- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Canım kaynamaya başlayınca kısmak lazım ocağıKızlar ilk defa düdüklü tencere kullanıyorum.
Siyah plastik yer ile su metal yerden buhar ve su çıktığı için korktum.
Çıkması normal mi.
Kapattım altını. Buhar boşaltma kısmı açık olmasına rağmen oradan cikiyodu.
Hiç duymadım karaoğlan kahvesiniKahveden konuşulmuş ben normalde eskiden beri kahve çok sevmezdim sonra eşimve ailesinden dolayı biraz biras içmeye başladım
Bizim burda meşhur karaoğlan kahvesi var
Normalde kahveler acı gelirdi ama içerdim
Bu karaoğlan kahvesi daha yumuşak ve çok güzel severek içiyorum
Dün pazardan kaynanam süt almış kaynattmıştım akşam
Birer kupa içtik kalanıyla kıbrıs tatlısı yaptım şimdi
İlk defa yapıyorum bu tatlıyı inş becerebilmişimdir güzel olmuştur
Evet ananem bana derdi çocugun olmaz senin nasıl 3 ay sonra reglmiş derdibal bende alabilirim.
Bizimkiler ihlamura kata kata bitirdiler 1 kavanozu
kibris tatlisi efsanedir.
Ben cok seviyorum eline saglik.
iste 1 hurafe daha curudu.
Boyle duzensiz regl olaninda cocugu olmaz derlerdi.
Bak hep boyle safsatalarla kandirmislar herkesi.
Evet markası karaoğlan çok güzel bi kahve yumuşak içimi sert değilHiç duymadım karaoğlan kahvesini
Markası mı acaba
Dibek kahvesi, osmanlı kahvesi biliyorum da
Allah bagıslasın ınsAllah darısı bızlere hayırlı zamandaRabbim bebek isteyen hak eden herkese nasip etsin inşallah kucaklarinizi tez zamanda doldurdum bilirim o psikolojiyi bende aşılama olacağım ay hamile kaldım çünkü iğnelerini bile almıştım 300 lira vermistim kullanmadan çöp oldu gitti verecek kimsede bulamadım Allah'ıma bin şükür çok şükür o psikolojiyi yaşamadan evladımı verdi bana sizlere de nasip etsin rabbim inşallah her duam da dua ederim olmayanlarada nasıp et diye bende çok kafama takardim hele birde etrafın baskısı yokmu her memlekete gittiğimde ağlardim yaptirmadigim test kalmadı hormon testleri rahim filmi beyin mr bile çekildim ne kadar kafaya takılırsa o kadar zorlaşıyor gerçekten bana böyle dediler mi kızarsın kendi kendime demesi kolay diye ne zamanki kafamdan attım unuttum düğünlere derneklere gittim tatillere gittim ondan sonra oldu umudumu kestiğini zamanda geldi Minigim bana hatta 6 tane gebelik testi yapmıştım inanmamıştim ne zaman kalp atışlarını duydum o zaman inandım diyeceğim o ki oluyor ya gerçekten
Canım kaynamaya başlayınca kısmak lazım ocağı
Buna rağmen yoğun buhar çıkıyorsa küçük ocağa alıyorum.
Modele göre uygulama farklı olur mu bilemiyorum ama genel olarak böyle olması lazım diye biliyorum
Aminnn insallahAllah bagıslasın ınsAllah darısı bızlere hayırlı zamanda
Hayali bile güzel kendimi birden elma bahçesinin içinde gördümmahh bahcem olsa dikmezsem nolim.
Kafamdakiler.
biber, domates, patlican, visne, bogurtlen(asili), nane, maydanoz, cilek(recellik)
salcalik, kozlemelik, recellik en az 10 kavanoz cikacak kadar dikerim.
naneleride kuruturum.
Hatta meyve agaci elma , armut, kayisi falanda dikerim. Hem yemelik hem komposto yaparim.
Tutmayin kucuk enisteyi
heidi gibi salin beni.
Su miktarını fazla koydunmu öyle çıkıyor yüksek ateştede çıkar diye biliyorum canım dikat etKızlar ilk defa düdüklü tencere kullanıyorum.
Siyah plastik yer ile su metal yerden buhar ve su çıktığı için korktum.
Çıkması normal mi.
Kapattım altını. Buhar boşaltma kısmı açık olmasına rağmen oradan cikiyodu.
Yaa esimede diyorum.Hayali bile güzel kendimi birden elma bahçesinin içinde gördümm
cok sanslisin yaa ne guzel.Memleket konusunda en şanslı benim galiba her şeyim gelir çok şükür toprakta ne biterse yarisi bize gelir reçeller kompostolar kaysi kurusu yoğur tereyag meyvesi falan memlekete gittiğimde annem koca bir poşet soğan koymuştu koca bir kova oldu 3 aydır o soğanı tüketiyorum mesela
Bu yüzden memleketimde olup yetiştirmeyi çok istiyorum hayirlisi
İmkan olsa da paylaşan sizlerle burada ki komşularına getirince tadımlık veriyorum bayılıyorlar mis gibi diyecok sanslisin yaa ne guzel.
Bereketli olsun insallah
Beni de salsınlar valla ama ben illa 2_3ceviz ağacı,2vişne istiyorum.daha fasulye,domates,biber,patlıcan,nane,soğan,sarımsak,asma,maydanoz,ya birde olsada incir ağacım olsa.çocukken bahçemizde vardı incir nasıl güzel balları akardı resmen..ahh bahcem olsa dikmezsem nolim.
Kafamdakiler.
biber, domates, patlican, visne, bogurtlen(asili), nane, maydanoz, cilek(recellik)
salcalik, kozlemelik, recellik en az 10 kavanoz cikacak kadar dikerim.
naneleride kuruturum.
Hatta meyve agaci elma , armut, kayisi falanda dikerim. Hem yemelik hem komposto yaparim.
Tutmayin kucuk enisteyi
heidi gibi salin beni.
NerelisinizMemleket konusunda en şanslı benim galiba her şeyim gelir çok şükür toprakta ne biterse yarisi bize gelir reçeller kompostolar kaysi kurusu yoğur tereyag meyvesi falan memlekete gittiğimde annem koca bir poşet soğan koymuştu koca bir kova oldu 3 aydır o soğanı tüketiyorum mesela
Bu yüzden memleketimde olup yetiştirmeyi çok istiyorum hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?