelim diyorum yok yok yemiyor.
Cantasina bisi koysam geri getiriyor.
Ben napcam ya.
Acıkiyordur bence
Saol canımOff cok geçmiş olsunnn
Benim bu oglan nolcak ya.
Hala yemek yemiyor okulda.
oglum ben sana ayrica para verim yine baban bilmesin ama bisi ye lutfen dedim dun.
Yine yemem diyor.
Öglen arkadaslari yiyormus bu yemiyormus.
ya cani cekmezmi
Ya da dusunmezlermi parasimi yok yemiyor (o yaslar boyle seyler dusunur icten ice)
insanin cani istemezmi birileri yerken.
Babasina soylemekle tehdit etmeyi dusunuyorum cunku uzuluyorum.
7-8saat okulda kaliyor.
gecen sene sabahciydi yani tam gunde degildi yiyordu.
Eve girdigi an açım diye giriyor.
Kendini ac birakirsa boyle olur iste.
Persembe gunleri dersi var bari o gunler tok gel oyalanmayalim hemen gidelim diyorum yok yok yemiyor.
Cantasina bisi koysam geri getiriyor.
Ben napcam ya.
Acıkiyordur bence
söylemeden gecemıcem daha evvelden de soylemistim2018 maddi anlamda bize fena geçmedi istediğimizi yaptık ve arabamızı yükselttik . Eşimde bu sayede para biriktirmenin tadına vardı. Bundan sonra bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Önümüzdeki sene hedefimiz kasko sigortamızı ödemek güzel bir tatile gitmek birazda cebimizde para kalsın istiyorum. 2019 Aralık’ta zaten evimizin kredisi bitiyor ondan sonra arabamızı biraz daha yükseltiriz diye düşünüyorum. Tabi tüm birikimi altın üzerinden yapmaya devam edeceğim. Burada yaptığınız tüm planlara da uyarım kızlar
Canım benim bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum iyiki varsınsöylemeden gecemıcem daha evvelden de soylemistim
masAllah cok akıllısın becerıklısın arkadasım evini cok guzel cekıp cevırıyosun
seni kendıme ck yakın buluyorum boyle olaylara bakıs acın planlı olman esıne tavrın Allah yuvanızda huzuru daım etsın ınsAllah kocaman sevgıler
Gelecegim diyene zaten gelme denilmez de insanda bı düşünür yani bakalım müsait miyim istiyor muyum zaten eşinizin istemediğini söylemiştiniz düşüncesiz insanlarda ayrı çekilmez oluyorMalesef gelme denmiyor.
Ama sunu beklerdim aksama bir planiniz var mi ? musaitmisiniz? gibi bir soru beklerdim nezaketen.
Gelmeyin desen ee amcamizin dogum gununu kutlicaz istemedi olur.
Hemen tü kaka yenge.
pasta alcakmis.tr_lelli
Bence şöyle lelli bunların yazın görüşme bahanesi piknikti.Ama şimdi piknik olmaz tabi onlarda bu yüzden her hafta kuran okuyalım diyorlar.Yani yazın piknik kışın da kuran okumak bahaneleri oldu.Surekli görüşmenin yolunu buldular. Sanki daha ileri gitmeye başladılar.
Yalnız size gelirken birşey alıp getirecekler mi yoksam elleri boş mu gelecekler merak ediyorum.
Görümcen konusunda da adını ağzımıza almayalım demiştim amaGörümceni konuşmayarak totem yapalım. Çünkü ne zaman konuşsak hemen arıyor:)Hissediyor mudur nedir:)
Hosgeldiniz.Merhaba hanımlar sizi ara ara takip ediyorum çok samimi geldi bana aranıza bende katılmak isterim kabul ederseniz bilgilendirirseniz sevinirim
Olur ya neden olmasin.merhaba bende birikim yapmak istiyorum ama olmuyor hep bişey çıkıyor elimdeki para gidiyor her ay bir gram alsam diyorum inşallah yapabilirim
Parasi biter diye yemiyor :/lellim ona deki
derslerinde başarın düşer
yediğimzi gıdalar bize derste enerji veriri ve daha iyi öğrenmemizi sağlar
bu nedenle yemek zorundayız
Tesekkur ederim.Gelecegim diyene zaten gelme denilmez de insanda bı düşünür yani bakalım müsait miyim istiyor muyum zaten eşinizin istemediğini söylemiştiniz düşüncesiz insanlarda ayrı çekilmez oluyor
Neyse yapicaz bişi yok tekrardan kolay gelsin
Lelli bizi nasıl da biliyor. Kirli çıkılar:)pasta alcakmis.
Lütfediyor (neyse sevinim bana al demedi)
Hosgeldiniz.
Amacimiz birikim, Tasarruf, indirim takip, elimizde olanlari degerlendirme.
Biraz sohbet, biraz dertlesme hepsinden.
Genel anlamda kumbara sistemi
Altin
Dolar yatirimi yapanimiz var.
Topikdekilerin hepsi cok cicilerdir ve tasarruflulardir.
Hepside kirli cikidir :)
Dimi tayfa.
Kenarda bisim yok diyen cikmaz arasindan.
Olur ya neden olmasin.
Ben birikime karar verirken hayaldi.
aldigimiz borca gidiyordu.
Ama insan niyet edip baslayinca sanki o para bereketleniyor.
Biriktikce birikiyor.
Parasi biter diye yemiyor :/
Tesekkur ederim.
Bakalim haftaya ne plan olcak.
Her hafta bir sekilde gorisuyoruz.
Hic daha es gecmedik bir haftayi.
Kesin cok gorusmek istedigim insanlar olsalardi bisi cikar gorusemezdik.
kırmızı renkli yazına en çok güldüm ve katıldım :) en sessiz olanlarınızdanım ama sıkı takipteyim :) evet fena kirli çıkıyım :)pasta alcakmis.
Lütfediyor (neyse sevinim bana al demedi)
Hosgeldiniz.
Amacimiz birikim, Tasarruf, indirim takip, elimizde olanlari degerlendirme.
Biraz sohbet, biraz dertlesme hepsinden.
Genel anlamda kumbara sistemi
Altin
Dolar yatirimi yapanimiz var.
Topikdekilerin hepsi cok cicilerdir ve tasarruflulardir.
Hepside kirli cikidir :)
Dimi tayfa.
Kenarda bisim yok diyen cikmaz arasindan.
Olur ya neden olmasin.
Ben birikime karar verirken hayaldi.
aldigimiz borca gidiyordu.
Ama insan niyet edip baslayinca sanki o para bereketleniyor.
Biriktikce birikiyor.
Parasi biter diye yemiyor :/
Tesekkur ederim.
Bakalim haftaya ne plan olcak.
Her hafta bir sekilde gorisuyoruz.
Hic daha es gecmedik bir haftayi.
Kesin cok gorusmek istedigim insanlar olsalardi bisi cikar gorusemezdik.
Yakalarımmkırmızı renkli yazına en çok güldüm ve katıldım :) en sessiz olanlarınızdanım ama sıkı takipteyim :) evet fena kirli çıkıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?