Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde geçen nisan da çekmiştik ihtiyaç kredisi 1.30 dan paramız durmasın 1+1 de olsa alalım dedik iyiki almışız alınmış alınmıştır herzaman
Şuan kiradayız uygun kiramız ilçede olduğumuz için ama en azından 1+1 de olsa uşaktan alabildik diye sevinir durumdayım inş burdaki arsamıza ev yapabiliriz
Aslında ilk arsaya ev yaptıracaktık ama fiyat bizi aşınca apartta olsa büyükşehirden alıp kiraya verelim dedk
Şimdide betonmuş demirmiş pahalılandı dahada arttı inş yapabiliriz endişeliyim

Bilmiyorum farkında mısınız ama artık İstanbul'dan gic başladı önce millet İstanbul'a hiç ediyordu şimdi millet İstanbul'dan gidiyor bu ara çevremde çok duyuyorum gideni gideceğim diyeni hayat pahalı şartlar zor

Bizde geçen ay çektik 12 bin 18 ay vadeli 17 bin ödeyeceğiz 910 TL bende hesaplıyorum 100 bin kredi çeksem 295 bin odeyecegiz 10 sene de oda 2600 TL taksitle benim gelirim zaten 2400 TL her halükarda eksideyim yani her neyse Allah'tan memleketimiz var

Bilmiyorum farkında mısınız ama artık İstanbul'dan goc başladı önce millet İstanbul'a göç ediyordu şimdi millet İstanbul'dan gidiyor bu ara çevremde çok duyuyorum gideni gideceğim diyeni hayat pahalı şartlar zor

Bizde geçen ay çektik 12 bin 18 ay vadeli 17 bin ödeyeceğiz 910 TL bende hesaplıyorum 100 bin kredi çeksem 295 bin odeyecegiz 10 sene de oda 2600 TL taksitle benim gelirim zaten 2400 TL her halükarda eksideyim yani her neyse Allah'tan memleketimiz var

Dun haberlerde firincilari izledimde ekmek 1tl olursa ekmek yapmicaz kapaticaz diyorlar
Adamlar hakli
Adamlara unu pahali pahali satin naapsin
isci parasi odunu elektrigi emegi dukkan kirasi vergisi.
Una zam yapmayin ozaman.

Dun haberlerde firincilari izledimde ekmek 1tl olursa ekmek yapmicaz kapaticaz diyorlar
Adamlar hakli
iaci parasi odunu elektrigi emegi dukkan kirasi vergisi.
Una zam yapmayin ozaman.
Tabi ki haklı biz hep kendi tarafımızdan düşünüyoruz aslında pazarcılar bile öyle deil mi adam halden nasıl alırsa bizlere öyle satıyor benim memleketimde süt 2 lira İstanbul'da 4 liraya alıyoruz farka bakın

Babamlar istanbulda agustosta tatile geldiler bime girmiş fiyatlarda 50 kruş fark görmüş çalışana sormuş olabilir demiş
Babam ist burdan ucuz burası daha pahalı diyodu bize
Bende anlamadım bim sonuçta her yerde fiyat aynı olması lazım değil mi yani

Adamlar hakli
Una zam yapmayin ozaman.
Kuzum buğdayda ithal gelcekmis ekmeğin fiyatına böylece zam gelmeyecekmiş
Ben haberlerin yalancısıyım onlar öyle diyolla
Yorum yapmayim mapus damlarından yeni geldim ben

Kuzum buğdayda ithal gelcekmis ekmeğin fiyatına böylece zam gelmeyecekmiş
Ben haberlerin yalancısıyım onlar öyle diyolla
Yorum yapmayim mapus damlarından yeni geldim ben
Kendimi ithal ettiresim geldi soyle hollandalara dogru.
instada hollandada yasayan ablalari gordukce heves ettim.
heryer yesillik.

Adamlar hakli
Una zam yapmayin ozaman.
Ay dün sok oldm tambugday unu aldım kendme migrosta kasa da 1 kilo un 7.5 tl.A101 de 2 kilosu okadr.İnanılmaz zam gelmş

indirim oluyorda fiyat farkini bilemedim ki olurmu.

Bizimde memeleketde köypazari denen ayri pazar kurarlar orasi kazik olur.
Birde bir yerde turk kahvesini 9tl icmistik cok oturmustu be.
alti ustu köy yahu zaten kimsede olmaya bir mekandi kadin direk gunun hasilatini bize kitledi.
Normalde her yerde 5tl iciyorduk.
2tl cayin fiyati.
tostda 7tl idi.
ama 1 tabak mantiyi 15tl satiyorlar. Doyurmuyorda.

Yalnız o İstanbıldan Bodrum falan kaçanlara aşırı uyuzum.İcine ettiler bütün sahil kenarlarınınBodrum küçük İstanbul suan.Git köyüne madem kacacaksın

Yalnız o İstanbıldan Bodrum falan kaçanlara aşırı uyuzum.İcine ettiler bütün sahil kenarlarınınBodrum küçük İstanbul suan.Git köyüne madem kacacaksın
Biz bir eseklik ettik kusadasinda aksam yemekden sonra otelden cikalimda bir etrafi gezelim dedik.
Geri nasil donduk odaya girince nasil ohh cektik anlatamam.
Kalabalikdan fenalik gecirdim.
Bayilcaktim.
Esime dedim nolur geri donelim lutfen.
Esim normalde kalabalikda falan rahatsiz olmaz sevmeyen benimdir hep o bile bu ne bee kac kac kac dedi.
o kadar insan nerden gelmis toplanmis.
hep cakma urunler dolu magzalar.
sacma sapan insanlar.
ayy cesmede de cikmistik bukadar bunalmamistim.
Daha elit daha nezih daha sakindi.
Bodrum barlarsokagi denen yerde öyle fena kalabalikdi.
Herkes dugune gider gibi :)

Iyiki sanatci unlu neyim degilim.
Magazine benden malzeme cikmazdi silinir giderdim anasini satim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…