cok yapmacik bazisi.kız kör olur hayvanlar okadr sekere:)
Beni biseyi üst üste yapanlar cok bayıyo.
Benonun bloğu var.Evine bayılıyorum.Masallah cok zevkli ama takip etmiyorm.Ettim kac kere bıraktım:)
Koca koca insanların çocuk gibi halleri beni sıkıyor.Her kahve yapısında,kahveyi taşırdım.Sakarım ben muhabbeti beni sıkıyor.Ya sen evlerden ırak kanseri yenmişsin.Kahveyi taşırmanı mı dert ediyorsun yani.
Annemde bana sen cok iyi niyetlisin sonra sana yollamaya calisirlar seninle bir araya getirmeye calisirlar.Kız okadarına cesaret edemezler ,bence etmesinler.Biliyorlar sonuçta yanyana gelmek istemiyorsun.Kendileriyle de iletişimi koparırsın diye yapmazlar bence.
hiccc cok isteyen arasın sorsun:)
Evet var Adanalı o kadını seviyorm bncok yapmacik bazisi.
Ama dogal olanlarda var ya.
Böyle gunluk gibi okuyorsun
Mesela sey var dili guzel suan bingolse ogretmen.
Hosuma gidiyor doğal biri.
var onunda kizi bana asiri sımarik geliyor
Vereyim valla.menengiç güzel ama 1fincana 2ölçü diyor. İçinden çıkan kaşık değil bariz kepçe 4kişilik bir daha olur ve biter bereketsizama sen begenmemissin bağa ver :)
İnsan zamanla görüyor ya yüzlerini,zaten istesen de eski sen olamıyrsun.Yani biliyorsn altından çıkacak bisey.Annemde bana sen cok iyi niyetlisin sonra sana yollamaya calisirlar seninle bir araya getirmeye calisirlar.
Anne tamamda direk salaksin deme bari yaw.
Niye kabul edim ben cağğnimm evimi o kadin yuzunden birakmisim bir de evimemi alicam dedim.
Annemde iyi niyetimden sebep korkuyor beni uzcekler diye.
Ana yuregi iste.
Annemde kekle revani yapmış dicektim Lellim sende hamurişi tatlı yap beraber kilo alalım diye.pek sevgili cok sevdigim 2 gozumun çiçee elticanim geliyor.
Evi topladim sildim supurdum pancake, börek ve makarna salatasi yaptim.
esimede a101 den chescake aldirdim.
Annemde de baklava varmis o verdi 1 tabak
kahveyle tatli yenir.
birazda kahvaltilik koyarim cay sofrasi kurucam.
Annemde gelecek.
Gel kız dedim bagalim ne anlatiyolla.
Kaynanan gelcek ya bunalima girmistir elticin diyor.
Ruyamda da kaynanami gordum valla.
Hatta arabada eltim ve ben vardik.
kaynanam eltimin oldugu tarafin kapisini acmaya calisiyordu acilmiyor eltimde hic acmiyor icerden.
Bende izliyorum öyle
Eltim bana bakiyor kaynanam disarda iceri girmeye calisiyor.
Biseye yoramadim.
Eltim kaynanami kapida birakti ya la
vicccdansizzzzz :)
size yazicaktim sabah yazamadim.
Kesinlikle mesafeli davranin.
Evet hos sohbet insan ariyor.
Ama gercekden insanlar o eski insalar degil.
Herkes haset gozle bakar olmus.
kirginlik girse hemen dedikodu yapiyorlar.
bide soyle bi durum var ben hep spor gıyıyorum ayda yılda bi gıyınırım şık e gunluk salas kıyafetede bılezık ck sacmaAman kim nasıl bakarsa baksın vallahi ben hırsızlık falan olur diye korkudan takamiyorum sizde öyle sıkıntı yoksa takın gitsin insanın hevesi kalıyor sonra
Yok canım adanalıyım hasretiz dimi kara yandık bu yıldaMersinli misin canm.bende adanalıyım çocukluk hayalimdi kar yağsın okul tatil olsun:)
Oo hemşehrim.aynen ama ben 10yıldır dışardayım kara doydum valla adanalı karda yürüyemezki zor bize göre:))
Yok canım adanalıyım hasretiz dimi kara yandık bu yılda
Haklısınız aman ev alında altın yapar takarsiniz yine bı tanede olsa yeter hevesinizi alırsınızbide soyle bi durum var ben hep spor gıyıyorum ayda yılda bi gıyınırım şık e gunluk salas kıyafetede bılezık ck sacmaama hevesımın kaldıgı dogru ıns ev alırsam bozdurcaz takamamıs olcam
Oh negüzel darısı bize inşallah çok sevindim adınıza memleketlimOo hemşehrim.aynen ama ben 10yıldır dışardayım kara doydum valla adanalı karda yürüyemezki zor bize göre:))
aynen öyle ınsAllahHaklısınız aman ev alında altın yapar takarsiniz yine bı tanede olsa yeter hevesinizi alırsınız
İnanın bu faiz kanayan yaram rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda nasip eder inşallah Allah'ımaynen öyle ınsAllah
ama suan faizler inanılmaz yuksek
