Gidemedim malesefMigrostan almadınızmı biz ordan stokladık
Nettede guvenemiyorum kuzu ya.Doğru bulamadiysan netten alabilirsin
Şimdi baktım da gratisin online alışverişi yokmuş ya.Gidemedim malesef
Nettede guvenemiyorum kuzu ya.
Bana sahte falan bisi yollarlar sac mac kalmaz mazallah sonra :)
Bana da 83 gelmiş fırından ötürü,sabah tencere de kek yaptım90tl elektrik faturam geldi bu ne yaw derken esim ve oglum iyi gelmis dediler.
Oglum diyoki anne tvler pc firin hepsi calisiyor normal dedi.
Bu cocuk artik annesiyle her muhabbeti yapiyor sipa.
Haklilar bu sefer.
ütü mikrodalga firin kettle tvler pc her gun supurge aciliyor.
Gratis diyince aklıma dus jeli geliyorGünaydın kızlar
Gratiste 19 20 ekim tarihlerinde gratis kartlilara tüm ürünlerde %50 indirim varmış
Allah kolaylık versin okurken ben yorruldım:)Günaydın bayanlar mutlaka okuyorum sizleri ama bitürlü yazamıyorum bu sene zor yetişiyorum herşeye büyük kızım 5. Sınıfa başladı bide ingilizce ağırlıklı sınıfı kazandı onunla öyle uğraşıyoruz küçük kızımda 1. Sınıfa başladı onunla da elalar laleler diye diye uğraşıyoruz sabah bi kalkıyorum yatana kadar koşturuyorum kahvaltı yaptırıyorum ikisinı de okula ben bırakıyorum yürüyoruz daha bu havalarda arabayla gitmeyelim diye yağmur yok soğuk yok yazık günah benzine gaza öğlene kadar temizlik yapıp yemek hazırlıyorum kızları okuldan almaya gidiyorum eşimde geliyor yemek yiyip tekrar okula götürüyorum gelip oglen bulaşığıni toplayıp akşam yemeği yapıyorum 14.30 da küçük kızı almaya gidiyorum onu eve getirip o dinlenirken 15.30 da büyüğü almaya gidiyorum onu getiriyorum onlar biraz dinleniyor bende iş falan varsa onları hallediyorum sonra derslere başlıyoruz babaları gelene kadar bitirip akşam yemeği yeniyor çay içiliyor mutfağı topla yat günler yoğun geçiyor bide haftaya kayınvalidemler gelicek 8-10 gün bizdeler nasıl yetişicem bilmiyorum hasta olmaktan korkuyorum vallah hasta olursam herşey karışır
Çok teşekkürler 8 10 kere gidip geldigim okula vallahAllah kolaylık versin okurken ben yorruldım:)
Canım baya maraton gibi gidiyosun geliyorsun yürüyorsun.Günaydın bayanlar mutlaka okuyorum sizleri ama bitürlü yazamıyorum bu sene zor yetişiyorum herşeye büyük kızım 5. Sınıfa başladı bide ingilizce ağırlıklı sınıfı kazandı onunla öyle uğraşıyoruz küçük kızımda 1. Sınıfa başladı onunla da elalar laleler diye diye uğraşıyoruz sabah bi kalkıyorum yatana kadar koşturuyorum kahvaltı yaptırıyorum ikisinı de okula ben bırakıyorum yürüyoruz daha bu havalarda arabayla gitmeyelim diye yağmur yok soğuk yok yazık günah benzine gaza öğlene kadar temizlik yapıp yemek hazırlıyorum kızları okuldan almaya gidiyorum eşimde geliyor yemek yiyip tekrar okula götürüyorum gelip oglen bulaşığıni toplayıp akşam yemeği yapıyorum 14.30 da küçük kızı almaya gidiyorum onu eve getirip o dinlenirken 15.30 da büyüğü almaya gidiyorum onu getiriyorum onlar biraz dinleniyor bende iş falan varsa onları hallediyorum sonra derslere başlıyoruz babaları gelene kadar bitirip akşam yemeği yeniyor çay içiliyor mutfağı topla yat günler yoğun geçiyor bide haftaya kayınvalidemler gelicek 8-10 gün bizdeler nasıl yetişicem bilmiyorum hasta olmaktan korkuyorum vallah hasta olursam herşey karışır
Ben öyle ciftciler gibi yapip beceremem ne ettin :)GÜnaydın hanımlarr
Hayırlı cumalarr
Valla hayallerinizi yıkmak istemem ama bahçecilik cok zor.Gercekten ilaçsız hormonsuz yapana helal olsun.
