Küçük Düşün Büyük Olsun!

Rabbim hepimize yardım etsin inşallah gerçekten çok zor Allah'tan kira falan odemiyirum yoksa mümkün değil
Kesinlikle katiliyorum.
Her ay 1.500tl kira odeyen cevremde insanlar var.
1 ev kredisi neredeyse.
zaten muhitimin piyasasida boyle 1.300-1.500 iyi bir ev.
Bizim bina 40 senelik burada bile 2.3.katlar 1000tl.
girisler 700 ama kucukler.
Allah yardimcilari olsun.
Cok sukur kira vermiyoruz canimizin istedigini alabiliyoruz.

dolarda beklenti seviye 5,60- 5,50 max
snr çıkış öngörülüyor
dusse diye bekliyorum bende.
cunku 30bintl dolar almayi dusunuyorum.
Ve uzun vadede olacagi icin kazandirir diye dusunduk.
Tamamen oglumun unisi icin ya da yazlik alirsak diye hep dusuncemiz.
Almak icin iyi zamanmi diyorsun.

Aynen öyle ne yazikki benim oturduğum semtte de kiralar 1500 benim oturduğum yerde 20 senelik ve en ucuz 1000 TL hem kira ödeyip hem geçinmek mümkün değil çok şükür halimize bin şükür rabbim kira ödeyenlere yardım etsin inşallah hem kira ödeyip hem çocuk okutanlara daha çok yardım etsin ekmek aslanın ağzında değil midesinde ne yazikki
Kazanırken zor harcanırken bir saatte harcanıyor gerçekten üzülüyorum artık ne olacak nasıl olacak böyle bilmiyorum

dusse diye bekliyorum bende.
cunku 30bintl dolar almayi dusunuyorum.
Ve uzun vadede olacagi icin kazandirir diye dusunduk.
Tamamen oglumun unisi icin ya da yazlik alirsak diye hep dusuncemiz.
Almak icin iyi zamanmi diyorsun.

bize gelen bilgi 5,60 5,50 düşer
alacaksan o seviyeden gir dediler..
toplantıda sordum özelikle

öyle gercekden.
paranin degeri kalmadi.
100tl bi bozduruyorsun gidiyor.
zaten 1 teneke yag 6kg deterjan alsan gitti 80tl.

öyle gercekden.
paranin degeri kalmadi.
100tl bi bozduruyorsun gidiyor.
zaten 1 teneke yag 6kg deterjan alsan gitti 80tl.
Hemde hiç kalmadı rabbim yardımcımız olsun 20 liraya 30 liraya bütün pazarımi görüp gelirdim şimdi öyle mi domates salatalık ve muza veriyorum bu parayı adam akıllı pazar görmeye kalksan sebzesiyle meyvesi ile yesilliyiyle 100 TL'den aşağı goremiyorsun

Önceden sadece etin fiyatı pahaliydi. Şimdi meyve sebze bile çok pahalı. Yanı domatesin kilosu bile burda 6 7 lira.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Kızlar

Faizler yükseldi diye duyuyordum ama bu kadarını beklemiyordum.

3 yıl önce çektiğimiz krediyi şimdi çeksek diye hesapladım ve şok oldum resmen.

48 bin çekmiştik o zaman faiziyle 89 bin ödüyoruz.Simdi çekseymişiz 150 bin ve aylık taksidini de nerdeyse 900 lira daha fazla odicekmisiz.

Şimdi buna çok diyoruz evet gerçekten öyle ama ileriki yıllarda daha da artar. Her zaman için alınmış alınmıştır bana göre.

Millet ne yapsın nasıl ev bark sahibi olsun mümkün mü 100000 krediye 295 bin ödüyorsunuz iki katı yani böyle hesap edince falan karalar bağlıyorum vallahi İstanbul'dan ev almak bana hayal memleketten ev almak istiyorum orada da iş yok emekli olup gitsek 65 yaşında emekli olacak eşim afedersiniz ne yapsak iki ucu ... değnek doluya koyuyoruz dolmuyor boşa koyuyoruz almıyor

Son düzenleme:
sen yazınca ben de baktım sımdı
2017 eylül ayında cektik
çok fazlada olmadı yani
55bin cektik 30ay 68bin ödemek üzere 2262taksit
şimdi çekseydik 87bin ödeyecekmişiz 2893taksit
20bin tl artmıs yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…