Küçük Düşün Büyük Olsun!

Haklısınız öyle. Hele istanbul daha da zor.
Ev almak için çok peşinat gerekiyor onu da bu pahalilikta nasıl biriktireceksin.
Zaten o kadar çok faiz ödeniyor ki evin fiyatıni yıllar sonra ancak karşılıyor.
Hayat çok zor gerçekten.

Aynen öyle yine de çok şükür bin şükür

benimde bu yıldan 6 gün iznim kaldı
4 gün kasım ayına 2 günde aralığa girdim
kar kış olunca evde dinlenirim
oğlumda yatar uyur diye düşündüm
biraz yorulmaya dabaşladım valla
bizde o yıl kazanılan izinler aralık 31 e kadar kullanmak zorunlu.
öyle olunca parçaladım hep
2 hafta eylül 1 hafta mart
6 günde kışa ayırdım
diyorum ki hatta bu yıl ocak'da da 3 gün giriyim
ol izin olsun :)

İnsanlar nasıl ev alsın eskidenmiş 10000e 160bin faiz ödüyorsun 300 400den aşağı ev yok olan yerler sıkıntılı büyük şehirde
Herkesin aldığı belli maaşlar ortada
Malesef öyle.
Bir ev bile almaya kalkilsa sanirim omur boyu kredi odemek zorunda kalinir.
faiz haram gunah derler Herkesi resmen soyup sogana ceviriyolar.

Temizlik yaptım yarın misafirim gelecek akşam yemekte yaptım menüdeki domates çorbası , bamya pirinç pilavı , yeşil salata turşu Rus salatası var . Akşam dışarı çıkacağız eşim dışarıda yiyelim dedi ben boşver dedim. Misafirimiz gelecek haftalık bütçeyi aşmak istemiyorum onları da kaliteli ağırlamak istiyorum. Krediye bende baktım konut kredisi çekmiştik 70 bin tl. 36 ay vadeli 2250 tl geri ödemeli . Şimdi ise aynı şekilde çeksem aylık 2786 tl aylık ödemeli 102 bin tl ye mal oluyor çok fena bir rakam. Allahım çok şükür evimizi aldık arabamızı yükselttik. Sağlıklı yiyoruz tatile gidiyoruz . Allah olmayanlara nasip etsin ne kadar şükür edilse az

Insaata cok yuklenildi ya.
Oradan kazanc saglandi onunda iyiye gitmedigi soyleniyor gerek faizler gerek insanlarin alma imkanlari.
peki ne olacak simdi.
Yapilan evler satilamayan evler vs vs.
Benim memleketim iç anadolunun inşaat açısından en büyüğü yatırımlar şu bu . Babamda zaten inşaatla ilgili bir iş yapıyordu taşerondu. Orada bile işler yolunda değil bir sürü müteahhit battı . Hiç batmaz dediklerimiz gitti babam 1 trilyon batırıyordu öyle zor kurtardılar ki . Arkadaşım aynı adamda 600 bin tl batırdı çok üzücü

Malesef öyle.
Bir ev bile almaya kalkilsa sanirim omur boyu kredi odemek zorunda kalinir.

faiz haram gunah derler Herkesi resmen soyup sogana ceviriyolar.
Aynen kuzum.Hem haram diyorlar hem kat kat fazlasını alıyorlar bizlerden.
Zaten kredisiz mal mülk sahibi olunmaz ki bu devirde

Aynen kuzum.Hem haram diyorlar hem kat kat fazlasını alıyorlar bizlerden.
Zaten kredisiz mal mülk sahibi olunmaz ki bu devirde
Hic fazileri dusurelim millet magdur olmasin zaten kazandiklari 3 kurusu dusunmuyorlar.
Millet ev sahibi olamasin mi istiyorlar anlamiyorum.
Sanki Halk fakirlessin alamasin zor durumda kalsin diye bir gayret var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…