bizimde 1.5senelik araç kredimiz var ödenecek
ınsAllah hayırlı zamanda alırız
aminn ınsAllah Allahım helalınden hayırlısıyla rızıklarımızı bereketlendirsinİnanın bu faiz kanayan yaram rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda nasip eder inşallah Allah'ım
Ay bende çok şaşırdım Kanada’dan gelen hatunaEvet var Adanalı o kadını seviyorm bn
Cok büyük sayfaları takip etmiyorm.Ama bizim havamızdan mıdır suyumuzdan mıdır ülkeye gelen bozuluyor. vardı.Kadın kanadadan tasındı bu sene ,kocasından ayrıldı.Kanada da nasıl mütevazi bi kadındı.Anam buraya geldi,bir sımarık haller.Bir havalar.Gitti estetik falan yaptırdı göğüslere:)Suyumuzda bisey var diyorm ben
Kv niz hiç olmeyecekmis gibi davranıyor bu dünyanın öbür dunyasida var nasıl hesap verecek bilmiyorum Allah bilir tabide böyle insanların yatacak yeri yok gerçekten resmen kaostan besleniyor anladığım kadarıyla şimdilik kendini idare ediyor ilerde yatsa kalsa kim bakicam yine onlar bakicak insan ileriyi düşünüp biraz yüz bırakır gelin köle gelin hizmet eder gelin susar hep gelin suçludur zaten KV bence çok çekmiş insan aynısını sizede yaşatıyor sanki öyle hissettim çok yazık gerçekten milletle uğraşmak yerine laf sokmak yeriine o kapasiteyi ibadet etmeye verse ne iyi olur halbuki ki sussa otursA köşesinde insan her türlü hizmet eder yani Allah ıslah eylesin kalp kırmak kolay tabiAy gün bitti ben bittim huh!
Eltimle kizi geldi annemide cagirmistim zaten o da geldi
yedik ictik
Sonra onlar gitti esim balik aldi gelirken onu pisirdim.
Sonra eltimle kiziyla sozlestik ki onun k.v teyzeye gidelim diye.
Babasi yogun bakimda kadinin anneside kansermis.
Yani yeni ögrenmisler.
Üzuldum bir gidelim dedim gormek istedim yani.
Saat 7.30 gibi bulustuk ona gectik.
Onada tabak yaptim bugun olanlardan.
Kadinda manti yapmis manti yedik.
Sonra cay fasli.
Yeni geldim sayilir.
Eltimin oglu birakti eve sagolsun.
Ayy eltimin derdi yine kaynanam ne zaman gelcek.
Bana diyorki agzini yokla(esimin) bana söyle.
Bende esime dedim ki yengem anneni cok özlemis soruyor nezaman gelcek diye :)
2 haftaya gelir dedi
Mujdeli haberi vericimm.
Ayy ama eltime uzuldum ya kizlar ahh benim bu yüreeeeciğimmm
Bu kizlarin dugun uzeri(ayni ay evlendi ikiside) eltimin annesi koyden gelmis ya.
Kalmislar bir kac gun kizlariyla.
Kaynanamda gidip orda kalmis.
Kadin kendine yatak acmis odaya yatmaya eltimin annesi yani.
Kaynanam gelmis kadini yatakdan kaldirmis kalk kalk burasi benim odam baska yerde yat demis.
Kadin aglamis.
Ayy bu kadin ne fena ya
Bu yaptiklarini nasil cekecek merak ediyorum.
Bir de yine eltimin annesi icin demis ki kucuk kaynima(kaynim telf kim var diye sormus) o da cumhurbaskani geldi buraya demis(öyle laflari vardir)
yani eltimin annesi icin cumhurbaskani demis.
Kadin cok uzulmus.
Herkesi rencide etmeye bayiliyor ya.
Herkesle kavga etsin herkesin moralini bozsun kadin bundan mutlu oluyor
Ayy resmen kurtulmusum.
Eltim anlatmaz cok ama dolmus agladi biraz.
Yenge calisarak en iyisini yapiyorsun bosver dedim.
Ayy bu kadin gelecek yine rahat vermicek diye diken uzerindeler haklilar onlari anliyorum bende yasadigim icin ama napim yani.
Ben de cok cektim.
Malesef öyle ben cektim sizde cekin.Kv niz hiç olmeyecekmis gibi davranıyor bu dünyanın öbür dunyasida var nasıl hesap verecek bilmiyorum Allah bilir tabide böyle insanların yatacak yeri yok gerçekten resmen kaostan besleniyor anladığım kadarıyla şimdilik kendini idare ediyor ilerde yatsa kalsa kim bakicam yine onlar bakicak insan ileriyi düşünüp biraz yüz bırakır gelin köle gelin hizmet eder gelin susar hep gelin suçludur zaten KV bence çok çekmiş insan aynısını sizede yaşatıyor sanki öyle hissettim çok yazık gerçekten milletle uğraşmak yerine laf sokmak yeriine o kapasiteyi ibadet etmeye verse ne iyi olur halbuki ki sussa otursA köşesinde insan her türlü hizmet eder yani Allah ıslah eylesin kalp kırmak kolay tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?