Küçük Düşün Büyük Olsun!

Valla öyle.Babam herkese veriyor helali hos olsun.AMa biri de demezki siz verdiniz biz pişirdik gelin yiyelim bi aksam.
Ayy anama babama Allah uzun ömür versin.Onlar olmasa akrabaların birini aramamÖyle bezdummm iki yüzlülüklerinden..

Pco zaten ciddi bisy değil kızlar.En kötü ilaçla büyütür çatlatırlar o yumurtayı kac pcolu arkadaşım hamile kaldı sıppadanak.
Sebepsiz infertlite den cekiorum benAmin insalahh cnm.
Nolur üzülmeyin ya rabbim verir inşallah benim bı yakınım 25 sene olmadı aşılama tüp bebek denedi 3 kere sonra 43 yaşında kendiliğinden hamile kaldı şimdi çocuk 13 yaşında maşallah hatta bir daha hamile kaldı ama malum yaş büyük düşürdü onuda

Tabi ya dusunsene bahceli bir evin var.
Sabah kalkar sularsin oglen diplerine bakarsin temizlersin aksam toplarsin baska isin olmayimca ne guzel mesgale insana.
Ben 3-5saksimdaki cicekle cekirdekden cikan tohumla bile mutlu olan biriyim.
elimle oksayip sularken kuzum bebegim canimm sen buyudun mu susadin mi diye suluyorum.
can suyu olsun sifa olsun diyorum.
cok sukur topraga neyi sokarsamda yeseriyor.

Amin canim amin.

Dün a101 de 25 tl harcadım.
10,95 yudum zeytinyağı aldım yarım lt.Kahvaltılık.
ped aldım
O damlasakızlı kahvelerden ben de bulamadım kızlar
Çikolata
Sirke
Fırın sütlaç aldım.2 tane.A101in hanımdan diye bi markası var.Aman aman bisy değil ama fena değil.Toprak kapları için alıyorm daha cok 4 tane oldu.
Pazar sabahları kahvaltıyı o toprak kaplarda cıkarıyormAl sana köy kahvaltısı.
Isıya da dayanıklı.Yumurta falan pisiriyorm tek kişilik.
Bugun harcamam olmaz.Annemdeyiz yemeğe.Böyle kapatırım inşallah.

Gerçekten öyle kb emekli adam sıkılıyor eli ha bire o bahçede hepimiz yedik sırayla bütün çocukları yedi bahçede üzüm bağı vardı dünyanın üzümünü yediler herkese dagitmislar genede bitmemiş kalanıyla KV 12 kilo pekmez yapmış ya böyle anlatıp duruyorum ama çok ozeniyorum gerçekten

Ben meyveden sebzeden cok cicekde seviyorum.
Kesin kapi girislerimde cicekler olur benim öyle bir evim olsa.
ne bulsam sokarim topraga :)

İlkinde iyi olmaz ikincisinde olur allah kimseye muhtaç etmesin insanın kendi parasını kendi emeğini yemek kadar güzel birşey yok şu hayatta tecrubelerim bana ögreti illaki başa kalkıyorlar
Kv nin birkaç cümlesine alındım kalbim kırıldı o yüzden salçayı bile ondan almak istemiyorum artık . Gerek yok hiç

Bizde balkonumuza kendi çabalarımızla küçük bir bahçe yaptık . Biber diktik soğan kopartıp yemek kadar mutlu eden birşey yok şu aralar . Seneye birkaç parça daha sebze dikmek istiyoruz

bende bir tutam maydonoz ve sogan istiyoeum ama mevsimi nedir?
bilmiyorum
Ben Temmuz’da dikmek zorunda kalmıştım . Çünkü evde değildik o dönem yoksa nisan sonunda Mayıs başı dikerdim kesin tüm yaz yeriz . Maydonoz da diktim ama o az

Kısa en acil ihtiyacım 5 lt zeytinyağı.Güzel bi marka uygun denk getirirsem hemen alcam.Yarım sar kiloluklar elimin ayarı mı yoktur nedir?1 haftada bitiyo ya

Bende çok kullanıyorum ama sıvı yağ ile yemek yapmıyorum ki, çok az, o yüzden çabuk bitiyor

kızlar bime gelen simfer marka fırını kullanan var mı ben bugün aldırdım anneme fırınım kek pogaçayı güzel pişirmiyordu 6 taksit yaptırmış inşallah iyi çıkar fırın

Aman salça demeyin bana bu sene bir cesaret yaptım 11 kilo domates 1 kilo kırmızı biberden....ve toplamda sadece 1 kilo salça çıktı

domatesten yapmam ya, biberciyim ben
Domatesi sos olarak yemeklere kullanıyorum
Salçası çok bereketsiz oluyor
Karaoklar ekoloji çiftliği diye 1 yer buldum oradan aldım mis gibi geldi

Bende çok kullanıyorum ama sıvı yağ ile yemek yapmıyorum ki, çok az, o yüzden çabuk bitiyor
Ben de yemeği zeytinyağlı yapanlardanımBir de bize sıvı yağ 3 ayda bir geliyıor ,esimin işyerinden.Veriyırm anama kvdeme.Sıvı yağ sevmiyırm benHerseye zeytinyağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…