- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
Malesef canim.Kızlar bende eşime diyorum bizim memlekette tarlalar 30 bin fln.
İmarlı değilmiş miş miş
Bişiyler buluyor
Oysa içinde zeytin ağaçları kiraz ağaçları oluyor.
Annemin ev bahçe katı o minicik bahçeden bu yıl asma aldım.
Nasıl güzel dalından koparmak
Lelli bende anlamam neden ist. Da kalırlar.
Eşimin annesinin konya da bahçesi vardı sattı. Ya insan satar mı.
Yazdan yaza git ek biç toprak iyidir berekettir.
Siz orda büyük şehirde bıktınız heralde trafik hepsi biz küçük bir merkezdeyiz her yer yüreme mesafesi dolmuşa bile binmiyoruz insan özlüyor bag bahçe inşallah alırsınız hayel etikleriniziYaa esimede diyorum.
Tam bizlik emekli hayati.
Capa yapariz bahce sulariz.
Beyy hele pazara gotur beni bugun derim sende dur tavuklari yemliyorum dersin diyorum.
Ben zaten sagligi eger yerindeyse yas almis emekli insanlar niye ist. beklerler hic anlamiyorum.
Evet canım benim . Ben herşeyi kendim yapmayı seviyorum asla birşey kabul etmiyorum kimseden. Kv yufka yapmış eşim bi an ağzından kaçırdı onu yolladı kv az bişey birde salça aldım onu yapamadığım için. Zaten 5 kg lık kavanozun üzeri boştu 4 kg bile değil o salça birde onu getirdim sinir oldum .Ama azimliyim kimseye ihtiyacım yok maddi manevi çözerim herşeyimi
Aman salça demeyin bana bu sene bir cesaret yaptım 11 kilo domates 1 kilo kırmızı biberden....ve toplamda sadece 1 kilo salça çıktı
Salça öyle ya zor salça işiAman salça demeyin bana bu sene bir cesaret yaptım 11 kilo domates 1 kilo kırmızı biberden....ve toplamda sadece 1 kilo salça çıktı
Evet gerçekten zor geceden domatesleri soyup blendirdan geçirdim sabah erkenden güneşe bıraktım akşama kadar oldu şükür ama yorucu kilolarca domatesi soymak sıkıcı sonra 1 hafta domates yemedim burnuma hep kokusu geliyorduSalça öyle ya zor salça işi
sampuanimdan bulamadim dun baktim.Günaydın kızlar
Gratiste 19 20 ekim tarihlerinde gratis kartlilara tüm ürünlerde %50 indirim varmış
Siz çok düşünceli bir anne ve kv olursunuz belli yazımlarınızdan inşallah bende hayaller kuruyorum şöyle yaparım böyle yaparım çocuklarıma diye neyde yarım kalmışsam inşallah çocuklarımda tamamlarım düşünce her insanda olmaz bende bunu anlayanlardanım evlatlarımızdan başka neyimiz varki rabbim korusun hepsiniBana yollayan olsa cokda guzel afiyetle yerim.
Anneannem receller yapardi daha saglikliyken tüm kıs yerdik mis gibi.
Annem becerikli degil malesef bu konuda hic annesinden feyz almamis.
Yapsa sömururdum.
Neyse telafi ediyor o da destek olarak.
Ben olsam bende evladima destek olurum.
Ayrica bu beklenti degil gayet guzel bir aile destegi.
Insan sevmedigi ya da destek olmak istemedigi insana zaten yapmazda yollamazda.
örnegin kaynanam.
koca kis koyde oturur hic bisi yapmaz.
Cunku kimsiye iyiligi dokunmayan bir insan.
Öyle hazir yesin otursun.
Ama yapip yollasa onuda yerim
Migrostan almadınızmı biz ordan stokladıksampuanimdan bulamadim dun baktim.
sampuansiz kalicam az kaldi.
netten mi alsam naapsam bilemedim.
Doğru bulamadiysan netten alabilirsinsampuanimdan bulamadim dun baktim.
sampuansiz kalicam az kaldi.
netten mi alsam naapsam bilemedim.
Bende bu sene çok çalıştım valla eşime diyorum ki yeter kış hazırlığından gına geldi çok yoruldum vallaEvet gerçekten zor geceden domatesleri soyup blendirdan geçirdim sabah erkenden güneşe bıraktım akşama kadar oldu şükür ama yorucu kilolarca domatesi soymak sıkıcı sonra 1 hafta domates yemedim burnuma hep kokusu geliyordubir önceki günde 10 kavanoz sos olarak kullanmak için yapmıştım şimdi yemesi çok zevkli ama...
Bu yaz çok çalıştım meyve suları da yaptım 9 kavanoz şeftali ve erik turşular falan seneye tarhanamıda kendim yapmak istiyorum
Yani bencil olanlarda var mutlaka.Siz çok düşünceli bir anne ve kv olursunuz belli yazımlarınızdan inşallah bende hayaller kuruyorum şöyle yaparım böyle yaparım çocuklarıma diye neyde yarım kalmışsam inşallah çocuklarımda tamamlarım düşünce her insanda olmaz bende bunu anlayanlardanım evlatlarımızdan başka neyimiz varki rabbim korusun hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?