Haklısınız öyle. Hele istanbul daha da zor.Millet ne yapsın nasıl ev bark sahibi olsun mümkün mü 100000 krediye 295 bin ödüyorsunuz iki katı yani böyle hesapladı koca falan karalar bağlıyorum vallahi İstanbul'dan ev almak bana hayal memleketten ev almak istiyorum orada da iş yok emekli olup gitsek 65 yaşında emekli olacak eşim afedersiniz ne yapsak iki ucu ... Değnek dokuya koyuyoruz dönüyor boşa koyuyoruz almıyor
Aynen öyle yine de çok şükür bin şükürHaklısınız öyle. Hele istanbul daha da zor.
Ev almak için çok peşinat gerekiyor onu da bu pahalilikta nasıl biriktireceksin.
Zaten o kadar çok faiz ödeniyor ki evin fiyatıni yıllar sonra ancak karşılıyor.
Hayat çok zor gerçekten.
Aynen öyle yine de çok şükür bin şükür
Ben de eve gelir gelmez duş almayı seviyorum direk ev kiyafetlerimi giyiyor öyle işe girisiyorum.akşama bamya + makarna var
gidince hemen duşa girmeyi planlıyorum
yemek var
zaman kaybetmeyim
duş ardan çıksın
akşam yorgun duşa girmek zor oluyor zaten
Malesef öyle.İnsanlar nasıl ev alsın eskidenmiş 10000e 160bin faiz ödüyorsun 300 400den aşağı ev yok olan yerler sıkıntılı büyük şehirde
Herkesin aldığı belli maaşlar ortada
faiz haram gunah derler Herkesi resmen soyup sogana ceviriyolar.Kızlar
Faizler yükseldi diye duyuyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
3 yıl önce çektiğimiz krediyi şimdi çeksek diye hesapladım ve şok oldum resmen.
48 bin çekmiştik o zaman faiziyle 89 bin ödüyoruz.Simdi çekseymişiz 150 bin ve aylık taksidini de nerdeyse 900 lira daha fazla odicekmisiz.
Şimdi buna çok diyoruz evet gerçekten öyle ama ileriki yıllarda daha da artar. Her zaman için alınmış alınmıştır bana göre.
Ben de eve gelir gelmez duş almayı seviyorum direk ev kiyafetlerimi giyiyor öyle işe girisiyorum.
Duş benimde en sevdigim.su yorgunluğu da alıyor
hafta içi zor oluyor
Insaata cok yuklenildi ya.
Oradan kazanc saglandi onunda iyiye gitmedigi soyleniyor gerek faizler gerek insanlarin alma imkanlari.
peki ne olacak simdi.
Yapilan evler satilamayan evler vs vs.
Biz de ağustos eylül aylarında bolca harcadığımız için bu ay sıkıştık maddi olarak
E vergi diliminden dolayı da düşüş oluyor maaşlarda.
Kasim ayı daha iyi olur inş
Duş benimde en sevdigim.
Balik gibiyim.
Bi de sicak severim sanki butun agrilarim geciyor sicak dusla.
Benim memleketim iç anadolunun inşaat açısından en büyüğü yatırımlar şu bu . Babamda zaten inşaatla ilgili bir iş yapıyordu taşerondu. Orada bile işler yolunda değil bir sürü müteahhit battı . Hiç batmaz dediklerimiz gitti babam 1 trilyon batırıyordu öyle zor kurtardılar ki . Arkadaşım aynı adamda 600 bin tl batırdı çok üzücüInsaata cok yuklenildi ya.
Oradan kazanc saglandi onunda iyiye gitmedigi soyleniyor gerek faizler gerek insanlarin alma imkanlari.
peki ne olacak simdi.
Yapilan evler satilamayan evler vs vs.
Aynen kuzum.Hem haram diyorlar hem kat kat fazlasını alıyorlar bizlerden.Malesef öyle.
Bir ev bile almaya kalkilsa sanirim omur boyu kredi odemek zorunda kalinir.
faiz haram gunah derler Herkesi resmen soyup sogana ceviriyolar.
Hic fazileri dusurelim millet magdur olmasin zaten kazandiklari 3 kurusu dusunmuyorlar.Aynen kuzum.Hem haram diyorlar hem kat kat fazlasını alıyorlar bizlerden.
Zaten kredisiz mal mülk sahibi olunmaz ki bu devirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?