Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gerçekten faydalı şeyler paylaşanlar da var tarifler olsun sunumlar olsun ama özellikle ne yediğini ne giydiğini nereye nasıl gittiğini paylaşan sinir oluyorum
Gorgusuzluk bence
<Evet ben sıradan bütün büyük sayfaları takip ettim ara ara hep bıraktım Yurtdısında yaasayan Trk kadınları cok acayip,deli gibi hamur isi ,pasta tüketiolar:)

Görümcem bi özel okulda calısıyo.Akademisyen anne gitmiş okullarına gecen hfta.Dediki kitaplarını getrdi kar payıyla satıldı.Ordan bi kar elde edildi.Okula gelsin diye 7000 tl vermişler.Bide üstüne İskender yemeğe götürmüşler 500 tl de ögle ödeme yapılmış okuldanKocası menejeriymis,cocuguda yanında götürüyırmus.Ee sen bu sartlarla bana gel calısan anneliği anlat oldu canımKadını çıktım takioten gıcık oldum da:)

Bitane de Özlem var,ailem mutfagm o da nasıl bir ters cvplar veriyo en ufak seyde.Kim sisirdiyse o kadını okadar..
Biliyorum o kadinida o minicik evde 3 cocuk sıkıs tepis kendi eviymis niye buyuk bir eve cikmaz satip falan entersan bir tip.
daraliyorum onun resimlerinde ben evinde yer yok.

seyde öyle diplomasiz psikolog varya.
sana mi sorcam!
gerzek falan diyor.
Ay nasil bir uslubu var vahim.

onun birde yemek fotoları var masa tıkış tıkış üst üste bana da daral geliyoo görünce
oturup geniş geniş yemek varken işkence resmen

onun birde yemek fotoları var masa tıkış tıkış üst üste bana da daral geliyoo görünce
oturup geniş geniş yemek varken işkence resmen
ayy sorma hikayede cocuk odasini paylasti resmen eziyet o cocuklara.
Hayirda evi kendi eviymis kiraya cikabilir satip yenisini alir memleketinde bence evler pahali degildir.
metropol bir sehir degil.
Annesiyle ayni sitedelermis annesi buyuk sitedeymis annesinin evi cok ferah onun evi kadar mutfagi vardi kadinin.

aynı fikirdeyim de küçük evde neler yapılabilir adı altında popüler olmaya çalışıyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…