Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende bi 4 sene sonraki halimi gordum okuyunca sizi.

Oglum uniyi kazaninca(uzaga giderse) suanki telaselerim yorgunluklarim ah ne pisirsemlerim nasil olur ki.
Kocaman bir sessizlik.
Aynen işte bir koşturmacadaydım okuldu dersaneydi yemekti eşimde olmayınca hepsi bana bakıyodu birden hepsi gidince koca bir boşluk oldu sanki evet yalnızlık çok zormuş bide çocukları özledim arada böyle çok duygulanıyorum geçer inşallah çok sagolun

Kızlar slm
Sabah teyzeyi kaybettik..Bugun gittim cenazye..Allah herkese böyle ölüm nasip etsin.3 gün yaatak 4.gün toprak..
Kimselere muhtaç olmadan..
Köye defnedildi.Hastaneye kaldırırlırken demiski,tahta bi kapısı var evde.Kapıyı kapattın ffare girmesin,ben gelemem arttık demişAyy nasıl fena oldm demek içine dogmus..Bide herkes sarılıp ağladı bana kvdemler falan.Hepimiz okadr basında bekledik yardım etmek(dün acilde tuttum ayaklarını falan ,almadılar kimseyi)sana nasip oldu diye..

yaa Allah rahmet eylesin.
Iste göctü gitti geride kalan hic bisi.
Allah gani gani Rahmet eylesin
Dunya malini arkanda dusunsende neylersin malı mülkü.

yaa Allah rahmet eylesin.
Iste göctü gitti geride kalan hic bisi.
Allah gani gani Rahmet eylesin
Dunya malini arkanda dusunsende neylersin malı mülkü.
Amin canım aynen öyle..
Teyzenin cocugu yoktu ,3 doğum yapmış 5 er gün yasamıs hepsi vefat etmiş.Cocuklarına kavuştu.
Ve inanır mısınız kızlar mezarlıkta beyaz kelebekler gördük hep.Herkes çocukları geldi bak dedi.Tüylerimiz diken diken oldu.Tirilye ye gömüldü tepeye deli bi rüzgar var,o kelebekler nerden cıktı herkes sok oldu..Allah gani gani rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.
Dediğiniz gibi Allah herkese böyle ölüm nasip etsin.Kimseye muhtaç etmesin.

valla o rüzgara kelebek nasıl gelmiş. tirilye fena eser
allah rahmet eylesin

bizde hafta sonu dayıma mevlüt yaptık
yan komşusunun evine geçtik sığmayıncca
komşu 2 yıl önce ölmüş
kimsesi yok
ev öyle kalmış
kadıncağızın evini böyle mübarek işler için açıp kullanıyor eş dost
dedim öldü ama hayrı devam ediyor vala.

Ne guzel bisi dimi olenin arkasindan böyle anilmasi.
Yani Guzel anmak..

Öyle bir esmekki öörtü var kafamda üstünde hırkamın kapsonu dondumm..
Bak ölmüş ama hala hayrını yapıyor ne güzel..Allahım tüm ölmüşlerimize gani gani rahmet eylesin...
Tek gerçek...

O tek yasayan faturalarini odeyemen abla cikti bugun malesef.
esyalarini satti 2.ele.
Kimin evine nereye gitti bilmem.
Anneme dedim ki sunu varmis bunu varmis falan falan tamamda sahip cikmiyorlarmis iste o da onlarin vicdansizligi siz azicik vicdanlilik yapin kadinin fatura paralarini kesmeyin verin depozitosunu kadindan helallik alin dedim.
Yani anneme diyorum babami razi etsin diye.

faturalari vs dusecek demisti.
Annem asla takilmaz onlara babam aksi.
1tl alir.
Gariban demez.
Bina ici boyandi onun parasi falan vardi verememis.

Ikna olmusta almamis vermis kadinin parasini.

Kadin gitti bugun.
Kadinla pek sohbetim falan olmadi ama insan ve sahip cikilmayan bir kadin.
Ne olursa olsun.

Ben uzuluyordum babamin yaptiklarina.
Annem ikna etmis.
e acma kapama yapildi elektrigi suyu ama uzerine alamadi tekrar evden cikacak diye yan daireden elektrik cekmislerdi kadincagiza.

Ne hayatlar iste.

Dediğin gibi Lellim ne hayatlar var malesef .Allah zorda olan herkesin yardımcısı olsun.Kimseye muhtaç etmesin.Çok zor.

Başınız sağolsun .Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dün sizlerin kollarında bu gün kara toprakta hiç garantimiz yok ne yazık ki

Halimize binlerce şükür sahip çıkan ikiz var iyi kötü paramız var aşımız ekmeğimiz var her markete gittiğimde pazara gittiğimde sukrederim varda alıyorum alamayanlar ne yapsın diye yine teyze sizin orada kalacak kadar imkanı varmış sokakta olan aç olan o kadar çok insan varlığının rabbim yardım etsin inşallah

Babanıza da iman nasip eylesin rabbim inşallah

Allah rahmet eylesin başınız sagolsun

amin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Kalanlara sabır versin

Tesbihimi alip kenara ilisebilirim.
Yemek verdim erbaslara
ihlamur verdim az sonrada nar ayiklarim.
20tl aldim esimden.
Bisi almicam harcamicam yani zulama siftah olsun can olsun kurudu zavalli :)
Allah bereket versin kuzum. Zulan dolsun taşsın inş.
Senden zula lafını duymayı özlemişim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…