- 21 Ağustos 2015
- 32.169
- 97.657
- 798
- 38
Ona dediler hep,annesi yakınmış o yüzden çıkmıyormuş.Bide liseli asıklar gibi kocasıyla bi haller bi edalarBiliyorum o kadinida o minicik evde 3 cocuk sıkıs tepis kendi eviymis niye buyuk bir eve cikmaz satip falan entersan bir tip.
daraliyorum onun resimlerinde ben evinde yer yok.
seyde öyle diplomasiz psikolog varya.
sana mi sorcam!
gerzek falan diyor.
Ay nasil bir uslubu var vahim.
evet çok klasik içi geçmiş sanki gösteriş için alınmış çok bellisalon takimi 40binmis.
Ona cok sasirdim bir de öyle bir zevk ne kötü o yasta
O kısırı salatayı elle yapması vıcık vıcıkaynı fikirdeyim de küçük evde neler yapılabilir adı altında popüler olmaya çalışıyo işte.
O kısırı salatayı elle yapması vıcık vıcıkGerci pizza yaparken zeytini ağzıyla çekirdeğinden ayıran kadınları gördü bu gözler Yabancı yemicek evde biz bize yicez diyolar bide.Oldu yabancı değil diye,aynı dis frcasını kullanalım kocamızla falan.Pisiz biz demiyolarda Sart sürt yok
ayyy o da mi?Ona dediler hep,annesi yakınmış o yüzden çıkmıyormuş.Bide liseli asıklar gibi kocasıyla bi haller bi edalar
O zaten tam psikolojik vaka,bosanıyo kocasıyla dediler di ona da,barısmıs galiba.
Annesinin evi koccaman hee kadinin bi mutfagi var onun evi kadar :)Ona dediler hep,annesi yakınmış o yüzden çıkmıyormuş.Bide liseli asıklar gibi kocasıyla bi haller bi edalar
O zaten tam psikolojik vaka,bosanıyo kocasıyla dediler di ona da,barısmıs galiba.
tulay erkani evinde agirladi gecen yaz.evet çok klasik içi geçmiş sanki gösteriş için alınmış çok belli
ayyy o da mi?
3 cocun var be karsimm kocanla evde el ele resimne ya.
Bunu yapanlar genelde mutsuz insanlarmis
Hani gozune gozune sokanlar
ollaluna icinde oyle dediler baristi.
sahte psiko icinde aldatti kocasini dediler bosanmis bir daha evlenmisler.
nihankayalioglu bosandi.
Catikatiilkay var o da kapaliydi acildi bi ton laf oldu.
Amanin insta dunyasi olayli :)
socialmom.bu sahte psikolog kim ben bilmiyorum :)
Kız bence onun arkadaşı yoko zaman nedir bu temiziz düzenliyiz edaları :)
onun bide şey var arkadaşlarıma gitmiyorum vs vs
gerek duyma bencede akşama kadar internettesin çünkü :)
socialmom.
Baya sansasyon oldu bi donem
psikologum dedi diplomasini bulamadi yokmus :)
Kız bence onun arkadaşı yokO egoyla.Kadın maydanozun bile en iyi ben seçerim diyo
aahahainstadan girmisken bisi daha dicem.
su prlkbanu dogum yapti.
esiyle ayrilar bosancaklarmis yani
esi doguma girmis basinda
lokal oldu bebeginin sesini duydu Duru mu ooooo diyo
yok anasini satim ben agliyorum.
ameliyathanedesin bebek agliyo kim olcak
ust kat komsunun cocuuu.
yapmaciklik vicklik bögk getiriyolar insana.
yalnız abla fenaaa:)
instadan girmisken bisi daha dicem.
su prlkbanu dogum yapti.
esiyle ayrilar bosancaklarmis yani
esi doguma girmis basinda
lokal oldu bebeginin sesini duydu Duru mu ooooo diyo
yok anasini satim ben agliyorum.
ameliyathanedesin bebek agliyo kim olcak
ust kat komsunun cocuuu.
yapmaciklik vicklik bögk getiriyolar insana.
gogusler estetik
yuz icin surekli bakimda.
saclar zaten her ay masallah.
selulit icin masajlar vs vs
sadece kocasi calisiyor evi kira sahteymis psikoglugu ama cok rahat yasiyolla.
Bilemiyorum derenin suyu niredennn.
Yemekde yaparken goren yok hic.
Deme ya yuhhh 7000 mi almış de bu kadın sürekli bir yerlerde...o kadar ben kazansam bende havadan oyunlar yaratırdım vallaGörümcem bi özel okulda calısıyo.Akademisyen anne gitmiş okullarına gecen hfta.Dediki kitaplarını getrdi kar payıyla satıldı.Ordan bi kar elde edildi.Okula gelsin diye 7000 tl vermişler.Bide üstüne İskender yemeğe götürmüşler 500 tl de ögle ödeme yapılmış okuldanKocası menejeriymis,cocuguda yanında götürüyırmus.Ee sen bu sartlarla bana gel calısan anneliği anlat oldu canım Kadını çıktım takioten gıcık oldum da:)
Ay içim cız eti okurken arkasından ne güzellikler bırakmış rabbim bizede böyle nasip etsin allah razı olsun iyi insan dedirtebilmek mekanı cennet olsun canımAllah rahmet eylesın canım
benım de aklıma sey geldi
ben ananemle buyudum vefat edene kadar, dolaplarının içini devamlı katlar duzeltırdı ölünce dolap acıldıgında dagınık görmesinler derdi ölüm ne zaman gelır belli olmaz derdi aman anane derdim ben ölmüşüm ev dagınık olsa nolur
bi dayım 32yasında vefat etmıs ananem olmeden 2hafta evvelmi ne ruyasında görmüş dayımı bize hiç anlatmadı öldükten sonra bi arkadası dedi dayım ruyasında eve gelmıs otur oğlum acsındır yemek ye demıs yok anne gıdım gelim senı almaya gelcem demıs
biz uzuluruz dıye bize anlatmamıs anneme tek tek yorganları bastan kaplatmıstı evi temızletti hayrını yaptı ölümü beklediiyiliklerini yazsam sayfalar yetmez inan Allahım cennetıyle mukafatlandırsın
kac kısı geldi yıyecekler getırdi ölünce hiç tanımıyoruz hep dedıler teyze bizi yedırmıstı burdan gecerken dıye
Bende sok oldumDeme ya yuhhh 7000 mi almış de bu kadın sürekli bir yerlerde...o kadar ben kazansam bende havadan oyunlar yaratırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?