- 21 Ağustos 2015
- 32.167
- 97.655
- 798
- 38
Valla öyle.Babam herkese veriyor helali hos olsun.AMa biri de demezki siz verdiniz biz pişirdik gelin yiyelim bi aksam.Kim ekiyosa o yer yaw.
öyle ismi olur.
hele komsunun misafiri hey allam.
Biz koye gidiyoruzda annemlerin akrabalri 1 domates vermiyolar.
Ben asla istemem ama verselerde vermeyin demem.
parayla aliyorum bahcesi olanlar var.
Ama gidip baskasindan alirim tanidikdan almam.
Onlar kazanacagina baskasi kazansin.
cunku hepsinin durumu cok iyi sitem ederler gelmiyorsunuz yok bahceden bisiler toplarsiniz vs vs gidincede hic alin falan demiyolar.
Bende hic birine gitmiyorum zaten didimin didisi.
Esimin patronu yollamisti bahcesinden fasulye ne yedik ama be cok dua ettim.
Nolur üzülmeyin ya rabbim verir inşallah benim bı yakınım 25 sene olmadı aşılama tüp bebek denedi 3 kere sonra 43 yaşında kendiliğinden hamile kaldı şimdi çocuk 13 yaşında maşallah hatta bir daha hamile kaldı ama malum yaş büyük düşürdü onudaPco zaten ciddi bisy değil kızlar.En kötü ilaçla büyütür çatlatırlar o yumurtayı kac pcolu arkadaşım hamile kaldı sıppadanak.
Sebepsiz infertlite den cekiorum benAmin insalahh cnm.
Tabi ya dusunsene bahceli bir evin var.KV min evin bahçesinde var bir parça yer her şeyi ekmiş marul tere roka maydanoz biber domates bütün yaz yedik vallahi suda ucuz orada kb ha bire suçladı bebek kafası kadar domatesler oldu vallahi bende diyorum bana da o kadar veya onda biraz daha büyük yer olsa eker bicerim kazarim bende toprağı çok seviyorum
Annem sağolsun o baya ekiyir halalarimA falan da veriyor banada gelirken koca kovaya domates doldurmuş koca poşet fasulye sarımsak patates biber soğan herhalde boğazından geçmiyor bizsiz KV sağolsun oda reçel kavonozda komposto salça falan verdi bende çok imreniyorum o hayata istediğim tek şey köyde sessizlik sakinlik huzur her akşam semaver yakıp balkonda çay içme falan bizde senede en fazla 15 gün yaşıyoruz köy hayatını üzülüyorum vallahi ama yapacak bişi yok
Amin canim amin.Valla öyle.Babam herkese veriyor helali hos olsun.AMa biri de demezki siz verdiniz biz pişirdik gelin yiyelim bi aksam.
Ayy anama babama Allah uzun ömür versin.Onlar olmasa akrabaların birini aramamÖyle bezdummm iki yüzlülüklerinden..
Gerçekten öyle kb emekli adam sıkılıyor eli ha bire o bahçede hepimiz yedik sırayla bütün çocukları yedi bahçede üzüm bağı vardı dünyanın üzümünü yediler herkese dagitmislar genede bitmemiş kalanıyla KV 12 kilo pekmez yapmış ya böyle anlatıp duruyorum ama çok ozeniyorum gerçektenTabi ya dusunsene bahceli bir evin var.
Sabah kalkar sularsin oglen diplerine bakarsin temizlersin aksam toplarsin baska isin olmayimca ne guzel mesgale insana.
Ben 3-5saksimdaki cicekle cekirdekden cikan tohumla bile mutlu olan biriyim.
elimle oksayip sularken kuzum bebegim canimm sen buyudun mu susadin mi diye suluyorum.
can suyu olsun sifa olsun diyorum.
cok sukur topraga neyi sokarsamda yeseriyor.
Ben meyveden sebzeden cok cicekde seviyorum.Gerçekten öyle kb emekli adam sıkılıyor eli ha bire o bahçede hepimiz yedik sırayla bütün çocukları yedi bahçede üzüm bağı vardı dünyanın üzümünü yediler herkese dagitmislar genede bitmemiş kalanıyla KV 12 kilo pekmez yapmış ya böyle anlatıp duruyorum ama çok ozeniyorum gerçekten
Allah'ım nasip etsin insallahh ya size ve bana ne güzelBen meyveden sebzeden cok cicekde seviyorum.
Kesin kapi girislerimde cicekler olur benim öyle bir evim olsa.
ne bulsam sokarim topraga :)
Kv nin birkaç cümlesine alındım kalbim kırıldı o yüzden salçayı bile ondan almak istemiyorum artık . Gerek yok hiçİlkinde iyi olmaz ikincisinde olur allah kimseye muhtaç etmesin insanın kendi parasını kendi emeğini yemek kadar güzel birşey yok şu hayatta tecrubelerim bana ögreti illaki başa kalkıyorlar
Bizde balkonumuza kendi çabalarımızla küçük bir bahçe yaptık . Biber diktik soğan kopartıp yemek kadar mutlu eden birşey yok şu aralar . Seneye birkaç parça daha sebze dikmek istiyoruzkızlar günaydın,
bugün sabah ilk defa ektiğim biber çiçek açmıştır
bir tane biberimzi olmuş
aman ne mutlu oldum
eşime seslendim koş gel tutdu biber bile verdi diye
1 aydır ne yapacağımı şaşırmıtşım
bol su veriyordum hep.
Bizde balkonumuza kendi çabalarımızla küçük bir bahçe yaptık . Biber diktik soğan kopartıp yemek kadar mutlu eden birşey yok şu aralar . Seneye birkaç parça daha sebze dikmek istiyoruz
Ben Temmuz’da dikmek zorunda kalmıştım . Çünkü evde değildik o dönem yoksa nisan sonunda Mayıs başı dikerdim kesin tüm yaz yeriz . Maydonoz da diktim ama o azbende bir tutam maydonoz ve sogan istiyoeum ama mevsimi nedir?
bilmiyorum
Kısa en acil ihtiyacım 5 lt zeytinyağı.Güzel bi marka uygun denk getirirsem hemen alcam.Yarım sar kiloluklar elimin ayarı mı yoktur nedir?1 haftada bitiyo ya
Aman salça demeyin bana bu sene bir cesaret yaptım 11 kilo domates 1 kilo kırmızı biberden....ve toplamda sadece 1 kilo salça çıktı
bende haftasonu dikcem kapalı balkona koymayı düşünüyorum güneş almıyor orda olur mu bilmiyorumBen Temmuz’da dikmek zorunda kalmıştım . Çünkü evde değildik o dönem yoksa nisan sonunda Mayıs başı dikerdim kesin tüm yaz yeriz . Maydonoz da diktim ama o az
Ben de yemeği zeytinyağlı yapanlardanımBende çok kullanıyorum ama sıvı yağ ile yemek yapmıyorum ki, çok az, o yüzden çabuk bitiyor
Bence güneş lazım ama bi dene bakalım. Eğer olursa bana da haber verir misinbende haftasonu dikcem kapalı balkona koymayı düşünüyorum güneş almıyor orda olur mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?