Nisanda başlıyor ekimler.Mayısda bi dolu vurdu bu sene hopp 1 ayın emeği cöp.Bezelyelerimiz hep doluda gitti.Bak kasım geldi hala babamlar ekior,topluyr.1 yaz bahçede çalışıyorsun resmen.Ben Allah geçinden versin öğrenin diyorm esime.Yarın babam olmayınca hazır gökten yağmıcak bu isler..
Evet dalından cok güzel tazecik ama inanılmaz zor.Ben emeklilik de sahil kenarına yerleşeyim istiyırmElim ayağım zor tutcak muhtemelen,bide o bahçede is yaparsam gömün beni suraya derim
2 ceviz ağacı var 1 çuval ceviz ya çıkıyor ya çıkmıyor.Cünkü insanlar girip topluyor.Geecen komsuya misafr gelmiş.Babama demiş senin domateslerden az topladılar helal et.Helal olsun demiş o da.Ama az dediği nasıl bir az sa ,bir domates bırakmamışlar.Babasının tarlası gibi girmişBabam tohumluk zor ayırdım nasıl misafirmiş bu dedi.
Ben tek cocukla yoruluyorum okulu ozel dersi yemek ev isiGünaydın bayanlar mutlaka okuyorum sizleri ama bitürlü yazamıyorum bu sene zor yetişiyorum herşeye büyük kızım 5. Sınıfa başladı bide ingilizce ağırlıklı sınıfı kazandı onunla öyle uğraşıyoruz küçük kızımda 1. Sınıfa başladı onunla da elalar laleler diye diye uğraşıyoruz sabah bi kalkıyorum yatana kadar koşturuyorum kahvaltı yaptırıyorum ikisinı de okula ben bırakıyorum yürüyoruz daha bu havalarda arabayla gitmeyelim diye yağmur yok soğuk yok yazık günah benzine gaza öğlene kadar temizlik yapıp yemek hazırlıyorum kızları okuldan almaya gidiyorum eşimde geliyor yemek yiyip tekrar okula götürüyorum gelip oglen bulaşığıni toplayıp akşam yemeği yapıyorum 14.30 da küçük kızı almaya gidiyorum onu eve getirip o dinlenirken 15.30 da büyüğü almaya gidiyorum onu getiriyorum onlar biraz dinleniyor bende iş falan varsa onları hallediyorum sonra derslere başlıyoruz babaları gelene kadar bitirip akşam yemeği yeniyor çay içiliyor mutfağı topla yat günler yoğun geçiyor bide haftaya kayınvalidemler gelicek 8-10 gün bizdeler nasıl yetişicem bilmiyorum hasta olmaktan korkuyorum vallah hasta olursam herşey karışır
Bizimkiler de yemelik yapıolr ama alıştırmış herkesi koca sülaleye taşıyor.Tmm helali hos olsunda az ek kendine kadr ,kendi yoruluyor.Söyleniyoruz bizde.Ben öyle ciftciler gibi yapip beceremem ne ettin :)
5er 10ar kavanoz kislik yapim yeter bana.
10 fide biber
10fide domates
10fide patlican bereketli oluyor.
Bu yaz memleketde yan binadan bir kadin 5-6 fide domates dikmis.
Baya domates aldi koca posetle masallah ara ara yemelikde aldi geldi gitti.
Öyle yapip satanlar falan zor is.
Ben sıkintiya gelemem.
Ama kendime gore yapmak isterim topragi seviyorum.
Ben tek cocukla yoruluyorum okulu ozel dersi yemek ev isi
Allah kolaylik versin helede 1.sinif cok sabir istiyor.
Haklısınız ama iste yapmadan da olmuyor buyil böyle olucakCanım baya maraton gibi gidiyosun geliyorsun yürüyorsun.
Kolay gelsin her şeyi mükemmel yapacam diye uğraşma, bazı şeyler eksik kalabilir.
Herşey mükemmel anne mutsuz değil
Mutlu anne bazı şeyler aksak (aksayabilir olsun.
Nacizane tavsiyem.
