Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bana eşimin akrabası geldi çamaşır makinasının örtüsünü kaldırıp markasına bakmıştı tabi önce her yeri inceledi çok garib insanlar var merak bir hastalıkmı acaba

Bana eşimin akrabası geldi çamaşır makinasının örtüsünü kaldırıp markasına bakmıştı tabi önce her yeri inceledi çok garib insanlar var merak bir hastalıkmı acaba
Ben okadar tuhaf insanlar tanidim ki
arkadasim degiller Allahdan, diger evimde kiraci bi kadin vardi tanimiyoruz yeniyiz binada kapima geldi maydanoz sordu buzlukda var taze yok dedim.
olur dedi ben dolaba yoneldim kadin iceri girdi baktim evi gezmeye basladi.
soook oldum.
elimde maydanoz poseti kadinin pesinden napiyo diye bakakaldim.

Ayni kadinin kizi esime bir sabah benide suraya birakirmisin abi diye arabasina binmis.
Esim aksam soyledi kim bu daire 3mus dedi.
Tanimiyorum ariza tipler dedim.
Ertesi sabah yine esimin arabasina yonelmis ve one oturmus abi benide biraksana diye.
yine soyledi esim ben soylicem annesine dedim.
3. de esim isim var goturemem demis.
Bende dis kapiyi yuzune kapadim(arkamdan x abla tut kapiyi geliyorum dedi tam yaklasti kapiya tutmadim yuzune kapattim )
Akillandi birde cok muhafazakar insanlar bunlar anladiniz iste. Dini icerige girmesin.
sonra tasindilar kurtulduk.

Sonra bir komsunun ev gormesinde hic gormedigim kizida geldi (baska semtte evliymis)
y.odasi dolabimi acti bakti yine ben soook.
Oglumun dolabini acip bakanida gordu gozlerim.

insanlar cok tuhaf boyle tipleri gore gore sogudum insanlardan.
Yeni insan tanimak istemiyorum almim diyorum.

Anlatmisken dokulim.
Dun gorumcem aradi.
Yakinda bir turbe vardi oraya gidelim demisti tee nezaman kalmisti oyle.
Oraya gidelim diyor yine aklina gelmis.
Orasida kucuk bir kulube gibi yer vardi namaz kiliniyordu kitlemisler girilmiyor.
Soyledim boyle boyle tenha orasi namaz kalip ibadet edebilmek icin oturacak yerde yok kitlemisler girisi dedim.
tamam dedi.
Bu seferde bana gel kahvaltiya hafta ici dedi.

Yaa istemiyorum..

Anlatamiyomuyum bilmiyorum.
Istesem ararim giderim dimi.
ne bu israr.

Annemde bak kaynanam gelcek koyden sana kaynanani soylemez seni cagirir gidersin bak o da orada olur uzerler seni gitme diyor.

Esim cagirmissa git diyor.
Ben istemiyorum.

Cok bunaltiyolla beni.

Bu ısrarlar zaten Ben canımı eve atmaya calısıyorm aksm sabah 10 da cıkmısım kvdem illa gelin yemek yiyin gidin diye tutturdu.>Yok dedim gelemem yani.Evi dandini bırakmışım ne yemeği.10 saattir beraberiz gideyim de evde dinleneyim de demiyolar kız hic.Ben anlamadım,hic mi kafa dinleyelim demiyor bu insanlar

Aynen canım bunların anneleri demiyomu yavrum adamın yanına oturma diye sonuçta tanımosun belki kötü niyetli olur bilemesinki bizimde komşumuz var o geldi aklıma kadın yolda duruyo araba çeviriyo bindiriyor kızını dolmuş parası vermeyim diye kızda tabi annesi kızmaz biliyo komşunun arabasının önüne oturmuş adamın eşinede camdan bir hareket yapmış heralde ne kavgalar çıkmıştı şu yaşımdayım tanımadıgım insanın arabasına binmem bindin kadına niye gıcık veriyosun gelde bunda art niyet arama

Ben küçüktüm carsıda falan komsulara denk gelince arabada esi de olsa babam izin vermezdi anneme.X kösede bekliyr alçak bizi derdi babam için Halbuki yok babamın alçağı falan.Hayatta bindrmezdi babam,annemde napsın alçak bizi derdi.
Hala binemem.Noter isleri flaan olur sirkette.Arkaya otururum hemen kimle gidiyosak.İsyerinden arkadaşlar kızım öne gel şoförün mü var falan diyolardı ilk baslarda.Artık alıştılar demiyolar:)

Bende böyle egitimlerin ailerden geldigini düşünüyorum zaman çok kötü çocuklar gençler cahil böyle şeyleri bilmezler bizler uyarmamız lazım kızım yok olsaydı ilk önce bunu ögretirdim babanız ne düşünceli insanmış nereleri düşünmüştür rabbim evlatlarımızı korusun

Amin canım

Valla ne istiyorlar bir bilsem.

ya cok iyi niyetle yaklasabilir bisi demiyorum yol parasida olmayabilir.
Ama rahatsiz olduk yani.
Kimsen necisin tanimayiz o bizi tanimaz nedir bu densizlik.
Esim bu rahatligindan rahatsiz oldu.

