Küçük Düşün Büyük Olsun!

cok yapmacik bazisi.
Ama dogal olanlarda var ya.
Böyle gunluk gibi okuyorsun
Mesela sey var dili guzel suan bingolde ogretmen.
Hosuma gidiyor doğal biri.
var onunda kizi bana asiri sımarik geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız okadarına cesaret edemezler ,bence etmesinler.Biliyorlar sonuçta yanyana gelmek istemiyorsun.Kendileriyle de iletişimi koparırsın diye yapmazlar bence.
hiccc cok isteyen arasın sorsun:)
Annemde bana sen cok iyi niyetlisin sonra sana yollamaya calisirlar seninle bir araya getirmeye calisirlar.
Anne tamamda direk salaksin deme bari yaw.
Niye kabul edim ben cağğnimm evimi o kadin yuzunden birakmisim bir de evimemi alicam dedim.
Annemde iyi niyetimden sebep korkuyor beni uzcekler diye.
Ana yuregi iste.

cok yapmacik bazisi.
Ama dogal olanlarda var ya.
Böyle gunluk gibi okuyorsun
Mesela sey var dili guzel suan bingolse ogretmen.
Hosuma gidiyor doğal biri.
var onunda kizi bana asiri sımarik geliyor
Evet var Adanalı o kadını seviyorm bn
Cok büyük sayfaları takip etmiyorm.Ama bizim havamızdan mıdır suyumuzdan mıdır ülkeye gelen bozuluyor. vardı.Kadın kanadadan tasındı bu sene ,kocasından ayrıldı.Kanada da nasıl mütevazi bi kadındı.Anam buraya geldi,bir sımarık haller.Bir havalar.Gitti estetik falan yaptırdı göğüslere:)Suyumuzda bisey var diyorm ben

İnsan zamanla görüyor ya yüzlerini,zaten istesen de eski sen olamıyrsun.Yani biliyorsn altından çıkacak bisey.
Ben kendimden biliorm.Nisanlıyken yüzüme tlf kapattı kvdem resmen.Hat düştü galiba diye geri aramıştım 25 yasında tazecik gelin nerden bilsin kvdesi bile istye kapamış

Annemde kekle revani yapmış dicektim Lellim sende hamurişi tatlı yap beraber kilo alalım diye.
Ben kilo alcaksam lellide alsın banane banane :)
Tek başına kilo alınırmıymış heçç:))

size yazicaktim sabah yazamadim.
Kesinlikle mesafeli davranin.
Evet hos sohbet insan ariyor.
Ama gercekden insanlar o eski insalar degil.
Herkes haset gozle bakar olmus.
kirginlik girse hemen dedikodu yapiyorlar.

Evet gercekten insanlr eskisi gibi değil komsuluk ahbaplık etmek bu kadar zor olmamalı aslında bence hayatımıza bu sosyal medya girdiginden beri bi çok şeyş değiştirdi kim nereye gitmiş kiminle oturmus beni neden cagırmamıs evine onu mu almıs vs bende bunu anladım ki hasetliğin en kolay yürüme yolu sosyal medya olmul :)

Aman kim nasıl bakarsa baksın vallahi ben hırsızlık falan olur diye korkudan takamiyorum sizde öyle sıkıntı yoksa takın gitsin insanın hevesi kalıyor sonra
bide soyle bi durum var ben hep spor gıyıyorum ayda yılda bi gıyınırım şık e gunluk salas kıyafetede bılezık ck sacma ama hevesımın kaldıgı dogru ıns ev alırsam bozdurcaz takamamıs olcam

bide soyle bi durum var ben hep spor gıyıyorum ayda yılda bi gıyınırım şık e gunluk salas kıyafetede bılezık ck sacma ama hevesımın kaldıgı dogru ıns ev alırsam bozdurcaz takamamıs olcam
Haklısınız aman ev alında altın yapar takarsiniz yine bı tanede olsa yeter hevesinizi alırsınız

Ay bende çok şaşırdım Kanada’dan gelen hatuna
Hangi ara gelmeye karar verdi
Kocayı ne zaman boşadı bugünde gördüm sevgilisi var hoş da bir adam
Hayatlar çok hızlı

Ay gün bitti ben bittim huh!
Eltimle kizi geldi annemide cagirmistim zaten o da geldi
yedik ictik
Sonra onlar gitti esim balik aldi gelirken onu pisirdim.
Sonra eltimle kiziyla sozlestik ki onun k.v teyzeye gidelim diye.
Babasi yogun bakimda kadinin anneside kansermis.
Yani yeni ögrenmisler.
Üzuldum bir gidelim dedim gormek istedim yani.

