Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ah dua
Kizlar bsy itiraf edeyimmi
Ben trafikte yaya gecidinde bana yol verenlere cok dua ederim
O egosunu birakip bana yol veriyor zamanindan ayiriyor bende duamla tesekkur ediyorum..
Cokta mutlu oluyorum, aklima geldi yine dusundum diye..
Simdi cobani okuyunca icim bi tuhaf oldu..
Dua hersey sadece istemek degil bence..

Kim bilir belki bundada bir hayır vardır dediğiniz gibi kötü hareketlerini hasetlerini falan görürseniz mesafeyi koyarsın koyarsiniz

Su Beymen in tabak çanakları beni benden alıyor ya:)Bir tereyaglık 900 tl Bakmıcammmmm:S
900 TL mi ağzım açık kaldı desem tereyağını ona koymayinca egrimi duruyor sanki ben 900 TL yi ona verene kadar bir 900;daha koyar bilezik yaparsınız daha iyi vallahi

maşallah ellerine sağlık

Icten dua, karsiliksiz dua, ici temiz olanin duasi..
Baskasinin duasinda olmak neguzeldir ki
Baska hangi tesekkur sekli daha guzel olabilirki.

Ne guzel birsey yapiyorsun.
Bende nekadar dusunceli kibar saygili insanlarda var diye icimden geciririm gorunce.
Hani bi an soforle gozgoze geliyosun hani buyrun der gibi isaret ederler ne guzel bir insanlikdir ufak gibi gorunsede.

Bak parama kiyamadim gecen seneden beri tencere sayikliyorum.
Sayikladigimi duyanlar bile hala almadinmi diyorlar.
Yaa kiyamiyorum paraciklara
Ay benimde saplar elimde kalıyo sormaAnnemler gecen sene doğum günümde aldılar 3 lü set.Karacadan.Granit.Kapaklarının tutma yerleri hep kaldı elimdeCorba tenceresi soyuldu,okadr da dikkat ettik.Kardesiminde soyulmıs hep.Hic tavsiye etmiyırm karaca granitini.
5 senelik çeliklerimi hala kullanıyorm.Ama benimde almam lazım

granit bir hevesle aldım
ama elde yıkama işi beni yoruyor
makinaya atınca soyuluyor
bazen dönüp çelikelr ile yapıyorum

hoşgeldinnn:)
geçmişe baktım ama nerede tartışma olmuş göremedim. konuyu tam bilmediğimden birşey diyemiyorum. gerçi deşmeye de gerek yok. kaldığın yerden güzel paylaşımlarına, aynı samimiyetinle devam etmeni diliyorum lellicim...

sabah çıkarken aynanın önünde 50 kr gördüm, eşime soruyorum alıyimmi diye, üstüne ben 1 tl vereyim de sus diyor bana:)) bu ülkenin başına seni maliye bakanı getirsinler tasarruf ve birikimle 3 ayda toparlanır diyor. çok sıkı maliye politikası uygulanır:) ben napimm, bu forum beni böyle yaptıo topladığım bozuklukları pazar ve ekmek almak için kullanıyorum, iyi oluyor. bu dediğin de kesinlikle doğru. ayrı bir yerde tamamen unutulmuş 1200 tl güzel olurdu

Hadi canim
Hic karacaya bulasmim mi dersin.
bakiyodum arada indirimlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…