Bizim mahallemizde komsumuz var 4 katli binalari.
teyze amca ve birer daire cocuklari oturuyor.
Cocuklari evliler hatta kocaman cocuklari var onlarinda uniye falan giden suan.
Benim tee dershane donemimde 18yaslarindayim bu abinin biriyle benim dershane ayni semtteydi.
Ben her sabah dolmus bekliyorum o da ise gidiyor.
ozmanda evli cocugu falan var bu abinin yine.
Bana kac defa mahallede, yolda, durakda gel birakim dedi hic binmedim binmemde.
Abi arkadasim gelecek onu bekliyorum olmaz ayip olur dedim hep.

Ben binmem abicim istedigi kadar insanlarin ici temiz olsun onunda benimde ben korkarim.
Oysa hep bahaneydi yani tek gidiyordum.
o abi suan esimle falanda gorusuyorlar babamlarda mac izliyorlar gelir gider babamlarla sohbet ederler.
Esi beni cok sever.

Cok ilgincmis o komsuda ya ne cesaret
hic mi tv izlemiyolar.

Patatesli köfte yaptım yedik kızımla
Üşümüşüm biraz karnım ağrıyor mutfağı bıraktım biraz ısınayım toparlarım.
Benim de menü belirlemem lazım.
Nohut var pişmiş yanına birşey yaparım yarın o yense.
Patlıcan var
Kabak var
Ikı tane haşlanmış patates var irice
Pasta türü yapmam lazım evde iyi oluyor

aiy aklima ne geldi cumartesi aksami uzanmisim az icim gecmis esim gelmis basima yatak odasina elinde cupcake bunlar yeniyo dimi diyor
Ben uyku sersemi gozlerim yari acik yeniyo derken? Yenmiyomu ki dedim.
Yani ne bilim posettteydi orda kaldirmissin yemesek mi ki dedim acaba diyo.
Len bulmusun iste ye onu sormak icin insan mi uyandirilir beğ dedim.
Sabah da ruya sandim esime sordum

Sen cupcakeyle yatak odasina hatta basima kadar gelip beni uyandirdin mi yoksa beni mi cagiriyolar kekler falan dedim.

Ben sordum ne bilim poset vardi uzerinde birine falanmi vercen diye kaldirdin sandim diyo.
Oloom ac kalirsin sen valla bu kafayla dedim
kurumasin uzeri diye kapatmistim.

Kiyamam ya sormadanda yemiyo :)
Ben erbaslar cok erbaş

Aynen canım dogru söylüyorsun konu para degil zaten durumları çok çok iyi konu paraları gitmesinde ne olursa olsun ben ona düşüncesizlik rahatlık diyorum her zaman şunu düşünürüm insanın ailesi bir şanstır yönlendirmesi güzel ahlak saygı sevgi bunları aileden gördügüyle uyguladıgını düşünüyorum özgüvenli olsun diyede saldım çayıra mevlam kayıra mantıgıyla gidilmez heralde etrafımda neleri gördüm hayret ediyorum bazen

Ay içim cız eti okurken arkasından ne güzellikler bırakmış rabbim bizede böyle nasip etsin allah razı olsun iyi insan dedirtebilmek mekanı cennet olsun canım
Allah razı olsn canım amin ınsAllah gercekten eminim tanısan sen de ck severdin
evimizin yanında pazar kurulurdu ramazanda dusun koca bi sini yemek hazırlardı ananem ezan okununca pazarcılara dagıtırdım ben
derdim anane önce biz bi acsaydık
olmaz derdi onlar bi baslasın biz rahat rahat yeriz
bi anım daha var cok komik
yagmur yagmıs cok pazarcı kadınlar yakın dıye ananeme sıgınmıs 4-5kadın,tabi sobada yanıyo gürül gürül
bi geldik ananem uzun donla oturuyo evde annem dedi noluyo anne, ıslanmıslar eteklerimi onlara verdim en son ustumdekini de verdim ben boyle kaldm demıstı

Ne kadar güzel bir kalbi varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…