Saat 7.30 gibi bulustuk ona gectik.
Onada tabak yaptim bugun olanlardan.
Kadinda manti yapmis manti yedik.
Sonra cay fasli.
Yeni geldim sayilir.
Eltimin oglu birakti eve sagolsun.

Ayy eltimin derdi yine kaynanam ne zaman gelcek.
Bana diyorki agzini yokla(esimin) bana söyle.
Bende esime dedim ki yengem anneni cok özlemis soruyor nezaman gelcek diye :)
2 haftaya gelir dedi
Mujdeli haberi vericimm.

Ayy ama eltime uzuldum ya kizlar ahh benim bu yüreeeeciğimmm

Bu kizlarin dugun uzeri(ayni ay evlendi ikiside) eltimin annesi koyden gelmis ya.
Kalmislar bir kac gun kizlariyla.
Kaynanamda gidip orda kalmis.
Kadin kendine yatak acmis odaya yatmaya eltimin annesi yani.
Kaynanam gelmis kadini yatakdan kaldirmis kalk kalk burasi benim odam baska yerde yat demis.
Kadin aglamis.

Ayy bu kadin ne fena ya
Bu yaptiklarini nasil cekecek merak ediyorum.
Bir de yine eltimin annesi icin demis ki kucuk kaynima(kaynim telf kim var diye sormus) o da cumhurbaskani geldi buraya demis(öyle laflari vardir)
yani eltimin annesi icin cumhurbaskani demis.
Kadin cok uzulmus.

Herkesi rencide etmeye bayiliyor ya.
Herkesle kavga etsin herkesin moralini bozsun kadin bundan mutlu oluyor
Ayy resmen kurtulmusum.

Eltim anlatmaz cok ama dolmus agladi biraz.
Yenge calisarak en iyisini yapiyorsun bosver dedim.

Ayy bu kadin gelecek yine rahat vermicek diye diken uzerindeler haklilar onlari anliyorum bende yasadigim icin ama napim yani.
Ben de cok cektim.

Kv niz hiç olmeyecekmis gibi davranıyor bu dünyanın öbür dunyasida var nasıl hesap verecek bilmiyorum Allah bilir tabide böyle insanların yatacak yeri yok gerçekten resmen kaostan besleniyor anladığım kadarıyla şimdilik kendini idare ediyor ilerde yatsa kalsa kim bakicam yine onlar bakicak insan ileriyi düşünüp biraz yüz bırakır gelin köle gelin hizmet eder gelin susar hep gelin suçludur zaten KV bence çok çekmiş insan aynısını sizede yaşatıyor sanki öyle hissettim çok yazık gerçekten milletle uğraşmak yerine laf sokmak yeriine o kapasiteyi ibadet etmeye verse ne iyi olur halbuki ki sussa otursA köşesinde insan her türlü hizmet eder yani Allah ıslah eylesin kalp kırmak kolay tabi

Malesef öyle ben cektim sizde cekin.
Suan idare edebiliyor evet 75 yasinda ama.
düsse bisi olsa yine onlar bakacak.
Hic onu dusunmuyor
Ya da mecburlar bakacaklar gozuyle bakiyor o öyledir.
Yani kalp kırmim guzel gecinim iyi olayim hic yok.
Dusunun torunlari aramak istiyor ama laf sokacak diye aramiyorlar
Arayinca laf sokuyormuş cünkü.
Acayip acayip laflar soyluyor bi de yani aklimiza gelmez.
Allah ıslah etsin ama huylu huyundan vazgecmiyor.
Yani onlar hakli olarak gelmesinden tedirginler.

Mecburen katlanıyorlar
Ben katlanamadim bosanmayi dahi göze aldim.
çünkü psikolojim hic iyi değildi.
Dayanamadım onun sacmaliklarina ben 8 yildir gorusmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…