Tavuk ve peynir dışında hatırı sayılır bişi yok ama yinede 125 tl markete gitmeye korkuyoruz artıkAhh yazsam mi yazmasam mi bilemedim harcamalari :/.
Esime dedim ki telf. senin karta kaydi yine, zaten giren cikanin haddi hesabi yok bana olsun varsin diyoşapşal ya.
10tl taksiye verdim.
55tl peynirci babadan cokelek, tulum, tel peynir ve zeytin aldim.
Sonra lcw gittim.
Ogluma esofman alt ve ust kazak aldim.
Pek bisi yok.
59tl oraya verdim
125tl market tuttu.
muz, domates, üzum, nar, 6lı soda, 1 butun tavuk parcalattim( sadece bu 22 tl), 1 kalip peynir, biskuvi tarzi bisiler aldim karisik.
Aldiklarim bunlar sadece 125tl gitti.
icime oturdu.
ne deterjan var ne bisi.
Valla lazim olmasada keske almasak.
Dun mozaik pasta yapcaktim azicik petubor bile kalmamisti evde hani hep aliriz cayla falan diye.
Kuruyemise hic bakmadin bile alsam oglusum yerdi 50-60tl oraya giderdi artik
Evet ya ben diyorum taze taze yapayım nasıl olsa evdeyim ama zaman yetmiyor gerçekten bazen birdahaki hafta öyle yapayım bizim evde et pek sevilmiyor o yüzden genelde hep kıyma köfte olması gerekcok pratik oluyor siddetle tavsiyedir.
Hatta aralarina strec ser birbirinede yapismaz buzlu buzlu cikiyor tık tık.
Ya aynen köylerde öyle çoluk çocuk sokakta büyüyor ama köyler bu kadar kalabalık deil şimdi köylerde bile it kopuk dolu hiç bir yer eskisi gibi temiz deil sokaklara çoluk çocuk bırakılmıştır ne yazikki en iyisini yapıyorsunuz sonradan aglamakdansa şimdi yorulmak zorluklara katlanmak daha iyiUmarim anlar ama anlamak istemiyior esin.
Ona sorunluluk vermeyerek özguvenini kirdigimi dusunuyor.
Bak hava karardi o cocuk bu saatde nasil gelsin yarim saat yuruyecek
Yada 8dk falan caddeye yurup minubus bekleyecek.
Babamiz at sokaga kafasinda.
Sokakda buyusun ogrensin o koyde dogmus buyumus.
Simdiki zamani oylemi saniyor hala anlamiyorum.
Lelli alemsin yaaAllahimmm oglumun ögretmenini azicik bozmus olabilirim
saat 7 gibi telf caldi.
baktim sadece numara pek acmiyorum zaten kim.ariyor yukledim genelde bilinmeyen nolar cikiyor kime kayitli.
Bunda cikmadi.
Acsammi acmasammi derken actim bir kadin iyi gunler dedi.
Bende iyi aksamlar dedim
Hani aksam ya.
Kadin bi kaldi pardon iyi aksamlar dedi
Ben x'in sinif ogretmeniyim dedi cok utandim.
Yani ben boyle resmi gibi bir ses duyunca dershane reklami Yanlis no falan sandim.
cunku etut merkz.den , dijiturk bisiler ariyolla genelde bakmiyorum.
Ay kadini bi bozdum gibi oldu ya.
Sonra tetanoz asisi yaptirmak istemiyorum diye yollamistik kagidi tek tek donus yapip teyit ediyorlarmis.
Aksam aksam aradim ozur dilerim dedi.
Aiy bi de carsamba toplanti var geleceksiniz dimi dedi.
Evet dedim.
Kadin beni iyi aksamlar yapacak
Hahahaya evlende bak incele öyle hemen evlenme:)
Bak bakim fatura odermi ?
kaynana nasil.
gorumce varmi
copsuz uzum bul.
Benim kuzenim derdiki gidip cocuk esirgeme kurumundan cikan biriyle evlenicem derdi kimsesiz olsun diyeHahaha
Çöpsüz üzüm kulağa hoş geliyor valla
Allah da seni güldürsün
amin canım. .osmangazideyim iki senedir burdayım daha önce İstanbul'daydım eşimin görevi sebebiyleKira mı kendi evinz mi cnm?Kiraysa çıkarsınız en azından bi süre sonra..
Osmangazi /Yıldırım bu taraflar da gerçekten belediye calısmıyo.Yani Yıldırımı bi temizleyemediler.Gaspcısı,torbacısı hep orlarda..Allah kötülerden korusun cümlemizi..
evet ya istanbuldan sonra hiç sevemedim burayı çok eski evler dipdibe..Genel olarak büyükşehir burada gerçekten hiç verimli değil şehir olarak nedense gelişim pek gösteremiyor eski yapıda çok fazla bende osmangazi bu arada
Neden koymadın
seneye kafadan 1-0 maglup basladim anlican.Lelli alemsin yaa
Yok benim lellim hakkından gelir onun:)))seneye kafadan 1-0 maglup basladim anlican.
Kadin toplantida alacak öcunu
Sizi dolandirici sandim dicem.Yok benim lellim hakkından gelir onun:)))
Akşama gündüz diyen dolandırabilir haaSizi dolandirici sandim dicem.
Nebilim aksama gunduz diyen dolandirabilir beni dicem.
aiy o diilde hep bu saatlerde karnim acikiyo
kokorec olsa ne yenirdi beğ
Benimde canım bu saatlerde hep çiğ köfte istiyor yada hamburger yada cipsSizi dolandirici sandim dicem.
Nebilim aksama gunduz diyen dolandirabilir beni dicem.
aiy o diilde hep bu saatlerde karnim acikiyo
kokorec olsa ne yenirdi beğ
İstanbuldan gelmişsin benim gibievet ya istanbuldan sonra hiç sevemedim burayı çok eski evler dipdibe..
Gezmek için iyi olabilir sadece gezmek yaniBursali kizlar ben gezmek icin gitmistim
cumalikizik cok otantik ama ya.
Insanin o sokaklardan hic cikasi gelmiyor.
ulucamide öyle.
uludagi hic sevmedim ama
birde göl vardi sanki adini unuttum. gölyazimiydi resimlik guzel yerlerdi.
Tarihi cinarin meshur meyve salatasida degisik bir ambiyansti.
Doğru olan sizin yaptığınız deil mi bazen bende iyi günler diye biliyorum sonradan utanıyorum düzeltmeye çalışıyorum falan ama yani kasıtlı soylememissinizdir zaten öğretmen de bunu anlar herhaldeseneye kafadan 1-0 maglup basladim anlican.
Kadin toplantida alacak öcunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?