Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet canim orayi bilse istemicek beni ama tam cozemedi orayi dukkanlar bitiyor carsi bitiyor kuytu bir yerde.
Yuruyelim dedi bi gun donuste, yolda keske taksiye binseydik yoruldum dedi.
okudan gelip oraya gidiyor kafasi dalgin oluyor.

Esim bu konularda hep sen yaptin sen ettin sen yapiyorsun diyor bana.
Nedenlerini acikladim.
Biraz suratimi astim sonra sebeklik yapti gonlumu almak icin.
Ama kirildim.
Ben niye evladimim ozguvenini kirmak istim ki.
Pekala okula gidip geliyor.
Arkadaslariyla geziye gitti.
Lisede zaten daha istemez yaninda.
Hic bilmedigi etmedigi yer kime guvenip yollim tek.

Allah korusun basina bisi gelse ne olacak ozaman biliyormusun, ee caalismiyordun evdeydin gitseydin onunla der yine suclu ben olurum.

Suan dusunmeden konusuyor.

Kızlar ya üst komşumu çağırmıştım ben izindeyken balkonuma onun bir eşyası düşmüş hem onu verip hemde kahve ikram edecektim. Markete gidip geleyim seni ararım dedim anlaştık. Aradan 10 dk geçti karşı komşum msj atmış sana gelicem diye normalde o tek başına gezmez kankası ile gelirdi içimden bir ses bi terslik var diyor ya hayırlısı tedirgin oldum biraz. Üst komşuyu bi bahane ile ararım seni diyip durdurdum çünkü şuan karşı komşu önemli. Hemen markete gittim 3 market dolaştım 15dk da birinden süt ve krema aldım 6.50 tl ödedim. Birinden domates aldım 4 tl ödedim. A101 den 2 tane 1.5 lt su , ekmek , yoğurt 8,95 tl ödedim

Hayırlar olsun inşallah rabbim evlatlarımızı korusun bende yalnız göndermezdim çocugumu hata birgün sabah götürürken köbek benim etegimden tuttu nasıl çıglıklar atıyoruz bi abi geldi bizi kurtardı sagolsun ben olmasaydım çocugum delirirdi heralde halen köpek görsem çok korkarım etkisinden kurtulamadım

bence tavrını acıkca belli et arkadasım
bazı ınsanlara tane tane neye darıldıgını soylemen gerekiyor
şahsen ben olsam yüzümden tavrımdan hemen anlar karsımdaki, noldu dersede bi kere bile aramadın ben de böyle tavır koyuyorum dersin
ya eller arıyoda insanı en yakınların yapmıyor ayıp etmiş açıkcası

Bosver sen onu bildiğini yap.Testi kırıldıktan sonra ah vah etmemin manası yok aynen..

lellicim hepımızın günahını Rabbim bilir
ben kendımce sana benim bildğim gıybetin tanımını söylim sen ona göre karar ver
eger kişi senin bu konustugunu farzedelim suan duydu hosuna gitmeyen bi konusma ise gıybet oluyor isimli isimsiz vs
benim bildiğim bu
hatta yanlıs olmasın bir hadis okumustum Efendimiz zamanına birinin arkasından ne kadar da uzun boylu dıye konusmuslar, eger o kişi boyunun uzunlugundan memnun degilse bu konusmanız onun için gıybettir buyurmus
bu söyledıklerım hepımız için gecerli tabiki

yanlısım varsa affola..

Lelli bu durumu çok düşünmüşsün o yüzden ruya görmüşsün bence.
Belki eşin oğlunu büyüdü artık gidip gelebilir diye düşünüyor.Ama işte ortalık çok kötü hem orası istanbul bide.Ki kursla caddenin arası da biraz var diyorsun.
Özgüveni niye kırılsın ki zaten okula tek başına gidip geliyormuş.Zaten liseye geçince yalvarsanız da heryere tek başına gitmek ister.
Sen doğru olanı yapıyorsun

iyi yada kötü unutulmuyor
haklısımız

Selamlar

Bu ay bela ayiymis kızlar o yüzden bol bol dua edelim bu ayda ağzımızdan çıkan sizlere dikkat edelim beddua anlamında tutar falan mavi,Allah bazen insan sinirle her şeyi söylüyor

tr_lelli ruyaniz hayra çıksın inşallah bende sizin gibi düşünüyorum babalar bu konuda geniş ne yazikki her yerde bangır bangır bağırıyor çocuklarınızı yanımızdan ayırmayı diye tabi ki bu demek değil çocuğun kendine özgüveni olmasın ama bende olsam senin gibi davranırdı mi bu konuda çocuğumu kendim bırakır alırdım

Aaa bende bursadan...valla özellikle kent meydanı ve çevre semtlerinden ben artık biraz ürküyorum insanları değilmiş bir çirkinlik gelmiş millete çok fazla insan geldi bursaya

Aaa bende bursadan...valla özellikle kent meydanı ve çevre semtlerinden ben artık biraz ürküyorum insanları değilmiş bir çirkinlik gelmiş millete çok fazla insan geldi bursaya

aaa yeğenimde Bursa da
teyze öyle her semtte oturamazsın
biz ondna Balatta yız dedi
her yer çok karma dedi

Aynen ya kötü yeri çok fazla ben evlenip geldim ama hep soğuğum bursaya nilüfer tarafları iyidir...işte benimde birikimdeki hedefim o taraflardan ev almak
orada da yasam cok pahalı ben ihsaniyedeyim bi nebze iyi ama özlüce falan felaket.Yani franchise bi pastane bile orda farklı fiyatlandırma yapıyo.Uzay mesela.Kac defa dedim aynı değil diye yok aynı rakamlar diyolar.Aidatlar 100-120 ben 60 tl veriyorm mesela.

malesef canım bende orda oturuyorum
Kira mı kendi evinz mi cnm?Kiraysa çıkarsınız en azından bi süre sonra..
Osmangazi /Yıldırım bu taraflar da gerçekten belediye calısmıyo.Yani Yıldırımı bi temizleyemediler.Gaspcısı,torbacısı hep orlarda..Allah kötülerden korusun cümlemizi..

İhsaniye beşevler güzel yada görükleyide seviyorum mesela özlüceyi hiç düşünmedim fiyatlar gereksiz uçuk bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…