- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
O bence eski esine takılı kalmış.Sordugu sorular hep o yönde.Adam evlenmiş gitmiş.Kac sene olmuş.Anladıgım çocukla da cok ilgilenmiyoms sanırım.Gerçekten öyle doğal görünmeye çalışıyor güya alakası yok onu kişi abartı bence
<Evet ben sıradan bütün büyük sayfaları takip ettim ara ara hep bıraktımGerçekten faydalı şeyler paylaşanlar da var tarifler olsun sunumlar olsun ama özellikle ne yediğini ne giydiğini nereye nasıl gittiğini paylaşan sinir oluyorum
Gorgusuzluk bence
buldum bacim buldum.Tülay mı kız o?Soy adı aklıma gelmedi.Hollanda da mı ne yasıyo
zammlarelektrik bize de 109 tl gelmiş
oha yani
Aa onu hiç bilmiyordm..buldum bacim buldum.
bahar_ozan Allasen koltuklarina bak hic o yasa o koltuk bi de 40bine almis.
Teallam.
Para var anlaiyosda bu zevksizlik nicun var ki.
Kız o yine evde pisiryo ediyo bisiler.Tülay mı kız o?Soy adı aklıma gelmedi.Hollanda da mı ne yasıyo
siz bide evde olmuyosunuz dimi gunduz.zammlarBana da 83 geldi.Buay fırını protesto ediyıorm fırını bakalım
Ben hic bilmiyorum canimHuhuu kızlarr nasılsınız.
Birşey sorcam size 29 ekim de geçit yapılıyor mu.
23 nisan a götürdüm oğlanı yapılmıyormuş 29 ekimde var mı geçit bilginiz var mı
Bitane de Özlem var,ailem mutfagm o da nasıl bir ters cvplar veriyo en ufak seyde.Kim sisirdiyse o kadını okadar..Kız o yine evde pisiryo ediyo bisiler.
reklamla evini dayadi dosedi o ayri.
Napsin kadina veriyolla yolluyolla.
baktım şimdi bu evi kendi başına böyle temizleyemez eğer temizliyorsa başka iş yapamaz çok saçmabuldum bacim buldum.
bahar_ozan Allasen koltuklarina bak hic o yasa o koltuk bi de 40bine almis.
Teallam.
Para var anliyosda bu zevksizlik nicun var ki.
Aynen ya gündüz bisey calısmıyo ama zamları ödüyorz resmensiz bide evde olmuyosunuz dimi gunduz.
calisiyosunuz yani niye öyle gelmis ki.
Biliyorum o kadinida o minicik evde 3 cocuk sıkıs tepis kendi eviymis niye buyuk bir eve cikmaz satip falan entersan bir tip.Bitane de Özlem var,ailem mutfagm o da nasıl bir ters cvplar veriyo en ufak seyde.Kim sisirdiyse o kadını okadar..
salon takimi 40binmis.baktım şimdi bu evi kendi başına böyle temizleyemez eğer temizliyorsa başka iş yapamaz çok saçma
Biliyorum o kadinida o minicik evde 3 cocuk sıkıs tepis kendi eviymis niye buyuk bir eve cikmaz satip falan entersan bir tip.
daraliyorum onun resimlerinde ben evinde yer yok.
seyde öyle diplomasiz psikolog varya.
sana mi sorcam!
gerzek falan diyor.
Ay nasil bir uslubu var vahim.
ayy sorma hikayede cocuk odasini paylasti resmen eziyet o cocuklara.onun birde yemek fotoları var masa tıkış tıkış üst üste bana da daral geliyoo görünce
oturup geniş geniş yemek varken işkence resmen
ayy sorma hikayede cocuk odasini paylasti resmen eziyet o cocuklara.
Hayirda evi kendi eviymis kiraya cikabilir satip yenisini alir memleketinde bence evler pahali degildir.
metropol bir sehir degil.
Annesiyle ayni sitedelermis annesi buyuk sitedeymis annesinin evi cok ferah onun evi kadar mutfagi vardi kadinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?