- 21 Ağustos 2015
- 32.164
- 97.647
- 798
- 38
Teyze zenginmiş bacımaaa yeğenimde Bursa da
teyze öyle her semtte oturamazsın
biz ondna Balatta yız dedi
her yer çok karma dedi
Ben görükleye cok gitmedim ama cok aktiviteli siteler varmış.Güzel rest.flan varmış yani.Ben yüzelsel gezdim orda hep.Sınava falan girince gidiyorduk.İhsaniye beşevler güzel yada görükleyide seviyorum mesela özlüceyi hiç düşünmedim fiyatlar gereksiz uçuk bence de
Genel olarak büyükşehir burada gerçekten hiç verimli değil şehir olarak nedense gelişim pek gösteremiyor eski yapıda çok fazla bende osmangazi bu aradaKira mı kendi evinz mi cnm?Kiraysa çıkarsınız en azından bi süre sonra..
Osmangazi /Yıldırım bu taraflar da gerçekten belediye calısmıyo.Yani Yıldırımı bi temizleyemediler.Gaspcısı,torbacısı hep orlarda..Allah kötülerden korusun cümlemizi..
İnsan cok çünkü hınca hınç dolu.Bide Suriyeli faktörü var.Adamlar da haklı.Bi park yapıo 3 günde wclerinin kapı kollarına kadar söküyolar.Maliyet bunlar hep.Gönderemedi sunları bi ülkelerineGenel olarak büyükşehir burada gerçekten hiç verimli değil şehir olarak nedense gelişim pek gösteremiyor eski yapıda çok fazla bende osmangazi bu arada
Öğrenci yeri olduğu için gerçekten hareketli küçük bir yer ama jersey elinin altında son 2 3 senedir orada da fiyatlar yükseldi merkezinde geçenlerde baktım eski bina olmasına rağmen baya eski hem de 280 000 daire fiyatıBen görükleye cok gitmedim ama cok aktiviteli siteler varmış.Güzel rest.flan varmış yani.Ben yüzelsel gezdim orda hep.Sınava falan girince gidiyorduk.
İçine de 200 harcıcan .Öğrenciler kaldığı için evin cılkını çıkarıyorlarÖğrenci yeri olduğu için gerçekten hareketli küçük bir yer ama jersey elinin altında son 2 3 senedir orada da fiyatlar yükseldi merkezinde geçenlerde baktım eski bina olmasına rağmen baya eski hem de 280 000 daire fiyatı
Canım istanbulun çeyreği anca valla çatır çatır yenilendi İstanbul burası neyseki değişti bakalım şimdi yapılacakmı bir şeyler...suriyelilerde ne hikmetse sanki hepsi bursaya geldiİnsan cok çünkü hınca hınç dolu.Bide Suriyeli faktörü var.Adamlar da haklı.Bi park yapıo 3 günde wclerinin kapı kollarına kadar söküyolar.Maliyet bunlar hep.Gönderemedi sunları bi ülkelerine
Tabi canım şöyle bir kırklamak gerekiyor ayrıcaİçine de 200 harcıcan .Öğrenciler kaldığı için evin cılkını çıkarıyorlar
Umarim anlar ama anlamak istemiyior esin.Lelli bu durumu çok düşünmüşsün o yüzden ruya görmüşsün bence.
Belki eşin oğlunu büyüdü artık gidip gelebilir diye düşünüyor.Ama işte ortalık çok kötü hem orası istanbul bide.Ki kursla caddenin arası da biraz var diyorsun.
Özgüveni niye kırılsın ki zaten okula tek başına gidip geliyormuş.Zaten liseye geçince yalvarsanız da heryere tek başına gitmek ister.
Sen doğru olanı yapıyorsun
Babamiz at sokaga kafasinda.Selamlar
Bu ay bela ayiymis kızlar o yüzden bol bol dua edelim bu ayda ağzımızdan çıkan sizlere dikkat edelim beddua anlamında tutar falan mavi,Allah bazen insan sinirle her şeyi söylüyor
tr_lelli ruyaniz hayra çıksın inşallah bende sizin gibi düşünüyorum babalar bu konuda geniş ne yazikki her yerde bangır bangır bağırıyor çocuklarınızı yanımızdan ayırmayı diye tabi ki bu demek değil çocuğun kendine özgüveni olmasın ama bende olsam senin gibi davranırdı mi bu konuda çocuğumu kendim bırakır alırdım
Bende bir dahaki kıyma aldığımda köfte yapıp dolaba atıcam valla her defasında uğraş dur köfte yapıcam diyeBugün akşama kıymalı tazsfasulye yaptım.(normalde sade yoaarim ama esim et sever. Azxik ativerdim)
Birazını haşlayıp dolaba attım.
20 liralk koyma almıştım
4 -5 porsiyonluk köfte yuvarladım .
3 porsiyon da yemeklik ayirip strecledim dolaba attım.
Br porsiyon da 6 7 kofte var
Öyle ayarladım.
Tek yapılmaz yanına domates sosu ek bir kuru yemek.
Çok acıkırsak öyle kızartıp yeriz.
Yemeklikleride yuvarlak eş parçalara böldüm kaç yemeklik olsun istersem derece koyup dümdüz yaptım.
Düz ve ince olunca daha kolay çözülüyor.
Bende bir dahaki kıyma aldığımda köfte yapıp dolaba atıcam valla her defasında uğraş dur köfte yapıcam diye
cok pratik oluyor siddetle tavsiyedir.Bende bir dahaki kıyma aldığımda köfte yapıp dolaba atıcam valla her defasında uğraş dur köfte yapıcam diye
Başüstüne kuzum:))Bekar var dimi aramizda evlenmeyin cok masraf valla bu ev olaylari.
Ne faturasi bitiyor ne bogazi ne eksigi ne kredisi ne cocugun kitabi eksigi.
yiyin babagizin parasini.
ya evlende bak incele öyle hemen evlenme:)Başüstüne kuzum:))
Zaten şu bdv ye bakali iyice soğudum evlilikten.Ben toz pembe yasıyormuşum ya
Bdv de master yapmakta olan birisi olaraktan Evliliğe HayırrrrEvlenmicem büyük sözü dinlicem
Anamm düşününce bile yoruldum ya:)Yok ya böyle çok gözellya evlende bak incele öyle hemen evlenme:)
Bak bakim fatura odermi ?
kaynana nasil.
gorumce varmi
copsuz uzum bul.
Neden koymadınÇok pratik oluyor canım inan. Birde sürekli çözülmesini bekleme derdi yok.
Been içine yumurta ve soğan koymadım
Sadece baharat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?