İlkinde iyi olmaz ikincisinde olur allah kimseye muhtaç etmesin insanın kendi parasını kendi emeğini yemek kadar güzel birşey yok şu hayatta tecrubelerim bana ögreti illaki başa kalkıyorlarBende bu sene çok çalıştım valla eşime diyorum ki yeter kış hazırlığından gına geldi çok yoruldum vallainsanın kendi emek vererek birşeyler yapması kadar güzel birşey yok ya . Benim kv maddiyata çok düşkün bir kadın çok cimri ne yazıkki . Üç kuruşu hesaplar beni deli eder bu yüzden ondan birşey kabul etmek istemiyorum. En son izinden döneceğiz görümcem tüp bebek yaptırdı o yüzden birkaç gün kv de kaldı . Evine gidecek hazırlanıyor kv ye de Mersin’den birisi az limon getirmiş . Bak sana yemin ediyorum 2 kg değil o kadar azdı. Kv görümceme dedi ki limon koyayım götür . Görümcem de yok anne evde var dedi. Kv de bedava bu dedi. Ne demek yani bedava olmasa kızına vermeyecek misin ? Eee bende nu tarz şeyleri görüp duyunca ondan birşey kabul etmem . Param varsa gidip en güzelini alırım yoksa otururum . Yapılanlarda bir sürü emek var ne diye aman gelin aldı götürdü filan dedirteyim ki miss gibi kendim yapıp kendim yiyorum çok şükür kabiliyetliyim de birşey bir kere yapınca kötü olsa bile ikinciye gayet güzel oluyor
Kim ekiyosa o yer yaw.Bizimkiler de yemelik yapıolr ama alıştırmış herkesi koca sülaleye taşıyor.Tmm helali hos olsunda az ek kendine kadr ,kendi yoruluyor.Söyleniyoruz bizde.
Bende uğraşamam valla.1 tanesi bir capa sallamıyor ,sonra arıyorlar hakkımızı ayırın diye..
Çok teşekkürler zor oluyor ama elden bişey gelmiyor en azından okuma yazmayı ogreneydi ilkdonemBen öyle ciftciler gibi yapip beceremem ne ettin :)
5er 10ar kavanoz kislik yapim yeter bana.
10 fide biber
10fide domates
10fide patlican bereketli oluyor.
Bu yaz memleketde yan binadan bir kadin 5-6 fide domates dikmis.
Baya domates aldi koca posetle masallah ara ara yemelikde aldi geldi gitti.
Öyle yapip satanlar falan zor is.
Ben sıkintiya gelemem.
Ama kendime gore yapmak isterim topragi seviyorum.
Ben tek cocukla yoruluyorum okulu ozel dersi yemek ev isi
Allah kolaylik versin helede 1.sinif cok sabir istiyor.
KV min evin bahçesinde var bir parça yer her şeyi ekmiş marul tere roka maydanoz biber domates bütün yaz yedik vallahi suda ucuz orada kb ha bire suçladı bebek kafası kadar domatesler oldu vallahi bende diyorum bana da o kadar veya onda biraz daha büyük yer olsa eker bicerim kazarim bende toprağı çok seviyorumKim ekiyosa o yer yaw.
öyle ismi olur.
hele komsunun misafiri hey allam.
Biz koye gidiyoruzda annemlerin akrabalri 1 domates vermiyolar.
Ben asla istemem ama verselerde vermeyin demem.
parayla aliyorum bahcesi olanlar var.
Ama gidip baskasindan alirim tanidikdan almam.
Onlar kazanacagina baskasi kazansin.
cunku hepsinin durumu cok iyi sitem ederler gelmiyorsunuz yok bahceden bisiler toplarsiniz vs vs gidincede hic alin falan demiyolar.
Bende hic birine gitmiyorum zaten didimin didisi.
Esimin patronu yollamisti bahcesinden fasulye ne yedik ama be cok dua ettim.
Pco zaten ciddi bisy değil kızlar.En kötü ilaçla büyütür çatlatırlar o yumurtayı kac pcolu arkadaşım hamile kaldı sıppadanak.günaydın kızlar bende pco yum iki tane kızım oldu çok ağlamıştım genç kızken çocugun tedaviyle olcak dediğinde doktor. eşim tek erkek söyledim evlenmeden bilsin istedim olsun tedaviyle olsun allah bilir sen üzülme demişti çok şükür 4 aylık evliyken hamile kaldım ikincisinide korunmayı bıraktığımda kaldım ama tam yumurtlamaya denk gelmiş ikiside hesapladım rabbim isteyen dileyen herkese versin hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?