Küçük Düşün Büyük Olsun!

İhsaniye beşevler güzel yada görükleyide seviyorum mesela özlüceyi hiç düşünmedim fiyatlar gereksiz uçuk bence de
Ben görükleye cok gitmedim ama cok aktiviteli siteler varmış.Güzel rest.flan varmış yani.Ben yüzelsel gezdim orda hep.Sınava falan girince gidiyorduk.

Genel olarak büyükşehir burada gerçekten hiç verimli değil şehir olarak nedense gelişim pek gösteremiyor eski yapıda çok fazla bende osmangazi bu arada

Genel olarak büyükşehir burada gerçekten hiç verimli değil şehir olarak nedense gelişim pek gösteremiyor eski yapıda çok fazla bende osmangazi bu arada
İnsan cok çünkü hınca hınç dolu.Bide Suriyeli faktörü var.Adamlar da haklı.Bi park yapıo 3 günde wclerinin kapı kollarına kadar söküyolar.Maliyet bunlar hep.Gönderemedi sunları bi ülkelerine

Ben görükleye cok gitmedim ama cok aktiviteli siteler varmış.Güzel rest.flan varmış yani.Ben yüzelsel gezdim orda hep.Sınava falan girince gidiyorduk.
Öğrenci yeri olduğu için gerçekten hareketli küçük bir yer ama jersey elinin altında son 2 3 senedir orada da fiyatlar yükseldi merkezinde geçenlerde baktım eski bina olmasına rağmen baya eski hem de 280 000 daire fiyatı

İçine de 200 harcıcan .Öğrenciler kaldığı için evin cılkını çıkarıyorlar

Bugün akşama kıymalı tazsfasulye yaptım.(normalde sade yoaarim ama esim et sever. Azxik ativerdim)

Birazını haşlayıp dolaba attım.

20 liralk koyma almıştım
4 -5 porsiyonluk köfte yuvarladım .
3 porsiyon da yemeklik ayirip strecledim dolaba attım.
Br porsiyon da 6 7 kofte var
Öyle ayarladım.
Tek yapılmaz yanına domates sosu ek bir kuru yemek.
Çok acıkırsak öyle kızartıp yeriz.

Yemeklikleride yuvarlak eş parçalara böldüm kaç yemeklik olsun istersem derece koyup dümdüz yaptım.
Düz ve ince olunca daha kolay çözülüyor.

İnsan cok çünkü hınca hınç dolu.Bide Suriyeli faktörü var.Adamlar da haklı.Bi park yapıo 3 günde wclerinin kapı kollarına kadar söküyolar.Maliyet bunlar hep.Gönderemedi sunları bi ülkelerine
Canım istanbulun çeyreği anca valla çatır çatır yenilendi İstanbul burası neyseki değişti bakalım şimdi yapılacakmı bir şeyler...suriyelilerde ne hikmetse sanki hepsi bursaya geldi

Umarim anlar ama anlamak istemiyior esin.
Ona sorunluluk vermeyerek özguvenini kirdigimi dusunuyor.
Bak hava karardi o cocuk bu saatde nasil gelsin yarim saat yuruyecek
Yada 8dk falan caddeye yurup minubus bekleyecek.

Babamiz at sokaga kafasinda.
Sokakda buyusun ogrensin o koyde dogmus buyumus.
Simdiki zamani oylemi saniyor hala anlamiyorum.

Bende bir dahaki kıyma aldığımda köfte yapıp dolaba atıcam valla her defasında uğraş dur köfte yapıcam diye

Ahh yazsam mi yazmasam mi bilemedim harcamalari :/.

Esime dedim ki telf. senin karta kaydi yine, zaten giren cikanin haddi hesabi yok bana olsun varsin diyo şapşal ya.

10tl taksiye verdim.
55tl peynirci babadan cokelek, tulum, tel peynir ve zeytin aldim.
Sonra lcw gittim.
Ogluma esofman alt ve ust kazak aldim.
Pek bisi yok.
59tl oraya verdim

125tl market tuttu.
muz, domates, üzum, nar, 6lı soda, 1 butun tavuk parcalattim( sadece bu 22 tl), 1 kalip peynir, biskuvi tarzi bisiler aldim karisik.
Aldiklarim bunlar sadece 125tl gitti.
icime oturdu.
ne deterjan var ne bisi.

Valla lazim olmasada keske almasak.
Dun mozaik pasta yapcaktim azicik petubor bile kalmamisti evde hani hep aliriz cayla falan diye.
Kuruyemise hic bakmadin bile alsam oglusum yerdi 50-60tl oraya giderdi artik

Bende bir dahaki kıyma aldığımda köfte yapıp dolaba atıcam valla her defasında uğraş dur köfte yapıcam diye
cok pratik oluyor siddetle tavsiyedir.
Hatta aralarina strec ser birbirinede yapismaz buzlu buzlu cikiyor tık tık.

Bekar var dimi aramizda evlenmeyin cok masraf valla bu ev olaylari.
Ne faturasi bitiyor ne bogazi ne eksigi ne kredisi ne cocugun kitabi eksigi.

yiyin babagizin parasini.
Başüstüne kuzum:))
Zaten şu bdv ye bakali iyice soğudum evlilikten.Ben toz pembe yasıyormuşum ya
Bdv de master yapmakta olan birisi olaraktan Evliliğe HayırrrrEvlenmicem büyük sözü dinlicem

Başüstüne kuzum:))
Zaten şu bdv ye bakali iyice soğudum evlilikten.Ben toz pembe yasıyormuşum ya
Bdv de master yapmakta olan birisi olaraktan Evliliğe HayırrrrEvlenmicem büyük sözü dinlicem
ya evlende bak incele öyle hemen evlenme:)
Bak bakim fatura odermi ?
kaynana nasil.
gorumce varmi

copsuz uzum bul.

ya evlende bak incele öyle hemen evlenme:)
Bak bakim fatura odermi ?
kaynana nasil.
gorumce varmi

copsuz uzum bul.
Anamm düşününce bile yoruldum ya:)Yok ya böyle çok gözell Hem ben evlenirsem herkes evlenir valla:)
Bende bu şans varken kvlerin en cadısı beni bulur:)))
Sonrada hergün sana onlardan ağlayıp başını şişiririm lelli.Yaparım bilirsinSonrada benden kurtulmak için KK yı terk edersin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…