- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Olsun Lellim sağlık olsun da.Sen zulayi eski güzel günlerine çevirirsin.Ben inanıyorum.Bu ara isler kesat bende.
Zula uyku modunda resmen.
Umarim yavas yavas toparlicam.
Allah rahmet eylesn canım Allah razı olsn senden deKızlar slm
Sabah teyzeyi kaybettik..Bugun gittim cenazye..Allah herkese böyle ölüm nasip etsin.3 gün yaatak 4.gün toprak..
Kimselere muhtaç olmadan..
Köye defnedildi.Hastaneye kaldırırlırken demiski,tahta bi kapısı var evde.Kapıyı kapattın ffare girmesin,ben gelemem arttık demişAyy nasıl fena oldm demek içine dogmus..Bide herkes sarılıp ağladı bana kvdemler falan.Hepimiz okadr basında bekledik yardım etmek(dün acilde tuttum ayaklarını falan ,almadılar kimseyi)sana nasip oldu diye..
Allah rahmet eylesin baby mekanı cennet olsunKızlar slm
Sabah teyzeyi kaybettik..Bugun gittim cenazye..Allah herkese böyle ölüm nasip etsin.3 gün yaatak 4.gün toprak..
Kimselere muhtaç olmadan..
Köye defnedildi.Hastaneye kaldırırlırken demiski,tahta bi kapısı var evde.Kapıyı kapattın ffare girmesin,ben gelemem arttık demişAyy nasıl fena oldm demek içine dogmus..Bide herkes sarılıp ağladı bana kvdemler falan.Hepimiz okadr basında bekledik yardım etmek(dün acilde tuttum ayaklarını falan ,almadılar kimseyi)sana nasip oldu diye..
Saolasın cnm AminAllah rahmet eylesin baby mekanı cennet olsun
Saolasın cnmm.
Saolasın canım Aminnbabyloading87 , basiniz sagolsun. Mekani cennet olsun teyzenin.
aklima sey geldi buz kuplerine doldurulurmuyduki acaba.GÜnaydın hanımlarrr
Migren ağrım 4.gün..Gecmiyor asla..Parol iciyorm hafif diye ama o da ise yaramıyor sanırsam
Sabah yaptığım zihnisinir projemden bahsetmek isterim
Evde ıspartadan gelme orijinal gül suyuum vardı,Aralık ta stt dolcak.Napsam dedim.Aklıma camasırlara dökmek geldiMakinayı da bozmayayım diye baktım youtube da yapanlar varmış:)Beyazlara attım 2 kapak yumuşatıcı gözüne
Benim yüzümde kırmızılık sorunu var cildim hassas kuzum,o buz olayı bana olmuyor.Kılcal damarları çıkarıyor ortyaaklima sey geldi buz kuplerine doldurulurmuyduki acaba.
tonik olarak kullanilirdi sanki.
Allah yardımcısı olsun ya cok zorO tek yasayan faturalarini odeyemen abla cikti bugun malesef.
esyalarini satti 2.ele.
Kimin evine nereye gitti bilmem.
Anneme dedim ki sunu varmis bunu varmis falan falan tamamda sahip cikmiyorlarmis iste o da onlarin vicdansizligi siz azicik vicdanlilik yapin kadinin fatura paralarini kesmeyin verin depozitosunu kadindan helallik alin dedim.
Yani anneme diyorum babami razi etsin diye.
faturalari vs dusecek demisti.
Annem asla takilmaz onlara babam aksi.
1tl alir.
Gariban demez.
Bina ici boyandi onun parasi falan vardi verememis.
Ikna olmusta almamis vermis kadinin parasini.
Kadin gitti bugun.
Kadinla pek sohbetim falan olmadi ama insan ve sahip cikilmayan bir kadin.
Ne olursa olsun.
Ben uzuluyordum babamin yaptiklarina.
Annem ikna etmis.
e acma kapama yapildi elektrigi suyu ama uzerine alamadi tekrar evden cikacak diye yan daireden elektrik cekmislerdi kadincagiza.
Ne hayatlar iste.
Saolasın cnm AminnBaşınız sağolsun .Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dün sizlerin kollarında bu gün kara toprakta hiç garantimiz yok ne yazık ki
banada çıkmıştı yazın hangi aydı hatırlmıyorum ama gelmedi banaDenebunu.com dan ekim kutusu kazandım bu sabah:)Aman pek bisey yokmuş ama neyse.Tester dus jeli,tester yumuşatıcı,bir de bulaşık makinası temizleyici:)
Saolasun cnm Aminngünaydınbabyloading87 başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
dün maaşlar yattı krediyi yatrdım kredi kartım 3 tane 1 tanesini kapattırdım ama taksitlerini ödüyorum kasımda bitecek inşallah dün akşam dolapta pırasa vardı onu pişirdim hiç güzel olmadı lastik gibi çiğniyosun yok kopmuyor ilk defa atmıştım bidaha atmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?